Όποτε κερνάτε έρχομαι εγώ δεν κολλύωμαι σε τέτοια πράγματα :oΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κανονίστε ημερομηνία..![]()
Χωρίς πλάκα ωραία η ιδέα, μένω σταντμπάι κι αν βολεύει μέσα.![]()
![]()
Όποτε κερνάτε έρχομαι εγώ δεν κολλύωμαι σε τέτοια πράγματα :oΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Χωρίς πλάκα ωραία η ιδέα, μένω σταντμπάι κι αν βολεύει μέσα.![]()
![]()
Μπορούμε να το κανονίσουμε Σάββατο ή Κυριακή ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα από δουλειές.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όποτε κερνάτε έρχομαι εγώ δεν κολλύωμαι σε τέτοια πράγματα :o![]()
Χωρίς πλάκα ωραία η ιδέα, μένω σταντμπάι κι αν βολεύει μέσα κι εγώ.![]()
![]()
![]()
Σαν τo pizza hut unlimited ένα πράγμα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα σας πάω σε μέρος μυσταγωγίας.. Σε μέρος που πληρώνεις φιξ τιμή, έχει τα βαρέλια & διαλέγεις ποιο κρασί θες, πίνοντας ΟΣΟ θες & τρώγοντας όσο θες....![]()
Βασικά, καμία σχέση.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σαν τo pizza hut unlimited ένα πράγμα ε?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σαν τo pizza hut unlimited ένα πράγμα ε?![]()
:rotflmao:
μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... παραδοσιακή κρητική κουζίνα στη φωτιά vs τυποποιημένη ιταλικη-και-καλά συνταγή μαζικής κατανάλωσης...
θα σε μαλώσω.... και μετα θα σε βάλω με το μτχ να μας ακολουθείς με το ζόρι![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τον καιρό φοβάμαι βασικά Μιχαλιό, τα άλλα θα τα βολέψουμε !Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μπορούμε να το κανονίσουμε Σάββατο ή Κυριακή ώστε να μην υπάρχουν κολλήματα από δουλειές.
![]()
![]()
![]()
Για τέτοια συνάντηση σε αφήνω να πάρεις και το 206Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τον καιρό φοβάμαι βασικά Μιχαλιό, τα άλλα θα τα βολέψουμε !![]()
![]()
![]()
Σωστόοοος ! Όλο το ξεχνάω αυτό το ρημάδι ! :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για τέτοια συνάντηση σε αφήνω να πάρεις και το 206![]()
Σε καλό δρόμο είμαστε![]()
![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΣΑΒΒΑΤΟ !!!!!!!!!! ΠΛΗΖΖΖΖΖ !!!!!!!!!!
Μιχάλη είναι όμως Ρέθυμνο αυτό το μαγαζί που λες ;;;;;;;
Για να είναι μεσοστρατιά με τα παιδιά από Χανιά ;;;;;;;;
Στο Ρέθυμνο παίζουν κανά - δυό καλά για μάσα .....
Κατ' εμέ το πρόγραμμα λέει γύρω στις 11.00 καφέ Μπαλί και μετά μάσα ή προς Γενί γκαβέ ή προς Ρέθυμνο ........
Τα μαγαζιά τα οποία ξέρω & αναφέρομαι είναι στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.... Μπορούμε να κανονίσουμε Κυριακή μεσημέρι..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΣΑΒΒΑΤΟ !!!!!!!!!! ΠΛΗΖΖΖΖΖ !!!!!!!!!!
Μιχάλη είναι όμως Ρέθυμνο αυτό το μαγαζί που λες ;;;;;;;
Για να είναι μεσοστρατιά με τα παιδιά από Χανιά ;;;;;;;;
Στο Ρέθυμνο παίζουν κανά - δυό καλά για μάσα .....
Κατ' εμέ το πρόγραμμα λέει γύρω στις 11.00 καφέ Μπαλί και μετά μάσα ή προς Γενί γκαβέ ή προς Ρέθυμνο ........![]()
:a011:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
:rotflmao:
μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα... παραδοσιακή κρητική κουζίνα στη φωτιά vs τυποποιημένη ιταλικη-και-καλά συνταγή μαζικής κατανάλωσης...
θα σε μαλώσω.... και μετα θα σε βάλω με το μτχ να μας ακολουθείς με το ζόρι![]()
Παρεπιπτόντως, μη σας ξενερώνει το θέμα του ΜΤΧ και στο Ρέθυμνο να κανονίσετε αν δεν μου τύχει τπτ με την μετακόμιση μέσα είμαι..έχω και αυτοκίνητο..αν και δεν μιλάμε πια..Α, και μην το ξεχάσει Mike, επειδή βαριέμαι να ψάχνω το threadακι που ψάχνεις σπίτι..ρίξε μια ματά στο www.spitogatos.gr, έχει μία μεγάλη βάση από σπίτια με τις φωτός τους..
Α! και λίγο SPAM
Γ.Α.Μ.Ω τον ΣΑ(ΚΑ)ΡΑΚΑΚΗ..μία μανιβέλα, 2 βδομάδες τώρα και ακόμα τπτ..
μεσα για κυριακη μεσημερι! θα ειμαι ηρακλειο!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τα μαγαζιά τα οποία ξέρω & αναφέρομαι είναι στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.... Μπορούμε να κανονίσουμε Κυριακή μεσημέρι..![]()
![]()
epp1640 αν κΩλυεσαι με το 50αρι θα σου κανω παρεα με το 125, ετσι κ αλλιως μην φανταστεις οτι ειναι ιδιαιτερα γρηγοροτερο..![]()
αλλιως διαθετ0μεν κ 4τροχο ως κρυφοκουτακιδες..![]()
Ωπ, και νόμιζα ότι θα είμαι ο πιο μικρός..γενιούνται παιδιά μετά το 86??Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μεσα για κυριακη μεσημερι! θα ειμαι ηρακλειο!![]()
epp1640 αν κΩλυεσαι με το 50αρι θα σου κανω παρεα με το 125, ετσι κ αλλιως μην φανταστεις οτι ειναι ιδιαιτερα γρηγοροτερο..![]()
αλλιως διαθετ0μεν κ 4τροχο ως κρυφοκουτακιδες..![]()
Φοιτητής? Όσο για το 125..περνάει από πάνω μου..
60 ανηφόρα κατηφόρα πως σου φαίνεται?
άντε και 70 σε ευθεία ή κατηφόρα αλλά δεν είναι να το έχεις εκεί κολλημένο γιατί μετά από λίγο μάλλον θα το πάρεις στο χέρι..
Αλλά που θα πάει..θα το πάρω το επόμενο μηχανάκι..
φοιτητης @ πατρα, οπου ειμεθα τΩρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ωπ, και νόμιζα ότι θα είμαι ο πιο μικρός..γενιούνται παιδιά μετά το 86??Φοιτητής? Όσο για το 125..περνάει από πάνω μου..
60 ανηφόρα κατηφόρα πως σου φαίνεται?
άντε και 70 σε ευθεία ή κατηφόρα αλλά δεν είναι να το έχεις εκεί κολλημένο γιατί μετά από λίγο μάλλον θα το πάρεις στο χέρι..
Αλλά που θα πάει..θα το πάρω το επόμενο μηχανάκι..
![]()
ποιο θα ναι το ε[πομενο μηχανακι?![]()
Τι να σου πω..στην αρχή ζαχάρωνα και τα beta rr 50 racing και aprilia rx 50 2007..Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
φοιτητης @ πατρα, οπου ειμεθα τΩρα.![]()
ποιο θα ναι το ε[πομενο μηχανακι?![]()
http://www.amsler.ch/Pic_beta/RR50_enduro.jpg
http://www.serviceaprilia.com/public...06/RX%2050.jpg
Τα μοτεράκια που φοράνε βγάζουν 8,5 ίππους που σε συνδυασμό με τα 83 και 90 κιλά αντίστοιχα τους δίνουν καλές επιδόσεις για 50άρια..από περιοδικό το πρώτο δίνει εργοστασιακό 88 χλμ.. δλδ λίγο κάτω από 125.. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμένα ήταν και ότι δεν θα χρειαστεί να βγάλω A1/A που δεν έχω και ρωτώντας ανακάλυψα ότι βγαίνει γύρω στα 600!! Όπως καταλαβαίνεις με το MTX ούτε η διχρονίλα ούτε η μανιβέλα ούτε η μοναξιά των 70 χλμ με πείραξε.. Επειδή όμως είναι μακακία να δώσω τόσα χρήματα για να ξαναπάρω 50 cc και αναζητώντας κάτι ήρεμο, οικονομικό, ευκολοσυντήρητο και σε λίγα κυβικά καταλήγω σε 2..
Yamaha YBR 125
Honda XR 125
τα οποία όμως υστερούν και τα δύο σε φρένα, ψύξη, αναρτήσεις από τα παραπάνω 50άρια.. Αν βρω και μεταχειρισμένα 1-2 ετών τα δύο 125 θα τα χτυπήσω..
![]()