na doso mia ligo diaforetiki diastasi,
edo kai mia vdomada paizei stis eidiseis epeidi den exoun kati allo na paiksoun,
den leo oti den einai simasias alla exoun ksanasimvei tetoia kai exoun ksexastei poli grigora.
na doso mia ligo diaforetiki diastasi,
edo kai mia vdomada paizei stis eidiseis epeidi den exoun kati allo na paiksoun,
den leo oti den einai simasias alla exoun ksanasimvei tetoia kai exoun ksexastei poli grigora.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Για το θέμα της θανατικής ποινής έχει «χυθεί» πολύ μελάνι…
Προσωπικά , είμαι αντίθετος ,αλλά άμα πειράξει κάποιος το παιδί μου μπορεί και να αυτοδικήσω…
Τα εγκλήματα κατά των παιδιών σίγουρα είναι τα πιο φρικιαστικά…
Δυστυχώς όμως , στις περσότερες περιπτώσεις κύριοι αυτουργοί και υπεύθυνοι είναι οι γονείς τους ….
Ηθικοί αυτουργοί , είναι οι γείτονες ,οι δάσκαλοι ,η πολιτεία , οι «πελάτες» …
Σίγουρα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά οι γονείς των παιδιών…ίσως και με θάνατο…
Αλλά το ΙΔΙΟ αυστηρά , πρέπει να τιμωρηθούν οι πορνογεροι που πήγαιναν με τα παιδάκια , οι γείτονες που έβλεπαν και δεν μίλαγαν , οι δάσκαλοι που σίγουρα θα έβλεπαν το χάλι των παιδιών αυτών και δεν μίλαγαν ,και ,βέβαια , τα @ρχιδι@ που εκπροσωπούν το κράτος …ο Δήμαρχος ο οποίος «παρέπεμψε» την καταγγελία , η «πρόνοια» του ΙΚΑ η οποία «θα» το έβλεπε…
![]()
![]()
Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για θανατικη ποινη ή οχι.Δεν ξερω εαν ειναι σωστο να αφαιρεις ζωη για να τιμωρησεις καποιον η οχι.Δεν εχω κατασταλαξει καπου και ουτε προκειτε.Σιγουρα η πρωτη σκεψη που κανεις οταν ακους τετοιου ειδους νεα ειναι η θανατικη ποινη και δεν κρυβω οτι το σκεφτηκα και εγω οταν ακουσα τη ειδηση.Αλλα πιστευω οτι οπως αυτοι οι γονεις(εαν μπορει καποιος να τους πει ετσι)κατεστρεψαν την ζωη ενος ανθρωπου και στην προκειμενη περιπτωση του ιδιου του παιδιου τους ετσι και αυτων πρεπει να καταστραφει δειχνοντας τις φωτογραφιες τους και ανακοινονωντας τα ονοματα τους.Ειναι το λιγοτερο....
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βλέπω να δίνουν πολύ εύκολα απαντήσεις κάποιοι που δεν έχουν παιδιά....
Κι επειδή εγώ έχω δύο (ένα κι ένα), εάν γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο στο δικό μου παιδί, κανένα δικαστήριο και καμμία ποινή δεν θα ήταν αρκετή για τον σωφρονισμό ή την τιμωρία του δράστη.
Η μόνη τιμωρία που μπορώ να σεκφτώ είναι να τον καρφώσεις σε έναν τοίχο και αφού τον γδάρεις ζωντανό να τον αφήσεις εκεί να σαπίσει μέχρι να σκορπίσουν τα κόκκαλά του....
Αποτρόπαια η παραπάνω σκηνή;
Όταν αυτός γαμάει ένα 11χρονο κοριτσάκι (και σωματικά και ψυχολογικά) είναι πιο όμορφη η εικόνα;
Δεν ανεφερες οτι του το πηγαινε η μανα (;;;;;, στην συγκεκριμενη περιπτωση!!!!
Σε αυτην τι πρεπει να κανουν;;;;
![]()
]Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Δεν ανεφερες οτι του το πηγαινε η μανα (;;;;;, στην συγκεκριμενη περιπτωση!!!!
Σε αυτην τι πρεπει να κανουν;;;;
![]()
Τα ίδια....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Όταν κάνεις παιδιά το μοναδικό πράγμα που σκέφτεσαι είναι να τα προστατεύσεις,από ένστικτο.
Κ όταν κάποιος απειλήσει την ακεραιότητα των παιδιών σου θα του επιτεθείς,από ένστικτο.
Κ άν κάποιος κάνει κακό στα παιδιά σου,θα τον εκδικηθείς,πάλι από ένστικτο.
Θα τον σπάσεις στο ξύλο,θα τον κάνεις να ουρλιάξει,να πονέσει,
να μαρτυρήσει την ώρα κ την στιγμή που γεννήθηκε.
Αλλά θα θέλα να δώ αν θα είχατε τ'αρχίδια φιλήσυχοι οικογενειάρχες να σκοτώσετε
τον άνθρωπο που βίασε ή σκότωσε το παιδί σας.
Κ πείτε μου ειλικρινά:
θ'αλλάξει κάτι? θα φέρει το παιδί σας πίσω?
ή μήπως απλά θα νιώσετε καλύτερα?
θα πείτε στον εαυτό σας:πήρα εκδίκηση για το σπλάχνο μου,θα ξαλαφρώσει η ψυχή μου, έτσι?
1. Μην βάζεις στοίχημα την ζωή σου για το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωποςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
....
Κ πείτε μου ειλικρινά:
θα πείτε στον εαυτό σας:πήρα εκδίκηση για το σπλάχνο μου,θα ξαλαφρώσει η ψυχή μου, έτσι?
2. Προφανώς δεν έχεις παιδί, που ακόμα και στο απλό πέσιμο απο το ποδήλατο τρέχεις σαν τρελλός να δεις αν χτύπησε.... φαντάσου να το βρεις όπως το κοριτσάκι.....
ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Όταν κάνεις παιδιά το μοναδικό πράγμα που σκέφτεσαι είναι να τα προστατεύσεις,από ένστικτο.
Κ όταν κάποιος απειλήσει την ακεραιότητα των παιδιών σου θα του επιτεθείς,από ένστικτο.
Κ πείτε μου ειλικρινά:
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κ πείτε μου ειλικρινά:
ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κ ας αφήσουμε τη λογική για λίγο στην άκρη....
Τραβάτε στον καθρέφτη κ αναρωτηθήτε:
-Είμαι φονιάς?
-Έχω μέσα μου αυτό το ζωώδες ένστικτο?
-Ανατράφηκα με αυτή την αντίληψη?
-Συμπεριφέρομαι σαν φονιάς?
Αν δεν το έχετε μέσα σας μη λέτε πράγματα φέρνοντας στο μυαλό σας σκηνές βιάς που εμπλέκονται παιδιά.
Κ θλίβομαι που φαίνεται ότι υπερασπίζομαι καθίκια,παράσιτα και εκτρώματα της κοινωνίας...
Αν θα έκαναν ποτέ κακό στο παιδί μου?
Θα το λιώνα στο ξύλο το κάθαρμα,θα του έσπαγα κάθε κόκκαλό μέχρι να κουραστεί όλο μου το είναι.
Αλλά φονιάς?![]()
Ρε Μπαμπη, μη φρικαρεις αγορι μου!!!! Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κ πείτε μου ειλικρινά:
θα πείτε στον εαυτό σας:πήρα εκδίκηση για το σπλάχνο μου,θα ξαλαφρώσει η ψυχή μου, έτσι?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Κ ας αφήσουμε τη λογική για λίγο στην άκρη....
Τραβάτε στον καθρέφτη κ αναρωτηθήτε:
-Είμαι φονιάς?
-Έχω μέσα μου αυτό το ζωώδες ένστικτο?
-Ανατράφηκα με αυτή την αντίληψη?
-Συμπεριφέρομαι σαν φονιάς?
Αν δεν το έχετε μέσα σας μη λέτε πράγματα φέρνοντας στο μυαλό σας σκηνές βιάς που εμπλέκονται παιδιά.
Κ θλίβομαι που φαίνεται ότι υπερασπίζομαι καθίκια,παράσιτα και εκτρώματα της κοινωνίας...
Αν θα έκαναν ποτέ κακό στο παιδί μου?
Θα το λιώνα στο ξύλο το κάθαρμα,θα του έσπαγα κάθε κόκκαλό μέχρι να κουραστεί όλο μου το είναι.
Αλλά φονιάς?![]()
Καλά.... κάνε παιδιά και μιλάμε....
Αυτά που λές μου θυμίζουν κάτι εφοπλιστές που αναρωτιούνται για το πως είναι δυνατόν και πεινάνε κάποιοι στον κόσμο....
Σκέψου το λιγάκι.... (αν και είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία του γονιού αν δεν έχεις δικά σου παιδιά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ....
ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...
Είπαμε φίλε μου, δεν είμαι κατά της τιμωρίας (κ δεν εννοώ της φυλάκισης)
Είμαι κατά της θανατικής ποινής από τον οποιονδήποτε κ με οποιαδήποτε μέσα.
Ναι είμαι νέος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά.... κάνε παιδιά και μιλάμε....
Αυτά που λές μου θυμίζουν κάτι εφοπλιστές που αναρωτιούνται για το πως είναι δυνατόν και πεινάνε κάποιοι στον κόσμο....
Σκέψου το λιγάκι.... (αν και είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία του γονιού αν δεν έχεις δικά σου παιδιά)
Ναι δεν έχω παιδιά.
Ναι δεν μπορώ να μπώ στην ψυχολογία του γονιού.
Αλλά ξέρω ότι φονιάς εκ προμελέτης ή εν βρασμώ δεν πρόκειται να γίνω...
Δεν είναι στη φύση μου.
Είναι στη δικιά σου?
και στην δική σου και στην δική μου και σε όλων....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Ναι είμαι νέος.
Ναι δεν έχω παιδιά.
Ναι δεν μπορώ να μπώ στην ψυχολογία του γονιού.
Αλλά ξέρω ότι φονιάς εκ προμελέτης ή εν βρασμώ δεν πρόκειται να γίνω...
Δεν είναι στη φύση μου.
Είναι στη δικιά σου?
Αν δεν ζήσεις την εμπειρία να πάρεις έαν πλασματάκι 3-4 κιλά στα χέρια σου για 1η φορά στη ζωή σου δεν έχουμε λόγο να διαφωνούμε...