Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Ωρα για καινούρια.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    μηπως μενεις Βολο?
    καταγωγη ισως?
    κανενα ξαδελφο μακρυνο?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα σε versys και v-strom και οτι γουσταρεις παρε.
    στην τελικη δεν θα το παντρευτεις.
    το πουλας και περνεις αλλο.
    κανεις μια ανταλλαγη βρε αδερφε μου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οχι... ούτε καταγωγή.... γιατι ξέρεις κανέναν πυροβολημένο με το Domie απο Βόλο;;;:rotflmao:

Το versys δεν με πολυαρέσει.... αλλά ένα test drive μπορεί και να το κάνω....
    Το βστρωμακι το ξέρω καλά.... το έχω οδηγήσει αρκετά!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Το Μάρτιο έρχεται το TENERE...κι εγώ το περιμένω.Το BMW χαλαρά θα φτάνει τα 12 χιλιάρικα με τα παραφερνάλια μαζί οπότε το βλέπω απο χλωμό ως καθόλου αν και είναι ωραίο.
    Καλά BMW με τίποτα..... στο κάτω κάτω οτι κάνεις με το BMW μπορείς να το κάνεις παααρα πολύ άνετα και με το v-strom κατα 95% άντε να πάς λίγο πιο αργά και προσεχτικά στο χωμα.... και με την διαφορά στα φράγκα πάς κανα δύο ταξιδάκια γ@μ@τα... τουλάχιστον!

Σίγουρα αναμονή μέχρι τον Μάρτη.... άλλωστε κάτι άκουσα οτι μπορεί το strom να έχει μια μείωση στην τιμή μέχρι τότε....

εγω στη θεση σου αν ηταν να παρω καινουργιο μαλλον για τενερε θα πηγαινα που εισαι και μονοκυλινδρος τωρα, για πιο προσιτη λυση μεταχειρο τρανσ αλπ 650 (αθραυστο μοτερ αλλα για χοντα δεν εχει καλη ποιοτητα βαφης ,ψιλοσκουριαζει, made in spain) , η αμα βρεις κανενα απο τα τελευταια αφρικα που ειναι και made in japan

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγω δεν πιστευω οτι μπορεί το V Strom να πάει 150.000 χλμ χωρίς επισκευή, ούτε και το Tenere θα το κάνει αυτό.

Eχεις καλομάθει με το Honda και δεν το εχεις καταλάβει ακόμα

Εγω στην θέση σου θα το εφτιαχνα, αλλά ισως εχω άλλα κριτήρια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Εγω δεν πιστευω οτι μπορεί το V Strom να πάει 150.000 χλμ χωρίς επισκευή, ούτε και το Tenere θα το κάνει αυτό.

Eχεις καλομάθει με το Honda και δεν το εχεις καταλάβει ακόμα

Εγω στην θέση σου θα το εφτιαχνα, αλλά ισως εχω άλλα κριτήρια.
    Αγαπητέ δεν έχουμε άλλα κρητήρια και εγώ το σκεύτομαι αυτό όπως είπα παραπάνω αλλά θέλω να μπορώ να πηγαίνω κανένα ταξιδάκι πιο άνετα ή και δικάβαλος.... με τον Domie πεφτει πολύ κούραση.
    Αλλωστέ ο Domie δεν προκειται να πουληθεί. Αντίθετα σε βάθος χρόνου έχω στον νου μου να τον αναπαλαιώσω πλήρως.... κάτι σαν την μπεμπα που έχεις στην φωτό

Οσο για 150.000χλμ σίγουρα κανένα σημερινό μηχανάκι δεν πάει χωρίς επισκευή...

Παλαιό μέλος
    Σημερα έκανα test drive το transalp.

Eντάξει δεν ήταν κακό. Κάθε άλλο... Αρπαγε όμορφα απο χαμηλά... δεν το πηγα και στα κόκκινα....
    Είχα τη αίσθηση οτι ήμουν πάνω και απο χθές... καλή σέλα... πολύ ευκολοδήγητο...
    σίγουρα το βστρομ υστερεί σ' αυτόν τον τομέα... θέλει μια συνήθεια... έχει πιο βαριά αίσθηση... ίσως και λόγω πολύ πλατιάς σέλας που ενω δεν είσαι σε ψηλό μηχανάκι κάποιες φορές δυσκολεύεσαι να το κουμαντάρεις... βέβαια μπορεί στα πολλά να είναι πιο σταθερό δεν ξέρω.
    Ακουγόταν ένα κουδούνισμα αλλά μάλον ήταν απο το προστατευτικό των λαιμών της εξάτμησης που συντόνιζε... μετά ξέχασα να το ρωτήσω!
    Αυτό το maid in Spain πολύ με χαλάει όμως....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iannis
    αμα βρεις κανενα απο τα τελευταια αφρικα που ειναι και made in japan
    Σκεύτομαι να μην πάω σε μτχ... αλλά αυτό δεν είναι και κακή άποψη.

Μόνο όμως αν βρεθεί κάτι σε πραγματικά εξαιρετική κατάσταση....!!!

Παλαιό μέλος
    http://moto.honda.fr/fichetechnique.aspx?modeleid=14

Πολύ ωραία παρουσίαση!! Δείτε το E-BROCHURE...

Με την ψιλή ζελατίνα είναι πιο ωραία...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
    Το Dominator μου (μοντ.92 Japan) μόλις έκλεισε τα 160.000 χλμ. Μόνο και μόνο για αυτό θα μου επιτρέψετε να είμαι θετικά προδιατεθιμένος για την Honda (άντε και με μικρά... μην πάθει τίποτα ο φίλος)
    Δεν κατάλαβα γιατί βαράτε... και έγω δεν είπα οτι το Transalp δεν με φτιάχνει και τόσο έως καθόλου;;;

Το v-strom το ξέρω αρκετά καλά (το έχει ο αδερφός μου. Το έχει σκίσει στα χιλιόμετρα και είναι υπερευχαριστημένος).... Ωραίο γενικά αλλά λίγο η φάτσα του λίγο το οτι είναι ΟΟΟΟOOOΝ-off. Ξέρω γω... Σίγουρα είναι ότι καλύτερο για ταξίδι (σωωωωωπα!!) στην πόλη όμως;

Τι ξέρετε για τα προβλήματα στην τροφοδοσία που είχε ο κινητήρας της Yamaha; Ακούω οτι τα λύσανε ισχύει;;
    Αν σε ενδιαφερει το τριπτυχο (χαλαρο) ταξιδι ασφαλτο και ταξιδιωτικο εντουρο τοτε πραγματικα κρατα το Dominator,σοβαρα!Ειναι πολυ καλο μηχανακι και το οποιο δεν καλυπτεται σαν ποικιλια χρησεων απο κανενα μηχανακι αυτης της κατηγοριας σημερα.Το πολυ πολυ βρες ενα μοτερακι ή κι ενα πιο καινουργιο μηχανακι(τα 98αρια παιζουν στα 3000€ )
    Αν εχεις σκοπο να μην πατας σοβαρο χωμα,τοτε κατευθυνσου σε καποιο απο τα μοντελα που ανεφερες.Πιαστε μια
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    F800GS

Ο πρωτος αληθινος απογονος του Αfrica και του ΤΕΝΕRE(του παλιου)...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Γκαζοφωνιξ JR
    F800GS

Ο πρωτος αληθινος απογονος του Αfrica και του ΤΕΝΕRE(του παλιου)...
    Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά πέραν του ότι θα είναι σίγουρα κοντά και πάνω απο τα 10000Ε..... δεν το εμπιστεύομαι.... αν και BMW!!!

πάντως αφου λες οτι θα κρατήσεις το domie και με λίγα χρήματα γίνεται/ παραμένει αξιόμαχο τότε στη θέση σου δεν θα έπερνα (και εχοντας απορρίψει το bmw) πάλι μονοκύλινδρο. Αν και το νεο τενερε ειναι μούρλια, μάλλον δε θα ήθελα να έχω δυο μονοκίλιυνδρα στη συλλογή μου.
    Αν αυτό που σου λείπει ειναι το πιο άνετο ταξίδι, τοτε θες 2κιλυνδρο, και το domie παραμένει να σε πηγαίνει σε χωμάτινο ταξιδιωτικό

ΥΓ αλλά μεταξύ νέου τρανσαλπ ή βεστρωμα, δεν μπορω να διαλέξω...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Αν σε ενδιαφερει το τριπτυχο (χαλαρο) ταξιδι ασφαλτο και ταξιδιωτικο εντουρο τοτε πραγματικα κρατα το Dominator,σοβαρα!Ειναι πολυ καλο μηχανακι και το οποιο δεν καλυπτεται σαν ποικιλια χρησεων απο κανενα μηχανακι αυτης της κατηγοριας σημερα.Το πολυ πολυ βρες ενα μοτερακι ή κι ενα πιο καινουργιο μηχανακι(τα 98αρια παιζουν στα 3000€ )
    Αν εχεις σκοπο να μην πατας σοβαρο χωμα,τοτε κατευθυνσου σε καποιο απο τα μοντελα που ανεφερες.Πιαστε μια
    Εντάξει ο Domie όχι οτι δεν πάει ταξίδι (έχω πάει αρκετά) αλλά πρέπει να το θες παααρα΄πολύ.... με πιάνεις; Για δευτερο άτομο.... χμ σκούρα τα πράγματα! Βέβαια θα μου πείς η μοτοσυκλέτα είναι μοναχική απόλαυση!!!!
    Στο χώμα σκίζει.... για την κατηγορία του πάντα.... αν του βάλεις και λάστιχα δε το απολαμβάνεις!!!
    Το θέμα είναι οτι δεν θέλω άλλο Domie θέλω αυτό που έχω.... οπότε η λύση της αλλάγής μοτέρ είναι μια άποψη....

Μπορείς αραγε να πάρεις ολόκληρο μοτέρ καινούριο;; Ξέρει κανείς κάτι;;

Γειά μας!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    πάντως αφου λες οτι θα κρατήσεις το domie και με λίγα χρήματα γίνεται/ παραμένει αξιόμαχο τότε στη θέση σου δεν θα έπερνα (και εχοντας απορρίψει το bmw) πάλι μονοκύλινδρο. Αν και το νεο τενερε ειναι μούρλια, μάλλον δε θα ήθελα να έχω δυο μονοκίλιυνδρα στη συλλογή μου.
    Αν αυτό που σου λείπει ειναι το πιο άνετο ταξίδι, τοτε θες 2κιλυνδρο, και το domie παραμένει να σε πηγαίνει σε χωμάτινο ταξιδιωτικό

ΥΓ αλλά μεταξύ νέου τρανσαλπ ή βεστρωμα, δεν μπορω να διαλέξω...
    Εχεις δίκιο.... όσον αφορά το ΥΓ δεν με βοηθάς και πολύ:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
    Εχεις δίκιο.... όσον αφορά το ΥΓ δεν με βοηθάς και πολύ:smilea:
    δεν εχω οδηγήσει κανένα οπότε δεν έχω άποψη....

αντε, το βεστρώμα είναι κακάσχημο ,
    το τρανσαλπ οχι οτι διεκδικεί δάφνες ομορφιάς, αλλά μου αρέσει πιο πολύ...

αν με το ζορι τωρα με έβαζες να πάρω ενα απο τα δυο, μαλλον το διαλπικό θα έπαιρνα
    λόγο οτι εχει αξιόπιστο και πολυδοκιμασμένο κινητήρα (το ότι πήραν τον παλιό και άλλαξαν κεφαλή βάζοντας 4βαλβίδες απο 3, δεν τον κάνει νέο ) , και ας υπολείπεται σημαντικά σε γκάζι έναντι του στρώματος...

ε, προτιμώ και χόνδα γενικώς από σουτζουκι
    νταξ'? βοήθησα ? :rotflmao:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2022, 19:29
  2. ΩΡΑ ΓΙΑ Paintball 15-4-06
    από Pokermon στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 23:36
  3. ώρα για ταξιδάκι
    από wild_cat/anima στο forum Off topic