Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ας μπουνε μερικοι που το παιζουν μαγκες,να τα οδηγησσουν,να τα παρκαρουν,
και να τα βγαλουν περα με τις χιλιες δυο μαλακιες.απο το παππου,απο το τσογλανι
με το καραφτιαγμενο 50ρι,τα χιονια,τα πλοια,τις απαγορευσεις,τους δρομους που επιτρεπεται
να μπεις αλλα απο τα παρκαρισμενα παιρνεις το πουλισταν,απο την ωρα παραδοσης
που εχεις για 32 παραγγελιες λες και κυκλοφορεις εναερια,για τα τηλ.που σε παιρνουν
και απο την εταιρια και οι πελατες γιατι ο μαλακας στο γραφειο εχει βαρεθει και δινει το κινητο σου,και που αν δεν παραδοσεις ον ταιμ παιρνεισ τα παπαρια σου.
μην τους βαζετε ολους στο ιδιο τσουβαλι,(95% και παπαριτζες)γιατι και μενα μου την παιζουν
συνεχεια καθε μερα κατι μοτοσυκλενιες .πρεπει να τα βαλω με τους μοτοσυκλετιστες
η να βαλω κατω απο τις ροδες τουσ μοτοσυκλανιαριδες και καρο-καφριλες
ελεος πια/.
και μοτο οδηγω ,και καρο,και τροκι.
εχω πιο σφαιρικη αντιληψη πιστευω.
ο καλος οδηγος ειναι ο σκεπτομενος -ηρεμος.
απο κει και περα,σκεψου ποσο σκεπτεσαι οταν οδηγεις η απλα υπολογιζεις
πιθανοτητες + ενστικτο.
για να μαζευομαστε και λιγο.
Ίσα μεγάλε…….. γιατί έχω την αίσθηση ότι νομίζεις πως απευθύνεσαι σε τίποτε αγοράκια με ζακετάκια Lacoste ριγμένα ανέμελα στους ώμους τους, και χαλιέσαι και τζάμπα....
Δεν είναι μαγκιά να παρκάρεις τον Godzilla , μαγκιά είναι να ξέρεις ότι δεν μπορείς φρενάρεις όπως στα άλλα οχήματα, ότι δεν ξεκινάς όπως στα άλλα , ότι δεν μανουβράρεις όπως στα άλλα, και γι΄ αυτό ονομάζεσαι , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οδηγός.
Είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οδηγός δηλαδή, τρέφεις τα παιδιά σου από το να είσαι αναγκασμένος να προβλέπεις ότι θα σου την κάνει την παπαριά ο Ι.Χ.ης και θα πρέπει να έχεις πάρει από πριν τα μέτρα σου.
Είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οδηγός, και δεν μπαίνεις με χιόνια στα Τέμπη γιατί ξέρεις ότι θα διπλώσεις .
Είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και δεν πας στην καντίνα απέναντι για πανσέτες όταν φορτώνει ο Ρωσσοπόντιος με το κλαρκ το συρόμενο , αλλά είσαι πάνω απ΄ το κεφάλι του.
Είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οδηγός , εργάζεσαι σε ένα από τα χειρότερα περιβάλλοντα που μπορεί να εργαστεί άνθρωπος – τους Ελληνικούς δρόμους- και γιαυτό πρέπει να είσαι πιο ήρεμος , πιο ανεκτικός , με πιο ελαστικά νεύρα και αντοχές.
.
Αλλιώς και τα δικά σου νεύρα θα σπάσουν και επικίνδυνος γίνεσαι για τους γύρω σου.
Βγάζεις τον άρτο τον επιούσιο από το δρόμο , αν δε το αντέχεις άλλαξε δουλειά..
Μην έρχεσαι όμως με ύφος “ξέρεις ποίος είμαι γω ρε ….??? Εγώ σε περνάω από πάνω γιατί έχω 14 ρόδες , και είμαι και δυνατός , και έχω και 18 ώρες στο τιμόνι, και τ΄ αφεντικό θα με διώξει άμα δεν παραδώσω , και όταν ήμουν μικρός τα άλλα παιδιά δεν με παίζανε στο σχολείο , και τώρα θα σ΄ εκδικηθώ ριμάδα κοινωνία , και θα τον πατήσω τον @ούστη το παππού που δεν έμαθε ποτέ να οδηγάει.
Το ότι έχεις ένα τόσο μεγάλο όχημα να χειριστείς θα έπρεπε να σε κάνει πιο συντηρητικό και ανεκτικό με τους άλλους οδηγούς……
Είδες ποτέ κανένα Jumbo 747 να κάνει touch and go , ή τον χειριστή του να λέει ανοίξτε τον διάδρομο να προσγειωθώ , γιατί έχω μεγάλο μοτόρι κάτω απ΄ τα σκέλια μου??????
![]()