Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δες λίγο Νίκο αν ο τύπος είναι ο ίδιος με την μανίσια (εκτός απο τα Αμπερώρια ενδιαφέρει και το CCA, γιατί αν είναι μικρότερο θα την χαλάσεις πολύ γρήγορα τον Χειμώνα (στο μιζάρισμα).![]()
What is CCA ? :o
Δες λίγο Νίκο αν ο τύπος είναι ο ίδιος με την μανίσια (εκτός απο τα Αμπερώρια ενδιαφέρει και το CCA, γιατί αν είναι μικρότερο θα την χαλάσεις πολύ γρήγορα τον Χειμώνα (στο μιζάρισμα).![]()
What is CCA ? :o
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
cranking power κι έτσι ναουμ'Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
You BETA believe...
Cold Cranking Amperage να 'ουμ' ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
cranking power κι έτσι ναουμ'![]()
(οι μανιβελάτοι ΚΤΜάδες παρακαλούνται όπως μην εμπλέκονται στο χειμωνιάτικο μαρτύριο των μιζάτων τοιούτων...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Cold Cranking Amperage να 'ουμ' ...
![]()
οι Odyssey έχουν 280 απο αυτά![]()
Τώρα την βάλαμε και πήραμε και την μηχανή Αντώνη.....δε με πρόλαβες εμένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα το ξέρω όμως για την επόμνη φορά
Νίκο αν δεν έχεις πετάξει την αυθεντική, πες μου τι γράφει για το CCA για να τσεκάρω![]()
δεν έκανα πιστή μετάφραση ρε φιλαράκι ναουμ'......Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Cold Cranking Amperage να 'ουμ' ...
(οι μανιβελάτοι ΚΤΜάδες παρακαλούνται όπως μην εμπλέκονται στο χειμωνιάτικο μαρτύριο των μιζάτων τοιούτων...)![]()
![]()
You BETA believe...
Ποιό μοντέλο είναι η Odyssey που αναφέρεται; χωράει στη μανίσια θήκη; αν όχι τι τροποποιήσεις χρειάζεται; Τιμή;Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
οι Odyssey έχουν 280 απο αυτά![]()
πληροφορίες εδώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Τώρα την βάλαμε και πήραμε και την μηχανή Αντώνη.....δε με πρόλαβες εμένα.
Θα το ξέρω όμως για την επόμνη φορά
Νίκο αν δεν έχεις πετάξει την αυθεντική, πες μου τι γράφει για το CCA για να τσεκάρω![]()
Γιάννη, η μπαταρία που έβαλα είναι η YUASA που φοράει από μαμά το 950 - ακριβώς η ίδια μπαταρία. Απλά αντί να την πάρω από την ΚΤΜ ως ανταλλακτικό και να τα σκάσω, την πήραμε από το εμπόριο....
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
έκανε και σε μένα κάτι νουμεράκια η μπαταρία,και κοτσάρησα ένα οργανάκι δικής μου κατασκευής με ακρίβεια 1/10 του βόλτ,και κλίμακα από 10,5ν (άδεια μπαταρία) έως 15ν(υπερφόρτιση)Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
Με μια μέτρηση πάνω στους πόλους με τη μηχανή στο ρελαντί και τη μεσαία σκάλα αναμένη θα πρέπει να έχεις ένδειξη γύρω στα 13.5 Volt. Με τις στροφές στις 4000-5000 δε θα πρέπει να ξεπερνάς τα 14.5 Volt. Αν έχεις παραπάνω ενδείξεις τότε έχεις υπέρταση με τους κινδύνους που είπαμε. Θα πρέπει όμως να κάνεις και μέτρηση του ρεύματος με αμπερόμετρο σε σειρά με την μπαταρία για να δεις και εκεί αν έχεις διαφορές σε σχέσει με αυτά που λέει το service manual.
το κόστος της είναι ασήμαντο (ούτε 15€)και σε γλυτώνει από μπελάδες...
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Εθχαριστώ για το link αλλά για ποιό μοντέλο μιλάμε; thnx.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
πληροφορίες εδώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
έκανε και σε μένα κάτι νουμεράκια η μπαταρία,και κοτσάρησα ένα οργανάκι δικής μου κατασκευής με ακρίβεια 1/10 του βόλτ,και κλίμακα από 10,5ν (άδεια μπαταρία) έως 15ν(υπερφόρτιση)
το κόστος της είναι ασήμαντο (ούτε 15€)και σε γλυτώνει από μπελάδες...
![]()
To talk without thinking is to shoot without aiming...
Ο uk_mouse στο advrider έχει ταιριάξει την PC-545.
http://www.advrider.com/forums/showp...4&postcount=24
Μιλάμε, είναι σχεδιασμένες για 8-12 χρόνια ζωής !!![]()
To talk without thinking is to shoot without aiming...
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"