Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Honda Cbr250rr 1996-97

XAXAAXaxaxAX ante wraia 8a ta perasoume parea toulaxiston :P
    (ta vassana)
    www.myspace.com/deathmetalito

Aν και δεν τα παω μια αυτα 250 της συμφορας (ειναι αργα κακα τα ψεμματα και θελουν 50000 στροφες για να μπεις στην δυναμη τους :rotflmao: ) σε παω γιατι εισαι ερωτευμενος με το μηχανακι σου
    Ελπιζω να παραμεινεις ετσι ακομα και οταν παρεις αλλη ....

Οτι βοηθεια θελεις με τα πλαστικα σφυρας και εδω ειμαστε
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Σε ευχαριστώ
    Όταν με το καλό θα είμαι έτοιμος οικονόμικα θα ζητήσω και τη βοήθεια σας για να κάνω αρκετές αλλαγές!

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Ωραίος ρε συ...

Καλοτάξιδο το διαόλι..

Φαντάζομαι εκεί κοντά στις 18000 θα ακούγεται σαν πριονοκορδέλα....!!!!

:
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Καλοτάξιδη !!

Portal Ιαπωνίας
    Πάντα όρθιοι

Καλοτάξιδο το μοτόρι φίλε, είχε ένας κολλητός μου παλιότερα ένα τέτοιο και το συμπάθησα πολύ εκείνα τα χρόνια, θυμάμαι ακόμα και σήμερα την αδρεναλίνη που ανεβάζαμε μετά τις 10-11 !!

Αρκετά αδύναμο μεν αλλά πολύ διασκεδαστικό δε, καλά να είσαι να το χαρείς κι αν σε παίρνει κράτα το για δεύτερο όταν αποφασίσεις να πας σε μεγαλύτερο !

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Φαντάζομαι εκεί κοντά στις 18000 θα ακούγεται σαν πριονοκορδέλα....!!!!
    Αυτό πρέπει να το ζήσεις, μιλάμε ότι μετά τις 10 αρχίζεις να νοιώθεις ότι τελειωμό δεν έχει !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό πρέπει να το ζήσεις, μιλάμε ότι μετά τις 10 αρχίζεις να νοιώθεις ότι τελειωμό δεν έχει !

Ρε Μάκη είδα τα βίντεο,με πόρωσες και εσύ.Λες να κάνουμε καμμία ομαδική CBR 250άρια;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλοτάξιδο φίλε μου και προσοχή πάντα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μανιβελάτο μέλος
    Καλοτάξιδο το μοτόρι φίλε, είχε ένας κολλητός μου παλιότερα ένα τέτοιο και το συμπάθησα πολύ εκείνα τα χρόνια, θυμάμαι ακόμα και σήμερα την αδρεναλίνη που ανεβάζαμε μετά τις 10-11 !!

Αρκετά αδύναμο μεν αλλά πολύ διασκεδαστικό δε, καλά να είσαι να το χαρείς κι αν σε παίρνει κράτα το για δεύτερο όταν αποφασίσεις να πας σε μεγαλύτερο !

Εσύ πας γυρεύοντας λέμε..πρώτα μας λες να έρθω στο μπαλί, μετά δεν φέρνεις τις χανιώλες και τώρα του λες να την κρατήσει..α σε μπαλωτάρω θέλει.. είπαμε το παιδί πηγαίνοντας στα 600 θα μου την πουλήσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ρε Μάκη είδα τα βίντεο,με πόρωσες και εσύ.Λες να κάνουμε καμμία ομαδική CBR 250άρια;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά χαράς θα τό'κανα αν τα βρίσκαμε τόσο εύκολα τριγύρω

Αλλά για να σε προσγειώσω λίγο θα πω και για τη μηδενική του ροπή, νιώθεις ότι σε οποιαδήποτε ταχύτητα κι αν βρίσκεσαι πριν τις 13000 στροφές στο μοτέρ, οποιοσδήποτε (μα οποιοσδήποτε! ) πεζός κι αν βρεθεί μπροστά σου μπορεί να σε σταματήσει επιτόπου βάζοντας απλά την παλάμη του ανάμεσα στους δυο του προβολείς..

Αλλά ειλικρινά, αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, να νοιώθεις δηλαδή ότι το μοτέρ θα σκάσει απ'το ουρλιαχτό και κοιτώντας το στροφόμετρο να παρατηρείς ότι η βελόνα βρίσκεται πιο κάτω απ'το μέσο της διαδρομής της.. είναι μοναδικό !

Πιάνεις μετά τις 12,13... λες "δεν μπορεί να πάει κι άλλο!!!" και το ρημαδάκι να έχει άλλες 4-5 να σκαρφαλώσει !!

Γι'αυτό το γούσταρα τόσο !

μαλακία... τον ξαναπόρωσα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Εσύ πας γυρεύοντας λέμε..πρώτα μας λες να έρθω στο μπαλί, μετά δεν φέρνεις τις χανιώλες και τώρα του λες να την κρατήσει..α σε μπαλωτάρω θέλει.. είπαμε το παιδί πηγαίνοντας στα 600 θα μου την πουλήσει
    Μετά χαράς να στο δώσει να βρίσκεται πιο κοντά μου !

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :rotflmao: :rotflmao:
    Όντως μετά τις 10-11 γίνεται ο χαμός..
    Χάλασε το κοντέρ σήμερα θα το φτιάξω κιαυτό

Γένικως όλα καλά με το μοτόρι..Άν ήταν και injection..

Μετά χαράς θα τό'κανα αν τα βρίσκαμε τόσο εύκολα τριγύρω

Αλλά για να σε προσγειώσω λίγο θα πω και για τη μηδενική του ροπή, νιώθεις ότι σε οποιαδήποτε ταχύτητα κι αν βρίσκεσαι πριν τις 13000 στροφές στο μοτέρ, οποιοσδήποτε (μα οποιοσδήποτε! ) πεζός κι αν βρεθεί μπροστά σου μπορεί να σε σταματήσει επιτόπου βάζοντας απλά την παλάμη του ανάμεσα στους δυο του προβολείς..

Αλλά ειλικρινά, αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, να νοιώθεις δηλαδή ότι το μοτέρ θα σκάσει απ'το ουρλιαχτό και κοιτώντας το στροφόμετρο να παρατηρείς ότι η βελόνα βρίσκεται πιο κάτω απ'το μέσο της διαδρομής της.. είναι μοναδικό !

Πιάνεις μετά τις 12,13... λες "δεν μπορεί να πάει κι άλλο!!!" και το ρημαδάκι να έχει άλλες 4-5 να σκαρφαλώσει !!

Γι'αυτό το γούσταρα τόσο !

μαλακία... τον ξαναπόρωσα !

Τί να την κάνω την ροπή ρε Μάκη;Τουρισμό στις Άλπεις θα κάνω;Το θέμα είναι να το βάλεις σε μία πίστα μέσα,να πετάξεις και μία εντελώς racing εξατμισούλα και να το ακούς να δουλεύει πιο ψηλά και από μοτεράκι τηλεκατευθυνόμενου θερμικού αυτοκινήτου...Όλα τα λεφτά...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

..

καλημερα..φιλε απ'οτι εχω ακουσει απο μηχανικο, επειδη πριν μια βδομαδα ηταν να το παρει ενας φιλος μου, του ειπε οτι ολα τα 250 cbr τα θεωρει σπασμενα. αξιζει να τ παρεις αν ειναι σε καλη κατασταση για να κανεις την πλακα σου αλλα αν σουπαθει κατι το πετας,δε υπαρχει τπτ απο ανταλλακτικα. αυτα ειπε ο μηχανικος. τωρα οτι γουσταρεις κανεις. πανωσ μου αρεσει τρεα το συγκεκριμενο μηχανακι και απ'οσο ξερω για τα κυβικα του παει καλα...
    **Gogito ero sum**

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist

Γένικως όλα καλά με το μοτόρι..Άν ήταν και injection..

synithises me to crypton re mlk e ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF