Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: "Κατανάλωση" σκληρού στα Vista ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    +1 ψήφος στο Ubuntu 7.1 και από εμένα

Το βάλαμε στη δουλειά σε ένα laptop Sony και έπαιξαν ΟΛΑ αμέσως! Wireless, κάρτες ήχου, τα πάντα! Πολύ καλή επιλογή με κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με linux

Επίσης, αυτό που λένε ότι αν κάνεις format το laptop χάνεις την εγγύηση ΠΟΛΥ μούφα μου ακούγεται, αν και δεν το έχω ψάξει ώστε να είμαι σίγουρος 100%

εεεε ναι τι σχέση έχει το hardware με το software??

πάντως πρώτη φορά το ακούω, και άν ισχύει είναι μεγάλο φιάσκο....

πάντως για μούφα μου ακούγεται και μένα..

παρεπιπτώντος εγώ ντέμπιαν παίζω...πολύ ευχαριστημένος...έχω και ένα φίλο γκουρού που με μαθαίνει...

πάντως είναι το ίδιο εύκολα με τα κωλοπαράθυρα...

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok
    SP3 θα βγει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ! Θα μπορούσα να σου παραθέσω ένα σωρό links, αλλά φαντάζομαι αυτό από τη Microsoft αρκεί.
    http://www.microsoft.com/windows/lif...vicepacks.mspx

Επίσης το 2008 δεν σταματά η υποστήριξη των XP!?
    Που το είδες αυτό? Εδώ δεν έχει σταματήσει ακόμη η υποστήριξη των ΝΤ4! Αυτό που προγραμματίζεται για το 2008 είναι να σταματήσει η Microsoft να πουλά XP ως ΟΕΜ, δηλαδή θα αναγκάσει όσους κατασκευαστές προσωπικών υπολογιστών θέλουν να δίνουν προεγκατεστημένα windows, αυτά να είναι τα Vista.
    H υποστήριξη των XP (security updates κλπ) σταματά κάπου το 2014!

Όσο για τα γραφικά και τα παιχνίδια (αν και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα) το πρώτο βήμα είναι το DirectX 9.L. Επίσης όσες εταιρίες σκέφτονταν να βγάλουν VISTA only games, πλέον το σκέφτονται πολύ σοβαρότερα! (Δες περίπτωση Halo2 και ShadowRun...)

Για το συγκριτικό που αφορά τους browsers? Κάποιο link παίζει?

---------

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις κάποιος vista αυτή τη στιγμή και να χάσει σε απόδοση κερδίζοντας μόνο σε προβλήματα! Όταν βγει το SP1 για Vista όπου θα λύνει κάποια νηπιακά προβλήματα, το ξαναβλέπουμε
    Το συγκριτικό με τους browser το είχα δει σε κάποιο περιοδικό πληροφορικής κάποιους μήνες πριν, θα προσπαθήσω να ρίξω ματιά και θα σου πω.

Επειδή η προηγούμενη δουλειά μου ήταν ''Buyer'' πληροφορικής για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας Ηλεκτρονικών-Ηλεκτρικών συσκευών στο Λιανικό εμπόριο,οι συζητήσεις που είχα κάνει με προμηθευτές software εδώ και 1 χρόνο περίπου έλεγαν τα παραπάνω που είπα. Το τελευταίο καιρό δεν έχω παρακολουθήσει εξελίξεις.

Επίσης δεν είπα πως είμαι υπέρ του VISTA, όπως ανάφερα και στην αρχή και εγώ XP έχω στο PC μου.

Σημασία έχει πως ότι θέλουν οι ''μεγάλοι'' θα γίνει, έτσι γίνεται πάντα.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok
    Επειδή η προηγούμενη δουλειά μου ήταν ''Buyer'' πληροφορικής για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας Ηλεκτρονικών-Ηλεκτρικών συσκευών στο Λιανικό εμπόριο,οι συζητήσεις που είχα κάνει με προμηθευτές software εδώ και 1 χρόνο περίπου έλεγαν τα παραπάνω που είπα. Το τελευταίο καιρό δεν έχω παρακολουθήσει εξελίξεις.
    Επομένως αν καταλαβαίνω σωστά, θα πρότεινες στην εταιρία που δούλευες να ξηλώσει τα XP και να πληρώσει ώστε να μπούνε παντού Vista? Μάλλον όχι

Όσον αφορά τους "μεγάλους" το θέμα είναι μεγάλο
    Οι μεγάλοι επηρεάζουν τους home users που κάπου άκουσαν, κάποιος τους είπε.... Οι οποίοι είναι και ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς.
    Οι εταιρίες και οι οργανισμοί, επειδή και τα μεγέθη είναι διαφορετικά, έχουν ειδικό τμήμα ΙΤ που τους συμβουλεύει....

Στη δουλειά έχουμε δύο mail sevrers... Ένας τρέχει SunOS 5.7 και ο άλλος NT4!
    Και τα δύο μηχανήματα λειτουργούν απροβλημάτιστα εδώ και χρόνια... Με τη λογική των μεγάλων το ένα θα έπρεπε να τρέχει solaris 10 και το άλλο Windows 2003 server enterpise super duper
    Κατάλαβες τι θέλω να πω.....

-----

Όσον αφορά τους browser αν είναι περιοδικό μην το ψάχνεις καθόλου... Είναι ανάξια λόγου, ειδικά αν μιλάμε για Ελληνικό τύπο.
    Firefox και IE7 είναι σαν να συγκρίνουμε την βούρτσα με την π...α... Άσχετα πράγματα! Να μου πεις opera και firefox να πω R1 και GSXR (για να επιστρέψουμε στο κλίμα του forum )

Αvant Browser.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αν και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει δύο σημεία που δεν μου αρέσουν....

- Χρησιμοποιεί το engine του ΙΕ με ότι αυτό συνεπάγεται
    - Online Profile Storage, αυτό ελπίζω να απενεργοποιείται

Άσχετο: Θα μαζευτούμε για κανένα κρασί (και μεζέ φυσικά) μετά τις γιορτές?!

Αν και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει δύο σημεία που δεν μου αρέσουν....

- Χρησιμοποιεί το engine του ΙΕ με ότι αυτό συνεπάγεται
    - Online Profile Storage, αυτό ελπίζω να απενεργοποιείται

Άσχετο: Θα μαζευτούμε για κανένα κρασί (και μεζέ φυσικά) μετά τις γιορτές?!

Δε περνά τίποτα τεσταρισμένο και έχεις δυνατότητα να απενεργοποιείς οτιδήποτε δε θες. (και από τις σελ. που επισκέπτεσαι).
    Επίσης μεταφραστικά κλπ στο standart εξοπλισμό συν κάποια άλλα πραγματάκια.
    Αυτό με το κρασί και εγώ το σκεφτόμουν. Από μεθαύριο έχω άδεια..!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    +1 ψήφος στο Ubuntu 7.1 και από εμένα

Το βάλαμε στη δουλειά σε ένα laptop Sony και έπαιξαν ΟΛΑ αμέσως! Wireless, κάρτες ήχου, τα πάντα! Πολύ καλή επιλογή με κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με linux

Επίσης, αυτό που λένε ότι αν κάνεις format το laptop χάνεις την εγγύηση ΠΟΛΥ μούφα μου ακούγεται, αν και δεν το έχω ψάξει ώστε να είμαι σίγουρος 100%
    Eμενα παντως στο Acer ΔΕΝ δουλευει με τιποτα το Ubuntu,τσακωνεται με ολο το συστημα και το αφησα για καποια αλλη στιγμη για να το ψαξω.Στο desktop παντως δουλευει αρκετα καλα.Εστω και σαν επιλογη multiboot.
    To γνωστο προβλημα με τα νεα notebooks ειναι οτι ολες οι εταιριες παιρνουν σχεδον τζαμπα τα Vista
    απο τον Γκεϊτς και ΔΕΝ δινουν drivers για XP,με συνεπεια το γυρισμα απο (S)Vista σε XP να ειναι μπελαδοδουλεια.

Παρεπιπτοντως εχουμε ανοιξει threads για ενα σωρο π@παριες(ακομα και για Triumph! ) και γιατι να μην ανοιξουμε εναν χωρο για συζητηση περι υπολογιστων?Πολυς κοσμος θα το εβρισκε ενδιαφερον...

Α,και τα Πατρινοπουλα για να μαζευομαστε σιγα σιγα..
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Φώτησε μας Θεέ Απόλλωνα!! Το avatar του/της CBF - HRC
    Εγώ έβαλα για κάποιο διάστημα το Linux OpenSuse 10.2 της Novell στο Dell Inspirion Laptop και δούλευε άψογα , καλύτερα από τα ΧΡ , και με καλύτερες ταχύτητες στο internet , και εφαρμογές πολύ πιο γρήγορα.
    τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω το Ubuntu ή το Kubuntu , Xubuntu 7.1 να δω τι λένε.
    Τα Linux λένε τρελά αλλά πρέπει να ασχοληθείς πολύ μαζί τους στην αρχή για να τα μάθεις , αλλά σε θέματα ασφάλειας δεν τα φτανουν τα παράθυρα.
    CBF 600S - HRC

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Den katalaveno ti exete pathei oloi me vista....einai MPOMPA.
    VAsika ta exo apo tin mera pou exoun vgei kai mporo na po exoun sxedon entelos eksafanisei ta kolimata (software),douleyoun ta panta sxedon,drivers lipoun gia merikes palies siskeyes.Oso gia ta tsampa linux klp....nai diladi oloi sas exete plirosei gia ta win?
    Oson afora tin legomeni "asfaleia" ..exm....den eimai kamia poliethniki pou na fovame tis brute force atacks klp,ena firewall kai ena antivirus einai mia xara.
    I taxitita sto interner den katalaveno ti diafora mporei na exei....i moni diafora mporei na yparxei (elaxisti) set rendering ton selidon tou browser an kai ayto me tous neous cpu,gpu einai toulaxiston asteio.
    Tha dialega vista apo xp opoiadipote stigmi.Gia linux...ok alla pote den tha mporousa xoria na exo win pano.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Δοκίμασες το ίδιο μηχάνημα με ΧΡ? Θα δεις ένα 10-15% πάνω στην απόδοση

Δύο άλλα σημεία:
    "nai diladi oloi sas exete plirosei gia ta win". Στο σπίτι όχι, αλλά αν μιλάμε για εταιρία ναι. Δεν μπορείς να πεις στον άλλο "σκάσε τόσα" χωρίς να του εξηγήσεις το λόγο! Και σοβαρούς λόγους για να πω στο άλλον να τα σκάσει εγώ δεν έχω.

"den eimai kamia poliethniki". ούτε εγώ δουλεύω σε πολυεθνική αλλά αν γίνει καμιά λαλακία στο γραφείο και χάσω 2-3 μέρες να στήνω μηχανήματα από την αρχή και να ψάχνω backups την φουτσησα!!! Επίσης το θέμα της ασφάλειας αφορούσε IE και Firefox, όχι XP VS Vista... Στο θέμα της ασφάλειας τα Vista για windows πάνε μια χαρά

----

Γενικότερα το θέμα είναι το εξής: Από την Microsoft, μετά από 4-5 χρόνια ανάπτυξης, περίμεναν όλοι κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο και όχι μόνο κάποιες (καλές είναι η αλήθεια) βελτιώσεις που αφορούν το δίκτυο (TCP/IP stack κ.λπ.) και το interface!
    Πως ήταν το πέρασμα από τα 98 στα XP για τους home users ένα πράγμα....(τα Μe είναι ντροπή να αναφέρονται στη λίστα με τα λειτουργικά Τα 2000 είναι άλλη φάση/κατηγορία)

Νομίζω πως όχι άδικα κατέλαβαν την πρώτη θέση στη λίστα με τα "15 biggest tech disappointments of 2007" του αμερικάνικου PC World...

Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω κάποιο ανάλογο από το χώρο της μοτοσυκλέτας... Φαντάσου ότι η εταιρία έλεγε ότι το νέο CBR το δουλεύαμε 5 χρόνια, έχει σχεδιαστεί από το 0, μαμει και δέρνει και μετά ξαναμαμεί και το τελικό μηχανάκι να είχε μόνο διαφορετικά χρώματα και φανάρια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    Den katalaveno ti exete pathei oloi me vista....einai MPOMPA.
    VAsika ta exo apo tin mera pou exoun vgei kai mporo na po exoun sxedon entelos eksafanisei ta kolimata (software),douleyoun ta panta sxedon,drivers lipoun gia merikes palies siskeyes.Oso gia ta tsampa linux klp....nai diladi oloi sas exete plirosei gia ta win?
    Oson afora tin legomeni "asfaleia" ..exm....den eimai kamia poliethniki pou na fovame tis brute force atacks klp,ena firewall kai ena antivirus einai mia xara.
    I taxitita sto interner den katalaveno ti diafora mporei na exei....i moni diafora mporei na yparxei (elaxisti) set rendering ton selidon tou browser an kai ayto me tous neous cpu,gpu einai toulaxiston asteio.
    Tha dialega vista apo xp opoiadipote stigmi.Gia linux...ok alla pote den tha mporousa xoria na exo win pano.

καλά άστο, είσαι μικρός ακόμα γι'αυτό τα λες αυτά.....

πιθανότατα (από τα λόγια σου υποθέτω) πως δεν έχεις δει ποτέ σου λίνουξ.....

αλλά δεν πειράζει, όταν χρειαστεί να ψάχνεις για σπαστίρια και για key generators για οποιαδήποτε μαλακία σκατοπρόγραμμα (που σου ζητάνε λεφτά) να ξέρεις ότι κάποια πιτσιρίκια υποστηρικτές του λίνουξ σου τα έχουν έτοιμα..

επίσης (αφού ξεκίνησα) η ασφάλεια στο γουίντοους είναι καθαρά εμπορική εκμετάλλευση της βιομηχανίας των αντιβιωτικών και τίποτε παραπάνω....

διάβασε στο ίντερνετ απλά και μόνο την "ιδεολογία" του λίνουξ (υπάρχει παντού) και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αρχήσεις να αλλάζεις γνώμη...

Thelete na to peksete kseroles i kai kala "ideologoi" ton ypologiston ok...alla to "eisai mikros" asta....ypotheto oti san ideologos den xrisimopoieis oute exeis win stimena ston ypologisti sou e?Edo grafeis apo linux?
    Oso kai an den sas aresei (den leo oti einai teleia) ta WIN einai o logos ekseliksis tis texnologias kai tis dramatikis miosis ton timon ton ypologiston klp...
    Anyway

Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    ypotheto oti san ideologos den xrisimopoieis oute exeis win stimena ston ypologisti sou e?Edo grafeis apo linux?
    Oso kai an den sas aresei (den leo oti einai teleia) ta WIN einai o logos ekseliksis tis texnologias kai tis dramatikis miosis ton timon ton ypologiston klp...
    Anyway
    εύστοχη η ερώτησή σου

δεν απάντησες όμως σε μία άλλη εξίσου εύστοχη ερώτηση

τα windows (+ Office!) που χρησιμοποιείς, τα έχεις πληρωμένα;;;

και κάτι άλλο

βάλτε VMware workstation και δουλέψτε ταυτόχρονα windowsXP + suse-linux + redhat-linux + solaris + win2003server + ό,τι θέλετε

"Thelete na to peksete kseroles"

Ο πληθυντικός νιώθω ότι πιάνει και εμένα μέσα χωρίς να υπάρχει λόγος...

Όσον αφορά αυτά που έγραψα ούτε ξερόλας το παίζω, ούτε τα windows ρίχνω στον Καιάδα αν διαβάσεις προσεκτικά το post μου.
    Κουβέντα με επιχειρήματα κάνω

sto desktop kai vevea oxi!
    sto laptop mou itan pro-egkatestimena
    outa ta cd mousikis ta agorazo....ta katevazo
    akoma kamia fora forao maimoudes pantelonia kai papoutsia!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων