Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Eχεις παει με την βεσπα και μιλας απο εμπειρια?![]()
μια υποθεση εκανα....
δεν εχω εμπειριες απο τον εξωτερικον με εντουρο ουτε καν με βεσπα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Eχεις παει με την βεσπα και μιλας απο εμπειρια?![]()
μια υποθεση εκανα....
δεν εχω εμπειριες απο τον εξωτερικον με εντουρο ουτε καν με βεσπα!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ενημέρωση 1ου πόστ.
Ενδιαφέροντα πραματούδια σχετικά με βίζες, βενζίνες, χιλιόμετρα...
...και τινές ακόμη adventure-διευκρινίσεις...
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ! Και πάλι δεν θα πάρω όχημα υποστήρηξης γιατί...
...γενικά στη ζωή μου δεν χρησιμοποιώ "βοηθήματα"!
![]()
![]()
Με αρεσει η περιπλανηση στα ταξιδιαρικα sites....
Aλλα για να πας στο Ιραν εχει πολλη....γραφειοκρατια...
Ενα σακκο τον θελουμε μονο για τα πιστοποιητικα!
Πρεπει να βγω και σε μια προκαταρκτικη βολτα για ''χορηγους''!Θελουμε λαστιχα.βαλιτσες,αξεσουαρ και αλλα πολλα τα οποια ων ουκ εστι αριθμος(και κοστος....)
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Είναι προτιμώτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Με αρεσει η περιπλανηση στα ταξιδιαρικα sites....
...από το να παρακολουθείς τσόντες στιλ "long way..." των γνωστών πρωταγωνιστών ταξιδιωτικού πορνό!
![]()
![]()
![]()
Κι αυτα καλα ειναι,μην σε πιανει η γκρινιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Είναι προτιμώτερο...
...από το να παρακολουθείς τσόντες στιλ "long way..." των γνωστών πρωταγωνιστών ταξιδιωτικού πορνό!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολοι να ειμαστε σε ενα μηχανακι και να ταξιδευουμε![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Όλα καλά και βατά (τρόπως του λέγειν), αλλά 15-20 ημέρες:Πως θα αφήσουμε τόσες ημέρες την δουλειά?
![]()
Eσυ ποσες μερες εκλεισες...ελευθερος?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
"Θελει αρετή και τόλμη η ελευθερία" !![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ψαχτο καλα αυτο γιατι εχω ακουσει οτι ειναι μουφα.......κανενας σε καμια χωρα δεν το απαιτει και μαλλον προκειται για κερατιατικα της ελπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Το καρνέ στοιχίζει 105 ευρώ στην ΕΛΠΑ αλλά χρειάζεται να αφήσετε και εγγύηση 3000 ευρώ. Τα οποία τα ξαναπαίρνετε πίσω, άμα τη επιστροφή. Αυτό ισχύει και για άλλες χώρες όπως η Αίγυπτος, Ιορδανία κλπ
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
To καρνέ ισχύει για όλες τις χώρες από πολλά χρόνια. Η πρώτη πληροφόρηση ήταν από τον Αγγλικό "Lonely Planet-Μiddle East" έκδοσης 2006...Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ψαχτο καλα αυτο γιατι εχω ακουσει οτι ειναι μουφα.......κανενας σε καμια χωρα δεν το απαιτει και μαλλον προκειται για κερατιατικα της ελπα...
...και η επιβεβαίωση από τον έμπειρο superspy από το off-road.gr που πέρασε 40 μέρες στην περιοχή τον περασμένο Αύγουστο και τα συζητήσαμε χθές το πρωί.
Τα ίδια θα διαβάσεις και στο "horizons unlimited".
Ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα πληροφορίες "ράδιο-αρβύλα" και ειδικά για ένα τέτοιο ταξίδι!
![]()
![]()
![]()
το off-road ειναι συνδεδεμενο στενα με την ελπα..
εχω ακουσει για παιδια που πηγαν Συρια και δεν τους χρειαστηκε..
δες τωρα.......οταν πας τουρκια δεν χρειαζεται να το βγαλεις.....αρα μπορεις να δηλωσεις οτι πας τουρκια και μετα περνας ιραν πληρωνοντας μονο μια αφαλεια 40€..
τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα αφου το ψαχνεις...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Και εγώ αυτό βασανίζομαι να μάθω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Όλα καλά και βατά (τρόπως του λέγειν), αλλά 15-20 ημέρες:Πως θα αφήσουμε τόσες ημέρες την δουλειά?
![]()
![]()
Γιαυτό βλέπω πολύ, εώς αδύνατη, τη συμμετοχή μου. Μετά χαράς όμως να βοηθήσω στην οργάνωσή ή ότι άλλο θελήσετε από το Νότιο κλιμάκιο![]()
---Dum spiro, spero---
Για να γλυωσει καποιος το τριχιλιαρο,δεν κανει την ιδια δουλεια μια εγγυητικη Τραπεζας?Πιο ευκολο να βρεθει αυτη παρα το τριχιλιαρο ντουκου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θωμά το σκέφτεσαι με το BMW?![]()
ναι![]()
πές τον δικό σου να ετοιμάσει μια πρόχειρη λίστα με ανταλακτικά που θα πρέπει να πάρω μαζί μου.
Μου την στέλνεις την επεξεργάζομαι και τα παραγγέλνω.
![]()
Βασίλη μετά τις γιορτές θα κανονίσουμε μια long way συνάντηση,έχουμε πολλά να πούμε![]()