ποσα λιγα ξερετε για το ''οπαδιλικι''...![]()
πολυ τριανταφυλλοπουλο και ευαγγελατο βλεπετε....![]()
ποσα λιγα ξερετε για το ''οπαδιλικι''...![]()
πολυ τριανταφυλλοπουλο και ευαγγελατο βλεπετε....![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Η σαλαμοποίηση των συνταγματικών δικαιωμάτων ειναι ενα πραγμα πολύ επικίνδυνο, καλύπτει την ανυπαρξία της Πολιτείας και οδηγεί σε συνθήκες Γκουαντανάμο....
αυτο δεν φαινεαι να απασχολει και πολύ ε?
και να εισαι σιγουρος οτι οι μπατσοι οταν θελουν να παρουσιάσουν έργο μπορούν κάλλιστα να στήσουν μια κατηγορία σε βάρος οποιουδήποτε οπαδού....όπως κανουν και στις πορείες ....![]()
οπότε πρεπει να ειμαστε λιγο προσεκτικοι οταν παραχωρούμε συνταγματικά μας δικαιώματα να τα διαχειριστούν καποιοι ΣΩΤΗΡΕΣ....
κοίτα... γενικότερα συμφωνώ με σένα και επαυξάνω..
άν τύχει να παρακολουθήσεις και άλλες συζητήσεις που έχω κάνει θα καταλάβεις...
αλλά για το ποδόσφαιρο ρε φίλε??
δεν είναι λίγο..........ηλίθιο?????
μα εκεί είναι όλο το κόλπο, τους βάζουν στη λούμπα να ασχολούνται με ομάδες και κλωτσοσκούφι αντί για πραγματικά ζητήματα
αν τους ρωτήσεις τι εισφορές πληρώνουν και πότε θα πάρουν σύνταξη και πόσο, θα σου απαντήσουν "ε;"
αν τους ρωτήσεις πώς πήγε η πανάθα στα ντέρμπυ με το γαύρο το 1997, ξέρουν να σου πουν σε ποιό λεπτό ο ξεφτίλας ο διαιτητής έπνιξε καθαρό πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Χ στο Ψ καθώς έμπαινε από δεξιά μετά από πάσα του Ζ, και τους στέρησε τη βεβαιη νίκη, ο #$*&^@*![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
Αλλα ετσι ειναι, ο καθενας κραταει οτι ναναι απο τα λεγομενα οιουδηποτε.
Φυσικα το οτι γραφω οτι καθε ενοχος πρεπει να πηγαινει μεσα κανενας δεν το σχολιαζει....η αναφορα γινετε σε αθωους.....κατι αδιαφορο για εσας.
Οπως εσεις σας αρεσει μια μηχανη, ενα συγκροτημα, ενα κομμα, ή οτιδηποτε αλλο, ετσι εχω δικαιωμα να μου αρεσει μια ομαδα. Αν σας χαλαει, στα τετοια μου. Εγω παντως δεν σας κρινω για τα γουστα σας.
Κ φυσικα ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλαει για τις περιπτωσεις που εχω αναφερει, κ εχουν αποδειχθει αθωοι.
Κ φυσικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εφεση με τον νομο ορφανου, μεχρις οτου εκτειση ο "ενοχος" την ποινη του. Αλλα αν δεν ξερετε καλυτερα να μιλατε.
Αλλα τι λεω τωρα....ολοι εσεις ειστε οι καλυτεροι ανθρωποι του πλανητη.....του γαλαξια βασικα.
Οπως το οτι αναφερω οτι μλκ υπαρχουν κ στους συνδεσμους δεν το λεει κανενας παλι...
Κ φυσικα ολοι οι οπαδοι ειναι μλκ αλλα οι φιλαθλοι καλοι...Αλλα αραγε τι εστι φιλαθλος. Φιλαθλος = φιλος του αθληματος, που σημαινει οτι αγαπαει ΟΛΕΣ τις ομαδες, κ παει σε καθε ομαδα να την δει. Ε απο τετοιους στην Ελλαδα αλλο τιποτα...ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ.
Κ φυσικα παλι δεν γνωριζετε οτι καποιες ΠΑΕ ,μια βασικα προς το παρον κ αλλες στο μελλον, ειναι ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. Με μετοχους καποιους, λιγους ή πολλους ανθρωπους που ψηφιζουν το ΔΣ.
Ε φυσικα....τα επιχειρηματα σας ειναι ακραδαντα.....εχω μεινει αναυδος.
Στον ιδιο τονο με σας θα απαντουσα να μη βγαλετε τον χρονο...αλλα δεν σας κανω το χατηρι να γινω ενας απο εσας που αποκαλειται εμενα ανεκδοτο.....εξαλλου μια διαφορετικη αποψη απο την δικη σου ειναι για λιθοβοληση. Οπως κ το παληκαρι της ΑΕΚ που δεν εκανε απολυτως τιποτα αλλα θα κατσει μεσα ενα χρονο.....φυσικα δεν σας νοιαζει, κ φυσικα δεν παιζει ρολο οτι κ οι αστυνομικοι δηλωσαν οτι ΔΕΝ εκανε αυτα που κατηγορειθηκε....απλα δεν τολμησαν να πανε στο δικαστηριο. Τι κ αν η πολη της σαλονικας ειναι μικρη κ τα λενε εξω.....ασε τον αλητη που απλα εφερε εναν πυρσο κ ποτέ του δεν τον αναψε να σαπισει.
Αντε, παμε μεθαυριο σε καναν κρητικο γαμο να πηροβολουμε στον αερα, να αναψουμε κανα πυρσο σε κομματικη συγκεντρωση.....
Αλλα κ για αυτα παλι δεν διαβασα τιποτα....α ξεχασα...ειμαι κολημενος κ οτι λεω ειναι για ανεκδοτο.
Καλη χρονια κ καλες λακουβες κ τροχαια σε ολους μας...εξαλλου εμεις ψηφιζουμε κ συντηρουμε ολη την χαβουζα σε αυτην την χωρα.....
ετσι ειναι.
οπαδος=ενοχος
οργανωμενος=πρεζακι απο διαλυμενη οικογενεια
εκτος εδρας εκδρομεας οργανωμενος οπαδος=το κατακαθι της κοινωνιας
λενε για μας οτι ειμαστε οπαδοι μιας "ανωνυμης εταιρειας"
ενταξει οκ.περιτο να αναφερω ομως ποσα foroum η λεσχες συγκεκριμενων κατασκευαστων μοτοσυκλετων,η αυτοκινητων υπαρχουν ετσι.
δηλ το να παω εγω εκδρομη να δω την ΑΕΚ στην αλλη ακρη της ελλαδας ειναι ποιο παραλογο απο το να παω στην ιταλια για να δω το εργοστασιο της ducati?κ αυτη ανωνυμη εταιρια δεν ειναι?
μην τα ισοπεδωνουμε ολα
σιγουρα υπαρχουν καφροι,σιγουρα υπαρχουν δολοφονοι,αλλα οχι να μπαινουν στην φυλακη ΑΘΩΟΙ κ να λετε αυτα τα πραγματα
ελεος,ολοι εσεις οι τελειοι κ οι σωστοι.
αλλα τι να ξερουμε κ εμεις τα ζωα ε?
Α.C.A.B
despite my rage
i'm still just a rat in a cage
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
δηλ το να παω εγω εκδρομη να δω την ΑΕΚ στην αλλη ακρη της ελλαδας ειναι ποιο παραλογο απο το να παω στην ιταλια για να δω το εργοστασιο της ducati?κ αυτη ανωνυμη εταιρια δεν ειναι?
Εσυ προφανώς δεν ξέρεις την διαφορά του φίλαθλου με τον οπαδό.
Το να πάς να δεις την ΑΕΚ στην άλλη άκρη της Ελλάδος και να την χειροκροτήσεις μπράβο σου και είναι ότι καλύτερο. Αυτός είναι ο φίλαθλος.
Το να πάς να δεις την ΑΕΚ στην άλλη άκρη της Ελλάδος και πλακώνεσαι με τους αντιπάλους, τα σπάς, πετάς κροτίδες , βρίζεις κτλπ είναι ότι χειρότερο . Αυτός είναι ο οπαδός.
Μιας και ανέφερες «να παω στην ιταλια για να δω το εργοστασιο της ducati?» Εχεις δεί πολλούς να επισκέπτονται το έργοστάσιο τις ducati και στο δρόμο να βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες σε οδηγούς άλλων εταιριών ?
Το οπαδιλίκι είναι κατακριτέο σε όλες του τις μορφές![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
+ 1299Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Το να πάς να δεις την ΑΕΚ στην άλλη άκρη της Ελλάδος και να την χειροκροτήσεις μπράβο σου και είναι ότι καλύτερο. Αυτός είναι ο φίλαθλος.
Το να πάς να δεις την ΑΕΚ στην άλλη άκρη της Ελλάδος και πλακώνεσαι με τους αντιπάλους, τα σπάς, πετάς κροτίδες , βρίζεις κτλπ είναι ότι χειρότερο . Αυτός είναι ο οπαδός.
Μιας και ανέφερες «να παω στην ιταλια για να δω το εργοστασιο της ducati?» Εχεις δεί πολλούς να επισκέπτονται το έργοστάσιο τις ducati και στο δρόμο να βρίζουν και να κάνουν χειρονομίες σε οδηγούς άλλων εταιριών ?
![]()
Και για να το πώ και αλλιώς ΟΛΟΙ οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ στα γήπεδα και ΟΛΟΙ οι ΟΠΑΔΟΙ στα ΚΑΤΕΡΓΑ !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
φιλαράκι αυτά που περιγράφεις, ΑΝ τα περιγράφεις με αμεροληψία, αποδεικνύουν κακή εφαρμογή του νόμου, και όχι κακό νόμο, υπάρχει τεράστια διαφορά
αν ο μπάτσος συλλαμβάνει με λάθος κριτήρια γιατί είναι βλάκας ή κολλημένος, δεν φταίει ο νομοθέτης
κατά τα άλλα, στο ελλαδιστάν έχουμε μεγάλο πρόβλημα χουλιγκανισμού, και τα μεγάλα προβλήματα απαιτούν δραστικά μέτρα
τόσα χρόνια που όσοι συλλαμβάνονταν την άλλη μέρα πήγαιναν σπίτια τους με ένα πλατύ χαμόγελο, και την άλλη Κυριακή ξαναέκαναν τα ίδια και χειρότερα, ήταν καλά;;;
και γιατί πήγαιναν σπίτια τους;;;
γιατί έκαναν ακριβώς τα κολπάκια που καταργήθηκαν, επικαλούνταν το λευκό ποινικό μητρώο (τα χρυσά μου!), έκαναν έφεση στην έφεση για να τραβήξει το πράγμα, εξαγόραζαν ποινές και την έβγαζαν καθαρή αφού το κόστος εξαγοράς είναι πολύ μικρό, έπαιρναν αναστολή δηλαδή ΚΑΙ ΠΑΛΙ την έβγαζαν καθαρή, κι από δώ παν κι οι άλλοι
ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.
Η ελευθερία του κάθε τσογλανιού
ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.
Τόσα χρόνια φτάνει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν μιλήσουμε για άλλα θέματα τότε ΙΣΩΣ πούμε την άποψη μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
τα ίδια κανουν και οι έμποροι ναρκωτικών, βιαστές ανηλίκων και δολοφόνοι αλλα μαλλον σαν κοινωνία μας απασχολει περισσότερο να παμε ησυχα στο γήπεδο την Κυριακή...και οχι η εγκληματικότητα...![]()
Υ.Γ.1 Για αυτό ειναι ελαστικός ο νομος και παντα υπερ του κατηγορούμενου για να προφυλάσει τον απλό πολίτη απο φαινόμενα αυθαιρεσίας των εξουσιών (δικαστικών, αστυνομικων κτλ) ...ολα αυτα στο πλαισιο μιας νοοτροπιας καλύτερα 10 ενοχοι έξω παρά 1 αθώος στη φυλακή....
Υ.Γ.2 οταν τα νομικά δικαιώματα αρχίζουν να αποκαλούνται κολπάκια ανησυχώ...![]()
Τό ότι έχουμε άποψη για το χουλιγκανισμό,ούτε μας αποτρέπει
από το να σκεφτόμαστε όλα τα κοινωνικά σκάνδαλα και προβλήματα
αλλά και ούτε αποτελεί στοιχείο για το ότι αδιαφορούμε για πολύ
πιο σοβαρά και καυτά προβλήματα της κοινωνίας.
Γιαυτό μιλούσαμε και αύτό καλύψαμε με τις θέσεις μας.
![]()
αν διάβασες προσεκτικά η τοποθέτησή μου δεν αφορούσε το ποδόσφαιρο....αφορούσε μια γενικότερη αντίληψη που αρχίζει να κυριαρχεί για τα νομικά δικαιώματα....Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
κοίτα... γενικότερα συμφωνώ με σένα και επαυξάνω..
άν τύχει να παρακολουθήσεις και άλλες συζητήσεις που έχω κάνει θα καταλάβεις...
αλλά για το ποδόσφαιρο ρε φίλε??
δεν είναι λίγο..........ηλίθιο?????
τώρα αν αρχίσει αν κυριαρχεί και στον τομέα του ποδοσφαίρου δεν θα στρουθοκαμιλήσω....θα το κράξω και αυτό....όπως έκανα με την τοποθέτησή μου....
θέλω να πω οτι τα κριτήρια μου για το νομικό πολιτισμό ειναι τα ίδια είτε αφορούν εναν ΥΠΟΠΤΟ για συμμετοχή σε επεισόδια είτε έναν ΥΠΟΠΤΟ για οποιαδήποτε άλλη εγκληματική ενέργεια....
εδώ οι αρχές συνέλαβαν στέλεγχος της ΠΑΣΠ για συμμετοχή σε ενέργειες αντιεξουσιαστών...![]()
![]()
![]()
![]()
μιλάμε για την παρωδία της ίδια....οποιος εχει επαφή με πανεπιστήμια ξέρει οτι η πιο ανατρεπτική ενέργεια που μπορούν να κάνουν ειναι να συμμετάσχουν σε πορεία.........![]()
το παλικάρι έμεινε τσάμπα τοσους μηνες φυλακή για να ικανοποιηθούν οι "αγανακτισμένοι πολίτες" σαν τους προλαλήσαντες....που χαζεύοντας τηλεόραση δεν εχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα....ειτε ειναι αυτή η πραγματικότητα του γηπέδου είτε οποιαδήποτε άλλη.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Μαύρα μεσάνυχτα λέμεεεεεεεεε!!!!!Γιατί ρε βάζετε ταμπέλες???????Γιατί οπαδός= χούλιγκαν ρε???????Γιατί οπαδός= τα σπάω,δέρνω, σκοτώνω???????Στο γήπεδο εννοείται ότι βρίζεις τους αντίπαλους για να τους ζορίσεις κ για να έχει τζέρτζελοοοοο πως να το κάνουμε!!!!!Και ο άλλος λέει οι οπαδοί στα κάτεργαααα άιντε ότι να ναι ρεεε.Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Είμαι οπαδός κ δεν είμαι αλήτης ούτε χούλιγκαν και ούτε δέχομαι να με χαρακτηρίζουν έτσι...!!!!!!! ΜΕΡΙΔΑ οπαδών είναι έτσι αλλά ΜΕΡΙΔΑΑΑΑΑ
Α καλά ΧριστούγενναΑρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Στο γήπεδο εννοείται ότι βρίζεις τους αντίπαλους![]()
Δεν το έπιασα φίλος??Τι είναι κακό αυτό?? Βρίζω ποιο είναι το πρόβλημα σου??Τι εγώ είμαι χούλιγκαν κ εσύ είσαι πολιτισμένος κ μου την λες τώρα????Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Α καλά Χριστούγεννα![]()
Από το αν βρίζει κάποιος στο γήπεδο τον κρίνεις εσύ????
Καλά Χριστούγεννα κ σε σένα...!!![]()
Δεν είναι και ανάγκη . Άλλωστε είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίαςΑρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Δεν το έπιασα φίλος?![]()
![]()
![]()
Μπα δεν νομίζω, έτσι κ αλλιώς άτομα που δεν ξέρουν να απαντήσουν με επιχειρήματα και ζουν κολλημένα βάζοντας ταμπέλες σαν τις γιαγιάδες στα χωριά, δεν μπορούν να γράψουν κάτι δύσκολο στην κατανόηση.....και φυσικά δεν κατάλαβες την απάντηση μου φίλε μου...το "δεν το έπιασα" το δικαιολόγησα σε αντίθεση με εσένα που μόνο ειρωνεύεσαι και δεν στηρίζεις αυτά που λες.......αλλά μάλλον είσαι από τους πολλούς εδώ μέσα που τα ξέρουν όλα, κ την λένε σε όλους...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν είναι και ανάγκη . Άλλωστε είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας![]()
![]()
![]()
Το παιδί άνοιξε πραγματικά ένα σοβαρό θέμα, που αφορά πάνω από όλα ανθρώπους, και κολλήσατε οι μισοί στη λέξη "οπαδός" και αναλυέτε το τι είναι ο οπάδος με βάσει τι άκουσε καθένας στο χωριό του, και βγάλατε κ πόρισμα....!!Ωραία προφανώς και υπάρχουν ποιο σοβαρά πράγματα από μία ομάδα,κ πολύ ποιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί κανείς, λέτε να μην το ξέρουμε ρε ξερόλες???Αλλά θίγει κάποιος ένα θέμα σε ένα forum πολύ χρήσιμο όσον αφορά σε θέματα για μοτοσυκλέτες αλλά ταυτόχρονα, καθημερινά εδώ πέρα μέσα ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του......έχουν ανοίξει άπειρα ανούσια θέματα....καθένας πετάει ότι του κατέβει στο μυαλό κ το κάνει θέμα......άπειρες αμπελοφιλοσοφίες......και εσείς χλευάζετε το θέμα των οπαδών το οποίο έχει πολλές μαύρες στιγμές αλλά όχι μόνο....αν δεν ξέρετε,καταλαβαίνετε κτλ. ένα θέμα ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ....μπορεί ο αθλητικός νόμος να είναι σωστός κ να εφαρμόζεται λάθος....αν το ξέρει κάποιος ας μας το πει κ μας να το ξέρουμε.....και όχι να κοροϊδεύει δεν είναι αστείο...ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ????????????????????