Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
O Παρνασσός δεν ξέρω (απο χιόνι πάντως... @@ )
Στα Καλάβρυτα πάγο δε θα 'χει![]()
![]()
![]()
Tally ho! Άντε σου έφεξε.... (προσοχή στις πέτρες λένε οι ανόητοι στον Παρνασσό)
Και το Μαίναλο παίζει πάντως....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
O Παρνασσός δεν ξέρω (απο χιόνι πάντως... @@ )
Στα Καλάβρυτα πάγο δε θα 'χει![]()
![]()
![]()
Tally ho! Άντε σου έφεξε.... (προσοχή στις πέτρες λένε οι ανόητοι στον Παρνασσό)
Και το Μαίναλο παίζει πάντως....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ε ας το δουμε κι αυτό ρε @@ρα..... αν, δε. έχει και λιγο κόσμο....... μια χαρά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mαιναλο sucks...
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
[σπαμ ον]
απο κοσμο ειναι καλα στο μαιναλο....
μονο που εχει μονο ''πιατακια''και οχι καρεκλακια....
εχει μια ωραια ευθεια κατηφορικη..
.και πιο ωραια ειναι η περιφεριακη ''οδος'' που βγαινει στην κατηφορικη....δλδ και χαλαρη βολτα και γρηγορη κατεβασια μετα...
παντως το μαιναλο και εγω το προτιμω για μονοημερη γιατι ειναι το πιο γρηγορα προσβασιμο χιονοδρομικο απο αθηνα....το πολυ 1.30 ωριτσα απο καλλιθεα μεχρι το σαλε....
αντε καλη μας σνοουμπορνταδικη(και σκιεραδικη) χρονια....![]()
[σπαμ οφ]...
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Παντως πιστεύω πως δυσκολο κομματι σχετικα με παγους θα ειναι αυτο γυρω απο την Αραχωβα (Λειβαδιά-Αραχωβα-Δελφοι) λογω του οτι υπαρχουν πολλα "σκοτεινα" σημεια.
Τωρα ο Μπραλος μαλλον θα ειναι βατος αλλα αν γινουν στασεις για καφε,φαι και λοιπα μαλλον θα φτασουμε εκει αρκετα αργα οποτε μπορει να μας προλαβει η δυση![]()
Να τους ξυπνησω απο τις 7 ??Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εφοσον εχουν ραντεβου στις 09:00 και με δεδομενες τις "συνηθειες" της νεας γενιάς...![]()
Νωριτερα απ' τις 10:00 δεν φευγουν...![]()
Λαμβανοντας υπ' οψιν και τις συμμετοχες...![]()
Νωριτερα απ' τις 11:30 δεν πιστευω οτι θα βρισκονται στα επίμαχα σημεια... :wacko:
Μια χαρα ειναι η ωρα το λοιπον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Ταξιδευτης
2. Οπερατερ
3. Ταχυδρομος ?
4. dosko ?
5. panagiotispapa ?
6. sporakias ?
(Ενδεχομενως κ guest stars απο το ducati club) :smilea:
Νίκος
Open Horizons
Επίσης να αναφέρω ότι αν ανεβαίνοντας τον Παρνασσό δούμε πρόβλημα μπορούμε να κάνουμε αριστερά στο Δίστομο και να πάρουμε το δρόμο προς Ιτέα μέσω Δεσφοίνας και από κει να ανηφορίσουμε για Άμφισσα.
Είναι παραλιακός, δεν ξέρω βεβαια αν ενδείκνυται για την περίπτωση αποφυγής πάγου αλλά....ας υπάρχει σαν εναλλακτική
Map
![]()
kala to sabbato sas xalagepantos kala na perasete
![]()
kai nikolaki fere kana paidaki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηλια, αυτο μου ακουγεται ακομα πιο ωραιο σαν διαδρομη απο την κλασσικη (και "χιλιοφορεμενη") διαδρομη μεσω Αραχωβας. Μας βλεπω να πηγαινουμε απο εκει λοιπον.Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Επίσης να αναφέρω ότι αν ανεβαίνοντας τον Παρνασσό δούμε πρόβλημα μπορούμε να κάνουμε αριστερά στο Δίστομο και να πάρουμε το δρόμο προς Ιτέα μέσω Δεσφοίνας και από κει να ανηφορίσουμε για Άμφισσα.
Είναι παραλιακός, δεν ξέρω βεβαια αν ενδείκνυται για την περίπτωση αποφυγής πάγου αλλά....ας υπάρχει σαν εναλλακτική
Map![]()
:smilea:
Νίκος
Open Horizons
Και το ρωτας συνονοματε φιλε; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Άκακος Γίγαντας
Νά έρθω κι εγώ;![]()
Ολοι οι καλοι ευπροσδεκτοι!
(Καιρος να ξεμουδιασω το Πηγασακι τελικα μου φαινεται!)
Νίκος
Open Horizons
χμμμμμμμμμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από dosko
αυτή η διαδρομή κάτι μου θυμίζει......
Anyway, άμα μου περάσει το κρύωμα που με ταλαιπωρεί από εχτές, θα έρθω σίγουρα.....
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Άν γίνει, μέσα κι εγώ!
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.