CRE450!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ποιό θα προτιμούσαν οι γκουρου του χώρου ανάμεσα στο WR 450 και το CRE 450?
τι δεν ειμαι guru?
φακ φακ φακ
![]()
![]()
![]()
CRE450!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
τι δεν ειμαι guru?
φακ φακ φακ
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Που, στο LMS ή στο άσχετο?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αυτοθ ο μαλακαθ δεν ειναι που καβαλα ενα 950 se??![]()
You BETA believe...
για πια χρονια λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μάλλον μιλάμε για το κανονικό enduro και κάποιες προεκτάσεις του όπως αγώνες του στυλ Romaniacs και LMS (Last Man Standing) - αν και τα special tests του Romaniacs είναι κάτι μεταξύ trial και τσίρκου (:a31:), ενώ το LMS την τελευταία φορά το τερμάτισε μόνο ένας (και αυτός λεγόταν David Knight).
Σας αφήνω να μαντέψετε τι μηχανή οδηγούσε...(και ναι ... παίζει ρόλο).
ενα LMS που εχω δει τερματισε ο ναιτ πρωτος (ανετα) αλλα σκασαν μυτη μετα απο αυτον κ κανα δεκαρια ακομα!
Δεν το'δες όλοΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για πια χρονια λες?
ενα LMS που εχω δει τερματισε ο ναιτ πρωτος (ανετα) αλλα σκασαν μυτη μετα απο αυτον κ κανα δεκαρια ακομα!
Φέτος μόνο άλλος ένας Άγγλος (ξεχνάω το όνομα του-με GASGAS) oλοκλήρωσε την διαδρομή...
You BETA believe...
οχι δε λεω για το φετινο..δε το ειδα ακομα....
γιαυτο σε ρωτησα για πια χρονια λες!
Aυτοι που προλαβαινουν να σκεφθουν ( και να διορθωσουν ) λαθη στο αερα , ειναι μοτοκροσαδες που εχουν φαει την ζωη τους σε ωρες πτησεις !!! Κατα τα αλλα στους περισσοτερους απο εμας αν παει κατι αρκετα ασχημα σε ενα ψηλο αλμα....Απλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ αυτά πρέπει να τα σκεφτείς κατα τη διάρκεια του άλματος???![]()
Γιατί με βλέπω καρφωμένο σε καμια ασφάκα με τη μπροστινή ρόδα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγκαταληψη σκαφους !!!![]()
![]()
Βασικά αυτό που είπε και ο Dukas ... επειδή και εγώ δεν έχω εμπειρία σε χωμάτινο μηχανάκι (το 1ο μου είναι αυτό ) στα αλματάκια που μέχρι στιγμής έχω κάνει τα πόδια πάνε αλλόυ γι αλλού!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aυτοι που προλαβαινουν να σκεφθουν ( και να διορθωσουν ) λαθη στο αερα , ειναι μοτοκροσαδες που εχουν φαει την ζωη τους σε ωρες πτησεις !!! Κατα τα αλλα στους περισσοτερους απο εμας αν παει κατι αρκετα ασχημα σε ενα ψηλο αλμα....Απλα....
![]()
![]()
Δεν μένουν έυκολα στα μασπιέ και στο τελείωμα κυριαρχεί ένας πανικός....
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κανε υπομονη ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ουτε τι ειναι δε ξερω αυτο που λες.
και δε ντρεπομαι καθολου εγω φελαράκι..
μια χαρα χαλια τα κανω ολα και μόνος μου..![]()
![]()
Θα ερθουμε σε συνενοηση με τον ακατονομαστο και θα κανουμε καινουργια αρχη !!!
Θα βρεθουν λυσεις !!![]()
"Χαλαροτητα " θελει στον αερα.... Προσπαθησε στα μικρα , και βρες εναν εμπειροτερο να σου εξηγησει μερικα πραγματα στην πραξη για τα μεγαλυτερα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Βασικά αυτό που είπε και ο Dukas ... επειδή και εγώ δεν έχω εμπειρία σε χωμάτινο μηχανάκι (το 1ο μου είναι αυτό ) στα αλματάκια που μέχρι στιγμής έχω κάνει τα πόδια πάνε αλλόυ γι αλλού!!!!![]()
Δεν μένουν έυκολα στα μασπιέ και στο τελείωμα κυριαρχεί ένας πανικός....
![]()
![]()
![]()
Χαχα τα πρωινά που ανεβαίνω στη βαρυμπόμπη τις καθημερινές είμαι εγώ και ο βοσκός με το παπί του ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
"Χαλαροτητα " θελει στον αερα.... Προσπαθησε στα μικρα , και βρες εναν εμπειροτερο να σου εξηγησει μερικα πραγματα στην πραξη για τα μεγαλυτερα....![]()
![]()
![]()
Του λέω να μου δείξει κανα κόλπο αλλά μόνο άρμεγμα έχω μάθει χεχεχεχε:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
gia pame mia erwtisi pou me vasanizei edw kai kairo...
ti kostos sidirisis exei kathe marka?
p.x. poso kostizei mia maneta (gnisia) apo honda, yamaha, ktm, kawasaki, husaberg, husky?
poso ena pistoni (kathe 50 wres allagi??) ?
poso mia biela?
poso ena fanari brwsta?
poso to plastika?
ktlp ktlp...
poio einai telika poio ftino?
cre 450 Δεν εχω καβαλησει ---Δεν απαντω... ( dirtbird ομολογησε ..)Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
+1 Προβλέπω ενδιαφέρουσα κουβεντούλα.
Και μιας και ανέφερες το WR.
Kαι φυσικά γιατί?![]()
![]()
![]()
WR 450 του 05 ( 2 διαφορετικα ) που εχω καβαλησει ηταν απαραδεκτες οι χαμηλες τους....![]()
Παντως και το 07 απο οτι βλεπω τον τυπο στο βιντεο ( πανω στον κορμο ) εχει βελτιωθει αρκετα αλλα..... Εχει αποσταση ακομα απο τις χαμηλες του ΚΤΜ....:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελευταία φορά που καβάλησα 4Τ ήταν όταν κάναμε με τον Stou (και άλλους) την διαδρομή του τελευταίου αγώνα στην Μάνδρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
cre 450 Δεν εχω καβαλησει ---Δεν απαντω... ( dirtbird ομολογησε ..)![]()
![]()
Συγκεκριμένα οδήγησα αυτό το CRF-X και το ΚΤΜ του stou στην 2η ειδική (κορδελάτη σε λιβάδι). Επίσης οδήγησα -στο καπάκι- και το δικό μου.
Αυτά που θυμάμαι:
- και τα 2 'μπαίνουν' στις κλειστές στροφές πιο δύσκολα από το 300 και νοιώθεις ΑΜΕΣΩΣ το παραπάνω βάρος που έχουν μπροστά (στο Honda λίγο περισσότερο) Για τον ίδιο λόγο όμως, είναι πιο σταθερά μέσα στην στροφή.
- Σε μέτριες καμπές και τα 2 υπερτερούν του 300 γιατί έχουν παραπάνω φρένο από τον κινητήρα. Του CRF όμως φρενάρει λιγότερο. Η κατάσταση αντιστρέφεται -υπέρ του δίχρονου- εάν δεν κολλώσεις και κρατήσεις το γκάζι σου.
- το CRF έχει σημαντικά περισσότερες χαμηλές και πιο άμεση απόκριση, γεγονός που σε εμποδίζει να ανοίξεις το γκάζι νωρίς στην έξοδο. Το 300 είναι καλύτερο και από τα 2 στην έξοδο. Το ΚΤΜ μάλλον είναι πιο δυνατο ψηλά (ή έστω πιο εύστροφο).
Εν τέλει, τα 4Τ είναι πιο ξεκούραστα όταν οδηγάς στα 8/10 (των δυνατοτήτων σου-ΟΧΙ της μοτό).
Το ξέρω άλλα ρώτησε....
![]()
Ελπίζω να σας μπέρδεψα![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
+1 Προβλέπω ενδιαφέρουσα κουβεντούλα.
Και μιας και ανέφερες το WR.
Kαι φυσικά γιατί?![]()
![]()
και γιατί παρακαλώ βάζεις τους γκουρού του χώρου να σου απαντήσουν για αυτά τα 2;;;
Έεεετσι για απλό ενδιαφέρον;;;
Η μήπως μας τέλειωσε το XRακι;;![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Kάποτε μίλαγα με ένα μοτοκροσά και μου έλεγε πως μπορείς να διορθώσεις κάποια λάθη την στιγμή που είσαι στον αέρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aυτοι που προλαβαινουν να σκεφθουν ( και να διορθωσουν ) λαθη στο αερα , ειναι μοτοκροσαδες που εχουν φαει την ζωη τους σε ωρες πτησεις !!! Κατα τα αλλα στους περισσοτερους απο εμας αν παει κατι αρκετα ασχημα σε ενα ψηλο αλμα....Απλα....
![]()
Αυτός 'ελεγε πως αν έχεις την μούρη χαμηλά με κινδυνο να σκάσεις με το μπροστινό θα πρέπει να αρχίσεις τις ξερογκαζιές (στον αέρα) ώστε η δύναμη που παράγει ο πίσω τροχός να κατεβάσει τον κώλο της μηχανής. Ενω αντιθετα αν εχει σηκωθεί η μουρι το φέρνεις με πισω φρένο (στον αέρα όλα αυτά) .
Αυτά έλεγε ο κύριος μοτοκροσας. Τωρα κατα πόσο στέκουν δεν το γνωρίζω γιατί ποτέ δεν έχω κάνει τόσο μεγάλο αλμα ώστε να έχω χρόνο για αυτά. Παρόλα αυτά μπορούμε να το συζητήσουμε![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.