Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ασφαλιστρικές εταιρείες

mia erwthjhs

telika stis asfaleies re paidia den isxyei oti plhrwneis perneis?

dhladh oles sto idio sakouli?

twra pou efarmozetai to kainourgio systhma, pou otan w mh geneitw se xtyphsei kapoios kanei dhlwsh sth dikh tou asfalistikh, kai esy me th seira sou fwnazeis ton pragmatognwmwna ths dikhs sou kathws kai h ejoflhsh twn timologiwn ginetai apo thn dikh sou kai meta ta briskoun metajy tous oi 2 etaireies.

twra legw pou isxyei to parapanw den symferei na plhrwneis kati parapanw kai na eisai sigouros pws tha pareis mia epi5tagoula hmeras th stigmh pou tous pas ta plhrwmena timologiakia amesws?

dioth me to palio systhma, plhrwnes ta malliokefala sou se mia asfalistikh kalh kai feregeia, se xtypouse kapoios me mia etaireia ths p@utsas kai enw eixes ena karw asfalistra , perimenes kai kana 2 mhno na plhrwtheis apo thn asfaleia tou allou.

toulaxiston twra to systhma einai pio ajiokratiko. apo ayta pou exw katalabei toulaxiston.
    mhpws kapoios sas einai pio enhmerwmenos kai mporei na p[ei kati epipleon epi tou thematos.

dioth skeftomai pws thn ptwsh kaneis de th glitwnei, isws telika einai kalytera na dineis kati parapanw , outws h allws kapoia stigmh tha ta pareis pisw dixws pola trejimata kai psyxofthora kynhghta , aiwnies anamones se thlefwna asfalistikwn kai outw kathe ejhs.

please pibebaiwste ta legomena mou h peite mou ti symbainei an den einai ta parapanw swtsa , toulaxiston na gnwrizw kai gw pou badizw.

thnx

panta orthioi,

as ta plhrwnoume ,,

kai as mh ginei pote h aposbesh tous!!!!!

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13
    εγω δινω 120Ε το χρονο και καλυπτει τα βασικα!ιντερσαλλονικα
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Re: mia erwthjhs

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    telika stis asfaleies re paidia den isxyei oti plhrwneis perneis?

dhladh oles sto idio sakouli?

Ως παθών και μαθών :hypnotize ένα έχω να πω:
    Μακάρι να μην τι χρειαστείς. Όσο για το ό,τι πληρώνεις... το θέμα αν το καλοσκεφτήτε είναι το ΤΙ πληρώνει ο άλλος και τι θα πάρεις (αν λέμε φταίει ο άλλος). Αν φταις, δεν σε απασχολεί γιατί κάνεις δήλωση και ξεμπερδεύεις. Μετά αναλαμβάνει η ασφαλιστική σου.

Προσωπικά, όταν είχα τρακάρει ο τύπος είχε Interamerican που θεωρείται κορυφή, και εγώ πήρα τα τρία μου! Έδωσα 1000+ ευρόπουλα και πήρα περίπου 700! Και χωρίς πολλά πολλά έτσι; Τεπόζιτο δεν είχα αλλάξει και θα μπορούσα χαλαρά.
    Οπότε, αν βρεις μια φτηνή και "καλή" (εννοώ να υφίσταται ως επιχήρηση και να έχεις σωστή κάλυψη -νομική κτλ-) κάντην και όλα καλά.
    Νομίζω;
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Υπαρχουν κι αλλα που πιθανον δεν ξερετε ...

Αν μετα απο ενα ατυχημα στο οποιο φταιμε, ο αλλος δεν "ικανοποιηθει" απο την ασφαλιστικη μας (ειναι μεγαλη πχ η διαφορα του), μπορει νακινηθει δικαστικα.
    Τοτε κανει αγωγη σε 'μας με κοινωποιηση στην ασφαλιστικη μας. Στο δικαστηριο θα ειμαστε υποδικοι μαζι με την ασφαλιστικη.
    Ταυτοχρονα για να καλυφθουμε πρεπει κι εμεις να κινηθουμε (αγωγη) εναντιον της ασφαλιστικης μας. Αν τωρα κερδισει ο αλλος την υποθεση (που ειναι και το πιο πιθανο) και η ασφαλιστικη μας καταφερει να "ξεφυγει", με καμμια δηλωση πτωχευσης ή οτιδηποτε αλλο, θα βρεθουμε να χρωσταμε ενα τεραστιο ποσο (βαλτε μεσα και καμμια ψυχικη οδυνη), συν ΟΛΑ τα δικαστικα εξοδα ...

Εχω εμπειρια πανω σ' αυτο, γι' αυτο και δεν κυνηγαω ΠΟΤΕ καποια φτηνη και ασημη ασφαλιστικη ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Αν μετα απο ενα ατυχημα στο οποιο φταιμε, ο αλλος δεν "ικανοποιηθει" απο την ασφαλιστικη μας (ειναι μεγαλη πχ η διαφορα του), μπορει νακινηθει δικαστικα.
    Τοτε κανει αγωγη σε 'μας με κοινωποιηση στην ασφαλιστικη μας. Στο δικαστηριο θα ειμαστε υποδικοι μαζι με την ασφαλιστικη.
    Ταυτοχρονα για να καλυφθουμε πρεπει κι εμεις να κινηθουμε (αγωγη) εναντιον της ασφαλιστικης μας. Αν τωρα κερδισει ο αλλος την υποθεση (που ειναι και το πιο πιθανο) και η ασφαλιστικη μας καταφερει να "ξεφυγει", με καμμια δηλωση πτωχευσης ή οτιδηποτε αλλο, θα βρεθουμε να χρωσταμε ενα τεραστιο ποσο (βαλτε μεσα και καμμια ψυχικη οδυνη), συν ΟΛΑ τα δικαστικα εξοδα ...

Εχω εμπειρια πανω σ' αυτο, γι' αυτο και δεν κυνηγαω ΠΟΤΕ καποια φτηνη και ασημη ασφαλιστικη ...

Γι'αυτό και δεν μιλάμε για άγνωστες ασφαλιστικές εταιρείες , αν και νομίζω πως πλέον δεν υπάρχουν, έχουν μπει στους μεγάλους ομίλους, αλλά επειδή όλο και κάποιος θα θέλει να κάνει κομπίνες... προσοχή!
    Έχεις δίκιο και το θέμα είναι να πρόκειται για εταιρεία με υπόσταση και όνομα. Οπότε αν γίνει κάτι θα καθαρίσεις και εσύ γιατί οι μεγάλες ασφαλιστικές δεν φαλιρίζουν!
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Ε, νομίζω πως οι σαφαλιστικές που προτιμάει η πλειοψηφία εδώ μέσα (επιπέδου 150-200 ευρώ το χρόνο για τα "βασικά") δεν πρέπει να είναι τόσο χάλια, που να φοβάσει μήπως βαρέσουν πτώχευση από στιγμή σε στιγμή.
    Τώρα κάποιες άλλες που γράφτηκαν για >80 το χρόνο...
    εκεί μάλλον θα πρέπει να προσέχουμε.
    Το θέμα είναι τι παραπάνω έχουν οι ακριβές (<300).
    Όντως είναι πιό αξιόπιστες, αποζημειώνουν σωστά...ή μήπως...
    ή μήπως λέω...
    ...προσπαθούν με ψηλά ασφάλιστρα αυτοκινήτου/μοτό να ισοσκελίσουν τη χασούρα που έχουν σε άλλους κλάδους;
    Μια ματιά στο συμβόλαιο αυτής, που είχα μέχρι τώρα, μου έδωσε την εντύπωση ότι παίζουν πολλά παραθυράκια... προς όφελος της βέβαια.
    Γιατί λοιπόν όχι μια "μεσαία";
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    ....................
    ...προσπαθούν με ψηλά ασφάλιστρα αυτοκινήτου/μοτό να ισοσκελίσουν τη χασούρα που έχουν σε άλλους κλάδους;
    Μια ματιά στο συμβόλαιο αυτής, που είχα μέχρι τώρα, μου έδωσε την εντύπωση ότι παίζουν πολλά παραθυράκια... προς όφελος της βέβαια.
    Γιατί λοιπόν όχι μια "μεσαία";

Αμα ηξερα περισσοτερα για τις ασφαλιστικες ....
    Δεν θα πληρωνα κι εγω οσα κι εσυ (αν οχι περισσοτερα) καθε χρονο ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος
    αφηστε ρε τα πολλα μπλα μπλα και ριχτε κανα τηλεφωνο μπας και ασφαλστουμε επιτελους

ιντερσαλονικα, εγνατια, υδρογειος, μαιμου ξεμαιμου τετοια θελουμε

καλυτερα απο το τιποτα που εχω για κανα χρονο.... :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑΤΙ οι Εταιρείες-Κατασκευαστές ΔΕΝ μαθαίνουν από τα λάθη τους:
    από SVX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2009, 12:51
  2. Απαντήσεις: 168
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2009, 20:47
  3. Εταιρείες με πτώση.
    από notakos600 στο forum Off topic