Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
φέτος....
Πέρσι ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
φέτος....
Πέρσι ....![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
:o θα έπρεπε να έχεις διααπιστώσει μέχρι τώρα ότι η μνήμη μου δεν με βοηθά...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Πέρσι ....![]()
You BETA believe...
Μην μου πεις ότι δεν με βλέπεις στη φωτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Enduro Λέσβου 1989![]()
![]()
(με μηχανάκι ΚΟΥΤΑ ΤΜ )
Ι was there too...![]()
You BETA believe...
Nαι λέμεεεε....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είσαι όντως στη φωτό??![]()
Κοίτα το περιοδικό, αρχές Μαρτίου 89 δεν ήταν ο αγώνας?:smilea:
You BETA believe...
Ναι. Απρίλης 89 είναι το περιοδικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Nαι λέμεεεε....
Κοίτα το περιοδικό, αρχές Μαρτίου 89 δεν ήταν ο αγώνας?:smilea:
Και καλά ρε φίλε, δεν σού έχουν βάλει μια ολόσωμη φωτό γαμώ το φελέκι μου???![]()
![]()
Είδες οι αχρείοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι. Απρίλης 89 είναι το περιοδικό.
Και καλά ρε φίλε, δεν σού έχουν βάλει μια ολόσωμη φωτό γαμώ το φελέκι μου???![]()
![]()
![]()
![]()
ακόμα να με βρεις?![]()
![]()
You BETA believe...
Συνεχίζω....
Λοιπόν που λέτε, πριν 22 χρόνια (24/2/85) , έγινε ένας όμορφος αγώνας στην Κέρκυρα. Ο αγώνας λεγόταν 1ο Διεθνές Corfu Sand Enduro.
Ο αγώνας γινόταν στην άμμο, προσπαθώντας να μιμηθεί τον διάσημο διεθνή αγώνα του Touquet που γινόταν στην Γαλλία, με πάνω από 500 συμμετοχές. Στο Touquet είχαν συμμετάσχει και κάποιοι Ελληνες τότε (τον Χούντρα θυμάμαι σίγουρα).
(όταν βρώ χρόνο θα βάλω και φωτό απ΄τον αγώνα).
Η διαδρομή της Κέρκυρας ήταν κυκλική, είχε διάρκεια 3 ώρες (!), ενώ το τερραίν ήταν φυσικά μαλακή και αφράτη άμμος. Οι συμμετοχές ήταν 72, εκ των οποίων έλαβαν εκκίνηση οι 60....
Τα highlights του αγώνα ήταν.
*Ο αέρα πατέρα Joe Van Greaken με ΤΤ600, ο οποίος στα 45 λεπτά που έτρεξε πριν σπάσει το μοτέρ, πρόλαβε να ρίξει γύρο στον 11ο αγωνιζόμενο![]()
*Ο κανονισμός όριζε πως τερματισμός του αγώνα δίδεται όχι στις 3 ώρες αλλά μόλις περάσει ο 1ος. Ο 1ος όμως (Mark Dammen), είχε μπεί στα pits για βενζίνη και καφέ. Όταν τελέιωσε τον καφέ του ξαναμπήκε, και μόνο τότε έπεσε η σημαία τερματισμού.
*Ο Χ.Τασούλης οδήγησε 4 γύρους με σπασμένο ελατήριο πίσω ανάρτησης, με το Husky του να έχει γίνει chopper. Πάρολα αυτά κατάφερε να οδηγήσει τάπα αυτά τα 20 χλμ μέχρι να τον ειδοποιήσουν ότι έφτασε το ελατήριο και να μπεί στα pits.
*O Χρήστος CBI, κατάφερε να ανέβει μέχρι την 6η θέση γενικής, οδηγώντας ένα νορμάλ ΜΤΧ200 !!!![]()
Δυστυχώς το ΜΤΧ παρέδωσε πνεύμα στα 45 λεπτά..
* Ο 1ος αναβάτης συμπλήρωσε 28 γύρους των 5.000χλμ. Σε κάποια σημεία τα CR-TT κλπ έφταναν τα 130χλμ.![]()
Φωτό εκκίνησης ακολουθεί.
![]()