Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: πολυ ξυλο,αλλα το χρειαζονταν...

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ελάτε τώρα ρε παιδιά... Τι είναι αυτά που λέτε...Δεν ήταν κανένας μπούλης...άνθρωπος της νύχτας ήτανε και το λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ...Εσείς και εγώ δεν δεν κυκλοφορούμε με γκλόμπ (αν είχε πάνω του μόνο αυτό....). Γιαυτό αντέδρασε έτσι...Νομίζετε ότι είναι οι πρώτοι που έδειρε ???
    Ξέρουν αυτοί πως θα τα μπαλώσουν ΑΝ τολμήσουν τα τσογλάνια να σκεφτούν να κινηθούν νομικά - αν κάτι μου λέει ότι δεν θα το κάνουν και ο νοοών νοείτο... :a13:
    σωστά αυτά που λες....το γκλοπ όμως δεν προλαβαίνει ούτε σταματάει μια σφαίρα.......άλλωστε κι αυτά τα τσογλανάκια παιδάκια της νύχτας είναι και όχι του κατηχητικού, και πολλές φορές ικανά για όλα σε σκοτεινά δρομάκια ειδικά αν απειλείται η ζωή τους ή αντιμετωπίζουν φυλακή.......
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    ολλανδεεεεεεεε εγώ λέω να στους στείλουμε εκεί πάνω που έχει και ωραίους μεγάλους δρόμους να τους δέσεις πίσω απ'τη ζουζού να δεις για πόσα σπασμένα κόκκαλα θα μιλάμε μετα εεεεεεε????

Εχει και δω τετοια υποκειμενα γμτ αλλα κουβαλανε και μπιστολερος μαζυ τους στα φορτηγακια !! Ειμαστε πιο προοδευμενεοι σαδωθε !

σηψη !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Το ωραίο θα είναι να του κάνουν (που θα του κάνουν) μήνυση για σωματικές βλάβες..
    Έχει παραχοντρύνει πάντως το θράσος του κλέφτη.
    να είσαι σίγουρος οτι θα του κανουν....
    γνωστός μου έχει φάει δύο δικαστήρια έτσι......μια φορα για το αυτοκινητό του που το έκλεβαν κ μια για τσαντάκια

αν τους κάνεις τόπι στο ξύλο ποτέ δεν καλείς αστυνομία.....

ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ...(εκτος αν ειναι νονος της νύχτας και όχι απλά ενας πορτιέρης)

Υ.Γ. ακομα και να αποδείξει ότι του έκλεβαν την εξάτμιση (που ειναι εύκολο) δεν δικαιολογειται η χρηση βιας από το νομο.....και σε σχεση με τη κλοπή ειναι χειρότερο αδίκημα....
    ακομα και στις χειρότερες περιπτώσεις.....θυμηθειτε τη μανα που φυλακιστηκε γιατι μαχαίρωσε τον γκομενο της που πριν ειχε μαχαιρώσει τον γιο της....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    να είσαι σίγουρος οτι θα του κανουν....
    γνωστός μου έχει φάει δύο δικαστήρια έτσι......μια φορα για το αυτοκινητό του που το έκλεβαν κ μια για τσαντάκια

αν τους κάνεις τόπι στο ξύλο ποτέ δεν καλείς αστυνομία.....

ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ...

Εξαρτάται και από το «τι» ποινικό μητρώο έχουν οι τύποι.
    Εάν δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, δυστυχώς θα τον κινηγήσουν νομικά πολύ άσχημα.
    Από την άλλη εάν έχουν να φοβηθούν...standar θα τον κυνηγήσουν με άλλους χειρότερους τρόπους ..

ΠΟΤΕ δεν βγαίνεις καθαρός όταν έχει υπάρξει βία..
    Τον βαραίνει τον φίλο σου και το γεγονός ότι κουβάλαγε glob…
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    σωστά αυτά που λες....το γκλοπ όμως δεν προλαβαίνει ούτε σταματάει μια σφαίρα.......άλλωστε κι αυτά τα τσογλανάκια παιδάκια της νύχτας είναι και όχι του κατηχητικού, και πολλές φορές ικανά για όλα σε σκοτεινά δρομάκια ειδικά αν απειλείται η ζωή τους ή αντιμετωπίζουν φυλακή.......

μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αν ήταν παιδιά της νύχτες κι αυτά όπως υποθέτω το εννοείς, δε θα σήκωναν πιο οργανωμένα όλη τη μοτό αντί να ασχοληθούν μόνο με την εξάτμιση;

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αν ήταν παιδιά της νύχτες κι αυτά όπως υποθέτω το εννοείς, δε θα σήκωναν πιο οργανωμένα όλη τη μοτό αντί να ασχοληθούν μόνο με την εξάτμιση;
    και που ξέρεις ότι μόνο αυτό δεν τους έλειπε?????

πως είναι δυνατον να ψυχολογήσεις τέτοιου είδους άτομα?? το ρισκάρεις? εγώ πάντως αν μπορούσα να το σκεφτώ λογικά όχι!
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    και που ξέρεις ότι μόνο αυτό δεν τους έλειπε?????

πως είναι δυνατον να ψυχολογήσεις τέτοιου είδους άτομα?? το ρισκάρεις? εγώ πάντως αν μπορούσα να το σκεφτώ λογικά όχι!

δεν ξέρω

υποθέσεις κάνω όπως όλοι

Εχουνε καποιο δικιο οσοι ειναι κατα του ψηλου με το μπαστουνι.

Αλλα.....

Αυτοι οι 2 πληρωσανε τα σπασμενα και για τους κλεφτες του ΧΤ του αδερφου του.Ποσο καιρο δουλευε τσαμπα το παιδι για να πανε καποιοι να του φανε τη μηχανη του ετσι.Εμενα η κλειδαρια του ΤΤ ειχε αντεξει και δεν το φαγανε.Πληρωνω 550 ευρω το χρονο για κλοπη στο GSR.Του φιλου μου το Κ5 το πηρανε σηκωτο πριν κλεισει χρονο και το πληρωνε αλλα 2 χρονια και ειχε ενα παπι.Σε εναν αλλο το ΚΤΜ ολοκαινουργιο και το πληρωνε 4 χρονια κτλ κτλ.

Και στην τελικη ενηλικας ειναι ξερει τις συνεπειες αμα του κανουνε μυνηση.Εν βρασμω ψυχης πολλα γινονται

Εγω παντως μαζι του ειμαι.Καλα τους εκανε.Αν και ερασιτεχνες γιατι οταν πας να βουτηξεις κατι απο παρκινγκ μαγαζιου ρισκαρεις.Εκει κλεβουν μονο οι γνωστοι του μαγαζιου και παλι οχι τα πραγματα του πορτιερη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε παιδια, σταματηστε να λετε διαφορα αν δε γνωριζετε!

φιλικα!

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    +10
    ...να το πουμε κ αλλιως:
    αν ηταν 2 μαλακισμενα που καναν μια κλοπη εξατμησης κ εχουν μαμα κ μπαμπα που δεν εχουν
    ιδεα για τα καμαρια τους,κ τους εκανε ζημια απο το πολυ ξυλο,τοτε εμπλεξε ο τυπος.
    αν δεν εχουν δε κ φακελο στην αστηνομια κ ο τυπος ηξερε kickbox κ τους "ειχε" κ δεν
    τους επιασε απλος κ ειναι κ πορτιερης κ κουβαλουσε glop κ οτι αλλο κατεβει στο κεφαλι του μπαγλαμα του δικηγορου τους, τοτε ο τι θα πει ο δικαστης...;
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ρε παιδια, σταματηστε να λετε διαφορα αν δε γνωριζετε!

φιλικα!

Ασε μας να απολαυσουμε αυτο το υπεροχο θεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
    αν δεν εχουν δε κ φακελο στην αστηνομια κ ο τυπος ηξερε kickbox κ τους "ειχε" κ δεν
    τους επιασε απλος κ ειναι κ πορτιερης κ κουβαλουσε glop κ οτι αλλο κατεβει στο κεφαλι του μπαγλαμα του δικηγορου τους, τοτε ο τι θα πει ο δικαστης...;

Στην προσπαθεια του να αμυνθει απο ενδεχομενη κατσαβιδια τους σαπισε.Επισης ηταν βραδυ και τους ειδε πιο ογκωδεις απο οτι ητανε.Ακομα νομισε οτι κραταγανε μαχαιρια.Τωρα αμα τους εκανε τοσο ασηκωτους που δεν δικαιολογει αυτοαμυνα πλεον.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    για να σταματήσω να ακούω (ως συνήθως) αφ'υψηλού κριτές....

Καλά τους έκανε και λίγα ήταν!

Όσο για μυνήσεις...

Σε καυγά που είχε γίνει παλαιότερα , είχα σπάσει μαδέρι στο κεφάλι τύπου. Καταλήξαμε στο αστυνομικό τμήμα και όταν ο τύπος κινήθηκε για μύνηση, τού είπαν οι αστυνομικοί πως οι ίδιοι τον είδαν "να πέφτει κάτω μόνος του και να τσακίζεται".

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Ούτε δελτίο ειδήσεων με 128 παράθυρα να ήμασταν...
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Που μπορω να τον βρω να του παρω αυτογραφο?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Και στην τελικη ενηλικας ειναι ξερει τις συνεπειες αμα του κανουνε μυνηση
    οκ σύμφωνοι.
    αλλά πες μου ειλικρινά: αξίζει να καταδικαστεί ο φίλος σου εξαιτίας δυο κλεφτοκοτάδων;;

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πολύ καλό....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 09:03
  2. Το φιλαράκι μου έφαγε πολύ ξύλο!
    από johnpan στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2009, 14:03
  3. Πολυ Καλο Δειτε Το
    από kalgeorge στο forum Off topic