oson afora to no country for old men tha sas pw aurio i methaurio an leei molis twra to katevazw
![]()
![]()
oson afora to no country for old men tha sas pw aurio i methaurio an leei molis twra to katevazw
![]()
![]()
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
the fog![]()
(to palio oxi to remake)
Το The Mist του Στέφεν King σε σκηνοθεσία του Frank Darrabond δεν εχει καμία σχέση με το The Fog του John Carpenter![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
American gangster.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλό![]()
λεω να παω αυριο να το δω..........Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
American gangster.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Το The Mist του Στέφεν King σε σκηνοθεσία του Frank Darrabond δεν εχει καμία σχέση με το The Fog του John Carpenter![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
πολυ ενεση πεφτειΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
American gangster.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το είδα τρελικά χθες και καραγούσταρα όμως, αλλά ταινία για σινεμα γιατί τα εφέ αξίζουν.................
αλλά ταινία με πολύ χαμηλο badget όμως αδερφάκι μου, μόνο ο γουίλ σμιθ και ένας σκύλος παίζουν ο οποίος μπορεί να πήρε και περισσότερα λεφτά από το γουιλ σμιθ αφού έπαιξε και καλύτερα...............:rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
τίγκα στους κομπάρσους λεμεεεεεεεεεεε...................![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
δεν προκειτε να δω το ''Ζωνατνος θρυλος'' ουτε σε dvd.
Μου την δινει στα νευρα ο Will Smith (aka fresh prince) και οι ατακες του κολου. Εκανα το λαθος και εδωσα 1,50€ για να νοικιασω το "I robot" το οποιο ηταν μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει ποτε.
Ουτε για ραπερ δεν κανει το ατομο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν προκειτε να δω το ''Ζωνατνος θρυλος'' ουτε σε dvd.
Μου την δινει στα νευρα ο Will Smith (aka fresh prince) και οι ατακες του κολου. Εκανα το λαθος και εδωσα 1,50€ για να νοικιασω το "I robot" το οποιο ηταν μια απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει ποτε.
Ουτε για ραπερ δεν κανει το ατομο...![]()
Ηθελα να τα πώ εγώ αλλά με πρόλαβες![]()
![]()
ΑΠ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΟΜΠΙ .ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΨΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑ...ΡΙΕΣ ΟΙ ΚΩΛΟΜΑΓΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ .ΣΕ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΥΓΟΝΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ .ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ .ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΔΑ .ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΟΜΠΙ .ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ .ΕΓΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ......
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΟΜΠΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΣΕ ΤΟΡΡΕΝΤ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΝΤΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: