Δημήτριε...
Καλού - κακού τσέκαρε και μπουκάλες μπροστινού για τυχόν στρέβλωση όταν ξαναβγείς... και το νού σου σε τυχόν διαρροές απο τις τσιμούχες τους.
Απ' ότι κατάλαβα, οδηγούσες χωρίς γάντια μάλλον;
Δημήτριε...
Καλού - κακού τσέκαρε και μπουκάλες μπροστινού για τυχόν στρέβλωση όταν ξαναβγείς... και το νού σου σε τυχόν διαρροές απο τις τσιμούχες τους.
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Αφου εισαι καλα, δεν τρεχει μια
αν και απο οτι βλεπω το εχεις αντιμετωπισει μια χαρα το θεμα
ειδες που το πολυ μπιου-μπιου απο τα πριονια που ακους κανει κακο;
Παντα ορθιος απο εδω και περα
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δεν ξερω ρε παιδια τι να πω....
βλεπω απο πολλα παιδια να εχουν βαλει γελακια.....ναι το ξερω τα βαλατε επειδη χαρηκατε που ο respect ειναι καλα....αλλα ρε παιδια δεν επεσε απο το σταντ...δεν επερνε μια στροφη με 5 χλμ και βλακωδως επεσε μονος του...εκοψε στη μεση με ολα μια κεντρικη λεωφορο...
και εγω -οχι χαρηκα(δεν μου βγαινει καθολου χαρα...συγνωμη κιολας)-αλλα ανακουφιστικα που ειναι καλα το παλληκαρι αλλα οχι και γελακια και μπυριτσες...εχω ενα κομπο στο στομαχι μονο που σκεφτομαι πως εγινε...
αμα ειχε γινει το αναποδο -δλδ το εκανε αυτο ενας κουτακιας-..κανα δυο γκαζιες ..μου κολαει το γκαζι ...και περναω μια λεωφορο ..φορα παρτιδα...και περνω και ενα παλληκαρι με ενα v-strom παραμαζωμα....θα του ριχναμε καταρες μεχρι εκει που δεν περνει....
αμα ..οπως λεει και ο respect...τον περναγε κανενας απο πανω τωρα θα βαζατε φατσουλες θλιμενες...τοσο ευκολα αλλαζουν αυτες οι φατσουλες...και αυτος που θα τον επερνε παραμαζωμα τι φταιει .....
μπορει να τα βλεπω πιο τραγικα απο εσας...
τεσπα...νασαι καλα και ποτε ξανα...
Γιωργο, μη με παρεξηγεις!
Απλα δεν επιασες το ομολογουμενως "παραξενο" σκεπτικό μου!
Εχεις δικιο σε ολα οσα λες, το γνωριζουμε ολοι νομιζω αυτο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από το χώρο του ατυχήματος μέχρι το σπίτι και από το σπίτι στο συνεργείο σε πρώτη φάση δε παρατήρησα οτιδήποτε αρνητικό. Η μηχανή πάει καρφί χωρίς να κρατάω το τιμόνι. Ούτε τρέμει έστω και στο ελάχιστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
Δημήτριε...
Διαρροή επίσης δεν είδα ούτε σταγόνα πουθενά από χθες μέχρι σήμερα. Μάλλον έχω τύχη βουνό! (ως ώρας) Καλού κακού όμως έχω συνεννοηθεί με το μάστορα, να λυθεί η μοτοσικλέτα μπροστά για να δούμε τα πάντα.
Γάντια φορούσα. Μόνο μπότες δε φόραγα αλλά ευτυχώς δε τις χρειάστηκα!
![]()
-
+ 1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Αν δε φόραγα τα ρούχα και το κράνος θα είχα μείνει στο τόπο.- Αν φόραγα μόνο το κράνος δεδομένου ότι πήγα 5-6 λεπτά απόσταση από το σπίτι μου θα είχα πολύ σοβαρά κατάγματα σε γόνατο και αγκώνα και ποιος ξέρει τι άλλο.
Πραγματικά λόγω εξοπλισμού δε χτύπησα καθόλου!!!
περαστικά και αγύριστα
![]()
![]()
Και ένα μπράβο στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρθηκε όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Κρίμα μια και απ'ότι φάνηκε το παιδί οδηγός και η οικογένεια του ήταν αρκετά καλοί άνθρωποι. Οφείλω να πω ότι πρώτο τους μέλημα ήταν να διαπιστώσουν (όσο μπορούσαν) πως είμαι καλά.
Ίσως μία καλή ευκαιρία για να ξανασκεφτούμε τους χαρακτηρισμούς .... "κουτάκιας" κλπ
![]()
Μακάρι να είναι αυτή η τελευταία σου πτώση!!! Σύντομα να φτιάξεις το μοτόρι σου & να μη γρατζουνιστεί ξανά!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Είμαι και μάγκας όμως διότι ήμουν με full εξοπλισμό και παρότι άφησα ένα yaris ανάπηρο και ένα κάδο απορριμμάτων με τη στάμπα του shoei εγώ είμαι εδώ και γράφω αγρατζούνιστος αφού πρώτα ήπια τις μπυρίτσες μου με τον αγαπητό φίλο Vstrommer71!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Παιδιά τι να σας λέω..! Λίγες μαλακισμένες γκαζιές, παγωμένα λάστιχα και πέρασα μια κεντρική οδό φόρα παρτίδα χωρίς να προλάβω να πω ούτε το όνομα μου.
Βρήκα με το κεφάλι πάνω σε ένα κάδο απορριμμάτων.
Το Vstrom σπασμένο αριστερό φλας, ζελατίνα, και λεβιέ πίσω φρένου σα γαλλικό 8! Κατά τα άλλα τα Givi δεν άφησαν περιθώριο ούτε για μία γρατζουνιά στη μοτοσικλέτα.
Το yaris..![]()
:rotflmao:
Ότι και να σας πω είναι λίγο..
Ημιαξόνια προφυλακτήρες κλπ,κλπ.. άντε γεια!! Με γερανό το πήραν!!!
Φιλαράκι πρώτον δόξα το θεό που είσαι καλά!
Δεύτερον πάλι καλά που το μηχανάκι σου την γλίτωσε έτσι ελαφρά!
Τριτον είσαι μαλάκας και για τις γκαζιές με παγωμένα λάστιχα κ για ότι ακολούθησε ακόμα και για την αντιδρασή σου με το κολημένο γκάζι!
Τέταρτον χαλάλι το κρανάκι που πήρες πριν λίγο καιρό και μπράβο σου για όλο τον εξοπλισμό που φόρεσες ακόμα και σε μια μικρή απόσταση οπως λες!
Τέλος χαίρομαι που ο γιός σου σε έιδε να γυρνάς πάλι το βράδι σπίτι και να τον παίρνεις αγκαλιά! Αυτό και μόνο σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες και θα πρέπει να κάνει τον τρόπο οδηγησής σου πιο συνετό!
Χαίρομαι που είσαι καλά!!
![]()
![]()