Eιναι εξωφρενικη η τιμη που λες για λαστιχα της κατηγοριας μας. Το οτι περα απ αυτη την απαραδεκτη τιμη σου χρεωνει και εξτρα εργασια ο μαστορας ειναι για τον εισαγγελεα. Ψαξε οπωσδηποτε και αλλου.![]()
Eιναι εξωφρενικη η τιμη που λες για λαστιχα της κατηγοριας μας. Το οτι περα απ αυτη την απαραδεκτη τιμη σου χρεωνει και εξτρα εργασια ο μαστορας ειναι για τον εισαγγελεα. Ψαξε οπωσδηποτε και αλλου.![]()
Για την τιμή θα το ψάξω αρκετά.Απλώς είμαι διστακτικός μεταξύ BW 501/502 H
METZELER EXP. Η όποια διαφορά τιμής δεν με ενοχλεί ιδιαιτέρα.Με ενδιαφέρει η καλύτερη απόδοση.
Tα μετζελερ που λες τα εβαλε ενας φιλος μου σε ενα ιδιο με το δικο μου 650 Κ5 και μου ειχε πει οτι του γλυστραγανε. Εγω δε πριν βαλω τα BW ρωταγα και διαβαζα παντου για να καταληξω. Συμφωνα με τη χρηση που τα ηθελα και τις αναγκες μου κατεληξα σε αυτα και με τα σημερινα δεδομενα και με οτι ακουω, παλι τα ιδια θα ξαναβαλω οταν ερθει η ωρα.
Πραγματικα ειναι δυσκολη η αποφαση.Με προβληματισες αρκετα.Δεν ξερω τι θα κανω τελικα.Παντως πριν ξεκινησουμε τα πιο μακρινα σιγουρα θα γινει η αλλαγη.
Ευχαριστω για τον χρονο σου.
Θα τα πουμε παλι
Πηγενε στη σελ.3 να δεις και αλλη παλαιοτερη συζητηση να παρεις γνωμες. Εγω απο εκει επηρεαστικα περισσοτερο.
Καλημέρα σας. Εγώ έχω σε ένα 650άρι τέλη 2006 χωρίς ABS, τα TrailWing 152 και τα αισθάνομαι να αρχίζουν να μου γλιστράνε στα 15000χλμ. τα πρώτα 12500χλμ τα έκανα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κατ' ευφημισμό Εθνική Οδό και τώρα κάνω 2000χλμ κάθε μήνα σε Εθνική μέχρι Μεταμόρφωση και μετά Αττική μέχρι αεροδρόμιο. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι η ιδέα μου ή αν πράγματι γλυστράνε. Ο αδερφός μου με το Strom του 04 έβαλε τα BW και είναι ευχαριστημένος. Τώρα συζητάμε να βάλω τα ΒW ή τα Metzeler. Και επίσης έχει σημασία που θα τα βάλω?? όποιος μπορεί ας πει μια γνώμη. Ευχαριστώ. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ (λειτουργει και σε άλλα επίπεδα αυτή η ευχή...)
Το Μίσος Δεν Είναι Τίποτα Άλλο Παρά Η Αγάπη Που Αρρώστησε Βαριά!!
Νομιζω πως η παραπανω συζητηση πρεπει να σε καλυπτει, Doa. Το που θα τα βαλεις σιγουρα παιζει ρολο σε σχεση με την τιμη. Στο θεμα του γλιστρηματος, σιγουρα πρεπει να γλιστρανε μετα τα 15000 και σιγουρα δεν ειναι ιδεα σου. Εγω τα αλαξα στα 20000, αλλα στα τελευταια 5000 φλερταρα με τον χαροΤα συμπερασματα δικα σου, και ευχομε, πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.
![]()
![]()