Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Μπουστας-Ducati 1098

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    Μυρογιαννης Βασιλης....

250 racing....

ταλεντο μεγαλο...ο μισος απο τον Μπουστα σε κιλα,αλλα του εδινες ποδηλατο και ....επαιρνε σωβρακα...στην πιστα..

πρωταθλητης ελλαδος παλια....τα καλα χρονια ..

ειχε feeling στο στησιμο που λιγοι οδηγοι ειχαν στην ελλαδα...εκανε τεστ Ιταλια με καποιους ..Ιταλους στα 250 που μετα επαιξαν και παιζουν μπαλα στα moto Gp...
    τι είπες τώρα ... τι μου θύμισες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    τον ξερεις?

χριστοδουλου,Σιφναιος Μακης,Πρεβεζανος Γιωργος,Παργινος Ανδρεας,Κιτσος Γιωργος,και βεβαια ο Βασιλης..

εχω ζησει ανεπαναλυπτες στιγμες οσα χρονια ημουν διπλα του στον αγωνα....

ειναι σποθδαιο πραγμα οι αντιπαλοι σου να σε σεβονται και να αναγνωριζουν το ταλεντο σου..

επισης ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις να καβαλησεις μηχανη 2-3 χρονια και στα δοκιμαστικα να κανεις πρωτο χρονο σε αγνωστη πιστα (τοτε ελληνικο το 2002-03) !!!!!ενω οι αλλοι ειχαν δοκιμασει τα μηχανακια τους στα Μεγαρα βδομαδες πριν...

εβγαινε μετα απο ενα δυο γυρους,ελεγε στον μηχανικο τι να κανει,εμπαινε μεσα και κατεβαζε γυρολογιο για πλακα...

με ενα σωστο Manager διπλα του και ενα καλο μηχανακι (ετρεχε με μπουρδελο μηχανακι) θα παραμιλαγανε στα 250 σημερα ..πανευρωπαικα καποιοι...

ειπαμε καλος ο Μπουστας αλλα θελει να εμπνεις σεβασμο...οτι κανεις στην ζωη σου..ο σεβασμος δεν επιβαλεται αλλα κερδιζεται...

ο Βασιλης σε κέρδιζε!
    (καναμε καρτ μαζι και μου ριχνε ενα δευτερο.σε καθε γυρο..εγω εβγαινα εξω και εκανα αναπνοες για να συνερθω,αυτος ατσαλακοτος..(βεβαια 90 κιλα εγω 65 αυτος με το ιδιο καρτ)...

αρα μην εκπλαγειτε αν δειτε τον schumacher στα motard πρωταθλητη!!!ισως κανει ενα δυο αγωνες....ετσι διαβασα..
    ή αν δειτε του χρονου τον ROSI με κανα subaru...

αμα το κατεχεις...το κατεχεις...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

balls of steel Το avatar του/της p@nos

αρα μην εκπλαγειτε αν δειτε τον schumacher στα motard πρωταθλητη!!!ισως κανει ενα δυο αγωνες....ετσι διαβασα..

Αληθεια????

Εχεις καμια πηγη????

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω παντως τον ειδα να τρεχει με τον asterix στους ολυμπιακους αγωνες.

Πηγη!

Μπραβο στα παλιοσειρια για της πληροφοριες.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω παντως τον ειδα να τρεχει με τον asterix στους ολυμπιακους αγωνες.

Πηγη!

Μπραβο στα παλιοσειρια για της πληροφοριες.
    Edit. Πιο καλη πηγη!

http://www.motograndprix.gr/news_details.asp?news_id=40

αν και τα βουνα τα γυριζω απο το 1995 σε ασφαλτινα ραλυ,ξερω οδηγους μηχανικους και ακρες ,εκ των εσω...

στο ταχυτητας μπηκα το 2002 στα 250 racing σε ρολο ψυχολογικης υποστηριξης-χρηματοδοτησης (παρολο που δεν χρειαστηκε).

το κλιμα στα πιτ με ολους τους μηχανοβιους ειναι πιο ευγενικο και λιγοτερο εγωιστικο απο οτι στα αυτοκινητα..

ενταξει και στα διτροχα υπαρχουν βεντετες αλλα οχι πολλες....
    πολυ συχνα εκει μεταξυ της μυρωδιας της διχρονιλας και τις ξερογκαζιες για να ζεσταθει το μοτορι ...εκουγες ενα κυρ Δημητρη κανα γερμανικο να σφιξω λιγο την αλυσιδα,ρε Μπαμπη ενα μπουζι γιατι το λαδωσα περισευει....
    υπηρχε παρειστικο κλιμα στα πιτ....εκει ανταγωνισμος δεν ειναι ο αντιπαλος ..αλλα το ρολοι!!!
    ο αντιπαλος σε βοηθαει να νικησεις το ρολοι...

καποιος ειπε στο Βασιλη ..συγνωμη επειδη σε εκλεισα στο Κ4...
    αλλος ειρθε και τον ρωταγε για τι γραμμη να παρει στο εσακι...

ο καθε πρωταθλητης να ξερετε δειχνει σκληρος αλλα χρειαζεται μια ομαδα-ασπιδα προστασιας γυρω του...ειναι ευαλωτος γιατι ΞΕΡΕΙ μονο ενα πραγμα να κανει στην ζωη του..να νικαει τον χρονο,την μηχανη και τον εαυτο του....στα αλλα χρειαζεται προστασια...απο οικεια προσωπα..

τον φιλο που θα τον ανεβασει ψυχολογικα (γιατι το μηχανακι δεν στηνεται)περιμενωντας στο τροχοσπιτο,τον μηχανικο που δεν θα κανει λαθη στο μονταρισμα της μηχανης,τον φιλο που θα φερει τα αποτελεσματα με χαμογελο απο το κιοσκι με τα χρονομετρημενα,τον manager που θα δωσει οδηγια για την στρατηγικη,τον κατασκοπο που θα του πει οτι ο Πρεβεζανος μαζευεται νωρις στα φρενα στην Κ6 οποτε αφηνει χωρο...και τοσα αλλα που οποιος δεν τα εχει ζησει εκ των εσω δυσκολα τα καταλαβαινει...

οσο ευκολα ανεβαινει καποιος,τοσο ευκολα κατεβαινει αν δεν εχει προσωπα να τον στηριζουν...

κλεινομασταν στο τροχοσπιτο και προσπαθουσα να τον ντοπαρω γιατι τον επαιρνε απο κατω ενα λαθος που εκανε,και δεν εγραφε χρονο..ΠΟΤΕ δεν αντιμηλησε σε μηχανικο,ή αλλο αναβατη οσο τον εζησα εγω..και ο μηχανικος εκανε τις μαλακιες.....

ειπαμε σεβασμος κερδιζεται..δεν αποκτιεται με το ζορι....

χθες διαβαζα την βιογραφια του SENNA..Οι φωτο που συγκεντρωνεται μεσα στο cockpit ειναι αποκαλυπτικες...αυτη ειναι που λεμε η καρδια του πρωταθλητη....

ο rossi τα ιδια ..παντα παει πακετο με το επιτελειο του σε αλλη ομαδα...
    και πολλο αλλοι...που δεν ξερουμε.
    sorry αν κουρασα αλλα θυμηθηκα ωραιες στιγμες..

(οταν ειπα ακρες πριν..σε αρκετες μαρκες αυτοκινητων μπορειτε να εχετε εως 30% εκπτωση σε ανταλακτικα γνησια,και σε μοτο λαστιχα επισης)
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

τον ξερεις?

χριστοδουλου,Σιφναιος Μακης,Πρεβεζανος Γιωργος,Παργινος Ανδρεας,Κιτσος Γιωργος,και βεβαια ο Βασιλης..

εχω ζησει ανεπαναλυπτες στιγμες οσα χρονια ημουν διπλα του στον αγωνα....

ειναι σποθδαιο πραγμα οι αντιπαλοι σου να σε σεβονται και να αναγνωριζουν το ταλεντο σου..

επισης ειναι μεγαλο πραγμα να εχεις να καβαλησεις μηχανη 2-3 χρονια και στα δοκιμαστικα να κανεις πρωτο χρονο σε αγνωστη πιστα (τοτε ελληνικο το 2002-03) !!!!!ενω οι αλλοι ειχαν δοκιμασει τα μηχανακια τους στα Μεγαρα βδομαδες πριν...

εβγαινε μετα απο ενα δυο γυρους,ελεγε στον μηχανικο τι να κανει,εμπαινε μεσα και κατεβαζε γυρολογιο για πλακα...

με ενα σωστο Manager διπλα του και ενα καλο μηχανακι (ετρεχε με μπουρδελο μηχανακι) θα παραμιλαγανε στα 250 σημερα ..πανευρωπαικα καποιοι...

ειπαμε καλος ο Μπουστας αλλα θελει να εμπνεις σεβασμο...οτι κανεις στην ζωη σου..ο σεβασμος δεν επιβαλεται αλλα κερδιζεται...

ο Βασιλης σε κέρδιζε!
    (καναμε καρτ μαζι και μου ριχνε ενα δευτερο.σε καθε γυρο..εγω εβγαινα εξω και εκανα αναπνοες για να συνερθω,αυτος ατσαλακοτος..(βεβαια 90 κιλα εγω 65 αυτος με το ιδιο καρτ)...

ή αν δειτε του χρονου τον ROSI με κανα subaru...

αμα το κατεχεις...το κατεχεις...
    καταπληκτικό παιδί με ευγένεια που πραγματικά ήταν άξια θαυμασμού !!!
    Πάρα πολύ γρήγορος αναβάτης που πραγματικά ήταν αξιοθαύμαστος.
    Προπονήσεις στα Μέγαρα που κατέβαινα το 1998, σε περνούσε αθόρυβα και δεν πίστευες στα μάτια σου. Ενώ φρέναρα μετά τα 100 μέτρα, οριακότατα για το vfr400 που είχα, περνούσε με +10χλμ !!!!

Ως προς την ευγένεια !!! και στα πάντοκ πρόσχαρος και φιλικός και μέσα στην πίστα !!! τον έβλεπα στην ευθεία ότι ήταν πίσω μου στα 20 με 30 μέτρα και του έβγαζα πόδι να περάσει και εκείνος περνώντας σήκωνε το χέρι του και ευχαριστούσε !!! τι να λέμε τώρα για ήθος.

ρε συ ίδια σειρά είμαστε και οι δύο !!!

όσους ανέφερες + στην πολυπληθέστερη κατηγορία των ss400, Κοντιζάς, Λιόλιος, Βασιλάκης, Δρυμούσης και Παπαγεωργίου (παιδιά ακόμα), Ηλιόπουλος, Παργινός, Βεντούρας, Τσαούσης, Πολίτης, Κίτσος, Μανέτας (τοπικός Μεγαρίτης), Περιστεράς, ο Γιατρός (δεν θυμάμαι το όνομά του) και πόσα άλλα παιδιά. Οι τρείς πρώτοι καλά φιλαράκια μέχρι και σήμερα και οι δύο πρώτοι και μηχανικοί μοτό Ο Κοντιζάς είχα και την ομάδα και είχαν κατέβει και σε αγώνα με 5 οδηγούς !!!
    Απίστευτα χρόνια με καλή παρέα, με προσωπική βοήθεια και πολλών φίλων, Σαββατοκύριακα, Τρίπολης, Σερρών κλπ και με συμμετοχές 36 μοτό !!! στα Μέγαρα δε πήγαιναν 48 και έκαναν χρονομετρημένα και η κατάταξη των 36.

Οι χορηγίες από Aprilia πολλές, τούμπανα τα RS 250 με μοτέρ Suzuka RGV και περιφεριακά ss 1000 !!!! Πλαίσιο !!!! upside down, σταμπιλιζατέρ, μπανάνα ψαλίδι, brembo φρένα και 160 άρι ελαστικό. Οι πιό φτωχοί συγγενείς με NSR 250 SP, το ίδιο σε 89, TZR 250, RGV 250 και οι τελευταίοι των επιδόσεων και βάρους CBR 400 RR, ZXR 400, VFR 400 και το πανάκριβο για την εποχή αλλά εργαλείο πόθου RVF 400 = 1.600.000 δρχ. είχε μεταχειρισμένο από Japan
    Αυτά τα ολίγα.....γι αυτό σου λέω τι μου θύμισες τώρα και ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ

Να είσαι καλά που μου τα θύμησες, φίλε μου γιατί κάπου εκεί γύρω γυρίζαμε και οι δύο μας

ωραιες εμπιειριες...βιωματα που μας κανουν να ξεχνιομαστε απο την καθημερινοτητα...

πραγματι ακομα σημερα τον τσιγκλαω τον Βασιλακη να ξανακατεβει....αλλα μετα τον τραυματισμο τον σοβαρο δυσκολα το παλευει...τον βαζω στην μπριζα ομως οποτε τον βλεπω...το σκεφτεται..μου λεει που θα βρουμε καλο μηχανακι,μηχανικο..σπονοσρες τοτε που μιλαγα εγω ειχε...aral,γνωστα ρουχα,κρανη κτλ...
    ξερεις εχω το συνδρομο που εχει ενας μηχανικος που ειχα στο Ρεθυμνο...με ειδικευση στα Husaberg...με το πιο δυνατο εργοστασικο για motard στην ελλαδα που ετρεχε στο πρωταθλημα..
    δεν τον ενοιαζε να τρεχει,αλλα να φτιαχνει δυνατα μοτερ..

γουσταρω να βλεπω τον φιλο μου να τρεχει,να κανω τον manager οσο μπορω...αυτο μπορω να κανω καλα..να τρεξω γρηγορα μηχανακι δεν μπορω...
    αλλα να στησω και να τρεξω αυτοκινητο και να managaro εναν αναβατη το κανω με ανεση..

ο καθενας στον ρολο του.(οχι σαν κατι κουλομαριες που το παιζουν πιλοτοι και δεν ξερουν να στησουν ουτε πατινι)

ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι φιλε μου...!!

να τα πουμε μια μερα για καφε.

ωραιες εμπιειριες...βιωματα που μας κανουν να ξεχνιομαστε απο την καθημερινοτητα...

πραγματι ακομα σημερα τον τσιγκλαω τον Βασιλακη να ξανακατεβει....αλλα μετα τον τραυματισμο τον σοβαρο δυσκολα το παλευει...τον βαζω στην μπριζα ομως οποτε τον βλεπω...το σκεφτεται..μου λεει που θα βρουμε καλο μηχανακι,μηχανικο..σπονοσρες τοτε που μιλαγα εγω ειχε...aral,γνωστα ρουχα,κρανη κτλ...
    ξερεις εχω το συνδρομο που εχει ενας μηχανικος που ειχα στο Ρεθυμνο...με ειδικευση στα Husaberg...με το πιο δυνατο εργοστασικο για motard στην ελλαδα που ετρεχε στο πρωταθλημα..
    δεν τον ενοιαζε να τρεχει,αλλα να φτιαχνει δυνατα μοτερ..

γουσταρω να βλεπω τον φιλο μου να τρεχει,να κανω τον manager οσο μπορω...αυτο μπορω να κανω καλα..να τρεξω γρηγορα μηχανακι δεν μπορω...
    αλλα να στησω και να τρεξω αυτοκινητο και να managaro εναν αναβατη το κανω με ανεση..

ο καθενας στον ρολο του.(οχι σαν κατι κουλομαριες που το παιζουν πιλοτοι και δεν ξερουν να στησουν ουτε πατινι)

ασφαλη χιλιομετρα ευχομαι φιλε μου...!!

να τα πουμε μια μερα για καφε.
    όποτε θελήσεις φίλε μου !!! σου στέλνω πμ
    Καλό βράδυ
    Νίκος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ducati 1098 S μόνο 8055,99 ? ....
    από byron στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 15:33
  2. Ducati 1098
    από Davelis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 23:15
  3. The new Ducati 1098
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 13:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •