Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 140

Θέμα: Ερωτησεις προς Β. κλιμάκιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Ερωτησεις προς Β. κλιμάκιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Η Περαία βρίσκεται ανατολικά και το Φιξ δυτικά. Τα χιλιόμετρα είναι πολλά και με μεγάλη κίνηση.
    Το να κυκλοφορείς δε στο κέντρο της Θεσ/νίκης, που διατρυπάται με λύσσα από εργοτάξια που φύονται παντού λόγω των έργων του μετρό...
    ...μοιάζει με θεληματικό αυτοχειριασμό!
    Η κατάσταση είναι φρικτή! Οι σερίφηδες του Δήμου που έχουν "αναλάβει" τις κλήσεις παρκαρίσματος, κάνουν τους "τροχαίους" να φαντάζουν σαν γατούλες του καναπέ!

Εν ολίγοις, προσπαθείς να βρεις ξενοδοχείο και πάρκιν στο κέντρο και προς την Μοναστηρίου για να είσαι κοντά στη δουλειά. Το κέντρο είναι δίπλα σου και θα κυκλοφορείς πεζός.
    Άλλος ένας λόγος είναι ότι στην παραλία συναντάς και όλα τα "σπαστά διαφορικά" και τις τουρμπογκόμενες της Ερωτικής πόλης, της επαρχίας...και τινών ακόμη δημοκρατιών του τέως υπαρκτού...

...άλλωστε και η Μυρσίνη βρίσκεται στο κέντρο και δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις να οδηγήσεις άμα τη λήξη των "εργασιών" του ΔΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δεν μπορείς να μείνεις ως το καλοκαίρι πάνω να ησυχάσουμε από σένα

ξεχασα να συμπληρωσω...

Βασικη προυπόθεση να υπαρχει ιντερνετ καφε ΔΙΠΛΑ μου!

:a36: :a36: :a36: :a36: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Ερωτησεις προς Β. κλιμάκιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    +1
    Μείνε κέντρο

το πιο λογικο τελικα αυτο ειναι αλλα το σπιτι πανω στη θαλασσα στη Περαία ειναι μεγάλο δέλεαρ γμτ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    αν βρείς με πάρκινκ θα φέρεις και το KTM;

εδω το θεμα σηκώνει κουβεντα...

γουσταρω πολυ να ακολουθησω σε μονοπαταδες εκει πανω ομως...

πρεπει να βρεθει παρκινγκ, πρεπει να φερω τα συνεργα για τη συντηρησή του, (λαδια, ξυδια, εργαλεια, φιλτρα, σπρευ) και πρεπει να φορτωθει απο εδω στο τραινο καποια στιγμη, λιγο πριν ξεκινησω εγω για πανω για να μπορω και να το παραλαβω!

Αντε, ξανα μανα το ανάποδο οταν τελειωσω!

Και ολα αυτα, για 2 το πολυ 3 βολτες μιας και απ οτι καταλαβαινω, μονο Σ ή Κ θα γινουν τετοιες! Καθημερινες που θα κάθομαι ή θα γυρνάω με το GS τη Β Ελλάδα, θα δουλεύετε...

Ε? ετσι δεν ειναι?

Αν με το GS μπορω να ακολουθησω "βατους" χωματόδρομους, απο τους δυσκολους βεβαίως όχι τους εντελώς φλάτ, τοτε είμαι σούπερ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    Εγώ από Θεσσαλον'ικη δεν ξέρω, αλλά καλώς να έρθεις να δεις και τα εντούρα του Χορτιάτη!

θα κάνουμε ο,τι καλυτερο μπορουμε...

ραβανι πάντως θα φάμε σίγουρα στα μερη σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Μήτσε, το ΚΤΜάκι μπορούμε να το βολέψουμε....

(ανάμεσα σε άλλα - διαλυμένα και μη - της οικογενείας του...)

τωρα εσυ αυτο γιατι μΕ το κάνεις μΕ λές?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Αν κατάλαβα καλά θα εργάζεσαι βράδυ , οπότε να γυρνάς στην Περαία ξημερώματα , μες στο καταχείμωνο, και περνώντας από το δρόμο του αεροδρομίου την ώρα που φεύγουν όλοι τύφλα στο μεθύσι από τα μαγαζιά, είναι σαν να πηγαίνεις με κασκόλ του Ολυμπιακού στην Τούμπα.......

αυτο ειναι πραγματι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα!

Χίλιες φορές στο κέντρο , να είσαι κοντά στην δουλειά , και την μηχανή αν μας πεις το ξενοδοχείο θα σου πούμε το πιο κοντινό πάρκινγκ......

Μολις θα εχω νεότερα για το ξενοδοχειο θα σας πω! Θενξ!!!

Θα τρως κόκορα με χυλοπίτες τις Παρασκευές στην Μυρσίνη, και πεσκανδρίτσα σαγανάκι τις Πέμπτες στην Λόλα......

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

άλλο οι χανιώτικες πινακίδες

Ενω οι Χιωτικες που εχει το δικο μου αμαξι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Καταλαβα στη Θεσσαλονικη θα τον πιουμε τον καφε!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Καταλαβα στη Θεσσαλονικη θα τον πιουμε τον καφε!!!!!
    Θα ανεβεις πανω??

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: Re: Re: Ερωτησεις προς Β. κλιμάκιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    το πιο λογικο τελικα αυτο ειναι αλλα το σπιτι πανω στη θαλασσα στη Περαία ειναι μεγάλο δέλεαρ γμτ!

O andy12 σου εδωσε την απαντηση.Οσο για το σπιτι στη θαλασσα ποτε θα το χαιρεσαι?Το μεσημεροαπογευμα που θα ξυπνας?Στο κεντρο ταχεις ΟΛΑ στα ποδια σου.
    Υ.Γ
    Λιγο κατω απο την Ερμου οπως κατεβαινεις την Ιωνος Δραγουμη,στο δεξι σου χερι εχει ενα ουζερι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Δεν ξερω αν σε χαλαει που το εχει Μυτιληνιος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλα να περασεις
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος
    Μάλλον θα αλλάξεις για λίγο το nick σε DimSalonica

Μια γνώμη ακόμη : Ξέχνα την Περαία - προτίμησε Κέντρο. Αρχές Μοναστηρίου - αρχές Λαγκαδά - ακόμα και Ερμού αν κι εκεί έχει κίνηση και θόρυβο. Πάρκινγκ για το αυτοκίνητο βρίσκεις

Δεν ξέρω τι μηχανές έχεις και τι θα χρησιμοποιείς για καθημερινή μετακίνηση - αλλά ένα ΚΤΜ μπορούμε να το βολέψουμε άνετα σε κλειστό πάρκινγκ με χώρο για πλύσιμο, λάδια, δουλειές συνεργείου..

Σε περιμένουμε
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ασωτος

Μια γνώμη ακόμη : Ξέχνα την Περαία - προτίμησε Κέντρο. Αρχές Μοναστηρίου - αρχές Λαγκαδά - ακόμα και Ερμού αν κι εκεί έχει κίνηση και θόρυβο. Πάρκινγκ για το αυτοκίνητο βρίσκεις

Δεν ξέρω τι μηχανές έχεις και τι θα χρησιμοποιείς για καθημερινή μετακίνηση - αλλά ένα ΚΤΜ μπορούμε να το βολέψουμε άνετα σε κλειστό πάρκινγκ με χώρο για πλύσιμο, λάδια, δουλειές συνεργείου..

Σε περιμένουμε
    Aυτη η απαντηση ειναι η διαφορα μεταξυ Αθηνας και Θεσσαλονικης.Μπραβο καρντασια,η αθανατη ελληνικη φιλοξενια σε ολο το μεγαλειο της.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: Re: Re: Re: Re: Ερωτησεις προς Β. κλιμάκιο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    O andy12 σου εδωσε την απαντηση.Οσο για το σπιτι στη θαλασσα ποτε θα το χαιρεσαι?Το μεσημεροαπογευμα που θα ξυπνας?Στο κεντρο ταχεις ΟΛΑ στα ποδια σου.
    Υ.Γ
    Λιγο κατω απο την Ερμου οπως κατεβαινεις την Ιωνος Δραγουμη,στο δεξι σου χερι εχει ενα ουζερι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Δεν ξερω αν σε χαλαει που το εχει Μυτιληνιος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλα να περασεις

:smilea:

Δεν ειν' κακό αλλά αν κάθε φορά που άλλαζα πόλη με τη δουλειά, άλλαζα και nick θα ειχαν γίνει τα @@δια των admins τσουρέκια Τεκενρλή! :hypnotize

τωρα θα πεταχτει πάλι ο Μάκης...

Το αυτοκινητο δε με προβληματιζει τόσο... Μια βδομάδα το πολύ θα το κρατησω πάνω...για τη μοτο αγχώνομαι πιο πολύ!

Σε περιμένουμε

Το ΚΤΜ είναι άλλη φάση... ενα EXC 200 για εντουράδες! Άν τελικά έρθει θα βολευτεί στου "πλοηγού" μας σε αυτές!

Η μοτό μου είναι ενα R1200 GS. Αυτή θα είναι το βασικό μου μέσον οχι βεβαια μεσα στο κέντρο και τον καφέ μου! Αυτα θα τα κάνω με τα πόδια αν μείνω κέντρο...
    Τις ωρες λοιπον που δε θα ειμαι με τη μοτο, που θα την εχω αν το ξενοδοχείο δεν εχει πάρκινγκ?
    Ισχύει μήπως το ίδιο που πρότεινες για το BMW ή μόνο ΚΤΜ δέχεστε?

Ευχαριστω πολυ για την πρόταση σου πάντως!

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς Κρητικό κλιμάκιο...
    από Gares' στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2008, 15:09
  2. Προς Κρητικό κλιμάκιο ........
    από arxaios στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2008, 15:32
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2008, 22:05