Θα τσακωθούμε ΚΑΙ γι' αυτό τώρα;;;
![]()
ε κοίτα πρέπει να δικαιολογήσουμε και τον υπέρογκο μισθό μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μπα...!
Αυτός είναι πουτανίτσα!
Την πέταξε και την έκανε.![]()
![]()
anyway μια γνώμη είπα, μην ανησυχείτε όμως, δε θα χάσω τον ύπνο μου ούτε θα κρατήσω μούτρα σε κανένα ούτε θα σκεφτώ ότι "δε με παίζουν"
αν ΔΕΝ το βλέπετε ΛΙΓΑΚΙ αγενές, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε, δε σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο (μια κουβέντα είπαμε και έγινε θέμα... σας τρώει ο κώλος σας για διαμάχη μερικούς με το καλημέρα....)
over & out
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ε κοίτα πρέπει να δικαιολογήσουμε και τον υπέρογκο μισθό μας![]()
anyway μια γνώμη είπα, μην ανησυχείτε όμως, δε θα χάσω τον ύπνο μου ούτε θα κρατήσω μούτρα σε κανένα ούτε θα σκεφτώ ότι "δε με παίζουν"
αν ΔΕΝ το βλέπετε ΛΙΓΑΚΙ αγενές, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε, δε σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο (μια κουβέντα είπαμε και έγινε θέμα... σας τρώει ο κώλος σας για διαμάχη μερικούς με το καλημέρα....)
over & out
Έλα ρε παραξηγιάρη!
Αφού το γυρίσαμε στην πλάκα.
Α!
Για το πουτανίτσα λες.![]()
Οκ δεν το ξαναλέω. Δεν ξαναμαρτυράω.![]()
Θεατης ο κυριος;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Θα τσακωθούμε ΚΑΙ γι' αυτό τώρα;;;
![]()
![]()
Η θα μπειτε στο μπουγιο και σεις, η θα παρετε ποκ κορν και θα απολαυσετε.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
άκου -ίτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έλα ρε παραξηγιάρη!
Αφού το γυρίσαμε στην πλάκα.
Α!
Για το πουτανίτσα λες.![]()
Οκ δεν το ξαναλέω. Δεν ξαναμαρτυράω.![]()
![]()
Ρε Γιάννη άλλο να επιλέγεις την παρέα σου σύμφωνα με τι έχουν να σου πουν ως άνθρωποι και ΑΛΛΟ να τους επιλέγεις σύμφωνα με το εργοστάσιο κατασκευής του πραπρά τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Να θυμίσω οτι παλιότερα, και μάλλον σχετικά πρόσφατα, όταν ανοίχτηκε θρεντ για
"κλειστή" βολτα υπο το σκεπτικό μιας συγκεκριμένης μάρκας/μοντέλου μοτο (vfr νομίζω ήταν το πιο πρόσφατο παράδειγμα),
έπεσαν ΟΛΟΙ να τον φάνε εκείνον που άνοιξε το θέμα... οτι και καλά εδω είναι χώρος για ανοιχτές συναντήσεις... εν προκειμένω, το πρόσχημα της μάρκας ή της "παρεας",
θα διαφοροποιεί τον ... εχμμ, κανόνα για αυτο το sub-forum?
αποφασίστε
Οι δικοί σου φίλοι που θα περάσετε ένα ΣΚ μαζί, έχουν επιλεγεί επειδή έχουν CBR ή Pegaso πχ;;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορει να υπαρχουν...κανονες.Η βολτα ειναι προσωπικο θεμα.Οπως και το τι κανει κανεις!!Μπορει καποιος να ποσταρει βολτα μονο για ...γυμνασμενα μελαχρινα αγορια ανω του 1.86 !!!δικαιωμα του!!τι να κανουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν με κόφτει καθόλου, αρκεί να αποφασίσετε τι θα ισχύει τελικά.
Να θυμίσω οτι παλιότερα, και μάλλον σχετικά πρόσφατα, όταν ανοίχτηκε θρεντ για
"κλειστή" βολτα υπο το σκεπτικό μιας συγκεκριμένης μάρκας/μοντέλου μοτο (vfr νομίζω ήταν το πιο πρόσφατο παράδειγμα),
έπεσαν ΟΛΟΙ να τον φάνε εκείνον που άνοιξε το θέμα... οτι και καλά εδω είναι χώρος για ανοιχτές συναντήσεις... εν προκειμένω, το πρόσχημα της μάρκας ή της "παρεας",
θα διαφοροποιεί τον ... εχμμ, κανόνα για αυτο το sub-forum?
αποφασίστε
αυτη η ελευθερια δεν ειναι και μια ομορφια του φορουμ??
δεν ειναι κακο.μην τρελαθουμε κιολας
no offense lads![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Προσεχε που γραφεις ρε χαμενο...![]()
Δουλεια μΕ βγαζεις (να σε "κουβαλαω")...![]()
![]()
συγνωμη κυριε χρηστο
μπερδευτικα
ευκολα μπερδευετε κανεις ....
και σας ευχαριστουμε για τον διαχωρισμο
τωρα το πηρα χαμπαρι .......
και το εψαχνα κιολας ...και λεω δεν το πηρα μαλλον και θα το ξαναγραφα
αλλα τι σου ειναι ο μπιγκ μραδερ ....
ολα τα βλεπει .....
φοβαμε .....λεσ να βλεπει τι κανω και τωρα ???
Βύρωνα, προσωπικά δεν τρώω τέτοια κολλήματα, μα καθόλου! ούτε παρεξηγώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Γιάννη άλλο να επιλέγεις την παρέα σου σύμφωνα με τι έχουν να σου πουν ως άνθρωποι και ΑΛΛΟ να τους επιλέγεις σύμφωνα με το εργοστάσιο κατασκευής του πραπρά τους.
Οι δικοί σου φίλοι που θα περάσετε ένα ΣΚ μαζί, έχουν επιλεγεί επειδή έχουν CBR ή Pegaso πχ;;
ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι γιατί μπορεί σε κάποιους - όπως και τώρα, σε εμένα - να δείξει οτι υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά... για κανένα άλλο λόγο.
διαβάζω καθε θρεντ που ανοίγεται εδω, είτε "κλειστό" είτε ανοιχτό, και τα ευχαριστιέμαι εξίσου! είτε είμαι μέσα είτε οχι !!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
συμφωνώ απόλυτα, δες και την απάντηση μου στον βύρωναΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορει να υπαρχουν...κανονες.Η βολτα ειναι προσωπικο θεμα.Οπως και το τι κανει κανεις!!Μπορει καποιος να ποσταρει βολτα μονο για ...γυμνασμενα μελαχρινα αγορια ανω του 1.86 !!!δικαιωμα του!!τι να κανουμε.
no offense lads![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορει να υπαρχουν...κανονες.Η βολτα ειναι προσωπικο θεμα.Οπως και το τι κανει κανεις!!Μπορει καποιος να ποσταρει βολτα μονο για ...γυμνασμενα μελαχρινα αγορια ανω του 1.86 !!!δικαιωμα του!!τι να κανουμε.
no offense lads![]()
ναι ρε παιδια να τους μαζεψουμε καποια στιγμη να κανουμε παρεα
δεν ειναι κακα παιδια απλα παρεα θελουν και αυτα ...
σας παρακαλω αν το κανονισετε να με ειδοπιατε ....
μπορο να φερω και ενα φιλο με καμερα???![]()