Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 140

Θέμα: Αξιζει τελικα?

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    ...Το πλεονεκτημα που δεν ειχαμε εμεις παλιοτερα ειναι η τοση γνωση που μοιραζεται πλεον απολοχερα απο παντου (και κυριως στα τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης), και σε βοηθανε να αποκτησεις οσα εφοδεια χρειαζονται, χωρις να πειραματιζεσαι θετωντας τον εαυτο σου σε κινδυνο για χρονια. Τωρα ειναι που την ευχαριστιεμαι περισσοτερο απο ποτε, εχοντας σαν οπλα την γνωση και την εμπειρια. Ναι αξιζει!!!!
    Συμφωνώ 100%! Η γνώση και η εμπειρία είναι πολύ σημαντικά! Να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, πώς θα το κάνεις, τί να προσέχεις στην ζούγκλα των πόλεων και όλα αυτά που λέμε συνέχεια για αμυντική οδήγηση κ.τ.λ.Κάνοντας αυτά αλλά και με σωστό και full εξοπλισμό αλλά και την πεπίθηση ότι ΘΑ γυρίσω στο σπίτι μου το βράδυ (δηλαδή δεν θα ρισκάρω εκεί που δεν με παίρνει) πιστεύω και εγώ ότι αξίζει να είναι κάποιος μοτοσυκλετιστής!
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν πιστευεις στην μοιρα και στο προδιαγεγραμμενο μελλον..ΑΞΙΖΕΙ.

αν πιστευεις οτι εσυ καθοριζεις την μοιρα σου. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

απλα και λογικα.
    εγω πιστευω καθαρα στο πρωτο.οτι ειναι να παθουμε θα το παθουμε. Δεν μπορουμε να αλλαξουμε τιποτα (περα απο τον εξοπλισμο) που αυτον τον φοραμε και για αλλους λογους.
    Και παλιοτερα υπηρχαν μοτο. Κποιοι πεθαναν, καποιοι εμειναν αναπηροι, καποιοι εζησαν και ειναι εδω κοντα μας ή εφυγαν με φυσικο θανατο.
    Τοτε δεν υπηρχαν εξοπλισμοι.(θα μου πεις δεν ετρεχαν τοσο οι μοτοσυκλετες) Σωστο. Οπως επισης σωστο ειναι οτι πολλα ατυχηματα εχουν γινει με γελοια χλμ.
    Αυτος που ειναι προδιαγεγραμμενος να ζησει ..θα ζησει.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλος λιγο ,αλλος πολυ, αλλος θανασιμα .
    Ετσι ειναι η ζωη. Αλλιως αγοραζεις το ασφαλεστερο αμαξι,μετακινεισαι μονο για τα απαροιτητα και καθε φορα που περνας απο διασταυρωση κανεις τον σταυρο σου και φτυνεις τον κορφο σου.

καλους δρομους!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν πιστευεις στην μοιρα και στο προδιαγεγραμμενο μελλον..ΑΞΙΖΕΙ.

αν πιστευεις οτι εσυ καθοριζεις την μοιρα σου. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...
    Γιατί? Πιστεύω ότι εγώ καθορίζω την μοίρα μου (μέχρι ενα σημείο φυσικά), γι`αυτό και προσπαθώ να μάθω να είμαι ασφαλής πάνω στην μηχανή μου, να αποκτήσω πείρα, φοράω εξοπλισμό και προσπαθώ να μην κάνω μ@λ@κίες στους δρόμους. Όλα αυτά εξαρτώνται απο εμένα και μόνο απο εμένα! Τώρα αν είναι να μιλήσουμε για πράγματα που τυχαίνουν κ.τ.λ όπως το να βρεθείς στον δρόμο του μεθυσμένου, ε αυτά απλά τυχαίνουν και η γνώμη μου είναι ότι επειδή δεν μπορούμε να το διανοηθούμε οτι είναι κάτι τόσο απλό, πιστεύουμε σε μοίρες και δεν ξέρω`γω τι άλλο! Γνώμη μου ας προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι οδηγοί, πιο προσεκτικοί (μιλάω για όλους που οδηγάνε μηχανοκίνητα οχήματα) και όλα τα άλλα είναι δευτερεύων.
    Chris

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    βασανιζομαι απο αυτο το ερωτημα απο τον σεπτεβρη που γυρισα στην αθηνα μετα απο περιπου 4 μηνες,
    9+1 χρονια καθηεμρινης χρησης μοτο στην δουλεια περιπου 100 χλμ την μερα
    κ σχεδον 14 χρονια συνολο..
    μετα απο ολα αυτα λοιπον εχω αρχισει ξεκαθαρα κ φοβαμαι οταν κυκλοφορο στην πολη, κ δεν με κανει να νιωθω καλυτερα οτι πηρα την μοτο που ονειρευομουν παντα κτλ κτλ...
    δεν ειναι οι πτωσεις κ οι χαμενοι φιλοι κ γνωστοι, ειναι που μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι καποιος θα με χτυπησει σιγουρα μια μερα... το νιωθω τι να πω, κ δεν αξιζει
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    βασανιζομαι απο αυτο το ερωτημα απο τον σεπτεβρη που γυρισα στην αθηνα μετα απο περιπου 4 μηνες,
    9+1 χρονια καθηεμρινης χρησης μοτο στην δουλεια περιπου 100 χλμ την μερα
    κ σχεδον 14 χρονια συνολο..
    μετα απο ολα αυτα λοιπον εχω αρχισει ξεκαθαρα κ φοβαμαι οταν κυκλοφορο στην πολη, κ δεν με κανει να νιωθω καλυτερα οτι πηρα την μοτο που ονειρευομουν παντα κτλ κτλ...
    δεν ειναι οι πτωσεις κ οι χαμενοι φιλοι κ γνωστοι, ειναι που μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι καποιος θα με χτυπησει σιγουρα μια μερα... το νιωθω τι να πω, κ δεν αξιζει
    Λυσε μου σε παρακαλω μια απορια. Αφου νιωθεις ετσι γιατι ανεβαινεις στη μηχανη;;;; Να ξεμπερδευτω λιγο και εγω που δεν το καταλαβαινω!!!! Η ερωτηση απευθυνεται και σε οποιον αλλον πιστευει οτι δεν αξιζει, ελπιζοντας να βγαλω καποιο λογικο συμπερασμα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προσωπικά την βρήκα νομίζω την λύση παιδιά...

Ι.Χ. για μέσα στην πόλη, ειδικά αν σκεφτείς τις ευθύνες και τα προβλήματα που θα προκύψουν στην οικογένεια σου αν πάθεις κάτι.
    ΑΛΛΑ... και τεράστιο μάλιστα Α-Λ-Λ-Α....

Ενα "καθαρό" να κάνεις το κέφι σου στο χώμα με παρέα... εκεί που δεν έχει κάφρους στον δρόμο και θα απολαύσεις και τι σημαίνει μηχανή στο έπακρο , σε ενα δύσκολο σχολείο που είναι το χώμα και θα έχεις και προστασία απο εξοπλισμό αλλά και απο το κακοτράχαλο τερρέν και την βλακεία του εγκεφάλου σου... αποκλειστικά και μόνο.

Σε κανένα δεν θα αφήσεις την τύχη σου στα χέρια του.

Αυτή είναι τελικά η δική μου επιλογή και ήδη ψάχνομαι για κανά "καθαρό" , μέχρι το Πάσχα που θα έχω και καλύτερη εικόνα των οικονομικών μου.

Προσθέστε οτι το καθαρό ούτε σήμα θέλει, ούτε πινακίδα, ούτε ασφάλεια , εφόσον πάει με trailer μέχρι το σημείο που θέλετε, ή αν μένετε εκτός Αττικής σε κανά ωραίο σημείο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Λυσε μου σε παρακαλω μια απορια. Αφου νιωθεις ετσι γιατι ανεβαινεις στη μηχανη;;;; Να ξεμπερδευτω λιγο και εγω που δεν το καταλαβαινω!!!! Η ερωτηση απευθυνεται και σε οποιον αλλον πιστευει οτι δεν αξιζει, ελπιζοντας να βγαλω καποιο λογικο συμπερασμα.

μαλλον ανεβαινω γιατι ειμαι μοτοσυκλετιστης
    αλλα αυτο δεν με κανει να μην φοβαμαι, στην αθηνα...
    οταν πηγαινω χωμα ειμαι μια χαρα, ουτε απο δεξια με περνανε με 150 κ τουπμπινες ανοιχτες, ουτε κολαει κανεις στον πισω τροχο στα 15 cm, κ.α που δεν χρειαζεται να αναφερω γιατι τα γνωριζεις
    βεβαια δεν μπορει να σταματησει ο μισος πλυθησμος της αθηνας να οδηγαει γιατι φοβιζει εμενα

Οκ φιλε veletzas, αλλα αλλο πραγμα ειναι το "φοβαμαι" και αλλο το "δεν αξιζει". Εκτος απο μπερδεμενος με τις λεξεις (που πιστευω οτι εισαι), με τελειως φιλικο πνευμα θα σου πω οτι φοβαται κυριως οποιος δεν ξερει, αλλα δεν ξερει, οτι δεν ξερει. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα συμβει κατι, σε οποιον "πραγματικα" ξερει. Απο τη στιγμη που γνωριζουμε τους κινδυνους που υπαρχουν καλως η κακως γυρω μας και αναλογα παντα με το οχημα που οδηγουμε, ζυγιζουμε και πρατουμε. Δεν μας υποχρεωνει καποιος να παιζουμε "ρωσικη ρουλετα" τη ζωη μας. Εμεις το αποφασιζουμε και πρεπει να περνουμε και τα μετρα μας!!!! :smilea:

''κυριως οποιος δεν ξερει, αλλα δεν ξερει, οτι δεν ξερει''
    , αν με προσπαθησες να με πεισεις με αυτη την προταση οτι φοβαμαι επειδη δεν ξερω φιλικα να σου πω οτι απλα μου θυμισες τον αντρεα μικρουτσικο

αν εγω ειμαι μπερδεμενος με τις λεξεις, εσυ με μπερδευεις ακομα πιο πολυ, οκ αλλο το φοβαμαι κ αλλο το δεν αξιζει εχεις δικιο...

αν διαβασες ολο το post μου θα ειδες οτι κανω 100χλμ την ημερα στην ευρητερη περιοχη της αττικης, μονο για την δουλεια μου.αυτο σημαινει, για μενα, οτι βλεπω καθε μερα τουλαχιστον 1 τροχαιο στην εθνικη κ τουλαχιστον αλλο ενα στο κεντρο, αυτο με εχει κανει να φοβαμαι

δεν ξερω αν εσυ βγαζεις την μοτο σου μονο με λιακαδα κ πηγαινεις απο την γλυφαδα στην βουλα η την βγαζεις καθε μερα κ πηγαινεις μεγαλα ταξιδια με αυτη

αλλα οταν ειμαι πατησιων κ κυπρου ψιλοβρεχει κ περνανε με κοκκινο 3 αυτοκινητα κ' ξενερωνω κ' φοβαμαι

το ποιος ξερει η δεν ξερει δεν με απασχολει κ δεν με αφορα αν θες, το ποιος ειναι επικινδυνος ειναι το θεμα

Σημερα επειδη βιαζομουνα να παω στο γραφειο να παρω ενα χαρτι και να παω μια αποσταση γυρω στα 7-8 χλμ ξαναπηρα το CBFακι.2η φορα μετα το θεμα μου.

Λιγο πριν φτασω στον προορισμο μου βλεπω σε μια διασταυρωση κοσμο μαζεμενο 2 ανθρωπους κατω,ενα scooter σμπαραλια και ενα αυτ/το με τσαλακωμενη την πορτα του οδηγου με μια κυρια γυρω στα 50-60 μεσα.

Δεν ειχανε μαλλον μεγαλη ζημια οι αναβατες αλλα η κοπελα/συνεπιβατης ηταν καπως περιεργα.....

Με φαναρια που δεν λειτουργουνε ακομα γιατι λεει τα βαλανε προσφατα σε διασταυρωση 2 μεγαλων δρομων καρμανιολα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    +1000 στον μάγο (αν και για γουρούνι το βλέπω)
    +1000 στον Alex14

-1000 στην Μάιρα και σε κάποιους άλλους, γιατί και πρέζα σε βάζει σε τριπάκια που δεν θα τα ζήσεις απέχοντας, αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να την αποφεύγουμε.

Για να νιώθουμε έντονα, να παθιαζόμαστε, να ερωτευόμαστε και πολλά άλλα πρέπει πρώτα από όλα να ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ. Τώρα αν κάποιοι πιστεύουν ότι αξίζει να φύγεις από την μαλακία κάποιου αρχιμαλάκα που πέρασε ένα κόκκινο ή έκανε μία επιτόπου η από την καταπληκτική ελληνική οδοποιία, τι να πω. ΟΚ dudes.

Και εγώ φοβάμαι πια μέσα στην Αθήνα. Και πιστεύω ότι όποιος λέει ότι δεν φοβάται η λέει ψέματα ή δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Ελεος πιά με τα μυθικά σιδερένια άλογα των 72 δόσεων και τους "ασυμβίβαστους" αναβάτες τους των μακρινών ταξιδιών μέχρι Ναύπλιο (και βγάλε). Get a life.

Δεν κάνουμε και τίποτα που μας ξεχωρίζει από την μάζα. Είμαστε μάζα. 100 χιλιάδες μηχανάκια καινούργια κάθε χρόνο αυτό λένε. Και μην αρχίσουμε πάλι μαλακοθεωρίες για τους αγοραστές κινέζικων παπιών.

Πιστεύω ότι ο ήχος ενός δίχρονου στα κόκκινα ή μιάς Bonnie πάντα θα είναι μουσική στα αυτιά μου. Και τις μουσικές δεν τις ακούς μέσα στη βρώμικη φασαρία της πόλης.

Φίλε mats αν την παλεύεις με τον φόβο, και αν είναι απλά ο φόβος μετά το στούκι, καβάλα. Αν όμως δεν το αντέχεις πια, άστο. Πήγαινε καμία χαλαρή βόλτα όταν έχεις κέφι και γουστάρεις και άσε τους "επαναστάτες" να λένε.

To Guzzi κάθε πρωί ακούει την καλημέρα μου είτε το καβαλήσω είτε όχι. Και έδωσα στο scooter (αν και με καραβόλευε) γιατί πραγματικά δεν μπορούσα να οδηγάω ένα πλαστικό άψυχο πράμα, και το καινούργιο μου κράνος είναι ένα Held Police ανοιχτό και κοντό (και ας γίνει κιμάς η ομορφόφατσά μου αν πέσω) για να τρώω το αέρα και την βροχή στη μούρη.

Και όχι, δεν αξίζει να "ταξιδέψω" για την μαλακία του ταρίφα.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

για το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται ποιόν ρωτάς. Εδώ οι περισσότεροι θα πουν ότι αξίζει. Αν μπορούσες να ρωτήσεις κάποιον που "έφυγε" δεν ξέρω τι απάντηση θα έπαιρνες. Γιατί συνεχίζουμε; Γιατί απλά πιστεύουμε πως δεν θα τύχει σε μας..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Το ξέρω είναι γνωστό , το έχουμε ακούσει όλοι και ίσως από μερικούς να έχει γίνει πια βαρετό .Σε κάθε Πανελλήνια παίζει πάντα... και όποτε γίνεται αυτό φεύγω από την παρέα και κάθομαι σε μια γωνία και το ακούω μόνος μου... Το αφιερώνω σε αυτούς που έφυγαν και σε αυτούς που έμειναν πίσω να περιμένουν...

AΞΙΖΕΙ!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    .............. μου θυμισες τον αντρεα μικρουτσικο
    ...................
    Ο Veletzas του Big Brother είσαι;

Mako εμένα με έπεισες πως είναι παράλογο να υποστηρίζω πως η ζωή μου, ή η ποιότητα ζωής μου, αξίζει περισσότερο από οποιοδήποτε συναίσθημα μπορεί να μου προσφέρει ένα μάτσο σίδερα! Είναι που φοβάμαι, δεν ξέρω, δεν ξέρω πως δεν ξέρω, δεν είμαι ξερόλας κ.λπ. Τουλάχιστον όμως, τώρα ξέρω πως δεν ήξερα ότι δεν ξέρω.

Vthn, έτσι ακριβώς! Αυτό ακριβώς συμβαίνει! Νομίζουμε πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ποτέ σε εμάς. Πως εμείς είμαστε 100% καλυμμένοι. Ασφαλείς! Πιο έξυπνοι! Έχουμε ασυλία από το Θεό!

Εχω την εντυπωση οτι η συζητηση εχει παρει λαθος δρομο!!! Νομιζω οτι καποιοι στεκονται σε λεξεις απο ενα ολοκληρο κειμενο, καθως και οτι καποιοι αλλοι απλα διαβαζουν το πολυ την πρωτη σελιδα (αν την διαβαζουν κι'αυτη) και βαζουν μια απαντηση. Αυτο ειναι η γενικη αποψη που εχω σχηματισει, διαβαζοντας αυτα που γραφονται στα θεματα που ανοιγονται εδω μεσα, οσο καιρο συμετεχω. Η δε διαθεση για παρεξηγηση ειναι αστα να πανε!!!! Λες και οταν καποιος γραφει το κανει με προθεση να θιξει. Ισως αυτος να ειναι και ο λογος που ενω ειναι γραμμενα τοσα μελη, γραφουν ελαχιστοι. Εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να"συγκρουομαι" με αλλα μελη. Αυτο ειναι που δεν αξιζει καθολου !!!!! Αν καποιος θιχτηκε του ζηταω συγνωμη, αν και μια πιο προσεκτικη ματια στΑ κειμενΑ μου, θα τον βοηθησει να καταλαβει ισως τι εννοουσα!!!! Καλους δρομους σε ολους.-
    Υ.Γ. Χαιρομαι που υπαρχουν και ατομα με χιουμορ και φιλικη διαθεση, για να ισορροπει καπως η κατασταση.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. F800gs τελικά αξίζει?
    από ssokinn στο forum BMW
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 18:54
  2. Τελικά αξίζει τον κόπο?
    από btmxyz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 14:00
  3. Επιδαυρος..τελικα αξιζει;
    από gcrook στο forum Off topic