Ρε συντεκνάτσι, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!
ΈΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΝΑ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
ΈΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙ ΣΙ ΝΑ ΣΠΑΜΜΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao::rotflmao:
![]()
Συνήθισε το έρμο με τόσο πληκτρολόγισμα !Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
![]()
![]()
:rotflmao:
ARTIFICIAL INTELLIGENCE !!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είσαι πρωτοπόρος μιλάμε ............
Τι καθόμαστε και συζητάμε καλέ ;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ARTIFICIAL INTELLIGENCE !!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είσαι πρωτοπόρος μιλάμε ............
Εδώ μέχρι κι SMS έστειλε !![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκς εισαι??????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασχολησου ρε με τη Κολέτσα κι ασε τα sms!
![]()
Πιστεύω πως ότι ερωτοτράγουδα ερμηνεύσει μέσα στη σεζόν θα είναι (κρυφο)αφιερωμένα σε μένα..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ασχολησου ρε με τη Κολέτσα κι ασε τα sms!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πιστεύω πως ότι ερωτοτράγουδα ερμηνεύσει μέσα στη σεζόν θα είναι (κρυφο)αφιερωμένα σε μένα..![]()
![]()
![]()
Μα ναι, σαφως, τι λές τωρα!
![]()
:a029: :a029:
![]()
Kαλά καλά.. όταν το βλέπεις το κορίτσι να μαραζώνει θα ξέρεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μα ναι, σαφως, τι λές τωρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kαλά καλά.. όταν το βλέπεις το κορίτσι να μαραζώνει θα ξέρεις..![]()
![]()
![]()
Να σαι σιγουρος οτι θα ξερω...
ΑΚΡΙΒΩΣ, τι πρέπει να κανω!
![]()
![]()
![]()
Παρηγορήτρα μου εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να σαι σιγουρος οτι θα ξερω...
ΑΚΡΙΒΩΣ, τι πρέπει να κανω!
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα τι συνεβει? Ιος? Ψευτο-ιος που θελει μονο αλλαγη password?
Μιλα ρε![]()
Ιδέα δεν έχω ο έρμος, πως με μπλέξανε έτσι με τα τεχνολογικά εμένανε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Τελικα τι συνεβει? Ιος? Ψευτο-ιος που θελει μονο αλλαγη password?
Μιλα ρε![]()
![]()
Έκανα ένα σκανάκι στο πισί μου εγώ και δεν βρήκε τίποτα, απο'κεί και πέρα γράψε αγρίμης![]()
Το pass το αλλαξες υποθετω. Οποτε μηπως ηταν ο κλασσικος ψευτο-ιος του Messenger?
Τελευταια κυκλοφορουν πολυ αυτα
*quoted from tg007if anybody sends you a hyperlink via msn for free-offers-for-you .com do not click it
it takes you to a site called blockdelete where it will tell you who has blocked you on msn
DO NOT ENTER ANY DETAILS
if anyone you know is infected by this virus then please inform them that they need to immediately change their live messenger password.
1. Visit http://login.live.com to change the password
2. Click "Sign In" to sign in to your account
3. After you sign in, click on "Credentials" link
4. On the next page click "Change your password"
5. Follow the instructions to change your password (you will need to know your current Windows Live ID Password)
Το link μπορει να ειναι διαφορετικο ...κυκλοφορουν τουλαχιστον 10 διαφορετικα.
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι κι εγώ !(όχι πως ήξερα ότι υπήρχε αλλά για να το λες..Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Το pass το αλλαξες υποθετω. Οποτε μηπως ηταν ο κλασσικος ψευτο-ιος του Messenger?)
Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως είναι πως ανακάτεψε και τα κινητά τηλέφωνα αυτό το διαβολάκι, και σε εμένα αλλά και στον συνάδελφό μου μας ήρθε το ίδιο SMS ενώ κανείς από τους υπόλοιπους που είχα στις επαφές μου στο Hotmail δεν έλαβε κάτι..
Ρε λες να είναι απ'το site της Cosmote που έχω κάνει sign για να στέλνω δωρεάν SMS στους πελάτες της δουλειάς ;![]()
Πλάκα πλάκα έχει κι εκεί μέσα χώρο για να στέλνεις και να λαμβάνεις mail, για μισό επιστρέφω..![]()
Στην Cosmote ομως εχεις αλλο pass απο αυτο του Messenger (αν δεν το αλλαξες).
Ασχετο..το mobile MSN στην Ελλαδα δουλευει? Γιατι εξω ο ιος *σπαμαρει* και μεσω mobile MSN.
*Θα αναφερω την περιπτωση σου στο φορουμ που ανεφερα (tg007) μηπως και πουν κατι αυτοι ( που ψαχνονται μονιμα)