Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.....................
προτείνω να ετοιμάσουμε ο καθένας μας απο 2 σαντουιτσάκια , να τα πάρουμε και να ανέβουμε να τα φάμε πάνω στην πάρνηθα, στα παγκάκια της αγίας τριάδας,
η όπου μας υποδείξει ο Ορειβάτης μας ΨΡΣΚ ,CRSK ήθελα να πώ.
νεράκι έχει πάνω έξω απο το εκκλησάκι.
στηνόμαστε άμα λάχει και σε ένα κομμάτι της διαδρομής Αγία τριάδα-καζίνο που έχει φρεσκότατη πεντακάθαρη άσφαλτο (ανέβηκα τις προάλλες και τρελάθηκα) κλέινουμε το δρόμο πάνω κάτω και ξεκινά η εξάσκηκη, με πολύ οξυγόνο για μας και τα μοτόρια μας.
τι λέτε?
CRSK ?
giagia?
Εγω παω τουλαχιστον καθε 15 αν οχι καθε βδομαδα ενα περασμα απο την Παρνηθα. Το κομματι μεχρι το καζινο οντως εχει καινουργια ασφαλτο και καλη ορατοτητα. Μετα την διασταυρωση του Καζινου, μπορεις να πας προς το Μπαφι (καταφυγιο ΕΟΣ Αθηνων), οπου εχει και φαι για οποιον θελει και φανταστικη θεα του του καμπου των Αθηνων.![]()
Αν συνεχισεις πας προς το Φλαμπουρι (καταφυγιο ΕΟΣ Αχαρνων) μεσω χωματος, που δεν εχει ομως τοσες εξυπηρετησεις. Αν συνεχισεις πας προς την βορεια πλευρα στον Αγ. Πετρο με την Μολα απο κατω του, που ειναι μια τεραστια λακκα με τραπεζακια.
Εγω δεν ειμαι αντιθετος, αλλωστε αμα ειμαι εδω μετα το "μαθημα" θα πηγαινα μια βολτα μονος μου ...![]()
Απο 'κει και μετα πολλα εξαρτωνται κι απ' τον καιρο (οχι για μενα)!
Ιδωμεν ...