Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: mybike.gr

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω παντως και συγγνωμη που το λεω παιδια κρινω (με τη δικια μου κριση και λογικη φυσικα) οτι το συγκεκριμενο θρεντ θα επρεπε να φυγει μια και ο δημιουργος του (και ας με συγχωρησει το παλικαρι, ουτε καν τον γνωριζω) καταφερετε εναντιον ενος αλλου φορουμ του οποιου οι διαχειριστες εδω, ενδεχομενως, να μη μπορουν να απαντησουν.

no offence φυσικα απλα ειπα τη γνωμη μου...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    to moto.gr einai to xeirotero forum
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    to moto.gr einai to xeirotero forum
    Πέσ'τα Χρυσόστομε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled-1.jpg 
Προβολές:	451 
Μέγεθος:	55,2 KB 
ID:	116743
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Πέσ'τα Χρυσόστομε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ax ti mou thimises, ekeines tis meres graftika giati to dt tis foto (Aionia i mnimi tou) kolise kai epsaxna apegnosmena voitheia tin opoia kai vrika apo gnostous-agnostous texnikous x2

episis den eimai poli spammer, mono 2800 minimata se 3 xronia konta..bravo mou

asxeto, na allakseis to onoma sou kai na to kaneis opos leei i Lady Angela, i nixta = La muni (opos leme la nuit):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω παντως και συγγνωμη που το λεω παιδια κρινω (με τη δικια μου κριση και λογικη φυσικα) οτι το συγκεκριμενο θρεντ θα επρεπε να φυγει μια και ο δημιουργος του (και ας με συγχωρησει το παλικαρι, ουτε καν τον γνωριζω) καταφερετε εναντιον ενος αλλου φορουμ του οποιου οι διαχειριστες εδω, ενδεχομενως, να μη μπορουν να απαντησουν.

no offence φυσικα απλα ειπα τη γνωμη μου...

ΔΕΝ απαγορεύει κανεις στους υπευθυνους του "άλλου" φορουμ (οπως το λες) να μπουν και ν' απαντησουν αν θελουν... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Στο mybike ήταν όλοι οι βόρειοι που ειτε ξεκίνησαν απο το moto.gr είτε έγραφαν και στα δυο ...
    Σε ολα τα φορουμ που εχω ριξει μια ματια είμαστε οι χιλιοι, οι δυο χιλιάδες ,που είμαστε σε δυο τρια φόρουμ, αναλόγως με ποιον φιλο θελεις να επικοινωνήσεις ...
    Δηλαδή εμεις και εμεις είμαστε οποτε δεν υπαρχει διαχωρισμός καλοί κακοί...ολοι φίλοι είμαστε απλα αλλαζει ο διαχειριστής και κατα ποσο μεγάλες ανοχές εχει γιατί και εμεις περνάμε πολυ εύκολα τα όρια..
    και βέβαια σε καθε φόρουμ υπάρχει και ο παράξενος ο ιδιότροπος που τα κανει πάντα μπουρδελο !!

Και μετα βεβαιότητας μπορώ να σας πω γιατί έκλεισε εστω και προσωρινά το mybike...

Μπήκε ενα πολυ ενεργό μελος του moto και εκανε εγγραφή ...απάντησε δυο τρεις φορες ...και ανατινάχθηκαν οι άνθρωποι μαζι με τα μηχανήματα τους :rotflmao: :rotflmao:
    μη με πιέσετε να πω ονομα ...ρουφιάνος δεν ήμουνα ποτε εκτος αν πληρωθώ αδρά :rotflmao: :rotflmao:
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ......μη με πιέσετε να πω ονομα ...ρουφιάνος δεν ήμουνα ποτε εκτος αν πληρωθώ αδρά :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΣΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    ΠΟΣΑ

Mε πμ παρακαλώ ...έχουμε και μια υπόληψη κυριε μου !!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Μπήκε ενα πολυ ενεργό μελος του moto και εκανε εγγραφή ...απάντησε δυο τρεις φορες ...και ανατινάχθηκαν οι άνθρωποι μαζι με τα μηχανήματα τους :rotflmao: :rotflmao:
    Θέλω ποσοστά αλλιώς θα σε χτυπήσω στο κόστος...

Λάμπρος

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ax ti mou thimises, ekeines tis meres graftika giati to dt tis foto (Aionia i mnimi tou) kolise kai epsaxna apegnosmena voitheia tin opoia kai vrika apo gnostous-agnostous texnikous x2

episis den eimai poli spammer, mono 2800 minimata se 3 xronia konta..bravo mou

asxeto, na allakseis to onoma sou kai na to kaneis opos leei i Lady Angela, i nixta = La muni (opos leme la nuit):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μολις μου βρηκες πως να φωναζω το λαμουν απο δω και περα

λα μουνι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ φταίω...

Λάμπρος

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

και βέβαια σε καθε φόρουμ υπάρχει και ο παράξενος ο ιδιότροπος που τα κανει πάντα μπουρδελο !!

Και μετα βεβαιότητας μπορώ να σας πω γιατί έκλεισε εστω και προσωρινά το mybike...

μη με πιέσετε να πω ονομα ...ρουφιάνος δεν ήμουνα ποτε εκτος αν πληρωθώ αδρά :rotflmao: :rotflmao:

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: mybike.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Θα ήθελα και μέσα από αυτό το forum να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά των admin του mybike.gr να κλείσουν έτσι ξαφνικά το forum εχτές 11/1/08...
    Απο το mybike:

"Το myBike.gr έκλεισε για μερικές ώρες λόγω αλλαγών κι εκτεταμένων δοκιμών στον πυρήνα του λογισμικού. Αν και η κίνηση ήταν προγραμματισμένη από καιρό, τελικά έγινε βεβιασμένα λόγω ΣΚ, ντέρμπι, αλλά και των συνθηκών που επικράτησαν τελευταία. biggrin.gif"

Επίσης συμφωνώ με τον trooper! Δεν νομίζω να είναι σωστό να κρίνουνε μέλη του Α φόρουμ τον τρόπο λειτουργίας του Β φόρουμ!
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...και πως θα διαβασω τωρα τη "Θολη γραμμη του οριζοντα"?

κ γω αυτο σκεφτομουνα. ελπιζω ο αλξ να το συνεχισει κ να ενημερωσει..:smilea:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρε παιδια δεν εκλεισε τι λετε?:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. venzini(GR vs UK)
    από greekshadow στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 21:34
  3. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43