Μετά:![]()
A!! Τώρα που το θυμήθηκα.....Αν δεν είσαι γυμνασμενος αρκετά ξέχνα το Agusta. Όποιος το έχει οδηγήσει μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Έχει καθαρά αγωνιστική θέση οδήγησης. Αν δεν με πιστεύεις ρώτα την μέση μου να σου απαντήσει. :hypnotize
ΚΩΣΤΗΣ
Κρίμα να είσαι αναγκασμένος να καλύψεις αυτό το ρεζερβουάρ μ' ένα tank bag,που κάνει το μηχανάκι να φαίνεται....κάπως.![]()
Βέβαια στην κακιά στιγμή(τοκ-τοκ ξύλο)δεν πληρώνουν οι θεατές αλλά οι παθόντες.Τέλος πάντων....
Τα τελικά όμως,τι ήθελες και τ' άλλαξες αδερφέ;Σού έπαθαν κάτι τα μαμά ή πήρες κάτι παραπάνω(σε δύναμη) από τα Arrow?
Πολύ ωραίο το φαίρινγκ,τα γκριπάκια δε μού κάθονται καλά στο μάτι.
Όπως και νά'χει...ωραίος και να το χαίρεσαι!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
xaxaxaxa
Τα "grip" δεν είναι grip. Eιναι καλύματα της Agusta, για όταν το έχεις στο σπίτι. Απο ύφασμα είναι.
Tank bag: Καλύτερα απο τις γρατσουνιές και καλύτερο απο να βάψω το ντεπόζιτο.
Αrrow weight: 3.200 Kgr. Standard exhaust: 6.900 Kgr. Κάνε τις πράξεις.
Σύνολο έχει χάσει 13 κιλά!!!!!!
Με τις συγκεκριμένες εξατμίσεις τρέχουν τα αγωνιστικά Agusta. Μαζί με τον αγωνιστικό εγκέφαλο + PCIII είναι γύρω στα 168 τροχό.
Περι ορέξεως........![]()
Πληροφορίες στο www.mvagusta.net
ΚΩΣΤΗΣ
![]()
πως φαινεται ομως ο μοτοσυκλετιστης ο καλος
στοιχημα οτι και μετα απο 10 χρονια, ή οσο τελος παντων την εχεις, παλι τζιτζι θα ειναι
![]()
οteenαναι...
edit..removed
Για Ducati προτείνω:
http://www.1098-forum.com/forums/index.php
ΚΩΣΤΗΣ
Φάτε μάτια ψάρια και αυτιά περίδρομο.![]()
Όχι δεν έκανα εγγραφή,δεν θα μαζοχιστώ απόψε.
πστ,μού το δίνεις μια βόλτα;Να,μέχρι εδώ τη γωνιά...θα με βλέπεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νά'σαι καλά ρε φιλαράκο.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Να είσαι καλάΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φάτε μάτια ψάρια και αυτιά περίδρομο.![]()
Όχι δεν έκανα εγγραφή,δεν θα μαζοχιστώ απόψε.
πστ,μού το δίνεις μια βόλτα;Να,μέχρι εδώ τη γωνιά...θα με βλέπεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νά'σαι καλά ρε φιλαράκο.![]()
![]()
![]()
![]()
΄
Ελπίζω να πάρεις και εσύ ένα. Ειλικρινά. Είναι μια μηχανή που δεν θα σκεφτείς να πουλήσεις ποτέ. Αν κάποιος χρειαστεί οτιδήποτε για Agusta, να μου στείλει πμ. Εγω πάντως θα γεράσω μαζί της.![]()
ΚΩΣΤΗΣ
boussias ειχα δει το μηχανακι σου στο mvagusta.net, εντυπωσιακο!
Τα Arrow γαβγιζουν απιστευτα, ακουσα το stocksport τοu Finnegan το Δεκεμβρη στις 1800 στροφες κρυο ρελαντι και τρομαξα.
Το 312 ειναι ακριβως 200 κιλα με 1-2 λιτρα βενζινη. Ανετα χανει τα πρωτα 10 απο εξατμισεις, καταλυτες, βασεις πινακιδας και αλλα ζαρζαβατικα. Με 175 καθαρους στον τροχο πιανει γυρω στα 310 τελικη και παλι κοντο νομιζεις οτι ειναι. Λιγο χαμηλα (2-3000) ειναι διακοπτης το γκαζι αλλα ειναι σαν να σου λεει οτι δεν κανει γι αυτη τη δουλεια (φραππε, λαικη κλπ.)
Η θεση ειναι σχετικα μακρια απο τα τιμονια και μικρη, σε τοποθετει εκει που πρεπει και δεν αφηνει καθολου περιθωριο. Στο R1 χωρανε δυο ατομα μεσα. Οταν βγαινεις, η γωνια του κοκοβιου, που ειναι σχετικα φαρδια, σου καθοριζει την τελικη σου θεση. Το πλαισιο ειναι κοτρωνα και αμα το στησεις για πιστα σαν γιαπωνεζικο στατικα απο αναρτησεις θα αγορασεις οικοπεδο στην πρωτη στροφη. Εχω κανει 1000 χλμ. και αυριο ρυθμιζουμε βαλβιδες και κανουμε γενικο τσεκ και ρυθμισεις. Ειμαι πιασμενος σαν να εσκαβα σε Γαλλικη φυλακη, ειδικα στο κρυο δεν παλευεται. Οντως αγυμναστος δεν πας πουθενα με αυτο το πραμα. Εχω φχαριστηθει αναποδο ομως!
Το μηχανακι ειναι τελευταιος των Μοικανων, τωρα με τα Euro 3-4 κλπ. δεν μπορει κανενας πια να βγαλει οντως νομιμο χιλιαρι που θα κανει τετοια ζημια. Το 312 εχει 100db προδιαγραφη και η εξατμιση του 89 για να καταλαβετε. Οποιος προλαβει το παιρνει και το ταξινομει πριν ληξει η εγκριση τυπου του. Και οπως ειπε ο Κωστας δεν το πουλας ποτε.
breakin in.jpg
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Μετά:![]()
TOYMPANO φιλε και στο σωστο χρωμα ωραιος![]()
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
boussias ειχα δει το μηχανακι σου στο mvagusta.net, εντυπωσιακο!
Τα Arrow γαβγιζουν απιστευτα, ακουσα το stocksport τοu Finnegan το Δεκεμβρη στις 1800 στροφες κρυο ρελαντι και τρομαξα.
Το 312 ειναι ακριβως 200 κιλα με 1-2 λιτρα βενζινη. Ανετα χανει τα πρωτα 10 απο εξατμισεις, καταλυτες, βασεις πινακιδας και αλλα ζαρζαβατικα. Με 175 καθαρους στον τροχο πιανει γυρω στα 310 τελικη και παλι κοντο νομιζεις οτι ειναι. Λιγο χαμηλα (2-3000) ειναι διακοπτης το γκαζι αλλα ειναι σαν να σου λεει οτι δεν κανει γι αυτη τη δουλεια (φραππε, λαικη κλπ.)
Η θεση ειναι σχετικα μακρια απο τα τιμονια και μικρη, σε τοποθετει εκει που πρεπει και δεν αφηνει καθολου περιθωριο. Στο R1 χωρανε δυο ατομα μεσα. Οταν βγαινεις, η γωνια του κοκοβιου, που ειναι σχετικα φαρδια, σου καθοριζει την τελικη σου θεση. Το πλαισιο ειναι κοτρωνα και αμα το στησεις για πιστα σαν γιαπωνεζικο στατικα απο αναρτησεις θα αγορασεις οικοπεδο στην πρωτη στροφη. Εχω κανει 1000 χλμ. και αυριο ρυθμιζουμε βαλβιδες και κανουμε γενικο τσεκ και ρυθμισεις. Ειμαι πιασμενος σαν να εσκαβα σε Γαλλικη φυλακη, ειδικα στο κρυο δεν παλευεται. Οντως αγυμναστος δεν πας πουθενα με αυτο το πραμα. Εχω φχαριστηθει αναποδο ομως!
Το μηχανακι ειναι τελευταιος των Μοικανων, τωρα με τα Euro 3-4 κλπ. δεν μπορει κανενας πια να βγαλει οντως νομιμο χιλιαρι που θα κανει τετοια ζημια. Το 312 εχει 100db προδιαγραφη και η εξατμιση του 89 για να καταλαβετε. Οποιος προλαβει το παιρνει και το ταξινομει πριν ληξει η εγκριση τυπου του. Και οπως ειπε ο Κωστας δεν το πουλας ποτε.
Βγάλε τον καταλύτη και βάλε και τον αγωνιστικό εγγέφαλο που δίνει η Agusta.
Παράγγειλε και τις αλουμινένιες φτερωτές απο το Muzzy και βάλε Water Wetter (Λαμπριανίδης).
Μετά θα έχεις γραμμική καμπύλη ροπής και το γκάζι θα είναι πιο γραμμικό. Η θερμοκρασία σε κίνηση θα είναι max 100 βαθμούς.
Προσοχή αν έχεις το R312 οι βαλβίδες τιτανίου μετά τα 20.000Κμ. Ρώτα τον Θωμά στην κύμης για περισσότερα.
ΚΩΣΤΗΣ
ειναι δεδομενο για εμενα οτι δεν θα αγορασω καποιο απο τα δυο με σκοπο να το δωσω σε 4-5 χρονια .τα μηχανακια μου γενικα τα κραταω πολυ. το θεμα ειναι οτι το ΜV ειδικα το καινουριο 1078 εχει πολυ τεχνολογια επανω του και πολυ περισσοτερο γκαζι απο το 1098ς ακομα και αω το Ducati φορα τοracing kit που δινει η αντπρωσοπεια. οταν τα βλεπω διπλα διπλα με πολυ μικρη διαφορα γερνω στο ducati ισψς επειδη σαν σχεδειο ειναι πιο φρεσκο ,ισως επειδη ψιλογουσταρω τα V σαν ηχω[γουστα ειναι αυτα]και σαν τροπο αποδοσεις μοτερ.Οταν ομως το καλοσκευτω με γλυκαινει η τεχνολογια και το γκαζι του 1078. Δεν ειμαι ο Δον πιστολης ουτε παταω τον Μπουστα αμα δεν κοτεψει και ερθει στην πιστα,οδηγαω σβελτα μεσα και εξω απο την πιστα αλλα αυτο που με ενδιαφερη σε αυτη την αγορα ειναι η αισθηση
Όποιο και να πάρεις θα είναι τέλειο. Πάρε αυτό που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο έντονα.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyroszx
ειναι δεδομενο για εμενα οτι δεν θα αγορασω καποιο απο τα δυο με σκοπο να το δωσω σε 4-5 χρονια .τα μηχανακια μου γενικα τα κραταω πολυ. το θεμα ειναι οτι το ΜV ειδικα το καινουριο 1078 εχει πολυ τεχνολογια επανω του και πολυ περισσοτερο γκαζι απο το 1098ς ακομα και αω το Ducati φορα τοracing kit που δινει η αντπρωσοπεια. οταν τα βλεπω διπλα διπλα με πολυ μικρη διαφορα γερνω στο ducati ισψς επειδη σαν σχεδειο ειναι πιο φρεσκο ,ισως επειδη ψιλογουσταρω τα V σαν ηχω[γουστα ειναι αυτα]και σαν τροπο αποδοσεις μοτερ.Οταν ομως το καλοσκευτω με γλυκαινει η τεχνολογια και το γκαζι του 1078. Δεν ειμαι ο Δον πιστολης ουτε παταω τον Μπουστα αμα δεν κοτεψει και ερθει στην πιστα,οδηγαω σβελτα μεσα και εξω απο την πιστα αλλα αυτο που με ενδιαφερη σε αυτη την αγορα ειναι η αισθηση![]()
ΚΩΣΤΗΣ
Τα μηχανακια θα πανε κατευθειαν στην πιστα. Νερακι στο ψυγειο και ξηλωμα τα βεντιλατερ. Ανοιξαμε σημερα το ενα για βαλβιδες, ολα ωραια και τακτοποιημενα μεσα και σχετικα ευκολη δουλεια αν εξαιρεσεις τον τεντωτηρα που ειναι μπροστα και για να βγει (αν χρειαστει να βγαλουμε εκκεντροφορους για αλλαγη καπελοτων) πρεπει να βγαλουμε ψυγειο. Μια ωρα περιπου χαλαρα δυο ατομα για να γδυθει τελειως. Το manual λεπτομερεστατο.
Τα τιτανια φαινονται καθαρα και ωραια. Ερχονται Arrow full race κομπλε με λαιμους, τσιπακι και Power Commander με shifter. Ολα τα λεφτα η μασκα που βγαινει μαζι με τους καθρεπτες και τα φλας χωρις φισες αφου εχει επαφες με ελατηριο εκει που παταει και τα λαστιχακια που κρατανε ολα τα καλωδια.
intake_tract.jpg
Atomic H-D & Triumph
White Line Cycles
Paranoid Racing ltd.