Πωλείται μοτερ από Ferrari enzo '06 , με λίγα χιλιόμετρα , οποιόσδηποτε έλεγχος δεκτός , μόνο σοβαρές προτάσεις...:rotflmao: :rotflmao:
Πωλείται μοτερ από Ferrari enzo '06 , με λίγα χιλιόμετρα , οποιόσδηποτε έλεγχος δεκτός , μόνο σοβαρές προτάσεις...:rotflmao: :rotflmao:
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ωραια γουστα εβγαζε ο μαγκας...
![]()
Παρεπιπτόντως ξέρετε πολλούς να στουκάρουν με 300 και να χασμουριώνται στη συνέχεια από βαρεμάρα, ο τυπάκος πιθανόν θα είναι πολύ τρελλιάρης και ζπουτσατ.
μηπως γιατι δεν χτυπησε πουθενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Λοιπον το αμαξι ειχε γινει σωβρακο αλλα η απο ανθρακονημα κατασκευασμενη καμπινα δεν ειχε παθει το παραμικρο!!!
αν χτυπουσε η καμπινα σε κολωνα ας ηταν και roll cage στο χερι φταγμενο με τα καλλιτερα υλικα θα εβλεπες τι θα γινοταν
δεν εχει να κανει φιλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
Πάντως εάν την γλίτωσε ο τύπος τι να πω ρε φουστη την κάνουν για μακρινό ταξίδι άλλη με 50 χλμ. Και άλλοι με 300 χλμ. Χωρίς σταγόνα αίμα
γνωστος μου επεσε σε βαθους 2.5μ φρεατιου δεη στην καλλιροης και η μηχανη πανω του κ δεν επαθε τιποτε.
επισης αδελφος καλης μου φιλης τον οποιον σπρωξαν οι δυο φιλοι του για πλακα που πιναν μαζι καφε σε συνοικιακο στεκι, γλυστρισε απο την καρεκλα ειναι τωρα αναπηρος απο την μεση κ κατω...
λοιπον?
δεν εχει να κανει φιλε....
γνωστος μου επεσε σε βαθους 2.5μ φρεατιου δεη στην καλλιροης και η μηχανη πανω του κ δεν επαθε τιποτε.
επισης αδελφος καλης μου φιλης τον οποιον σπρωξαν οι δυο φιλοι του για πλακα που πιναν μαζι καφε σε συνοικιακο στεκι, γλυστρισε απο την καρεκλα ειναι τωρα αναπηρος απο την μεση κ κατω...
λοιπον? [/B][/QUOTE]
ειναι να μην σου τυχη![]()
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
http://www.nea-peramos.gr/
Ο τυπάκος ήταν απλά τρελλά κωλόφαρδος. Η Enzo χτύπησε με το πλάϊ στη κολώνα, ακριβώς πίσω απ΄τη καμπίνα. Αν ήταν μισό μέτρο πιο μπροστά ο τυπάκος θα είχε γίνει ανάμνηση. Αλλωστε απ΄τις 360(Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μηπως γιατι δεν χτυπησε πουθενα?
αν χτυπουσε η καμπινα σε κολωνα ας ηταν και roll cage στο χερι φταγμενο με τα καλλιτερα υλικα θα εβλεπες τι θα γινοταν
Εnzo που κατασκευάστηκαν, καμμιά 10αριά είναι ήδη διαλυμένες και κάποια απ΄τα ατυχήματα ήταν και θανατηφόρα.
Προφανώς και στον τυπάκο δεν ίδρωσε το αυτί του, εκτός του ότι πρέπει να είναι φυλακή.
Τα αμάξια δεν ήταν δικά του αλλά της τράπεζα τον έψαχνε παντού για να τα πάρει πίσω (όπως και ένα 20μετρο σκάφος που κυκλοφορούσε).![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αλλωστε απ΄τις 360(Εnzo που κατασκευάστηκαν
399.....συν μια συλλεκτικη που χαριστικε στον Παπα της Ρωμης και βγηκε σε πληστηριασμο για να μαζευτουν λεφτα για τα θυματα του Τσουναμι....![]()
Σωστόςςςςς.....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
399.....συν μια συλλεκτικη που χαριστικε στον Παπα της Ρωμης και βγηκε σε πληστηριασμο για να μαζευτουν λεφτα για τα θυματα του Τσουναμι....![]()
![]()
οτι πληρωνεις περνεις.
ειναι τετοια η τεχνολογια σε αυτου του επιπεδου τα αυτοκινητα, που ειναι δυσκολο να
σκοτωθει ο οδηγος.
η τεχναλογια αυτη προερχεται απο την F1
θυμηθειτε το ατυχημα του κουμπιτσα φετος στην F1 (με 298χλμ σε τοιχο )
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
οτι πληρωνεις περνεις.
ειναι τετοια η τεχνολογια σε αυτου του επιπεδου τα αυτοκινητα, που ειναι δυσκολο να
σκοτωθει ο οδηγος.
απο που το βγαλες αυτο..?!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
απο που το βγαλες αυτο..?!
πληρώνεις ότι σε κάνουν να πιστεύεις ότι παίρνεις...![]()
You BETA believe...
ετσι, φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
πληρώνεις ότι σε κάνουν να πιστεύεις ότι παίρνεις...![]()
αλλιως αυτο που ειπες λεγεται κ marketing..
και ειναι η επιστημη της εποχης μας...δυστυχως για τους αδαεις.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
[B]απο που το βγαλες αυτο..?
εαν ειχες δουλεψει και συ 10 χρονια σε συνεργειο αυτοκινητων και εβλεπες τα δεσιματα
(ρολλ κειτζ παλεοτερα, και τα ανθρακονηματα σημερα) που εχουν αυτα τα αυτοκινητα
θα καταλαβαινες
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
[B]+1
πληρώνεις ότι σε κάνουν να πιστεύεις ότι παίρνεις...:
οποιος αγοραζει τετοια αυτοκινητα δεν περιμενει να πιστει απο κανενα πωλειτη΄΄
ξερει καλα τι αγοραζει
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
απο που το βγαλες αυτο..?
εαν ειχες δουλεψει και συ 10 χρονια σε συνεργειο αυτοκινητων και εβλεπες τα δεσιματα
(ρολλ κειτζ παλεοτερα, και τα ανθρακονηματα σημερα) που εχουν αυτα τα αυτοκινητα
θα καταλαβαινες
Είμαι μέσα σε συνεργείο όπως λες φίλε μου 21 χρόνια και έχω δει πολλά τρακαρισμένα
να φέρνουν στο διπλανό απο μένα φαναρτζίδικο! Έχω δει πολλά άσχημα τρακαρισμένα
αμαξάκια άλλα φθηνά, άλλα ακριβά, άλλα με ''καλά δεσίματα'', άλλα πάλι εντελώς ψεύτικα!
Και έχω διαπιστώσει ότι είναι να σε ''θέλει'' διαφορετικά την έβαψες!
Παίζουν πολλά ρόλο! Πως θα ''χτυπήσει'', με πόσα, σε τι θα χτυπήσει ενα αμάξι!
Είναι και θέμα τύχης!
Και να λαμβάνουμε υπ' όψιν ότι αυτά τα αμάξια με σασί από carbon fiber τα έχουν οι πολλοί λίγοι!
Σκάψου λίγο την περίπτωση να μπουρλότιαζε! Θα τη γλύτωνε επειδής ήταν φεράρι?
Συμπέρασμα!: Ο τύπος ήταν πολυυυυυυυυυυυ τυχερός !