Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Ζευγαρι Pirelli Dragon Supercorsa Pro, 27 ευρω. Καλα ειναι;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε συ Νικόλα..... θα σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον μπαίνεις κούφιος στις στροφές.....

Άσε που στις Σέρρες υπάρχει η (αριστερή) ΣΟΥΠΕΡ στροφή Νο 4 που μπαίνεις με όσα αντέχει το στομάχι σου

Το γεγονός ότι τελειώνει το μπροστινό σου λάστιχο και το πίσω δεν εχει πατήσει όλο θα πρέπει να σε προβληματίσει λιγο και σου χτυπάει το καμπανάκι ότι ετοιμάζεσαι για lowside όπου νά 'ναι....

Μμμμ....

Μιας που το λεμε, αν με το κουφιος εννοεις οτι ΜΠΑΙΝΩ στις στροφες με κλειστο γκαζι, τοτε ναι. Αυτο κανω.

Αν δεν κανω λαθος αυτο δεν ειναι το σωστο;

Κανω τα φρενα μου οσο χρειαζεται, παιρνω γραμμη, ριχνω τη μηχανη μεσα στη στροφη και ΜΕΤΑ ανοιγω το γκαζι (σταθερα ανοιγομενο κλπ).

Αυτη η διαδικασια εχει ως αποτελεσμα η μηχανη να μπαινει με Χ χιλιομετρα στις στροφες, να πλαγιαζει και μετα να ανοιγω το γκαζι.

Παντως ισως αυτο που παρατηρεις να εχει σχεση με το οτι στις στροφες μου προτιμω να μπαινω με φορα.
    Δεν μου αρεσει το να ανοιγω τερμα γκαζι στην εξοδο της στροφης, μετα φρενα του θανατα και εισοδος στην επομενη.

Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να κραταω μια φορα και να φρεναρω οσο γινεται λιγοτερο μπαινοντας στην στροφη. Ειναι λαθος αυτο;

Παντως με προβληματησες... Θα το εχω το νου μου και θα κοιταξω να αλλαξω το στυλ μου -σιγουρα το low side δεν ειναι επιθυμητο....
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Μμμμ....

Μιας που το λεμε, αν με το κουφιος εννοεις οτι ΜΠΑΙΝΩ στις στροφες με κλειστο γκαζι, τοτε ναι. Αυτο κανω.

Αν δεν κανω λαθος αυτο δεν ειναι το σωστο;

Κανω τα φρενα μου οσο χρειαζεται, παιρνω γραμμη, ριχνω τη μηχανη μεσα στη στροφη και ΜΕΤΑ ανοιγω το γκαζι (σταθερα ανοιγομενο κλπ).

Αυτη η διαδικασια εχει ως αποτελεσμα η μηχανη να μπαινει με Χ χιλιομετρα στις στροφες, να πλαγιαζει και μετα να ανοιγω το γκαζι.

Παντως ισως αυτο που παρατηρεις να εχει σχεση με το οτι στις στροφες μου προτιμω να μπαινω με φορα.
    Δεν μου αρεσει το να ανοιγω τερμα γκαζι στην εξοδο της στροφης, μετα φρενα του θανατα και εισοδος στην επομενη.

Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να κραταω μια φορα και να φρεναρω οσο γινεται λιγοτερο μπαινοντας στην στροφη. Ειναι λαθος αυτο;

Παντως με προβληματησες... Θα το εχω το νου μου και θα κοιταξω να αλλαξω το στυλ μου -σιγουρα το low side δεν ειναι επιθυμητο....
    Καλά όλα αυτά και σίγουρα έτσι τα λένε στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, μόνο που σε αυτή ν την διαδικασία δεν σου λένε βγάλε σώμα, ξύσε κλπ κλπ... με αποτέλεσμα στην διαδικασία του ξύνω (θεμιτή και απολαυστική - τουλάχιστον στην αρχή) να πλαγιάζει η μηχανή περισσότερο απ' όσο πρέπει και το αποτέλεσμα είναι το βάρος να μετφέρεται μπροστά και το ζόρι να το τρώει το μπροστινό.... περισσότερη φόρα λοιπόν ή μην μπαινεις με εντελώς κλειστό γκάζι....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ταξιδευτής : δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό που γράφεις παραπάνω, μια χαρά τα βρίσκω ...

αλλά άσε το ... στυλ... και πες - αν θυμάσαι - με τι πιέσεις μπήκες μέσα... το να ειναι τελειωμένο το μπροστά ενω το πίσω έχει ακόμα, καπου δεν μου κάθεται καλα :wacko:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    χμμμμμ περίεργο αυτό με τα λάστιχα.

Εμένα μου τελειώνει το πίσω πανευκολα και το μπροστά ποτέ!

Στις Σέρρες εχει 3 αριστερές που το δικό μου μηχανάκι βρίσκει κάτω, ειναι η 4 που λεει ο sniper, αλλά και οι 2 αριστερές μετα το πρώτο S.
    Δεν θυμάμαι τωρα τα νούμερα τους αλλά ειδικα η κεκλιμένη ειναι όλα τα λεφτά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    .....Δεν θυμάμαι τωρα τα νούμερα τους αλλά .....

8 και 9 αλλά ουσιαστικά είναι μία στροφή...... λιγο πριν τα φρένα (θεούλη μου!!!!) της 10......

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Ταξιδευτής : δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό που γράφεις παραπάνω, μια χαρά τα βρίσκω ...

αλλά άσε το ... στυλ... και πες - αν θυμάσαι - με τι πιέσεις μπήκες μέσα... το να ειναι τελειωμένο το μπροστά ενω το πίσω έχει ακόμα, καπου δεν μου κάθεται καλα :wacko:

Τι εννοεις στυλ ρε;; Εγω ειμαι ψωναρα;;; Εγω; ΕΓΩ;;;

Πιεσεις θυμαμαι: 30 μπροστα 29 πισω.

(Η Ducati δινει για δρομο 31 μπροστα 32 πισω).

Sapila, καπου το ειχα διαβασει και αλλου αυτο περι μπροστα/πισω ελαστικου αλλα δεν θυμαμαι...

ΥΓ. 8 & 9 οντως τις παιρνεις σαν μια στροφη και μπορεις να μαζεψεις τρελα χιλιομετρα εκει!!!
    Κ5 και Κ10 ΓΟΥΣΤΑΡΩ λεμε!!!!!!!

Κ4 δεν μου καθεται....
    Νίκος
    Open Horizons

Sapila, καπου το ειχα διαβασει και αλλου αυτο περι μπροστα/πισω ελαστικου αλλα δεν θυμαμαι...

ΥΓ. 8 & 9 οντως τις παιρνεις σαν μια στροφη και μπορεις να μαζεψεις τρελα χιλιομετρα εκει!!!
    Κ5 και Κ10 ΓΟΥΣΤΑΡΩ λεμε!!!!!!!

Κ4 δεν μου καθεται....

Στην 10 προσοχή.... εχει φάει κόσμο και κοσμάκη.... και η 5 εδώ που τα λέμε.....

Μια παρατηρησούλα μου επιτρέπεται?
    Πως είναι δυνατόν ο Πηγασος να θελει 36/33 και η Dukati 32/31 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    πάλι σπαμάρει αυτό το παιδί...

Άλλη μηχανή, άλλα λαστιχα, άλλο βάρος

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

διαφορετικά ελαστικά (εχεις σαμπρέλα εσυ; ) διαφορετικές διαστάσεις τροχών, διαφορετική χρήση....

πληροφοριακά (και για να ηρεμήσεις) στο δικό μου λένε (για δρόμο) 36/42

..
    υπεθεσα οτι μπορει να ειχες λιγο αερα στο μπροστα και έτσι να δικαιολογείται το πάτημα .... αλλά αν η μαμα λεει 31, τότε πάσο...
    δεν ξέρω...

εεεε, ..

... τότε φταίει το στυλ σου

πόσα λεει θέλει ο πήγασος?
    αρ γιου σουρ??

Σήμερα έβαλα τα Tourance. Λες να κάνω λάθος???

Σήμερα έβαλα τα Tourance. Λες να κάνω λάθος???
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    υπεθεσα οτι μπορει να ειχες λιγο αερα στο μπροστα και έτσι να δικαιολογείται το πάτημα .... αλλά αν η μαμα λεει 31, τότε πάσο...
    δεν ξέρω...

εεεε, ..

... τότε φταίει το στυλ σου

Tελικα θες να τα ακουσεις εσυ μου φαινεται!!

Εψαξα λιγο στα φορα των Ducatisti και ειχα δικιο!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΟΥ, ουτε οτι μπαινω κουφιος στις στροφες!

http://www.ducatisti.co.uk/forum/duc...lop-208-s.html

"...when cornering I am running off the edge of my front tyre before running off the back(eg no chicken strip on front and about 4-5mm still to go on the rear)"

Απαντηση #1:

"yes it is with the 190 rear.......

have you tried the 209gp 190/55 rear.........much better! less weave on heavy braking and more stable!!"

Απαντηση #2:
    "Or try a more triangular profile front. Either way it sounds like the bike is over tired IMO."

Τι λαστιχα εχω; 120/70 μπροστα και 190/50 πισω.

Αντε και θα με τρελανετε εσεις!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ