Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε συ Νικόλα..... θα σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον μπαίνεις κούφιος στις στροφές.....
Άσε που στις Σέρρες υπάρχει η (αριστερή) ΣΟΥΠΕΡ στροφή Νο 4 που μπαίνεις με όσα αντέχει το στομάχι σου![]()
Το γεγονός ότι τελειώνει το μπροστινό σου λάστιχο και το πίσω δεν εχει πατήσει όλο θα πρέπει να σε προβληματίσει λιγο και σου χτυπάει το καμπανάκι ότι ετοιμάζεσαι για lowside όπου νά 'ναι....
Μμμμ....
Μιας που το λεμε, αν με το κουφιος εννοεις οτι ΜΠΑΙΝΩ στις στροφες με κλειστο γκαζι, τοτε ναι. Αυτο κανω.
Αν δεν κανω λαθος αυτο δεν ειναι το σωστο;
Κανω τα φρενα μου οσο χρειαζεται, παιρνω γραμμη, ριχνω τη μηχανη μεσα στη στροφη και ΜΕΤΑ ανοιγω το γκαζι (σταθερα ανοιγομενο κλπ).
Αυτη η διαδικασια εχει ως αποτελεσμα η μηχανη να μπαινει με Χ χιλιομετρα στις στροφες, να πλαγιαζει και μετα να ανοιγω το γκαζι.
Παντως ισως αυτο που παρατηρεις να εχει σχεση με το οτι στις στροφες μου προτιμω να μπαινω με φορα.
Δεν μου αρεσει το να ανοιγω τερμα γκαζι στην εξοδο της στροφης, μετα φρενα του θανατα και εισοδος στην επομενη.
Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να κραταω μια φορα και να φρεναρω οσο γινεται λιγοτερο μπαινοντας στην στροφη. Ειναι λαθος αυτο;
Παντως με προβληματησες... Θα το εχω το νου μου και θα κοιταξω να αλλαξω το στυλ μου -σιγουρα το low side δεν ειναι επιθυμητο....![]()