Κουκλαρα ειναι!
Να την χαιρεσαι![]()
![]()
![]()
Κουκλαρα ειναι!
Να την χαιρεσαι![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
eyro parakatv !! :smilea:
ναι βιαστικα να ποσταρω,το βρηκα σε αλλο τοπικ.thanks anywayΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
:smilea:ΤΙΜΕΣ:smilea:![]()
Καλορίζικη φίλε , όρθιος και όπως ήδη άλλα μέλη του φόρουμ τούτου ο αναβάτης κάνει τη μοτοσυκλέτα
As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high
AYRTON SENNA
ακριβως ετσι φιλε
Πολύ όμορφη η κόκκινη ρίγα στις ζάντες που είναι?
είναι must να τη βάλεις για μένα....
Αυτό κι αν είναι ύβρις!!!Κόκκινο συρίτι λες και είναι κανένα καγκουρο-naked (ξέρετε όλοι ποια εννοώ...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Πολύ όμορφη η κόκκινη ρίγα στις ζάντες που είναι?
είναι must να τη βάλεις για μένα....
Τιτάνα περίεργη φωτό έχεις στο avatar σου...
Η μηχανή είναι όνειρο όπως είναι.Βάλε και κανένα carbon τελικό και είσαι για πολλές διαδρομές.Καλορίζικη!!!
"Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους"
Οτι και να πουμε ειναι λιγο... η μοτοσυκλετα (εχω δει 848) ειναι ΟΝΕΙΡΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ... κουκλαρα, και δεν υπαρχουν λογια... ασε που ως Ducati οπου μαλιστα παντρευει την παλια καλη σχολη 916 με την εξελιξη, ειναι και θα ειναι το λιγοτερο μαγεια και απολαυση οδηγικα.
καλοστριφτο...![]()
![]()
![]()
δειτε βιντεο...
http://youtube.com/watch?v=t7ujYl1fzhY
http://www.youtube.com/watch?v=L3wyv...eature=related
Εκανες καλη επιλογη, εχω το ιδιο. θελει σφιξιμο ο λαιμος οποσδιποτε. Εγω εχω προβλημα γιατι ειμαι απο επαρχια και δεν εχουν εδω τα καταληλα εργαλεια.
Na_thn_xareis_thn_koukla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emeis_apo_eparxia_tetoia_mixanakia_apo_makria_ta_vlepoume_
giati_gia_service_tha_prepei_na_<trexoume>_sthn_athina
![]()
το ιδιο ειχα και το εδωσα πισω. κολισε το αμπραγιαζ. επαθε ζημια το πισο φρενο. ξεβιδοσε ο λαιμος. και πριν μια εβδομαδα τρυπισε το ψυγειο χωρις κανενα ιδιετερο λογο. εχασα 3000 ευρω για 5 μηνες, αλλα πιο ξερει ποσα θα γλιτοσα απο το μελον με τις ζημιες που θα εβγαζαι. πισο στην ιαπονια και στο καινουριο CBR 1000. Στρατης απο Συρο. r-1@otenet.gr
![]()
..όλα αυτά είναι μέρος της γοητείας των ducati ...![]()
αυτό είναι το γαμωτο με αυτα τα μηχανηματα .....
τρομερή απόλαυση να τα οδηγάς, αλλά σκέτη κόλαση στη συντήρησή τους ...
και δε πα να λέει η ducati -50% sta service .... τι να το κάνω ρε, αμα μου γ@μησει την εκδρομή, το ταξίδι, ή το σ/κ στις σερρες?
στο θεμα μας ......ειναι ΚΟΥΚΛΑ η ντουντού σου!![]()
8a ftaiei pou thn phres se leyko...Αρχικά δημιουργήθηκε από anoteros
το ιδιο ειχα και το εδωσα πισω. κολισε το αμπραγιαζ. επαθε ζημια το πισο φρενο. ξεβιδοσε ο λαιμος. και πριν μια εβδομαδα τρυπισε το ψυγειο χωρις κανενα ιδιετερο λογο. εχασα 3000 ευρω για 5 μηνες, αλλα πιο ξερει ποσα θα γλιτοσα απο το μελον με τις ζημιες που θα εβγαζαι. πισο στην ιαπονια και στο καινουριο CBR 1000. Στρατης απο Συρο. r-1@otenet.gr![]()
Me to kalo h kainoyria, pou eimai sigouros oti se 57 xronia den 8a exei trypeisei to psygeio xwris kanena idiaitero logo kai pou 8a einai super...![]()
ps. Akoma kai na eginan osa anafereis den se pisteyw...
ps2.Giati mono sto moto.gr yparxoun problhmata me thn sygkekrimenh etairia?
ps3 Kai kati teleytaio.... Afou xalane giati tis pairnete... ???![]()