Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: 'Ερωτηση..για.. Pcm κι Dls γραμμή

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zorbas
    Μάκη το έσωσα???
    Τό'χεις τό'χεις !

Τον Λεωνίδα έχασα λίγο στο διάστημα..:hypnotize

Ρε Λεώ γιατί το λες αυτό ; Πήρα τηλέφωνο απ'το σπίτι του για σύνδεση και μου είπαν αυτά τα πράγματα, ADSL δεν μπαίνει διότι το τηλέφωνο στο συγκεκριμένο σπίτι είναι συνδεδεμένο με γραμμή PCM (τέλος πάντως κάπως έτσι τα λέτε εσείς αυτά) και συμπληρώσαμε επιτόπου ένα δελτίο παραπόνων με το όνομα του ιδιοκτήτη για να το δώσουν στον ΟΤΕ και να μετατρέψουν τη γραμμή του σε PSTN. Από τότε έχει πάει 3 φορές στον ΟΤΕ απ'ότι μου είπε και τον συνδέουν με Κάιρο στα 24μεγαμπίτς :rotflmao:

Στο Δαράτσο βρίσκεται το σπίτι συγκεκριμένα, ξέρεις την περιοχή

Και δεν με νοιάζει τίποτ'αλλο παρά του πούλησα το δικό μου πισί και θα με περνάει για απατεώνα :rotflmao:

Α και κάτι που ξέχασα, πριν του το πουλήσω είχαμε κάνει έναν έλεγχο με το τηλέφωνό του στην ιστοελίδα του Conn-X και μας έβγαζε ότι μπορεί να βάλει την 8mbτάρα που επιθυμούσε !

Που είναι η σύνδεση ΟτΕΟ ;;:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zorbas
    θα συνέχισω να τους ενοχλώ
    μπας κι με βαρεθούνε κι για να ησηχάσουνε τελίκα να μου το βάλουν
    λέτε????
    Καλά, αυτό το "να μου το βάλουν" καλύτερα να μην τους το πεις γιατί κάτι μου λέει πως τότε θα δουλέψει ο μηχανισμός !

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    last transmission....

Στο πάντα ερωτικο χωριό που μένω οι οτετζίδες σκιζονται να εξυπηρετήσουνε πελάτες ΟΤΕ (conn-x κλπ) γιατι ο ανταγωνισμός τους έχει τσούξει. Αν εσυ λές οτι απο Ιουνιο τους έχεις ενημερώσει και δεν έχει γίνει τπτ τοτε μάλλον και ο ΟΤΕ έχει προβλημα με τα μη διαθέσημα καλώδια του. Έχεις δύο λύσεις:

1) τους πρίζεις τα νταούλια μόνος σου. Πας συχνά στον ΟΤΕ ντυμένος αυτονομιστής τρομοκράτης ζωσμένος εκρηκτικά και απαγγέλεις στοίχους απο το κοράνι.

2) υπογράφεις συμβόλαιο με κάποιον ενναλακτικό για υπηρεσία χωρίς πάγιο ΟΤΕ (double play, zisto αν βέβαια υπάρχει διαθεσημότητα στην παλλήνη) O οτε υποχρεούται να παραδώσει κύκλωμα στον εναλλακτικό πάροχο καθαρό δυσύρματο και όχι φερέσυχνο. Δηλαδή το πρίξημο στα νταούλια θα το κάνει ο πάροχος αντι για σένα. Με αυτά που έχεις προαναφέρει βεβαια ο ΟΤΕ δεν σε εξυπηρέτησε για να σε κάνει πελάτη. Σιγά μην σκιστει για τον πάροχο. Ασε που και ο πάροχος σε καποια φάση μετα απο πολλαπλες ενοχλήσεις στον ΟΤΕ θα σε παρατήσει στο έλεος του αλλάχ.

Και οι δύο παραπάνω είναι χρονοβόρες λύσεις πάντως..... Στην θέση σου θα έκανα το 1 και μόλις μου έδινε ο ΟΤΕ καθαρή γραμμή θα έκανα το 2.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    το site του εκάστοτε παρόχου ξέρει ανά Αστικό Κέντρο αν υπάρχει διαθεσιμότητα, οπότε καλώς σας έβγαζε διαθεσιμότητα... δεν μπορεί να ξέρει τις εξαιρέσεις (πχ PCM)
    κάτσε να μπει ο αρμόδιος να μας πει τι γίνεται με το θέμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    κάτσε να μπει ο αρμόδιος να μας πει τι γίνεται με το θέμα
    Θα του τό'λεγα και του αρμόδιου αλλά τον έχω ήδη ζαλίσει αρκετά με τα δικά μου, εντάξει εμείς κάναμε δουλειά στο σπίτι και φορτώνω γιουτιούμπ αβέρτα πλέον αλλά δεν μου πάει η καρδιά να τον ξαναζαλίσω απ'την αρχή γι'αυτό μένω standby να δω τι θα πει του Ζορμπά !

Anti-spamming member
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Καλά, αυτό το "να μου το βάλουν" καλύτερα να μην τους το πεις γιατί κάτι μου λέει πως τότε θα δουλέψει ο μηχανισμός !
    --------------------------------------------------------------------------------
    Δέν χάνω τίποτα απ'το να το δοκιμάσω

quote:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Γιά το 1) Ντέν είναι κακή γιδέα με συνοδειά laptop κι http://boortz.com/mp3/archive/countdown.swf

Γιά το 2) Στο έλεος του Αλλάχ είμαι

κι εννοείτε μόλις το καταφερω άντε ΓΕΙΑ απο τον ΟΤΕ

quote:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

αν μπόρεσει να μας έξηγησει ο αρμόδιος για το χάλι τότε οκ

λέτε να πάρω τα @@ μου η του σνιπερ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    O (Π)ΟΤΕ είναι υποχρεωμένος να σου δώσει γραμμή εκτός PCM αν περάσεις στο δίκτυο κάποιου εναλλακτικού παρόχου, γιατί απλά το δίκτυο δεν θα του ανήκει πια.....

Αν μένεις κοντά στον ΟΤΕ στην Παλλήνη , εκεί έχουν χώρο συνεγκατάστασης και D-SLAM , όλοι οι εναλλακτικοί , οπότε έχεις κάλυψη.

Για να κάνεις πιο γρήγορα τα πράματα , πήγαινε μέσα στους τεχνικούς , και πες να κοιτάξουν στο ΚΑΡΤΕΞ ή στον Προμηθέα , αν κάποιος στην πολυκατοικία σου είναι εκτός PCM (συνήθως ο πιο παλιός ιδιοκτήτης) και αν αυτός είναι κανένας παππούς , ή κάποιος που δεν χρησιμοποιεί internet, πες να σου κάνουν τράμπα την γραμμή του με την γραμμή σου.

Θα τους πιάσει η ευσυνειδησία και θα σου πουν ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται...κτλ. αλλά στο τέλος θα το κάνουν.

Τώρα υπάρχει και ο άλλος τρόπος , ο εναλλακτικοτρομοκρατικός , αλλά δεν είναι του παρόντος.
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

2) υπογράφεις συμβόλαιο με κάποιον ενναλακτικό για υπηρεσία χωρίς πάγιο ΟΤΕ (double play, zisto αν βέβαια υπάρχει διαθεσημότητα στην παλλήνη) O οτε υποχρεούται να παραδώσει κύκλωμα στον εναλλακτικό πάροχο καθαρό δυσύρματο και όχι φερέσυχνο.

Βάζουν ακόμα φερέσυχνο πριν την συσκευή? Χμμ έλεος...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ Dl 650 ?
    από practorasrofos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 21:20
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic