Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Παραιτήθηκε ο Αρης Σταθάκης

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    [B]κανέναν δε θα χάλαγε μια πίστα f1 αλλά απάντησες μόνος σου στη χώρα μας λοίπουν άλλα πολύ πιο βασικά, ας τα λύσουν αυτα και μετά κοιτάμε και για f1. εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα να έστρωναν στους ελληνικούς δρόμους μια άσφαλτο της προκοπής να μη σκωτονόμαστε και χέστηκα για την πιστα f1 ας κάθομαι να τη βλέπω μόνο από την tv αν είναι να γλυτώσει έστω και μια ανθρώπινη ζωή.

βρε φιλε συμφωνω σε αυτο που λες,η χωρα εχει αλα πραματα να φτιαξει π.χ ελληνικουσ δρομους που ειναι?δινουμε καθε μερα λεφτα στα διοδια που πανε ολα αυτα τα λεφτα?καπιοι τα τρωνε τι να κατσουμε να σηζητησουμε εδω η χωρα ειναι βουρκος φιλε μου και οχι δεν καθομαι σε καναπε εχω κατεβει σε πορειες εχω διαδηλωση τα εχω φαει ολα στα μουτρα και εχω αδειασει γιαυτο πλεον δεν ψηφιζω,ουτε καν που ανεκαθεν σε μικρο κομα ειμουν ουτε καν αυτους γιατι ειναι υποκριτες φιλε μου.
    την πιστα την ανεφερα ετσι και με εκνευρισε ενας σαν τον αρη σταθακη που εχι προσεφερει παρα πολλα να ακουω απο το στομα του αυτα που ειπε,τσαντιζεσε λες κοιτα γαμωτο τι κανει αυτη η καρεκλα.αυτα και παντα φιλικα διαλογο κανουμε και αποψεις ανταλασουμε

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κανέναν δε θα χάλαγε μια πίστα f1 αλλά απάντησες μόνος σου στη χώρα μας λοίπουν άλλα πολύ πιο βασικά, ας τα λύσουν αυτα και μετά κοιτάμε και για f1. εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα να έστρωναν στους ελληνικούς δρόμους μια άσφαλτο της προκοπής να μη σκωτονόμαστε και χέστηκα για την πιστα f1 ας κάθομαι να τη βλέπω μόνο από την tv αν είναι να γλυτώσει έστω και μια ανθρώπινη ζωή.

βρε φιλε συμφωνω σε αυτο που λες,η χωρα εχει αλα πραματα να φτιαξει π.χ ελληνικουσ δρομους που ειναι?δινουμε καθε μερα λεφτα στα διοδια που πανε ολα αυτα τα λεφτα?καπιοι τα τρωνε τι να κατσουμε να σηζητησουμε εδω η χωρα ειναι βουρκος φιλε μου και οχι δεν καθομαι σε καναπε εχω κατεβει σε πορειες εχω διαδηλωση τα εχω φαει ολα στα μουτρα και εχω αδειασει γιαυτο πλεον δεν ψηφιζω,ουτε καν που ανεκαθεν σε μικρο κομα ειμουν ουτε καν αυτους γιατι ειναι υποκριτες φιλε μου.
    την πιστα την ανεφερα ετσι και με εκνευρισε ενας σαν τον αρη σταθακη που εχι προσεφερει παρα πολλα να ακουω απο το στομα του αυτα που ειπε,τσαντιζεσε λες κοιτα γαμωτο τι κανει αυτη η καρεκλα.αυτα και παντα φιλικα διαλογο κανουμε και αποψεις ανταλασουμε
    σίγουρα απόψεις ανταλάζουμε δεν έχω κάτι μαζί σου φίλε μου απλά για την κατάντεια αυτής της χώρας ευθύνη έχουμε όλοι μας, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο αλλά ΟΛΟΙ μας και να μην το ξεχνάμε αυτό, γι' αυτό και έγραψα.

όσο αυτό για το καναπέ δεν το είπα για σένα προσωπικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα εννοείται!!! απλά όπως λες μας έχουνε κάνει και έχουμε αγανακτήσει, έχουμε κουραστει με τα σκάνδαλα και τις πουστιές τους και λέμε να πάνε να γ@μ@θούνε που θα ασχοληθώ σ' αυτη τη χώρα όλα μπ@@ρδέλο είναι και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατορθωμα τους γιατί πλέον από την αγανάκτηση ο έλληνας δεν ασχολείται πια το έχει πάρει σαν δεδομένο ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και μας Γ@Μ@ΝΕ κανονικά και με το νόμο και δεν βγάζουμε ούτε κιχ.

άσε που τα μπό@@ρδελομέσα ενημέρωσης το μόνο που ασχολούνται είναι αν και πως γ@μησε ο χοντρός και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια και η φανη πάλη πετραλια πανηγυρίζει που θα κάνει ότι γουστάρει για να πάρουμε σύνταξη στα 80 μας χωρις να ασχολείται κανένας μαζί της ενω εμείς κοιτάμε που είναι το γαμ@DVD.

αστο δια τσαντίστηκα με τα μ@@νια!!!!

χιχι ειναι να μην τσαντιζεσε φιλε μου,αυτο θελανε και αυτο πετυχανε να ασχολουντε τα γ@μοκαναλα συνεχεια με αυτο και να περναει η κυβερνηση τα δικα τους προγραματα οπως το ασφαλιστικο και διαφορα αλα ετσι ειναι και ετσι θα ειναι μας κανανε ρομποτακια και αμερικανακια να μην αντιδραμε.
    λες απεργια απεργια?που να διανοηθεις να κανεις προπαντον στον ιδιωτικο τομεα σου λλει το αφεντικο παρε τον πουλο περιμενουν αλοι τοσοι για δουλεια,ετσι δυστηχως καταντησε η ελλαδα και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
    το ειδες ποσα οργια ειναι και σαν ζωα ξαψιφησανε τους ιδιους και θα μου πεις πιοους τους αλους που τρωγανε τοσο καιρο?ε ψιφησε ενα μικρο κομα και να βγει τι θα γινει που φοβουντε ολοι η συντελια της ελλαδας μην χεσω τωρα,αυτα ουφ συγχιστηκα χιχι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Παουερ απο οτι φαινεται πεισανε και εσενα (οπως υποθετω καποιους ακομα) να μην ψηφιζεις, αφηνοντας χωρο, μονο στους "πελατες" τους για να εχουν και το κεφαλι τους ησυχο.

thelei den thelei
    den fenetai na katafernei kai tipota...........
    poloi perimenan pragmata apo ayton,
    den xreiazomaste pista gia formula 1
    2-3 mikroteres kai pio praktikes tha itan teleies alla vlepeis elpa klp
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    να μην ψηφιζεις, αφηνοντας χωρο, μονο στους "πελατες" τους για να εχουν και το κεφαλι τους ησυχο.
    + 1.000.000
    Πάντα όρθιοι

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Παουερ απο οτι φαινεται πεισανε και εσενα (οπως υποθετω καποιους ακομα) να μην ψηφιζεις, αφηνοντας χωρο, μονο στους "πελατες" τους για να εχουν και το κεφαλι τους ησυχο.
    Στης τελευταιες εκλογες πειστηκα και εγω να παω ψηφισω.

Δεν το ξανακανω αυτο το λαθος, οι ''πελατες'' ειναι τοσοι πολλοι που αρκουν για να βγαζουν ανεγκεφαλους να μας διοικουν.

Και που στε? την αλλη φορα που θα ψηφισετε να βγαλετε σωστο κομμα.

Μεγαλη παραμυθα οι εκλογες.

Οσο για τον Σταθακη, το εχω ξαναπει το ευκολο ειναι να ριξεις το βαρος στον αλλο και να την κανεις.

Πανω απο δεκα χρονια παρακολουθω τον Αρη Σταθακη και βλεπω εναν αξιολογο σοβαρο ανθρωπο που ενδιαφερετε και αγωνιζετε για την ασφαλεια και την ποιοτητα των δρομων και της παιδιας στην κυκλοφοριακη αγωγη. Απο την συζητηση και μονο που γινετε σ αυτο το ποστ φαινετε πως δεν μας αξιζει να εχουμε τετοιους ανθρωπους να νοιαζοντε, και καλα εκανε και παραιτηθηκε. Πιο πολυ βλεπω να ενδιαφερομαστε για την κ...α μας για την πιστα παρα για τα τοσα σοβαρα που προηγουντε στον τοπο μας και βριζουμε σοβαρους ανθρωπους επειδη δεν μας φιαξαν παιδικες χαρες για να παιζουμε και να αδιαφορουμε για τα υπολοιπα. Αν ενα αρχιλαμογιο μας εφιαχνε πιστα θα πιναμε νερο στο ονομα του. Ετσι μαζευει ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης τους καφρους. Τετοιους θελουμε. Να μας φιαχνουν πιστες και γηπεδα, και ας ημαστε Ζουλου. Ντρεπομε ειλικρινα και δεν με πειραζει καθολου αν μερικοι απο εδω μεσα με βρισουν γιατι δεν τους μετραω για τιποτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Πανω απο δεκα χρονια παρακολουθω τον Αρη Σταθακη και βλεπω εναν αξιολογο σοβαρο ανθρωπο που ενδιαφερετε και αγωνιζετε για την ασφαλεια και την ποιοτητα των δρομων και της παιδιας στην κυκλοφοριακη αγωγη. Απο την συζητηση και μονο που γινετε σ αυτο το ποστ φαινετε πως δεν μας αξιζει να εχουμε τετοιους ανθρωπους να νοιαζοντε, και καλα εκανε και παραιτηθηκε. Πιο πολυ βλεπω να ενδιαφερομαστε για την κ...α μας για την πιστα παρα για τα τοσα σοβαρα που προηγουντε στον τοπο μας και βριζουμε σοβαρους ανθρωπους επειδη δεν μας φιαξαν παιδικες χαρες για να παιζουμε και να αδιαφορουμε για τα υπολοιπα. Αν ενα αρχιλαμογιο μας εφιαχνε πιστα θα πιναμε νερο στο ονομα του. Ετσι μαζευει ο Κοκκαλης και ο Βαρδινογιαννης τους καφρους. Τετοιους θελουμε. Να μας φιαχνουν πιστες και γηπεδα, και ας ημαστε Ζουλου. Ντρεπομε ειλικρινα και δεν με πειραζει καθολου αν μερικοι απο εδω μεσα με βρισουν γιατι δεν τους μετραω για τιποτα!
    Συμφωνώ σε όλα εκτός από τις τελευταίες 5-6 λέξεις που δεν μ'απασχολούν κιόλας προσωπικά.

Τον Σταθάκη τον θυμάμαι απ'την εκπομπή του χρόνια πριν και τη βάση που έδινε για την ασφάλεια στους Ελληνικούς δρόμους κι αυτή η εικόνα μου έχει μείνει μέχρι και σήμερα, ποσώς και μ'ενδιαφέρει αν πάχυνε μετά την καρέκλα.. πιστεύω πως έκανε ότι περνούσε απ'το χέρι του κι ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι μηδενικό δεν οφείλεται σ'αυτόν αλλά σ'αυτούς που μας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μας και χαζογελάνε με θράσος κιόλας.. ο Σταθάκης ήταν πάντα σοβαρός και μετρημένος. Ούτε τη γλάστρα στα παράθυρα δεν έκανε ποτέ και κάθε του κίνηση γινόταν διακριτικά και με σεμνότητα κι ας είχε εμπόδιο αυτό το γαμωσύστημα που δεν θα μας αφήσει ποτέ να πάμε μπροστά.

Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι μηδέν, ανθρωπιά όμως εμπνέει σε μένα τουλάχιστον. Κι εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή την προσπάθεια που μου έδειξε ότι έχει καταβάλει τόσα χρόνια.

Φιλε Μακη 206, ακριβως αυτα που λες εχω αντιληφθει κ εγω για το ατομο Σταθακη καθως και τα αλλα που αναφερεις. Σιγουρα οι τελευταιες μου λεξεις δεν αφορουν εσενα και καταλαβαινεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Σιγουρα οι τελευταιες μου λεξεις δεν αφορουν εσενα και καταλαβαινεις!
    Eννοείται πως το κατάλαβα αυτό

Παλαιό μέλος
    vestromas έγραψε:
    ...

Makis206 έγραψε:
    ...

...πάλι καλά... γιατί είχα αρχίσει να νιώθω πολύ "μόνος" μετά τις παρεμβάσεις μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    ...πάλι καλά... γιατί είχα αρχίσει να νιώθω πολύ "μόνος" μετά τις παρεμβάσεις μου...
    Δεν χρειάζεται, έχεις την άποψή σου και την είπες - και πολύ καλά έκανες, κουβέντα κάνουμε εξάλλου

Εμείς αργήσαμε λίγο..

Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τέτοια θέματα κι ενώ είχα δει μέρες τη συζήτηση θεώρησα πως ήρθε η ώρα να πω την άποψή μου όχι για να υποστηρίξω κανέναν απλά για να φανεί λίγο περισσότερο η πλευρά που έχει δει κάπως διαφορετικά τα πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι εμείς είμαστε οι σωστοί κι οι υπόλοιποι οι λάθος.

Δεν τον έχω γνωρίσει και ποτέ τον άνθρωπο για να μπορώ να είμαι απόλυτος όμως οι εικόνες που έχω πάρει απ'αυτόν με κάνουν να πιστεύω αυτά που είπα παραπάνω.

Έχουμε και το ίδιο επώνυμο με τον Άρη αλλά συγγένεια καμμία

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Το ενδεχόμενο να παραιτήθηκε επειδή ήταν επικεφαλής σε ένα τσούρμο καρεκλοκένταυρων χαρτογιακάδων και γραφειοκρατών που δεν απέδιδαν έργο το σκέφτηκε κανείς?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Το ενδεχόμενο να παραιτήθηκε επειδή ήταν επικεφαλής σε ένα τσούρμο καρεκλοκένταυρων χαρτογιακάδων και γραφειοκρατών που δεν απέδιδαν έργο το σκέφτηκε κανείς?
    Εγώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Doc Off-Road
    ...

...

Δημήτρη δεν είσαι μόνο αλλά όταν κατηγορείτε κάποιος , όσοι έχουν διαφορετική άποψη αλλά όχι τεκμηριωμένη, αναρωτιούνται μήπως κάτι έχουν καταλάβει λάθος.
    Είναι η καχυποψία που μας βαραίνει σαν λαό να αμφιβάλουμε και να ψάχνουμε θεωρίες συνομωσίας πίσω από κάθε κίνηση που δεν καταλαβαίνουμε.

ΥΓ. η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από παραίτηση βουλευτή, κινδυνεύει μόνο από ανεξαρτητοποίηση.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρης aka Classic boy aka sapiia racing
    από byron στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2013, 14:16
  2. Παραιτήθηκε ο Preziosi
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2013, 11:29
  3. Απαντήσεις: 10