[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
[B]κανέναν δε θα χάλαγε μια πίστα f1 αλλά απάντησες μόνος σου στη χώρα μας λοίπουν άλλα πολύ πιο βασικά, ας τα λύσουν αυτα και μετά κοιτάμε και για f1. εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα να έστρωναν στους ελληνικούς δρόμους μια άσφαλτο της προκοπής να μη σκωτονόμαστε και χέστηκα για την πιστα f1 ας κάθομαι να τη βλέπω μόνο από την tv αν είναι να γλυτώσει έστω και μια ανθρώπινη ζωή.
βρε φιλε συμφωνω σε αυτο που λες,η χωρα εχει αλα πραματα να φτιαξει π.χ ελληνικουσ δρομους που ειναι?δινουμε καθε μερα λεφτα στα διοδια που πανε ολα αυτα τα λεφτα?καπιοι τα τρωνε τι να κατσουμε να σηζητησουμε εδω η χωρα ειναι βουρκος φιλε μου και οχι δεν καθομαι σε καναπε εχω κατεβει σε πορειες εχω διαδηλωση τα εχω φαει ολα στα μουτρα και εχω αδειασει γιαυτο πλεον δεν ψηφιζω,ουτε καν που ανεκαθεν σε μικρο κομα ειμουν ουτε καν αυτους γιατι ειναι υποκριτες φιλε μου.
την πιστα την ανεφερα ετσι και με εκνευρισε ενας σαν τον αρη σταθακη που εχι προσεφερει παρα πολλα να ακουω απο το στομα του αυτα που ειπε,τσαντιζεσε λες κοιτα γαμωτο τι κανει αυτη η καρεκλα.αυτα και παντα φιλικα διαλογο κανουμε και αποψεις ανταλασουμε![]()