Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Πιο απο τα δυο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ξαδερφε, το viper θα πας να παρεις και μην ρωτας πολλα...

το corsair κανει βαβουρα, ειναι σχεδιασμενο ωστε να αποδιδει τα μεγιστα οταν η θεση οδηγησης, αρα και το κεφαλι ειναι σκυφτο....

περα απο ενα εξτρα μεταλλικο πλεγμα που εχει το corsair, το viper ειναι κορυφαιο σε προστασια και εχει εξισου καλοη εφαρμογη!
    +1 το Viper ειναι πιο σωστο για την χρηση που θες....δεν τιθεται θεμα ασφαλειας και τα δυο ειναι κατασκευασμενα απο τα ιδια υλικα με τις ιδιες προδιαγραφες ασφαλειας....αλλα με διαφορετικο σχεδιασμο για διαφορετικη χρηση!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    +1137 ρε Νίκο... για SS όντως είναι το top αν το νιώθεις καλά στο κεφάλι σου ...

Αλλά σου λέω , εγώ έχω και τα δύο κράνη ... και έχω και On-Off και SS ...

σε οδήγηση πίσω από ζελατίνα για πούλμαν που έχω στην Africa ... δεν θα κερδίσει τόσα πολλά από την αεροδυναμική του RX-7 ... προσωπική μου γνώμη βέβαια είναι αυτή , για αυτό του είπα να τα βάλει και τα δύο και να αποφασίσει ιδίοις όμασι ...

Σωστά.... αλλά στα προτερήματα του RX7 ξέχασα να βάλω και την ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ποιότητα απο τα υπόλοιπα Arai.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Τα ιδια και παλι τα ιδια γραφουμε εδω μεσα!!!! Φιλε μου το RX-7 δεν το εκμεταλευεσαι πληρως στο on-off λογω της θεσης των αεραγωγων (γωνια κλισης του κεφαλιου). Παρε το φτηνοτερο viper και μην το ψαχνεις. Ησουν τυχερος και επεσες σε ΑΝΘΡΩΠΟ επαγγελματια που δεν ηθελε να σε "αρμεξει", αλλα να σου δωσει αυτο που σου χρειαζεται.-

epeidi den ekmetaleysai plirws tous aeragwgous gia ayton akribws ton logo o thorybos den tithete thema san enoxlisi... rx-7 ... egw to foraw se papaki ... motard ... kai tuono kai apla to kranos DEN paizete ... kai to exw balei kai adventure filou kai apla den eixa kanena ma kanena prob...
    PROzacRIDER

kai kati allo ...an tyxei na odigas taksidaki me 170 me 35-40 bathmous thermokrasia tote tha ektimiseis to rx-7 ...
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    kai kati allo ...an tyxei na odigas taksidaki me 170 me 35-40 bathmous thermokrasia tote tha ektimiseis to rx-7 ...
    Ρε αρχηγε μου, ειπε κανεις οτι το RX-7, δεν "λεει";;; Εγω εχω ενα astro-r και ενα RX-7. Το παληκαρι πως θα "δροσισει" το κεφαλι του που λες, οταν ΔΕΝ δουλευουν οι αεραγωγοι;;;; Τωρα αν το φοραει καποιος σε "παπι", "γουρουνα" η αυτοκινητο τι σημασια μπορει να εχει;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Άμα κάποιος θέλει αθόρυβο κράνος, 2 είναι στη κορυφή:

-Schuberth S1
    -Shoei XR-1000 (με whisper kit)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2010, 13:28
  2. Πιο ισχύει από τα δύο;;;
    από madlef στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 12:08
  3. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  4. τι από τα δύο να πάρω?
    από 675 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2006, 21:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •