Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 71

Θέμα: "Άνθρωποι" και ζώα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ναι...

μαλλον δε συνενοουμαστε.

εγω λεω οτι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εγω μαζι σας παιδια !!!!

αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης:πως ειναι δυνατον οταν μιλαμε για ανθρωπους που σκοτωνουν ζωα μερικοι να ειναι τοσο αυστηροι και οταν μιλαμε για ανθρωπους που σκοτωνουν ανθρωπους να γινονται επιεικεις !!!!

και εσεις απαντατε με απαξιωση της ανθρωπινης ζωης !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Παιδια μη μπερδευουμε την λαθροθυρια,με το νομιμο κυνηγι,ολα αχταρμα τα εχετε κανει

Πόσοι κυνηγοί στην Ελλάδα εχουν όπλα με διόπτρες ? Οι φωτογραφίες είναι από το εξωτερικό σίγουρα.Και οι διόπτρες δεν πωλούνται στο εμπόριο πολύ απλά γιατί απαγορευονται.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    1)εισαι στο σπουδαιο ειδος.αν θεωρεις οτι εισαι κατι αμελητεο αυτοκτονα.
    Ελα ρε συ Γιωργο; για πες μου που εγγυται η σπουδαιοτητα σου; ας πουμε οτι εγω εχω καταλαβει και εχω αποδεχθει την ασημαντοτητα μου...πες μου εσυ λοιπον ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σου σε αυτο τον πλανητη και κατα ποσο το γεγονος οτι υπαρχεις εχει αλλαξει την ροη των πραγματων...πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω!

2)αυτο να μου το πεις οταν σε περικυκλωσει μια αγελη σκυλων απο τις πολλες που υπαρχουνε τουλαχιστον εδω στον πειραια.
    και οι οποιες τι κανουν; σκοτωνουν κατα συρροη ανυποψιαστους αστους; μηπως εισαι λιγο υπερβολικος; ...λεω εγω τωρα...

ασε που τα αδεσποτα ειναι κατα 99% ζωα τα οποια τα πεταξαν στο δρομο τα πραγματικα και μοναδικα ζωα του πλανητη οταν καταλαβαν οτι δεν ειναι ευκολο να εχεις σκυλο.

αν ειναι ετσι να λυπηθεις το ιδιο για το αδεσποτο που το φολιασανε με το συγγενικο σου η φιλικο σου προσωπο που το σκοτωσανε σε τροχαιο.
    οχι φυσικα, γιατι τυγχανει να ειμαι συναισθηματικα δεμενος με ορισμενα ατομα... τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;

αλλα οσο και να μας πονα το να φυγει ενα αγαπημενο μας προσωπο απο οποιαδηποτε αιτια, δεν εχει καμια πολυτως σημασια για το συνολο ...ειμαστε αμελητεα ποσοτητα εμεις το ''σπουδαιο'' ειδος...

σκεψου ποσοι ανθρωποι ''φευγουν'' καθημερινα και κατα ποσο αυτο επηρεαζει στο συνολο τον πλανητη.

Μαλλον το γεγονος του οτι εχουν ''ερθει'' πολλοι ανθρωποι ειναι το προβλημα...οχι το οτι ''φευγουν''

Οποτε sorry αλλα ειναι εντελως εκτος κλιματος αυτα που γραφεις.

Δεν μιλαμε για τον προσωπικο μικροκοσμο του καθενος μας! μιλαμε για το συνολο!

και εκει λοιπον η ζωη ενος σκυλου, μιας μυγας και ενος ανθρωπου εχουν ακριβως την ιδια βαρυτητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ελα ρε συ Γιωργο; για πες μου που εγγυται η σπουδαιοτητα σου; ας πουμε οτι εγω εχω καταλαβει και εχω αποδεχθει την ασημαντοτητα μου...πες μου εσυ λοιπον ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σου σε αυτο τον πλανητη και κατα ποσο το γεγονος οτι υπαρχεις εχει αλλαξει την ροη των πραγματων...πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω! ισοπεδοτικος !!! μη σε πετυχω πουθενα να μιλας για πατριδες, εθνη, στρατους, πολιτικες εξελιξεις, παναθηναικο.δεν εχουνε κανενα νοημα !!!εισαι ενα τιποτα !!!και αφου νιωθεις ενα τπτ γιατι δεν αυτοκτονεις ???εγω παλι απο τη μερια μου προσπαθω να ζησω αυτο που εχουμε ονομασει ζωη, συμφωνα παντα με τα δεδομενα τα τωρινα.

και οι οποιες τι κανουν; σκοτωνουν κατα συρροη ανυποψιαστους αστους; μηπως εισαι λιγο υπερβολικος; ...λεω εγω τωρα...
    το οτι ετυχε αυτο το ζωο που λεγεται ανθρωπος να ανακαλυψει το αντιλυσικο δε σημαινει οτι αν δεν το ειχε βρει δεν θα πεθαινε !!! και δεν ειμαι υπερβολικος !!!απλα μαλλον στη πευκη δε σας προβληματιζει κατι τετοιο μια και δεν εχετε αδεσποτα

ασε που τα αδεσποτα ειναι κατα 99% ζωα τα οποια τα πεταξαν στο δρομο τα πραγματικα και μοναδικα ζωα του πλανητη οταν καταλαβαν οτι δεν ειναι ευκολο να εχεις σκυλο.

αυθεραιτο συμπερασμα !!!επισης απο τα λεγομενα σου συναγω το συμπερασμα οτι εισαι υπερ της αιχμαλωσιας των τετραποδων ε ???

οχι φυσικα, γιατι τυγχανει να ειμαι συναισθηματικα δεμενος με ορισμενα ατομα... τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
    κακως!!!ειναι εξισου ασημαντα με σενα!!!

αλλα οσο και να μας πονα το να φυγει ενα αγαπημενο μας προσωπο απο οποιαδηποτε αιτια, δεν εχει καμια πολυτως σημασια για το συνολο ...ειμαστε αμελητεα ποσοτητα εμεις το ''σπουδαιο'' ειδος...

αυτοκτονα λοιπον !!!

σκεψου ποσοι ανθρωποι ''φευγουν'' καθημερινα και κατα ποσο αυτο επηρεαζει στο συνολο τον πλανητη.

λαθος !!!σκεψου οσο αυτοι οι ανθρωποι ηταν στη ζωη τι εδωσαν και τι πηραν κατα τη διαρκεια της παρουσιας τους στον πλανητη

Μαλλον το γεγονος του οτι εχουν ''ερθει'' πολλοι ανθρωποι ειναι το προβλημα...οχι το οτι ''φευγουν''

αυτα τα κανονιζει η φυση.δε σε εβαλε φυλακα της ασημαντε !!!

Οποτε sorry αλλα ειναι εντελως εκτος κλιματος αυτα που γραφεις.

τελικα δεν νομιζω

Δεν μιλαμε για τον προσωπικο μικροκοσμο του καθενος μας! μιλαμε για το συνολο!

το οποιο συνολο ειναι το συνολο των προσωπικων μας μικροκοσμων

και εκει λοιπον η ζωη ενος σκυλου, μιας μυγας και ενος ανθρωπου εχουν ακριβως την ιδια βαρυτητα.

το ιδιο ισχυει για τον πλανητη !!!μη θαρεις λοιπον οτι αν καταστραφει ο πλανητης θα χαλασει και το συμπαν ολο.ειμαστε τοσο ασημαντοι που τελικα ειτε τον καταστρεψουμε ειτε οχι το ιδιο πραμα ειναι !!!αρα και τι εγινε αν σκωωσουνε ολα τα ζωα της γης ???ουτως η αλλως το τελος ιδιο θα ειναι !!!ασε με ρε κωστα με την αμπελοφιλοσοφια σου βραδυατικα !!!

μλκ τα εχεις κανει αχταρμα στο κεφαλι σου

να σου πω...εχεις καταλαβει ποιο ειναι το θεμα του topic αυτου;

στα αλλα βαριεμαι να απαντησω... ειναι εκτος θεματος

παω να αυτοκτονησω

Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Πόσοι κυνηγοί στην Ελλάδα εχουν όπλα με διόπτρες ? Οι φωτογραφίες είναι από το εξωτερικό σίγουρα.Και οι διόπτρες δεν πωλούνται στο εμπόριο πολύ απλά γιατί απαγορευονται.
    και εκεινα τα ''καλοπαιδα'' που ειδα φετος στο Καρπενησι που τις βρηκαν αραγε

πουλανε διοπτρες στο e-bay?

μλκ τα εχεις κανει αχταρμα στο κεφαλι σου

να σου πω...εχεις καταλαβει ποιο ειναι το θεμα του topic αυτου;

στα αλλα βαριεμαι να απαντησω... ειναι εκτος θεματος

παω να αυτοκτονησω
    κωστα αλλος τα εχει κανει αχταρμα στο κεφαλι του !!!

καταλαβες τι ρωτησα ???

το βαζω 3η φορα μπας και το πιασεις:

εγω μαζι σας παιδια !!!!

αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης:πως ειναι δυνατον οταν μιλαμε για ανθρωπους που σκοτωνουν ζωα μερικοι να ειναι τοσο αυστηροι και οταν μιλαμε για ανθρωπους που σκοτωνουν ανθρωπους να γινονται επιεικεις !!!!

εσυ και ο στεφανος το πηγατε αλλου.στην ερωτηση μου απαντησατε:

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι 10 μύρια.
    Τα ζαρκάδια καμιά χιλιάδα και οι αρκούδες καμιά 200άρα.
    Δεν νομίζω να θέλει και παραπάνω ανάλυση.
    Γιατι

1)Σιγα μην εξαφανιστει το ''σπουδαιο'' ειδος...

2)Ο ανθρωπος στις περισσοτερες των περιπτωσεων εχει σαφως μεγαλυτερα περιθωρια αντιδρασης και προφυλαξης και στην τελικη εχει και περισσεια μυαλου.

Για πολεμους, εμφυλιους σπαραγμους, τροχαια, φονους, ατυχηματα κτλ-κτλ υπευθυνος ειναι επισης ο ανθρωπος.

δεν ειδα κανενα ελαφι να ερχεται στην πολη να κυνηγα ανθρωπους παντως...

Και Γιωργο αν προσπαθεις να μας βαλεις στο τριπακι ισοσκελισμου των θανατων, δεν τσιμπαω.

Ζωη ειναι η μια, ζωη ειναι και η αλλη.
    κοινως της :a31: το αναγνωσμα

εγω παλι παω να κοιμηθω.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ζώα δεν είναι αυτοί, είμαστε όλοι μας διαχρονικά που δεν φροντίσαμε να αναπτύξουμε ισορροπημένα όλες τις επιστήμες και τις γνώσεις, ώστε να καταφέρουμε να προβλέψουμε το κακό που θα ερχόταν από την πρόοδο του σύγχρονου πολιτισμού μας, σύμφωνα με τη "δυτική φιλοσοφία" την οποία όλοι - μορφωμένοι και αμόρφωτοι - υιοθετήσαμε και αποδεχόμαστε.

Έστω και ένας άνθρωπος αν κάνει το κόπο να κάνει κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο, εγώ θα είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Να συνειδητοποιήσει ότι το κατασκεύασμα του σύγχρονου κόσμου μας στηρίζεται σε τέτοιες δομές κοινωνίας-οικονομίας-δραστηριότητας που οδηγούμαστε στην αυτοκαταστροφή.

Αποτελείται από 23 μέρη. Δείτε δεξιά την αρίθμηση (π.χ 2/23 , 3/23 , 4/23 ....)

http://www.youtube.com/watch?v=Pin8fbdGV9Y

Καναδικής Παραγωγής
    Βραβευμένο
    Το έφτιαχναν αντλώντας πληροφορίες και ερευνόντας για ... 8 χρόνια.

Να έχετε υπομονή γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να αντιληφθείτε το μέγεθος και τις προεκτάσεις του προβλήματος.
    Πάντα όρθιοι

http://www.youtube.com/watch?v=8Ts2ORfJAUs

150 τσιχλες σε ενα κυνηγι...

καπου στο βιντεο αναφερουν

''Η παρεα για <πρακτικα> εχει κανει και πολυ μεγαλυτερα νουμερα''

αυτοι λοιπον ειναι οι κυνηγοι που ''σκοτωνουν για να φανε'' και ''ενα - δυο πουλια μονο ετσι για το χομπυ''

http://www.youtube.com/watch?v=oit65...eature=related

και εδω λεει για το ''καλαμπουρι'' που ειχε η διαδικασια...

http://www.youtube.com/watch?v=UgaXL...eature=related

παρατηρειστε στο 0:59 του βιντεο αλλον ενα υποσιτησμενο ανθρωπο που εβγαλε ''ενα-δυο πουλια μονο'' για να θρεψει την οικογενεια του...

http://www.youtube.com/watch?v=UgaXL...eature=related

και αλλοι πεινασμενοι ιθαγενεις που παλευουν για την επιβιωση τους...θαυμαστε ποσοτητες...

http://www.youtube.com/watch?v=LvhA4...eature=related

10ος λαγος ...φτασαν μεχρι τους 12...σε ενα κυνηγι μονο ε;

και τελος για να μην νομιζετε οτι υπαρχουν μονο μαλακες εδαφους-αερος

υπαρχουν επισης και μαλακες αερος-θαλασσης ...

http://www.youtube.com/watch?v=TiKoq...eature=related

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    α και που ειστε...προσοχη οταν περπατατε η οταν πατε στα βουνα με τα μηχανακια σας !!!

πατατε μυρμιγκια και μπαμπουρες !!!

και αυτα ψυχη εχουν !!!

επισης μη τυχον και ψεκασετε τα εντομα, μυγες, κουνουπια, κατσαριδες ποτε ξανα !!!

δε σας φταινε σε τπτ !!!!

ΑΙ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΑΣ ΡΕ !!!!

σε βρισκω λιγο εκνευρισμενο ....να συ κανω λιγα ναζια ??:wacko:

σιγουρα το να αφαιρεις μια ανθωπινη ζωη ειναι για εμας τους ανθρωπους το χειροτερο

η το να χανιουμε ενα φιλο ... και σιγουρα μερικες φορες ακουμε

λιγα σχολια για τον αιτιο αυτης της ψυχης που εφυγε ....

θα επρεπε ισος σε πολλες περιπτωσεις να υπαρχει το αν σε βρω σε σκοτοσα ...

αλλα ... οι νομοι που μας κανουν ανθρωπους πολλες φορες μας φερνουν σε απανθρωπο σημειο ...

και με δεμενα χερια ...

δεν εχει σχεση ομως ...ισοσ και να χει η ευεσθησια που πρεπει να εχουμε σε οτι εχει να κανει με την

καυλα του ανθρωπου να ειναι υπερβολικος ...

και συγκεκριμενα στο κυνηγι ....πολοι ξεπερνουν τα ορια ...και πολλοι δεν εχουν αισθηση τον πραξεων τους ....και το κοστος αυτης σε αρθρηστικο αποτελεσμα

γιωργο μου εγω προσοπικα πραγματικα στενοχοριεμε σε οτι εχει να κανει με απωλεια και υπερβολη στην φυση και στον πολεμο που της κυρισει καθημερινα ο ανθρωπος

αλλο ειναι να κυνηγησεις για να φας ενα δυο θυραματα με την παρεα σου ....

και παντα με οσο το δυνατο ισους ορους απεναντι στο θυραμα ....

και αλλο ειναι να πεταξεις την πεθερα σου απο τον εκτο ....

στο δευτερο θα επρεπε σε πολλες περιπτοσεις να παιρνεις και παρασιμο ..

και εκεινα τα ''καλοπαιδα'' που ειδα φετος στο Καρπενησι που τις βρηκαν αραγε

πουλανε διοπτρες στο e-bay?

Ναι πουλάνε δυστυχώς στο e-bay και σε εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα κυρίως σε Αμερική και Γερμανία Αγγλία και Γαλλία.Στην Ελλάδα όμως είναι παράνομες και αν λέω αν κάνει σωστούς ελέγχους η θυροφυλακή θα τους κόψει τον απαυτό.Και φυσικά αν τα παραγγείλεις από Ευρώπη δεν περνάνε έλεγχο στα τελωνεία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    Ναι πουλάνε δυστυχώς στο e-bay και σε εκατοντάδες ηλεκτρονικά καταστήματα κυρίως σε Αμερική και Γερμανία Αγγλία και Γαλλία.Στην Ελλάδα όμως είναι παράνομες και αν λέω αν κάνει σωστούς ελέγχους η θυροφυλακή θα τους κόψει τον απαυτό.Και φυσικά αν τα παραγγείλεις από Ευρώπη δεν περνάνε έλεγχο στα τελωνεία

Τι να την κάνεις την διόπτρα στην Ελλάδα ρε παιδειά?
    Εδώ μόνο λειόκανα όπλα επιτρέπονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750
    Καταρχήν όλες οι φώτο των κυνηγών με ραβδωτά όπλα είναι από το εξωτερικό.Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά και η πώληση τέτοιων όπλων. Αυτός που σκοτώνει 12 λαγούς μόνος του ή σε ομάδα ΔΕΝ είναι κυνηγός,είναι λαθροθήρας το ίδιο και αυτός που σκοτώνει ζαρκάδια ή κυνηγά σε προστατευόμενο μέρος...και του αξίζει να του σχίσουν τον κώλο. Αλλά μην περιμένετε και πολλά...Όποιος ανηκει στην κυνηγητική οικογένεια είμαι σίγουρος πως γνωρίζει για κάποιες "ομάδες" κυνηγών που έχουν ασηλεια και κυνηγούν όπως θελουν και όπου θέλουν ότι θέλουν.Το οτι σύλλογοι δεν μπορούν να τούς απομονώσουν είναι ένα από τα πολλά προβλήματά τους.

edit

Αλλά για μένα και τόσους άλλους που κυνηγάν νόμιμα όλα αυτα που λέτε είναι ΑΔΙΚΑ.
    Εγώ έβγαλα αδεία και ο νομοθέτης μου δίνει το δικαίωμα να θυρεύσω όσες τσίχλες γουστάρω από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου, απο της 15/9 μέχρι τισ 28/2 ,γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι αδύνατων κάποιος μόνος του σε με μέρα με νόμιμα μέσα να σκοτώσει 150!!!
    τώρα για τον φίλο που είπε ότι γουσταρει να κυνηγάν κυνηγούς με Μ16 για να τους πάρουν το σκαλπ τι να πω τον λυπάμαι.Τόσα ξέρει τόσα λεέι...

Και κάτι ακόμα το κυνηγι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ,ΕΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
    απο της 15/9 μέχρι τισ 28/2 ,γνωρίζοντας φυσικά ότι είναι αδύνατων κάποιος μόνος του σε με μέρα με νόμιμα μέσα να σκοτώσει 150!!!

Μάλλον 150 θα σκότωσε όλη τη σεζόν ,είναι γνωστό βέβαια πόσο φιλαλήθεις είναι οι κυνηγοί και οι ψαράδες

Και κάτι ακόμα το κυνηγι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ ,ΕΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Το ίδιο λέμε και για τη μοτοσυκλέτα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ανθρωποι και ζωα
    από EVI στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2007, 17:46
  2. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23