ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Για ενα slime που διαβαζω σε διαφορα φορα εχει κανεις εμπειρια?
Fast και απο εμενα
Το ειχα κανα 3μηνο (ξεχασα οτι το ειχα)
Κανενα προβλημα
πας σε μαγαζιά με παρεμφερή είδη (όχι καπνιστού) και φωνάζεις: Έπαθα φουϊτ, δώστε με αυτό που αφρίζει ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Παιζει καμια φωτο του προιοντος να ξερω για τι ακριβως ψαχνω?
Τα Πρακτικερ εχουν?
Γιατί όταν βλέπω μοτοσικλετιστές που δεν ξέρουν το fast νιώθω τοοοοσο γέρος;![]()
(να δω ποιο κλπδ θα φάει την πρώτη μούτζα...)
https://www.google.gr/search?q=%CE%9...ml%3B900%3B900
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν βάλεις fast και μετά πας σε βουλκανιζατέρ για ν' αλλάξεις σαμπρέλα, φρόντισε να είσαι μακριά από τον μάστορα την ώρα που θα ξεζαντάρει. Το τι μπινελίκι έχεις ν' ακούσεις δεν περιγράφεται. Κάνει την ζάντα και το λάστιχο εσωτερικά μ0υνί. Αλλά δυστυχώς είναι η μόνη λύση που ξέρω για σαμπρέλα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
τω καιρώ εκείνω που είχα το τρανσαλπ και χρησιμοποίησα ενα φαστοειδές, ενώ ο βουλκανιζατεράς μου είχε πει "ωχ θα γίνουμε χάλια τωρα" για κάποιο λόγο, απλά δεν έγινε τπτ..... η αλλαγή της σαμπρέλας έγινε μέσα σε τρίωρο..... είχα πάει γήπεδο και στο φευγα το βράδυ, πίτα το λάστιχο...... μοιραία πήγα στον μοναδικό ανοιχτό που ήξερα τότε (αυτοκινητάς).... δεν ξέρω αν ήταν η μάρκα που έπαιξε ρόλο (και δεν την θυμάμαι κιόλας)
Nα γινουν ολα μουνι αμα το βαλεις σε tubeless το καταλαβαινω...
Αμα το βαλεις σε σαμπρελα ποοοοση ποσοτητα να τρεξει απο την τρυπα που υποτιθεται πρεπει να σφραγισει????
Το υπολοιπο θα ειναι μεσα στην σαμπρελα,την βγαζεις κ την πετας...
μ0υνί σου λέω, πίστεψέ με, με την περιστροφή του τροχού πάει παντού και η τρύπα στην σαμπρέλα ουδεμία σχέση έχει στο μέγεθος με την τρύπα στο τιούμπλες. Μια καλή λύση είναι η χοντρή η εντουράδικη σαμπρέλα που την ακούει δυσκολότερα από τις απλές.
Καλά στο μαγαζί ήσουνα σήμερα, γιατί δε με ρώταγες και μα βάζεις και γράφω???
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πηρα ενα της facom με 8Ε...Αχρειαστο να ειναι αλλα αν χρειαστει ελπιζω να κανει τη δουλεια του![]()