Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
...............................
Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει και μόλις μεταφερθεί στις γενικές.
Πολλαί χιλιάδαι δίσκοι!![]()
![]()
![]()
..............................
Γενηθήτω το θέλημα σου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
τον Καπταιν τον φωναξε κανεις??
Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι ειδικος στα μηχανακια που λεει η κοπελα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μέχρι και μπούτι ξύνει η άτιμη...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Καταρχάς καλώς ήρθες στο forum.Εγώ θα σου έλεγα να ξεχάσεις τα on-off,σε φαντάζομαι κάπως έτσι...
Μην μπλέκετε τη κοπέλα με αυτά τα μηχανάκια ..Ενα είναι το εργαλείο ΧΤ660Χ![]()
Ομολογώ ότι ήσουν σαφέστατος...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Kalwshl8es, na omorfynei to forum! Na foras kranos omws please. Egw proteinw freewind, gs650, kai yparxei kai to kle500. An se pairnei oikonomika, xtypa ena er6n h versys![]()
![]()
You BETA believe...
κριμα για το παλιο , καλυτερα να στηριχθεις στις αποψεις οσων εχουν τα μηχανακια που θες να επιλεξεις , σιγουρα εχουν πιο σωστη αποψη![]()
καλωσορισες![]()
Εγώ από τα τρία και σε αυτή την κατηγορία τιμής θα έπαιρνα το Pegaso. Ο κινητήρας είναι ίδιος με του BMW F650GS και δεν έχει βγάλει προβλήματα, ψιλοπροβληματάκια θα βγούν ή μπορεί και να μην βγουν όπως σε όλα (ακόμη και στα Honda). To Freewind είναι αρκετά καλό αλλα πιο καλά στημένο είναι το Pegaso και επιπλέον είναι και υδρόψυκτο από το αεροελαιόψυκτο Freewind γεγονός που οταν κινήσαι μέσα στην πόλη καλοκαίρι είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Το Cagiva μόνο με πολύ πιο χαμηλή τιμή θα το έπαιρνα γιατί που να τρέχεις τώρα και σε ποιον εν χρειαστεί επισκευή.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ STREET ΑΛΛΑ ΛΙΦΟ ΑΒΟΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ!!!! ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΟΞΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ...![]()
:a39:
Ninaa
Πάρε ένα παπί τότε για να μετακινείσαι και με το 1000ρικο που θα σου περισσέψει αγόρασε οξύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninaa
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ STREET ΑΛΛΑ ΛΙΦΟ ΑΒΟΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ!!!! ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΟΞΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μέχρι 3 χιλιάρικα βρίσκεις και F650 και Pegaso και freewind. Τα δύο τελευταία τα βρίσκεις και πιο φτηνά ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ninaa
Αν πετύχεις Pegaso με injection σε καλή τιμή χτύπα το
Αν και θα σου φανεί (γιατί ειναι) πιο αργό απο το ΤΑ
![]()
υ.γ. Μη γράφεις κεφαλαία plz
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλως ορισες...![]()
![]()
![]()
κ εγω με τη σειρα μου θα υποστηριξω το Transalp..
κ σαν δευτερη επιλογη το f650
![]()
Ότι ακριβώς είπες ο μεσιέ αποπάνω !Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Καλως ορισες...![]()
![]()
![]()
κ εγω με τη σειρα μου θα υποστηριξω το Transalp..
κ σαν δευτερη επιλογη το f650
![]()
Ότι ακριβώς !
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ότι ακριβώς είπες ο μεσιέ αποπάνω !
Ότι ακριβώς !
![]()
![]()
![]()
![]()
κατι θες εσυ τωρα κ με αγαπας.... αλλα δεν το εχω καταλαβει ακομα
![]()
Περα απο αυτα που σκεφτεται η κοπελα.......
ΤΟ ΚΛΡ 650 ΔΕ 8Α ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????????????????
ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΦΤΗΝΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΛΕΜΕ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παραπονο το'χω....
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...