mexri twra....
1) kalgeorge
2) stelios
3) Giwrgos (adelfos steliou )
4) cirus
5) busa
6) sporakias
7) vangelis????
8) mpou?
9)sogokou
10) LATRHS MHXANHS
mexri twra....
1) kalgeorge
2) stelios
3) Giwrgos (adelfos steliou )
4) cirus
5) busa
6) sporakias
7) vangelis????
8) mpou?
9)sogokou
10) LATRHS MHXANHS
Άκυρος κι εγώ παιδιά.Τελικά δεν με παίρνει νά'ρθω.![]()
Ελπίζω να μαζευτείτε και να γίνει μάχη.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Που παιζετε (αν θυμαμαι Ρεντη) αλλα που στου Ρεντη; Απαντηστε καποιος μεχρι Τεταρτη μεσημερι. Επισης ποσα λεφτα πανω κατω;
mustili
paizoume sta gipeda tou papadopoulou, amesws meta tou karouliaΑρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Που παιζετε (αν θυμαμαι Ρεντη) αλλα που στου Ρεντη; Απαντηστε καποιος μεχρι Τεταρτη μεσημερι. Επισης ποσα λεφτα πανω κατω;
an pali den katalaves, pes apo pou tha ertheis na doume me pion boreis na ertheis mazi.
ta lefta einai sto peripou 10 eurw, analoga me to posoi tha mazeutoume pali![]()
θα έρθει και ο αδερφός μου τελικά γιώργο!!!! οπότε του φούστη θα συμπληρώσουμε!!!!!
Γιωργο, βγαλε το ερωτηματικοΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
7) mpou?![]()
είναι πολύ κοντα στο village park, ακριβώς απέναντι από το alloy fun park, μπαίνεις μέσα και τα πρώτα γηπεδάκια που θα δεις στα αριστερά σου είναι του καρούλια εσύ συνεχίζεις όλο ευθεία στο βάθος είναι του παπαδόπουλου, αν έχεις περισσότερες απορίες πες!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Που παιζετε (αν θυμαμαι Ρεντη) αλλα που στου Ρεντη; Απαντηστε καποιος μεχρι Τεταρτη μεσημερι. Επισης ποσα λεφτα πανω κατω;![]()
billy tha fereis oli tin oikogenia gia na siblirwsoume? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
θα έρθει και ο αδερφός μου τελικά γιώργο!!!! οπότε του φούστη θα συμπληρώσουμε!!!!!
min anisixeite re tha paixoume plireis
![]()
Μεσα!
Γιωργο στο γνωστο γηπεδο ετσι?![]()
:rotflmao: :rotflmao: όχι ρε συ απλά αντί για τον ξάδερφο είπα στον αδερφό μου αυτή τη φοράΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
billy tha fereis oli tin oikogenia gia na siblirwsoume? :rotflmao:
min anisixeite re tha paixoume plireis
![]()
θα σεοικογενιακώς αύριο!!!!!!
![]()
kala mi skisete ta kalson sas :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
:rotflmao: :rotflmao: όχι ρε συ απλά αντί για τον ξάδερφο είπα στον αδερφό μου αυτή τη φορά
θα σεοικογενιακώς αύριο!!!!!!
![]()
pano oxi ekei, sta amesws epomena gipeda paizoume
οχι.....στα τελευταια γηπεδακια στα δεξια....Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μεσα!
Γιωργο στο γνωστο γηπεδο ετσι?![]()
![]()
Ποια τελευταια γηπεδακια δεξια ρε? Οπως κατεβαινεις, αριστερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οχι.....στα τελευταια γηπεδακια στα δεξια....![]()
Ρε μπαλαδοροι της κακιας ωρας ουτε εσεις δεν ξερετε που ειναι;:rotflmao: Λοιπον υπολογιστε και εμενα. Στις 10 παρα θα ειμαι με gps για να βρω το γηπεδο.![]()
mustili
μη ψαρώνεις ψηλέ εύκολο είναι θα το βρεις πανεύκολα, απέναντι απο το λαβύρινθο του πάνα είναι!!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Ρε μπαλαδοροι της κακιας ωρας ουτε εσεις δεν ξερετε που ειναι;:rotflmao: Λοιπον υπολογιστε και εμενα. Στις 10 παρα θα ειμαι με gps για να βρω το γηπεδο.![]()
![]()