Απ' τη μύτη σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Εγώ σήμερα έφτιαξα 23 "μπαλάκια"!![]()
![]()
Απ' τη μύτη σου;Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Εγώ σήμερα έφτιαξα 23 "μπαλάκια"!![]()
![]()
εγω εχω ducati 848 - 8+4+8=20 και 3 τα δικα μου και με το μπαρδον μας κανου 23!!!χαχαχαχα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
xmmm να σας αναλυσω τωρα και την ημερομηνια γεννησης μου σε σχεση με τον αριθμο 23 !!!
ημερομηνια γεννησης 8-8-1976 , οπου ο Αύγουστος ο 8ος μήνας του χρόνου και το 8 ισούται με 2 εις την τρίτη, και το ετος ως 1+9+7+6= 23ειμαι και γω φαινομενο ?
![]()
![]()
![]()
μηπως ειναι και η κορη μου ? γιατι με ημερομηνια γεννησης 16-3-2002 μας κανει : 16+3+2+0+0+2= 23 !!!!![]()
![]()
![]()
join the club
8-2-1976
το έτος το ανέλυσες ήδη 23 κάνει
και το 2 οδηγεί στο 8 υψώνοντας το στην 3η
και το νοιωθα ότι κάτι σπέσιαλ συμβαίνει αλλά δεν ήξερα τι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σήμερα είναι 8/2/2008!
8+2+10=20+τα 3 του tony otis+τα 3 τα δικά μου-τα 3 που δεν έχει αυτός που μαλώνουμε στις διαμάχες=23!!!!! <--(τα θαυμαστικά είναι πέντε γιατί: 4x6=24- το ένα θαυμαστικό που λείπει για να γίνουν 6=23)
...η οποια ημερομηνια ευκολα παλι μετατρεπεται σε 23....Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
entometaksi iparxoun kapoioi arithmoi pou ontos exoun kapoio mistirio giro tous, opos 7, 9 ,pollaplasia tou 3, pou anaferonte arketa se diafores thriskies se arxaioellinika keimena kai sis asxileiste me to 23 pou forouse o Jordan![]()
apolitistoi![]()
![]()
:rotflmao:
kai aftoi oi amerikanoi apo tote pou egine 11 septemvriou to xtipima, ola ta vgalan = 11![]()
![]()
gia na demonopoiisoun ton Bill landen
11-09-2001 δεν εγινε η επιθεση???![]()
Για κοίτα την ώρα που πόσταρες το παραπάνω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Μακης Τριανταφυλλοπουλος συμφωνα με την A.G.B. στην εκπομπη για το dvd του Ζαχοπουλου εκανε 81,5% τηλεθεαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
moy hrthe me mail
23..... Ένας ακόμα αριθμός στην αέναη παρέλαση των αριθμών....
............................
.....Στις 23 Δεκεμβρίου του 2005, αεροσκάφος των αερογραμμών του Αζερμπαϊτζάν συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του, οδηγώντας στο θάνατο 23 άτομα.
.
Σας φαινετε τυχαια αυτη η τηλεθεαση? ΟΧΙ
8+15 = 23:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Τις 23 αλλαγες μηχανων τις εχεις περασει σιγουρα ομως !Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αμα μπειτε σε τετοιο τριπακι.....αστα να πανε!!!!
θυμαμαι , μολις ειδαμε την ταινια number 23, συνειδητοποιησα οτι γιορταζω στις 23 του μηνα...
μολις κατεβηκα στο παρκινγκ, βρηκαμε ενα αυτοκολλητο πανω στη μηχανη ( απο το εργοστασιο) με τον αριθμο 23!
λιγες μερες αργοτερα, στο css, μαντεψτε τι αριθμο μου κολλησανε στη ζελατινα....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι λετε τωρα ...
εγω : 9/5/1971 δηλαδή 2 εις την 3 =9 και 5+1+9+7+1=23
Ο γιός μου: 13/7/2001 δηλαδή 13+7+2+0+0+1=23
και δεν κανω πλακα !!!