Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Παμε για εκλογες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είναι φανερό οτι ψηφίζουμε οτιδήποτε βλέπουμε στο χαζοκούτι (κακώς).
    Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες σε όλα τα παράθυρα (η σε αυτά που τυχαίνει να πέσει το μάτι μου) έντονη παρουσία ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.
    Εμφανώς λοιπόν υπάρχει πίεση και στα 2 κόμματα απο τα συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά, και βγαίνει αυτή η εικόνα διαφθοράς πρός τον κόσμο.
    Δεν νομίζω και εγώ οτι υπάρχει διαφθορά στο βαθμό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.
    Ανικανότητα θαψίματος υπάρχει και οποσδήποτε ανικανότητα στο "στήσιμο" του παιχνιδιού.
    Καλό είναι για τον κόσμο αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες σε όλα τα παράθυρα (η σε αυτά που τυχαίνει να πέσει το μάτι μου) έντονη παρουσία ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.
    Εμφανώς λοιπόν υπάρχει πίεση και στα 2 κόμματα απο τα συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά, και βγαίνει αυτή η εικόνα διαφθοράς πρός τον κόσμο.
    Δεν νομίζω και εγώ οτι υπάρχει διαφθορά στο βαθμό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.
    Ανικανότητα θαψίματος υπάρχει και οποσδήποτε ανικανότητα στο "στήσιμο" του παιχνιδιού.
    Καλό είναι για τον κόσμο αυτό.

Ε όχι και δεν υπάρχει διαφθορά στο βαθμό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.Εδώ ακόμα και ο Αλογοσκούφης είναι μπλεγμένος στην υπόθεση Ζαχόπουλου.Μια χαρά διαφθόρα υπάρχει και τώρα η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή βρίσκεται στα ανώτερα κλιμάκια της κυβέρνησης
    Fortis Fortuna Adiuvat

Tα δυο μεγαλα κοματα ειναι τιγκα στη διαφθορα, και η μεγαλυτερη συναλαγη τους ειναι τα αμετρητα ρουσφετολογιματα με τον απλο λαο. Αν ο λαος δεν στριμωχνοντανε στα γραφεια τους για τα μικρο συμφεροντα του, και δεν σερνοτανε με τους κοματικους μχανισμους, δεν θα ειχαν τη δυναμη να μας εκμεταλευοντε. Πρεπει ολοι μας να αναλαβουμε τις ευθυνες μας μια και τη σημερινη εποχη εχουμε ολοι μας μεγαλυτερη αντιληψη απο το παρελθον και να μην αφηνομαστε ερμαια στα χερια των υπηρετων μας, μια και θεωρητικα, αυτοι βρισκοντε στις θεσεις αυτες με την ψηφο μας για να υπηρετουν και οχι για να μας πουλανε νταβατζιλικια και να γυρω φερνουν με τις μερσεντες και τα κουστουμια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ο μισθος του βουλευτη δεν οριζετε απο το κομμα που ανηκει αλλα ειναι ιδιος και για τους 300, επισης τα ρουσφετια γινοντε απο ολα τα κομματα..Ανεξαρτητα απο το αν ειναι στην εξουσια ή οχι..Αρα το επιχειρημα οτι δεν ειναι για την μασα τα δυο μικροερα κομματα αλλα για την ιδεολογια ειναι αν μην τι αλλο παιδικη
    Δηλαδη οποιος παει να γινει βουλευτης το κανει για τον μισθο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε οι περισσοτεροι εκει μεσα βγαζανε τα 10πλασια σαν πολιτες.....Ο μισθος ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται ενας βουλευτης που θελει να φαει.....Και αμα δεν ξερεις οι μισθοι των βουλευτων των δυο κομματων(ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) πανε στα κομματα.....Γιατι πολυ απλα ΔΕΝ βγαινουν....

Τα ρουσφετια τα κανουν μονο τα κομματα εξουσιας.Αυτα διοριζουν,αυτα απολυουν και εν τελη αυτα εχουν τον κρατικο μηχανισμο στις διαταγες τους.

Φυσικα και τα μικροτερα κομματα ΔΕΝ μπορουν και να θελανε να κανουν ρουσφετια.Εδω ρε φιλε αμα ανεβει η ΝΔ δεν μπορει να κανει ρουσφετια το ΠΑΣΟΚ,οχι μονο δεν μπορει αλλα χανει και δικα του προσωπα που ειναι σε καιριες θεσεις.Και φυσικα το αναποδο.

Ειναι παραλογη η "λογικη" σου...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

έντονη παρουσία ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ.
    simfono, i istoria me to laos vevea den einai xthesini, to telefteo 1,5 - 2 xronia exei kseskistei stin provoli kai na sou tora stin vouli..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Εγω βλεπω μονιμη παρουσια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ,καθολου ΚΚΕ και ελαχιστα ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ.

Εβλεπα το βραδυ που γυρισα σπιτι μια εκπομπη,δεν θυμαμαι το ονομα στην ΝΕΤ ηταν,με καλεσμενους τον Κυριακο Μητσοτακη και εναν του ΠΑΣΟΚ...

Μου ηρθε να ξερασω......Να λενε παλι εσυ φταις,οχι εσυ φταις και εμεις εχουμε προγραμμα εσεις δεν εχετε,να λεει ο γιος του εξω απο εδω οτι ο λαος εμπιστευεται την ΝΔ και οχι το ΠΑΣΟΚ παρα το γεγονος οτι στις προσφατες δημοσκοπησεις ο ενας εχει 29% και ο αλλος 26%.

Ο κοσμος φαινεται να ξυπναει.Μην τους αφησετε να σας κοιμησουν παλι.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δηλαδη οποιος παει να γινει βουλευτης το κανει για τον μισθο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε οι περισσοτεροι εκει μεσα βγαζανε τα 10πλασια σαν πολιτες.....Ο μισθος ειναι το τελευταιο πραγμα που σκεφτεται ενας βουλευτης που θελει να φαει.....Και αμα δεν ξερεις οι μισθοι των βουλευτων των δυο κομματων(ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) πανε στα κομματα.....Γιατι πολυ απλα ΔΕΝ βγαινουν....
    αυτό ισχύει στο κκε όχι στο σύριζα και είναι μεν "παραδοσιακό" αλλά η κανέλλη πχ δεν το καταθέτει το μισθό
    αν θέλετε όμως να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να δούμε και τα αντισταθμιστικά οφέλη τους
    τι δίνουν δηλαδή αυτοί στο κόμμα τους αλλά και τι παίρνουν σε άλλες παροχές από το κόμμα τους

όσο για τις εκλογές δεν πρόκειται αν γίνουν τώρα, όχι γιατί το λέει ο ρουσόπουλος αλλά γιατί δεν συμφέρει κανέναν, ούτε και τα μικρά σε αυτή τη φάση

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν θελω να μιλησω συγκεκριμενα για καποιο απο τα δυο κομματα γιατι θεωρω υπερτατη βλακεια και των δυο την διασπαση της Αριστερας και οι 2 παραταξεις εχουν τεραστια ευθυνη.

μπροβο φιλε ειπες πολυ σωστη κουβεντα τωρα!

θα επρεπε ανεξαρτητως απο τις πολιτικες πεποιθησεις του καθενος, να υπαρχει ισχυρη και ενωμενη αριστερα (πολυ ''πολιτικο'' ακουστηκε αυτο ε; )

θα εκανε καλο σε ολους.

Την αριστερα πολυς κοσμος δεν την εμπιστευετε γιατι βλεπουν την φαγωμαρα που επικρατει μεταξυ τους.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Την αριστερα πολυς κοσμος δεν την εμπιστευετε γιατι βλεπουν την φαγωμαρα που επικρατει μεταξυ τους.
    gia mena ftaiei kirios i propaganda pou tis ginete edo kai 30 xronia
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

Τα ρουσφετια τα κανουν μονο τα κομματα εξουσιας.Αυτα διοριζουν,αυτα απολυουν και εν τελη αυτα εχουν τον κρατικο μηχανισμο στις διαταγες τους.

Φυσικα και τα μικροτερα κομματα ΔΕΝ μπορουν και να θελανε να κανουν ρουσφετια.Εδω ρε φιλε αμα ανεβει η ΝΔ δεν μπορει να κανει ρουσφετια το ΠΑΣΟΚ,οχι μονο δεν μπορει αλλα χανει και δικα του προσωπα που ειναι σε καιριες θεσεις.Και φυσικα το αναποδο.

Δυστηχως ή ευτηχως ειναι πολλα τα χρονια που ξερω καλα τα πραγματα οσο αφορα τους πολιτικους μας...Το λαθος μου ειναι οτι εγραψα σε ενα τετοιο ποστ...

Οτι πεις εχεις δικιο...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Με έστειλες αδιάβαστο.
    Κατά την λογική σου δεν έπρεπε να υπάρχει ψηφοφόρος της αριστεράς και της άκρας δεξιάς στο δημόσιο.
    Και αν το θέλεις αλλιώς δεν με νοιάζει το ρουσφέτι.
    Με ενοχλεί οτι τα μύρια που η Siemens η Thalis η ακρόπολις και όλες οι υπόλοιπες κρατικοδίετες πολυεθνικές χώνουν στους πολιτικούς μας μέσω των off-shore εταιρειών βγαίνουν απο την τσέπη μας.

Οκ θα τα πω αλλιως.....

Ο πατερας μου και η μανα μου ηταν δημοσιοι υπαλληλοι.....Μπηκαν το 60κατι ο πατερας μου αφου τελειωσε την σχολη ραδιοτηλεγραφητων του ΟΤΕ χωρις μεσο και το 70κατι κατα την χουντα η μανα μου παλι χωρις μεσο....Αριστεροι ανθρωποι και οι δυο,ο πατερας μου με το που ανεβηκε η χουντα,4-5 μερες μετα,πηγε Νευροκοπι και μετα Κερκυρα με <<δυσμενη μεταθεση>>...Καμμια φυσικα σχεση με τα μεγαλα κομματα κανενας απο τους 2.

Δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι των 2 μεγαλων κομματων αλλα η αναλογια μαλλον ειναι υπερ αυτων που μπηκαν με ρουσφετι ειδικα τα προσφατα 20 χρονια.Οχι ολοι αλλα πολλοι....

Παμε τωρα στον χρηματισμο των κομματων...Ερχεται που λες η Siemens και θελει να λαδωσει ωστε να παρει εργα.

Ποιον θα λαδωσει?Το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ?Να τους δωσουν τι?Καρτα μελους?

rsp εχω φιλους και γνωστους μεσα απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,ειδικα ΣΥΡΙΖΑ,απο φιλιες του πατερα μου και ξερω καταστασεις και αρκετα προσωπα εκει μεσα.Οχι μονο πρωτοκλασατα.

Ξερω ανθρωπους που κυκλοφορουσαν με τρυπια παπουτσια και η γυναικα τους δεν εβρισκε δουλεια την στιγμη που εχουν και 2 παιδια οποτε δεν περισευαν για παπουτσια.Και αρκετα αλλα....

Ξερω τον Στρατουλη,ναι αυτον που λενε πολλοι κλαψα και αλλα τετοια,ο οποιος ειναι χρονια νεφροπαθης,απο τις μεγαλυτερες ανικανοτητες που αναγνωριζουν οι νομοι, και πριν ενα περιπου μηνα επαθε και εμφραγμα και εκανε 3πλο αν θυμαμαι καλα bypass...Ε λοιπον μια βδομαδα δεκα μερες μετα την εξοδο του απο το νοσοκομειο πηγε να ψηφησει για το προσεχες συνεδριο του κομματος..Παρα την σαφη απαγορευση των γιατρων να αποφευγει οτιδηποτε ελαχιστα κουραστικο...Ξερω οτι οικονομικα ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα με το πατωμα και συντηρειται απο τα μελη του....Οπως και το ΚΚΕ....

Οταν λες λοιπον για τα <<κομματα>> και μεσα στα εισαγωγικα βαζεις τους παντες ειναι λαθος για εμενα...

ΥΓ Και ο Αλαβανος εχει προβλημα με την καρδια σοβαρο,το ανακαλυψανε προσφατα,στα 65+ του αλλα συνεχιζει....Κολπικη μαρμαρηγη(ή οπως γραφεται)

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    αυτό ισχύει στο κκε όχι στο σύριζα και είναι μεν "παραδοσιακό" αλλά η κανέλλη πχ δεν το καταθέτει το μισθό
    αν θέλετε όμως να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να δούμε και τα αντισταθμιστικά οφέλη τους
    τι δίνουν δηλαδή αυτοί στο κόμμα τους αλλά και τι παίρνουν σε άλλες παροχές από το κόμμα τους
    Και ομως οσοι δεν εχουν βιοποριστικο προβλημα ολος ο μισθος παει στο κομμα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κανελλη ειναι στο ΚΚΕ μην μπερδευεσαι.Εκει παει ο μισθος.Ο Κωστοπουλος ο οποιος ηταν βουλευτης στο ΚΚΕ οταν τον διαγραψανε απο το ΚΚΕ συνεχισε να δινει την συνταξη στο κομμα παρα την διαγραφη του Μιλαμε οτι υπαρχουν ανθρωποι τρομεροι στην αριστερα...

ΥΓ Οικοδομος ηταν ο Κωστοπουλος για οποιον δεν γνωριζει και με αυτη την συνταξη παρεμεινε.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Ποιον θα λαδωσει?Το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ?Να τους δωσουν τι?Καρτα μελους?
    δε θα λαδώσει τα δύο αυτά γιατί δεν έχουν προοπτική να κυβερνήσουν αλλά σε άλλες περιπτώσεις εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να μην τα πάρον για άλλους λόγους
    εσύ πιστεύεις πχ ότι ο παπαθεμελής κατέβηκε υποψήφιος γιατί πίστευε ότι θα βγει ή για να κόψει ψήφους από τον καρατζαφέρη;
    και το αναφέρω σαν παράδειγμα τι γίνεται με τα μικρά - και τα μικρότερα κόμματα

Ξερω τον Στρατουλη,ναι αυτον που λενε πολλοι κλαψα και αλλα τετοια,ο οποιος ειναι χρονια νεφροπαθης,απο τις μεγαλυτερες ανικανοτητες που αναγνωριζουν οι νομοι, και πριν ενα περιπου μηνα επαθε και εμφραγμα και εκανε 3πλο αν θυμαμαι καλα bypass...Ε λοιπον μια βδομαδα δεκα μερες μετα την εξοδο του απο το νοσοκομειο πηγε να ψηφησει για το προσεχες συνεδριο του κομματος..Παρα την σαφη απαγορευση των γιατρων να αποφευγει οτιδηποτε ελαχιστα κουραστικο....
    και λοιπόν;
    αυτό δε λέει απολύτως τίποτα για το κόμμα λέει για τον άνθρωπο

ΥΓ Και ο Αλαβανος εχει προβλημα με την καρδια σοβαρο,το ανακαλυψανε προσφατα,στα 65+ του αλλα συνεχιζει....Κολπικη μαρμαρηγη(ή οπως γραφεται)
    σε συνδυασμό με το παραπάνω

να στο πω απλά
    η πολιτική είναι μικρόβιο
    δεν σταματάς, ειδικά οι άνθρωποι που μπήκαν στην πολιτική από ιδεολογία και με διάθεση να προσφέρουν κάτι, δε μιλάω για τους δύο παραπάνω μιλάω γενικά
    τέτοιοι άνθρωποι υπήρχαν και παλιότερα υπάρχουν και σήμερα
    σαφώς και υπάρχουν αυτοί που μπήκαν γιατί ήταν το πιο εύκολο που μπορούσαν να κάνουν ως προερχόμενοι από παραδοσιακές οικογένειες αλλά δεν είναι οι μόνοι
    και ενώ σαφώς η πολιτική σήμερα βρίσκεται σε κρίση, η έξοδος από αυτή δε θα βρεθεί με αφορισμούς
    και πες μου τώρα ένας νέος άνθρωπος πού θέλει να βοηθήσει πού θα πάει εκεί που μπορεί να βοηθήσει ή εκεί που δεν μπορεί
    υπάρχουν άνθρωποι στα δύο μεγάλα κόμματα και - λίγοι (αναλογικά όχι απόλυτα αριθμητικά) κατά τη γνώμη μου - στα μικρά που θα μπορούσαν να συνυπάρξουν θα μου άρεσε να δω κάτι τέτοιο αν και δεν το βλέπω πιθανό

ΥΓ Οικοδομος ηταν ο Κωστοπουλος για οποιον δεν γνωριζει και με αυτη την συνταξη παρεμεινε.
    αν παρέμεινε με αυτή τη σύνταξη τότε αυτό σημαίνει ότι δε συμπλήρωσε τα απαιτούμενα χρόνια για να συνταξιοδοτηθεί (ή δεν έχει ποιάσει ακόμα το όριο της ηλικίας και θα τα πάρει αργότερα)
    για να διασφαλίσεις δικαίωμα βουλευτικής σύνταξης χρειάζεσαι τέσσερα χρόνια θητείας πλέον (παλιά ήταν περισσότερο) αυτό πρακτικά σημαίνει τουλάχιστον δύο εκλογές γιατί με τη διάλυση της βουλής για τις εκλογές (όχι πρόωρες) "χάνεις" ένα μήνα.

Αυτό που έχω καταλάβει στα 37 μου χρόνια σ' αυτή τη χώρα είναι ότι ΜΙΑ ΖΩΗ φαγωνώμαστε μεταξύ μας.Και φαγωνώμαστε άγρια με μεθόδους ζούγκλας.Είτε δεξιοί είμαστε είτε αριστεροί.Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.Κανείς δεν ασχολειται μ' αυτόν τον δύσμοιρο τόπο κι αν ασχοληθεί κάποιος τον κράζουν μια οι μεν και μια οι δε κατά πως τους βολευει.Και πάντα δεξιοί κι αριστεροί πάντα πρωτοι στο φαί (για τους πολιτικούς μιλάω).Κι έτσι βρίσκουν ΟΛΑ τα λαμόγια ελευθερο το πεδίο να δρούν ανενόχλητα αφού εμείς φαγωνώμαστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Αυτό που έχω καταλάβει στα 37 μου χρόνια σ' αυτή τη χώρα είναι ότι ΜΙΑ ΖΩΗ φαγωνώμαστε μεταξύ μας.Και φαγωνώμαστε άγρια με μεθόδους ζούγκλας.Είτε δεξιοί είμαστε είτε αριστεροί.Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.Κανείς δεν ασχολειται μ' αυτόν τον δύσμοιρο τόπο κι αν ασχοληθεί κάποιος τον κράζουν μια οι μεν και μια οι δε κατά πως τους βολευει.Και πάντα δεξιοί κι αριστεροί πάντα πρωτοι στο φαί (για τους πολιτικούς μιλάω).Κι έτσι βρίσκουν ΟΛΑ τα λαμόγια ελευθερο το πεδίο να δρούν ανενόχλητα αφού εμείς φαγωνώμαστε.

Όταν οι άλλοι φτιάχναν μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα εμείς δεν υπήρχαμε σαν κράτος.
    Δεν είμαστε και πολύ καλά, αλλά προχωράμε γρήγορα.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πάμε για ....??
    από johnpagr στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 193
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 22:30
  2. Πάμε για καμιά φράπα;
    από bonepeeler στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:39
  3. πάμε για το τέταρτο
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις