Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: Αυτοκτονία στρατιώτη

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Ξαναδιάβασε την απάντηση που έχω γράψει παραπάνω και να μην ειρωνευεσαι.
    Το ξαναδιάβασα! Πάλι "Δε βλέπω ειδήσεις καρδιά μου..." λέει!

Νομίζω είναι ανούσιο να συζητώ μαζί σου.Μόνο αυτό είδες στην απάντηση? αν ναι τότε λυπάμαι.Ευτυχώς που το φόρουμ έχει και λίστα απόριψης να περάσω το νικ σου από εκεί γιατί όσο παρακολουθώ όλον αυτόν τον καιρό όλο εξυπνάδες είσαι μεγάλε και εκνευρίζομαι όταν σε διαβάζω.Και που 'σαι εσύ μένεις δίπλα εκεί στα σύνορα έτσι και μπουκάρουν τα καλόπαιδα οι γειτόνοι να τους πεις "σιγά παληκάρια τα αγόρια μας έχουν ψυχολογικά προβλήματα".Και μετά θα περάσουν από πάνω σας εκεί ψηλά στα βόρεια μέχρι να έρθουν εδώ θα την έχουμε κάνει ...Καληνύχτα εξυπνακια VanDiemen.

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή εγώ φταίω που όταν μια συζήτηση αρχίζει να φλερτάρει με τις μπούρδες, παθαίνω αυτό που παθαίνεις κι εσύ με τα greeklish; Κι αυτό που το είδα, πάλι καλά να λες!
    Δηλαδή λες, μακάρι να μπουκάρουν, για να πάρεις εκδίκηση; Δεν είναι καλύτερο να γραφτείς στο club αυτών που θέλουν να έρθουν να με δείρουν, αλλά όλο κάτι τους τυχαίνει και το αναβάλλουν; Πιο εύκολο δεν είναι; Πάντως είσαι.. είσαι σωστός!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχίσαμε.......................................

Καλη δυναμη στην οικογενεια του και ελπιζω πραγματικα να βρεθει ο πραγματικος λογος που τον οδηγησε στην πραξη του.

Παντως ο στρατος εχει γινει πραγματικα κολλεγιο....Στην Αυλωνα που πηγα προσφατα τα κοροιδευανε οι κοπελες για το ποσο χυμα ητανε....Ολοι με μια τσαντουλα στο χερι με κεφτεδακι φυγανε παιδια....Και δεν κανω πλακα ουτε ειμαι στρατοκαυλος....Πηγα και υπηρετησα οπως ολοι...Οι πιο πολλοι τελος παντων...

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Καλη δυναμη στην οικογενεια του και ελπιζω πραγματικα να βρεθει ο πραγματικος λογος που τον οδηγησε στην πραξη του.

Παντως ο στρατος εχει γινει πραγματικα κολλεγιο....Στην Αυλωνα που πηγα προσφατα τα κοροιδευανε οι κοπελες για το ποσο χυμα ητανε....Ολοι με μια τσαντουλα στο χερι με κεφτεδακι φυγανε παιδια....Και δεν κανω πλακα ουτε ειμαι στρατοκαυλος....Πηγα και υπηρετησα οπως ολοι...Οι πιο πολλοι τελος παντων...
    δηλαδη δεν πιστευεις οτι το επισκεπτηριο ειναι μια βιτρινα για τους εξω?(οπως κ ολος ο στρατος γενικα) ειναι τοοοοοοσο χυμα κ οταν φευγουν οι πολιτες
    panta vromikoi panta laspomenoi

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    - Πάνω από όλα κρίμα για το παλικάρι
    "ο Στρατιώτης Μηχανικού Κ.Α. του Δημητρίου, ετών 23, ο οποίος ο οποίος καταγόταν από την Αθήνα και υπηρετούσε σε Μονάδα του Ν. Έβρου, τραυματίστηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε καθήκοντα θαλαμοφύλακα"

Τι ωραία που τα λένε τα παλικάρια που συντάσσουν τα δελτία τύπου του στρατού....

- Φαντάρος μπαίνω την άλλη Δευτέρα...
    Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκουράσω λίγο το κεφάλι μου (εγκεφαλική δραστηριότητα στο μηδέν ) καθώς τα 2,5 τελευταία χρόνια με master και 8 ώρες δουλειά "δεν τη παλεύω μάγειρα!"

- "Το ΓΕΣ τώρα παραδέχεται ότι οι αυτοκτονίες είναι περισσότερες σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό"
    http://www.enet.gr/online/online_tex...53632,83652288

- Τώρα αν ο στρατός είναι κολέγιο, πανεπιστήμιο, ΙΕΚ ή "βράσε ρίγανη και πιες το ζουμί" δεν το ξέρω...
    Γενικά παρατήρηση: Πάντα οι παλιότεροι για οποιοδήποτε θέμα λένε "όταν είμασταν εμείς ΧΑΜΟΣ, πανικός, καταστροφή! Τι να μας πείτε και εσείς τώρα...."
    Το ίδιο λέω και εγώ στο Πανεπιστήμιο στους προπτυχιακούς... "Τι κλαίγεστε ρε για το Χ μάθημα.... Όταν το έδινα εγώ το πέρναγε 1 στους 5" κάποιος πιο παλιός από εμένα θα έλεγε "όταν το έδινα εγώ το έδινε 1 στους 5 και το πέρναγε 1 στους 20" κλπ κλπ
    Π.χ. 2
    Επίσης όταν εγώ σέρφαρα στο net το 95 οι περισσότεροι άκουγαν surf και βάζανε μαγιό... Τώρα με την aDSL γεμίσαμε noobia που μάθανε το rapidshare και πέντε warez forums και κάτι τρέχει στα γύφτικα! :rotflmao:

Νομίζω έγινα κατανοητός τι θέλω να πω

- Μία άλλη εκδοχή της ιστορίας από το (μη αντικειμενικό πολλές φορές κατά τη γνώμη μου) Indymedia... Αξίζει όμως μια ματιά:
    http://athens.indymedia.org/front.ph...icle_id=821429

- Προσωπικά, κάποια ευθύνη φέρουν και οι αξιωματικοί του... Δεν μπορεί να μην είχε δώσει κάποια σημάδια ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με αυτόν... Δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα, αλλά δεν μπορεί. Κάποια επαφή υπάρχει καθημερινά μεταξύ φαντάρων και αξιωματικών... Δεν κατάλαβαν τίποτα ή τον έγραψαν στα @@ τους???

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    To 1983,φανταρος ακομα,κολλαγαμε μια μαυροασπρη αφισσα που ελεγε:
    "Αντωνη Δροσογιαννη για την ονομαστικη σου εορτη σου ευχομαστε χρονια πολλα.Οι 32 φανταροι που αυτοκτονησαν το 1982."
    Ποτε κανεις ,εκτος των ατυχων οικογενειων,δεν εμαθε κατι για τους 32.Απο τοτε ως σημερα ο στρατος αλλαξε "look" αλλα συνεχιζει να ειναι το ιδιο φασιστικος οπως και οι κυβερνησεις που τον ελεγχουν απο το 1940 (μην παμε πιο πισω).
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    paidia o stratos mporei na exei ginei kolegio se sxesi me palia
    alla kai i idia koinonia exei allaksei.

gia peite mou, prin 30 xronia eixan osoi exoun simera psixologika kai trexoun stous psixiatrous?
    prin 30 xronia aftoktonousan tosa atoma osa simera?

milao gia tin idia tin koinonia pou pleon dimiourgei perisotera atoma me psixologika, kai kapoia apo afta sto strato den tin palevoun.

sigoura an eixame to strato pou ipirxe prin 30 xronia simera, me 2 xronia thiteia kai poli kapsoni oi aftoktonies tha varagane kokina. alla diaforetiki koinonia tote, diaforetiki tora..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

εγω ξερω οτι εχουμε γεμισει γκεουλες και ΕΜΟ (ΕιμαιΜαλακαςΟρθιος)και πως να μην
    κανω τποτα και να το κανουν αλλοι για μενα.
    αυτοκτονησε?σταρχιδια μας.ολοι εχομε προβληματα και ολοι φαγαμε τσιμπουκ και εξω και μεσα στο στρατο.αντε με το καθε μαλακιασμενο πια.
    το μονο που λυπαμαι ειναι οι γονεις και οι ανωτεροι του.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    αυτοκτονησε?σταρχιδια μας.ολοι εχομε προβληματα και ολοι φαγαμε τσιμπουκ και εξω και μεσα στο στρατο.αντε με το καθε μαλακιασμενο πια.

- 50000000000000
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

Εγώ κάτι μαλακίες για προστασία της ανθρώπινης ζωής είχα ακούσει.....

Αν βλέπουν ότι κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν την παλεύει (αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει/παραδεχτεί) ας τον διώξουν σπίτι του! Ο στρατολογικός νόμος προβλέπει και τέτοιες περιπτώσεις

----

Όσο για το στρατό/κολέγιο: Ο πατέρας μου πριν πάει στο στρατό (1968), από 12 χρονών φίλαγε εκατό γίδια στο βουνό μόνος του! Στο στρατό είδε για πρώτη φορά μαρμελάδα και τσάι σε φακελάκι (εκείνα που τα βουτάμε στο νερό...) και περίμενε να δει τι θα κάνουν οι άλλοι με αυτά, αν τρώγονται δηλαδή
    Παρακαλούσε τον λοχαγό να ΜΗΝ του δώσει άδεια γιατί δεν έχει χρήματα να γυρίσει από τα σύνορα σπίτι του....
    Για τον πατέρα μου ο στρατός δεν ήταν απλά κολέγιο, ΗΤΑΝ χλιδή!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα πάντα είναι σχετικά! Αν πας από τα καλύτερα στα χειρότερα πάντα σου έρχεται κάπως....

ναι ,
    -500000000000
    γιαυτο καταργηστε τα ολα,και καθηστε με ενα πληκτρολογιο και το καυλι στο χερι .
    και οταν κανουν επανασταση για αυτονομια οι ελληνοτουρκοι,και οι αλβανοι οπως στο
    κοσυφοπεδιο,και παρουν υποστηριξη απο τους μισελληνες γειτονους,πιαστε και τον κολο σας
    μην μπει κανα ........και στειλτε τους μαλακες μπροστα,γιατι εσεις εισασταν οι εξυπνοι.αντε,το πολυ πολυ να σας-μας, μεινει η αθηνα.
    ουτε εθνικιστης ειμαι,.,ουτε ρατσιστης,ουτε στρατοκαυλος.γαι να προλαβω μερικους,,,,,,,

ακατανομαστε,δεν παει ειδικα για σενα ,παει γενικα με αυτη την φιλοσοφια και οποιον
    την πρεσβευει.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

ακατανομαστε,δεν παει ειδικα για σενα ,παει γενικα με αυτη την φιλοσοφια και οποιον
    την πρεσβευει.
    kai se mena na pigaine den peirazei, einai mia diaforetiki apopsi, opos kai ego den simfono mazi sou.

gia ta ipoloipa pou les tora, tha sou apantiso pos, apo to 70 kai meta kaneis den asxolithike me tin metanastefsi se afto to mpourdelo pou legete xora,

oi metanastes mpainoun asistola epi dekaeties me apotelesma kapoia stigmi na ginei anapofekta afto pou les.
    o stratos omos den tha sosei apo tin aftonomia ton alvanon.

Kai sigoura oli afti i kouventa gia tous metanastes pou pleon einai ellines den exei sxesi me ton strato kai ta psixologika
    diladi ti proteineis? molis pane gia aftonomia oi alvanoi na vgaloume tanks stous dromous kai na tous skotosoume?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos

Εγώ κάτι μαλακίες για προστασία της ανθρώπινης ζωής είχα ακούσει.....

Αν βλέπουν ότι κάποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν την παλεύει (αλλά δεν μπορεί να το καταλάβει/παραδεχτεί) ας τον διώξουν σπίτι του! Ο στρατολογικός νόμος προβλέπει και τέτοιες περιπτώσεις

----
    γιαυτο υπαρχουν και τα Ι,
    οπως διωχνουν και τους περισσοτερους γυφτους,τουλαχιστον αυτους που δεν ειναι
    καλοι ηθοποιοι
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Χριστουγεννα του Στρατιωτη
    από crs-k στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:42

Κανόνες δημοσιεύσεων