Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 90

Θέμα: Παιδικά κινητά με πλήκτρα μαμά, μπαμπά

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?
    ναι εχεις καποιο προβλημα? εκει στη σπηλια ειναι καλη η συνδεση του ιντερνετ?

ολα καλα?
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Θεωρείς οτι η χρήση κινητού τηλεφώνου και μιας οθόνης TFT είναι παρόμοιες?

Θεωρείς οτι η χρήση κινητού τηλεφώνου και μιας οθόνης TFT είναι παρόμοιες?
    εσυ αυτο καταλαβες? βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιι

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ? ΑΠΑΝΤΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ? (ΠΑΙΔΙΑ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΣΟΥ?

ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΟΥ?

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΑ (ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΒ ΧΑΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ?)

ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ σορρυ.

ασχετος ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Τ Ι Π Ο Τ Α μας αρεσει δε μας αρεσει ετσι ειναι πλεον με την τεχνολογια

δε παιθενεις απο το τσιγαρο......και χωρις να καπνισεις ποτε σου παιθενεις απο την ιδια αρρωστια

δε χρειαζετε το κινιτο να το εχει πανω του το παιδακι ..τρωει ακτινοβολια ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ

σε παρακαλω οταν μου απαντας να μου απαντας σε αυτα που λεω και να διαβαζεις καλα τι γραφω μην αερολογεις

στο κατω κατω εχω την γνωμη μου εχεις την δικια σου

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Evi αυτά είναι φτηνές φιλοσοφίες.
    Δεν έχω κινητό.
    Το υπηρεσιακό είναι κλειστό πάντα στο σπίτι και όταν δουλεύω επείσης είναι κλειστό.
    Οποιος θέλει να μου πέι κάτι να πάρει σπίτι ή στην εταιρεία και να αφήσει μήνυμα.
    Απλά.
    Για το περιβάλλον είμαι αυτός που φωνάζει περισσότερο απ όλους, και σήμερα έκανα και 10 χιλιόμετρα ποδήλατα στα πλαίσια της προπόνησης για να πάω στη δουλειά με το ποδήλατο.
    Το μας αρέσει δεν μας αρέσει συγνώμη εγώ δεν το δέχομαι καi ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
    Και έχω την δυνατότητα εγώ να ζώ όπως πιστεύω οτι είναι σωστό να ζούνε όλοι.
    Θα μου πείς ζω σε μια κοινονία που ολοι οι άλλοι κάνουν τα αντίθετα.
    Κρίμα θα υποστώ τις συνέπειες.
    Αλλά όσο περνάει απο το χέρι μου και όσο φτάνει η γνώση μου κάνω αυτό που θεωρώ σωστό.

Evi αυτά είναι φτηνές φιλοσοφίες.
    Δεν έχω κινητό.
    Το υπηρεσιακό είναι κλειστό πάντα στο σπίτι και όταν δουλεύω επείσης είναι κλειστό.
    Οποιος θέλει να μου πέι κάτι να πάρει σπίτι ή στην εταιρεία και να αφήσει μήνυμα.
    Απλά.
    Για το περιβάλλον είμαι αυτός που φωνάζει περισσότερο απ όλους, και σήμερα έκανα και 10 χιλιόμετρα ποδήλατα στα πλαίσια της προπόνησης για να πάω στη δουλειά με το ποδήλατο.
    Το μας αρέσει δεν μας αρέσει συγνώμη εγώ δεν το δέχομαι καi ΠΡΟΣΠΑΘΩ.
    Και έχω την δυνατότητα εγώ να ζώ όπως πιστεύω οτι είναι σωστό να ζούνε όλοι.
    Θα μου πείς ζω σε μια κοινονία που ολοι οι άλλοι κάνουν τα αντίθετα.
    Κρίμα θα υποστώ τις συνέπειες.
    Αλλά όσο περνάει απο το χέρι μου και όσο φτάνει η γνώση μου κάνω αυτό που θεωρώ σωστό.
    να μαθεις να σεβεσε την εμπεριστατωμενη γνωμη του αλλου

γιατι αν φερθω αναγωγα και εγω τωρα που μπορω να το κανω θα σου πω οτι καλες οι αμπελοφιλοσοφιες σου αλλα δε πιστευω τπτ απο αυτα που πας να μου πασαρεις καλε σαμαρειτη και τελειε ανθρωπε που θα κρινεις τους υπολοιπους,

εσυ το πηγες στο ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ επιπεδο ενω εγω στην αρχη ειπα την αποψη μου χωρις να μιλησω σε κανεναν κατιδιαν

εαν εισαι τελειος μπραβο σου

εγω δεν ειμαι μην ασχολησε μαζι μου

Κοπέλα δεν με νοιάζει για το καλός σαμαρίτης εφόσον δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις.
    Αλλά επέτρεψέ μου να έχω άποψη για οποιον ισχυρίζεται οτι είναι καλό ένα 4χρονο να χρησιμοποιεί κινητό, μιας και οι επιστήμονες λένε το αντίθετο.
    Στο κάτω κάτω το παιδί δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις της χρήσης στην υγεία του.
    Ας του επιτρέψουμε να αποκτησει άποψη πρίν του επιβάλουμε κάτι που πιθανόν θα το σκοτώσει.
    Οποιος δώσει σε 4χρονο κινητό τηλέφωνο είναι ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    αποψή μου.

Εμένα η άποψη μου είναι "παν μετρον αριστον"
    Δλδ. δεν βρίσκω κακό το να έχει κινητό το παιδί μου, αρκεί να ξέρει τα "όρια" του γιατί το έχει και πότε και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσει...
    Το παιδί πρέπει να μάθει και την τεχνολογία, αλλά πρέπει να μάθει την χρησιμότητα της, σε κάθε εφεύρεσή της.
    Επομένως για το κινητό για παράδειγμα, πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα "εργαλείο" και όχι ένα μαραφετάκι που έχει μέσα και 2-3 παιχνίδια!!!
    Εγώ τα περί ακτινοβολίας κλπ δεν τα δέχομαι και πλέον δεν τα πιστεύω.
    Θεωρώ οτι το θέμα αρρώστιας έχει να κάνει με το "να μη σε δείξει".
    Έχασα παλαιότερα ξαδέρφη 26 ετών από καλπάζουσα λευχαιμία, που δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν είχε κινητό και δεν κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς καταλύτη για να κερδίσει 3 ίππους. Δεν υπήρχε ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια, δεν υπήρχαν τότε οι αναμεταδώτες σήματος και ήταν άνθρωπος της υγιεινής διατροφής
    Επομένως από εκεί και μετά αναθεώρησα τα πάντα.
    Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τα πάντα, να παίρνουν τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία των πραγμάτων, από τις πληροφορίες που καλούνται οι γονείς να δώσουν, είτε έχουν να κάνουν με κινητά, με λαπτοπς, με τα τσιγάρα ή τα ναρκωτικά κ.ο.κ.

Είμαι υπέρ του κινητού για παιδιά, με τα κουμπιά "μαμά και μπαμπά"...και πιστέψτε με, ότι τα αγαπάω πολύ.
    (Μάλλον είμαι Κρετίνος και Βλάκας τουλάχιστον)
    Φιλικα παντα, Νακος

Πιστεύεις λοιπόν οτι το κινητό δεν κάνει κανένα κακό στην υγεία σου.
    Σεβαστό.
    Σε αυτό το συμπέρασμα έφτασες απο την προσωπική σου εμπειρία και αυτό δεκτόν.
    Το παιδί σου δεν έχει δικαίωμα να διαμορφώσει πρώτα άποψη, όπως εσύ, πρίν αποφασίσει αν θα πάρει το ρίσκο της χρήσης του?
    Γιατί και εγώ καπνίζω και δεν πιστεύω οτι το κάπνισμα κάνει κακό, αλλά παρόλα αυτά δεν δίνω στο γιο μου τσιγάρο.
    Ας αποφασίσει αυτός τι θα κάνει αφού πρώτα αποκτήσει άποψη.
    Και κανένα πεντάχρονο δεν έχει άποψη.
    Και αν σε πειράζει ο χαρακτηρισμός ,σε παρακαλώ να χαρακτηρίσεις εσύ ένα πατέρα που για να καλύψει τις ανασφάλειες του επιβάλει στο παιδί του πράγματα που ίσως του κάνουν κακό.

1-Το παιδί σου δεν έχει δικαίωμα να διαμορφώσει πρώτα άποψη, όπως εσύ, πρίν αποφασίσει αν θα πάρει το ρίσκο της χρήσης του?
    2-Γιατί και εγώ καπνίζω και δεν πιστεύω οτι το κάπνισμα κάνει κακό, αλλά παρόλα αυτά δεν δίνω στο γιο μου τσιγάρο.
    3-Ας αποφασίσει αυτός τι θα κάνει αφού πρώτα αποκτήσει άποψη.
    4-Και κανένα πεντάχρονο δεν έχει άποψη.
    5-Και αν σε πειράζει ο χαρακτηρισμός ,σε παρακαλώ να χαρακτηρίσεις εσύ ένα πατέρα που για να καλύψει τις ανασφάλειες του επιβάλει στο παιδί του πράγματα που ίσως του κάνουν κακό. [/B]
    Αγαπητέ Στέφανε, είναι η αλήθεια ότι προτιμώ το ύφος της τελευταίας σου απάντησης.

Πάμε λοιπόν να σου απαντήσω στα παραπάνω 1-5

1-Τα παιδιά έχουν άποψη και χαρακτήρα από πολύ νωρίς. Για να μην έχει λοιπόν "το ρίσκο στη χρήση" όπως γράφεις (και εδώ συμφωνώ) του κινητού εν προκειμένω, εδώ παίζουν τα "όρια" που προανέφερα. Του εξηγείς γιατί το έχει και πότε θα το χρησιμοποιήσει.

2-Εγώ υπήρξα πρώην καπνιστής, σαφώς όμως, δεν θα έλεγα στο παιδί μου να καπνίσει. Θα του μιλούσα για τα αρνητικά του καπνίσματος...και αν και εφόσον στην ηλικία που θα έκρινε ότι έπρεπε να αρχίσει το τσιγάρο, θα το άρχιζε, θα το σεβόμουνα, αφού θα ήταν η επιλογή του...και μάλιστα θα του αγόραζα εγώ τα τσιγάρα, από το να του πασάρει κάποιος "φίλος" τίποτα άλλο που καπνίζονται, παρακαλώντας να έρθει η στιγμή (που ήρθε και σε μένα και το κοψα!!!)

3-Με το ίδιο σκεπτικό, να μην βαπτίζουμε τα παιδιά μας χριστιανούς και να βαπτίζονται μόνα τους στα 18 ή στα 20 ή στα 22.

4-Από την γέννηση του παιδιού υπάρχει χαρακτήρας και άποψη σε ένα παιδί.Όσο πιο γρήγορα την καταλάβουμε εμείς οι γονείς, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσουμε να τα εφοδιάσουμε με γνώσεις και κατευθύνσεις (που εμείς εφοδιαστήκαμε από τις οικογένειές μας).

5-Η ανασφάλεια παρουσιάζει έναν γονιό που ενδιαφέρεται. Και πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ σου. Όμως δεν πρέπει να είμαστε κάθετοι στις απόψεις μας και στα λεγόμενα μας, διότι λουζόμαστε πολλά από τα "πρέπει και τα μη".

Δεν θα χαρακτηρίσω κανέναν πατέρα με κάποιο προσδιορισμό, την στιγμή που θέλω να πιστεύω ότι οι 9/10 νοιάζονται για τα παιδιά τους και ο 1/10 απλά αδιαφορεί.

Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς...ανήκουν στους εαυτούς τους.

Εμείς προσπαθούμε να τους γεμίσουμε τις τράπεζες δεδομένων, που έχουν στα μικρά τους κεφάλια, και αυτά κατόπιν, καλούνται να αποφασίσουν στα πρέπει και τα μη, της εκάστοτε εποχής.
    Φιλικα παντα, Νακος

Συμφωνούμε λοιπόν.
    Απλά είμαι Ελληνάρας αν θες και αγενής.
    Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή πιστεύω οτι το κινητό (και γενικότερα τα η/μ πεδία) είναι πολύ χειρότερο ακόμα και απο το κάπνισμα για την υγεία.

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    καλημερα αγορια, κοριτσια, η και αναποφασιστοι...

σας ευχαριστω πολυ για την διαμωρφοση, ηταν ευχαριστη εμπηρια το να παρακολουθησω την
    κουβεντουλα σας, σας ευχαριστω...

γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Κοπέλα δεν με νοιάζει για το καλός σαμαρίτης εφόσον δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις.
    Αλλά επέτρεψέ μου να έχω άποψη για οποιον ισχυρίζεται οτι είναι καλό ένα 4χρονο να χρησιμοποιεί κινητό, μιας και οι επιστήμονες λένε το αντίθετο.
    Στο κάτω κάτω το παιδί δεν γνωρίζει τις επιπτώσεις της χρήσης στην υγεία του.
    Ας του επιτρέψουμε να αποκτησει άποψη πρίν του επιβάλουμε κάτι που πιθανόν θα το σκοτώσει.
    Οποιος δώσει σε 4χρονο κινητό τηλέφωνο είναι ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    αποψή μου.
    Εισαι παραδειγμα προς αποφυγειν

λυπαμαι για σενα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    εγώ ένα πράγμα βλέπω:
    η επιδημία του health and safety δεν έχει τέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
    1-Τα παιδιά έχουν άποψη και χαρακτήρα από πολύ νωρίς. Για να μην έχει λοιπόν "το ρίσκο στη χρήση" όπως γράφεις (και εδώ συμφωνώ) του κινητού εν προκειμένω, εδώ παίζουν τα "όρια" που προανέφερα. Του εξηγείς γιατί το έχει και πότε θα το χρησιμοποιήσει.

2-Εγώ υπήρξα πρώην καπνιστής, σαφώς όμως, δεν θα έλεγα στο παιδί μου να καπνίσει. Θα του μιλούσα για τα αρνητικά του καπνίσματος...και αν και εφόσον στην ηλικία που θα έκρινε ότι έπρεπε να αρχίσει το τσιγάρο, θα το άρχιζε, θα το σεβόμουνα, αφού θα ήταν η επιλογή του...και μάλιστα θα του αγόραζα εγώ τα τσιγάρα, από το να του πασάρει κάποιος "φίλος" τίποτα άλλο που καπνίζονται, παρακαλώντας να έρθει η στιγμή (που ήρθε και σε μένα και το κοψα!!!)

3-Με το ίδιο σκεπτικό, να μην βαπτίζουμε τα παιδιά μας χριστιανούς και να βαπτίζονται μόνα τους στα 18 ή στα 20 ή στα 22.

4-Από την γέννηση του παιδιού υπάρχει χαρακτήρας και άποψη σε ένα παιδί.Όσο πιο γρήγορα την καταλάβουμε εμείς οι γονείς, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσουμε να τα εφοδιάσουμε με γνώσεις και κατευθύνσεις (που εμείς εφοδιαστήκαμε από τις οικογένειές μας).

5-Η ανασφάλεια παρουσιάζει έναν γονιό που ενδιαφέρεται. Και πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ σου. Όμως δεν πρέπει να είμαστε κάθετοι στις απόψεις μας και στα λεγόμενα μας, διότι λουζόμαστε πολλά από τα "πρέπει και τα μη".
    1-Αμα το εχεις παρει αποφαση τοτε καλα λες.Το θεμα μας ειναι να μην το παρεις.Δεν χρειαζεται σε 4 ετων παιδι να εχει κινητο.

2- Αμα ανακαλυψεις ενα πακετο στην τσαντα του δημοτικου ομως τι θα κανεις???Πες πως ειναι 6η δημοτικου.

3-Δεν ειναι επιβλαβες.Αμα δεν το πηγαινεις καθε δευτερη μερα στην εκκλησια.

4-Το παιδι δεν εχει χαρακτηρα απο μωρο.Οταν αρχισει να περπαταει και να κανει πραγματα απο μονο του τοτε θα αρχισει να δειχνει σημαδια του χαρακτηρα του.Εκει αρχιζει και ο ενεργος ρολος του γονιου.

5-Η ανασφαλεια εκτος απο εναν γονιο που ενδιαφερεται μπορει να ειναι συμπτωμα ενος γονιου που δεν ξερει τι πρεπει να κανει.Τα πρεπει και τα μη πανε συμφωνα με τον χαρακτηρα του ιδιου και συμφωνα με αυτα θα μεγαλωσει τα παιδια του.Θελοντας και μη ως προτυπα για τα παιδια τους οι γονεις και χωρις να το θελουν περνανε μυνηματα στα παιδια.Απο απλες κινησεις,τροπο περπατηματος μεχρι σκεπτικο και φιλοσοφιες.

Σιγουρα δεν υπαρχει κανονας για να μεγαλωσει καποιος τα παιδια του και μιλαμε πολυ θεωρητικα τωρα.Σε καποιους φαινεται γελοιο να εχει 4-5 χρονων παιδι κινητο σε αλλους σωστο.Και οι 2 πλευρες εχουν επιχειρηματα αλλα προσωπικα δεν βλεπω τον λογο να εχει κινητο παιδι 4-5 χρονων.Εδω δεν μιλανε καλα καλα.....

Βεβαια αν ειναι σε κανα μπαρακι και δεν βρισκει ταξι μπορει παντα να παρει τον μπαμπα να παει να το μαζεψει ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    1-Αμα το εχεις παρει αποφαση τοτε καλα λες.Το θεμα μας ειναι να μην το παρεις.Δεν χρειαζεται σε 4 ετων παιδι να εχει κινητο.
    2- Αμα ανακαλυψεις ενα πακετο στην τσαντα του δημοτικου ομως τι θα κανεις???Πες πως ειναι 6η δημοτικου.
    3-Δεν ειναι επιβλαβες.Αμα δεν το πηγαινεις καθε δευτερη μερα στην εκκλησια.

4-Το παιδι δεν εχει χαρακτηρα απο μωρο.Οταν αρχισει να περπαταει και να κανει πραγματα απο μονο του τοτε θα αρχισει να δειχνει σημαδια του χαρακτηρα του.Εκει αρχιζει και ο ενεργος ρολος του γονιου.

5-Η ανασφαλεια εκτος απο εναν γονιο που ενδιαφερεται μπορει να ειναι συμπτωμα ενος γονιου που δεν ξερει τι πρεπει να κανει.Τα πρεπει και τα μη πανε συμφωνα με τον χαρακτηρα του ιδιου και συμφωνα με αυτα θα μεγαλωσει τα παιδια του.Θελοντας και μη ως προτυπα για τα παιδια τους οι γονεις και χωρις να το θελουν περνανε μυνηματα στα παιδια.Απο απλες κινησεις,τροπο περπατηματος μεχρι σκεπτικο και φιλοσοφιες.

6-Σιγουρα δεν υπαρχει κανονας για να μεγαλωσει καποιος τα παιδια του και μιλαμε πολυ θεωρητικα τωρα.Σε καποιους φαινεται γελοιο να εχει 4-5 χρονων παιδι κινητο σε αλλους σωστο.Και οι 2 πλευρες εχουν επιχειρηματα αλλα προσωπικα δεν βλεπω τον λογο να εχει κινητο παιδι 4-5 χρονων.Εδω δεν μιλανε καλα καλα.....

Βεβαια αν ειναι σε κανα μπαρακι και δεν βρισκει ταξι μπορει παντα να παρει τον μπαμπα να παει να το μαζεψει ε?
    1-Εάν μεγαλώνεις ένα παιδί που του φαίρεσαι ακόμη και στα 4, σαν να είναι παιδί και όχι μεγάλος, τότε ναι δεν θα αποκτίσει ωριμότητα ποτέ...

2-Πρώτα απ' όλα δεν θα ψάχνω τα πράγματά του παιδιού μου και θα του αφήσω να έχει την δική του ιδιωτική ζωή. Και αυτο γιατί θα με βλέπει σαν φίλο-γονιό.
    Το παιδί μου δεν πρόκειται να έρθει από την 6η δημοτικού με δικό του πακέτο τσιγάρα γιατί θα του έχω περάσει τέτοια ελευθερία που ότι θα θέλει, θα έρχεται να μου το κάνει κουβέντα πρώτα. Εάν δεν το πείσω θα προτιμώ να το γνωρίζω από το να κάνει πράγματα, από αντίδραση !!!!

3-Ηρωνεία ακούγεται αυτό αδελφέ

4-Όταν αρχίσει να περπατάει νόμιζεις οτι καταλαβαίνεις εσύ το χαρακτήρα του παιδιού σου? Ο ενεργός ρόλος του γονιού ξεκινάει από την γέννηση του παιδιού, για να μην πω και νωρίτερα...

5-Τα "πρέπει και τα μη" έχουν να κάνουν με τους γονείς...σαφώς.
    Ο τρόπος που θα τα περάσεις όμως στο παιδί, έχει να κάνει με το χαρακτήρα του παιδιού.
    Η ανασφάλεια του γονέα δεν πρέπει να είναι εμφανής στο παιδί, γιατί έχασες το παιχνίδι και ετοιμάζεσαι να προσφέρεις ένα παιδί στην κοινωνία, γεμάτο ανασφάλειες.

6-Ξαναλέω το τι είναι και τι μη γελοίο, έχει να κάνει με το εκάστοτε παιδί. Υπάρχουν πολλά παιδιά που σε ηλικία 4άρων ετών, κάνουν πάρα πολλά πράγματα...
    Φιλικα παντα, Νακος

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2008, 18:00
  2. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2007, 22:43
  3. "Μαμά βγήκα με τους φίλους μου.
    από griso850 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 23:35
  4. μαμα, μπαμπα να σας γνωρίσω το αγορι μου