kata ta alla kalo einai mwre![]()
Χμ, όσο το ψάχνω τόσο μπερδεύομαι, ρώτησα σε κανα δυο μαγαζιά για το husaberg και μου το έθαψαν, μου είπαν, "καλύτερα φίλε πάρε ktm" μου είπαν για το νεο duke το 690.
Βασικά μπορείτε να πείτε οτι τα θέλω όλα, αλλα αυτή τη φορά δεν θέλω να πάρω μηχανάκι στα τυφλά, θέλω και να το γουστάρω και να μη μου παίξει τα νεύρα αργότερα. Η πιο λογική λύση αν και η λιγότερο of road είναι το vstrom που δεν έχω ακούσει ώς τώρα κανένα αρνητικό και που η τιμή του είναι λογική, η αλήθεια είναι όμως πως βλέπω μηχανάκια σαν το husaberg και το lc-4 και μου τρέχουν τα σάλια, το klr αν το παρω θα το πάρω απο συμβιβασμό οικονομικής φύσεως. Δεν ξέρω γιατί πάντως έλκομαι περισσότερο απο τα μονοκύλινδρα και τα enduro, ππάντως συνεχίστε την ενημέρωση ετσι ώστε να αποκτήσω όσο καλυτερο κριτήριο γίνεται πριν πάω σε ένα μαγαζί και μου αρχίσουν τις παπαρίες τους.
all that we see or seem is but a dream within a dream
www.katana.phpbbtest.com to aythentiko ellhniko forum ton apantaxoy ninja
Τα μηχανακια που αναφερεις ειναι μαματα, αλλα οταν θα εισαι καπως, και χρειαστεις κατι πιο ανετο και χαλαρο δεν θα στο προσφερουν. Οσο καυλογκαζοι και να μαστε χρειαζομαστε και την σελαρα μας να βαλουμε την κοπελια μας να παμε βολτουλα μπανακια ταξιδακι. Αν νομιζεις οτι με το που καβαλας, συνεχεια θα εισαι στην τσιτα και θα καγκουριαζεις παρε αυτα που προανεφερες.![]()
![]()
Τη βλέπω τη δουλειά για v-strom, δηλαδή να επικρατήσει η λογική...
ποεχανια, το βεστρομι ειναι ευκολο μηχανακι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λιγο. Μολις το καβαλησεις θα καταλαβεις τι εννοω. Να δεις που θα με φλωμοσεις στις μπυρες, μολις το παρεις. Καπως ετσι.![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ αστεία ανέφερα το husaberg γιατί είδα οτι ψάχνεις για κάτι πιο "βολικό"..
Άντε ας απαντήσω λοιπόν σοβαρά και εγώ![]()
Πέρα απο το v strom υπάρχει και το bandit 650 και το fazer600 που είναι κάτι το πιο σπορ βρε παιδί μου..
Κατ'εμέ το strom είναι για βόλτες και εξυπηρέτηση μόνο.Αν ψάχνεις για κάτι παραπάνω
πιστέυω πως θα ξενερώσεις/μετανιώσεις αν αγοράσεις strom.
Όχι τιποτ'άλλο απλά είπες πως θέλεις να δεις πολλά μοντέλα πριν καταλήξεις![]()
www.myspace.com/deathmetalito
φιλε ριξε και μια ματια στο kawasaki Versys 650!
το XT 660R το χεις αποριψει?
αλλιως υπαρχει και το Aprilia Trail 650 που ειναι και φθηνο ειναι και ταξιδιαρικο ειναι και μονοκιλινδρο και μαμαει και δερνει!!:smilea:
oxi den exo aporipsei to xt, pantos malon exo katalhksei sto vstrom 650. eixa dei enan katalogo sto internet kai to eixe 7100 eyra h kati tetoio, meta phra kai rothsa se ena katasthma kai moy eipan 8000, tha rothso kai aloy mhn fao th lampa 1000 eyro adika, tora proth proteraiothta einai na poyliso to palio moy mhxanaki kai kanena nefro, prokeimenoy na provo se agora kainoyrioy:P