Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: Μπορω να το κουμανταρω???

niau Το avatar του/της Space
    Φιλε lari, και γω στα 22 μου πηρα το v-strom μετα απο παπι και διχως πειρα με μεγαλου κυβισμου 2κυκλα και συμπλεκτη.
    Ευκολο να το κουμανταρο αλλα ειμαι και 1.87. Για σενα που εισαι 1.70 δε ξερω να σου απαντησω. Πηγαινε σε καμια αντιπροσωπια και ανεβα πανω του.Κατι θα καταλαβεις.
    Αλλα και 1,87 που ειμαι μια φορα που μου εφηγε λιγο στα δεξια με 2καβαλο το χασα.Το ξαπλωσα κατω.
    Αυτα απο μενα.
    Καλοριζικο οτι και να παρεις
    Oxygene....

Εγώ είμαι 1,70κάτι και το κουμαντάρω σα παπί...μη χαλιέσαι το έχεις άνετα...παρά τον όγκο του ειναι πανάλαφρο σε αίσθηση
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
    Ανεταααα (το 650 ε?)
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Ρε οσο και να λυσατε vstrom θα παρει το παλικαρι! Αφου του κανε κλικ. Το μονο κακο που εχει το vstrom ειναι οτι μετα απο αυτο, δυσκολα βρισκεις κατι αλλο καλυτερο να σε καλυψει, και μπορει να καταδικαστεις να μην ξανα παρεις αλλη μηχανη. Ο μονος λογος που δεν θα πρεπε να παρεις vstrom ειναι να ταλαιπωρηθεις πρωτα με αλλες μη χρηστικες μοτοσυκλετες, ισως πιο ομορφες και πιο γρηγορες αλλα οχι τοσο ολοκληρωμενες, ετσι για την εμπειρια και μετα να κσταληξεις στο vstrom.
    MIA XARA MHXANAKI EINAI TO VSTROM GIA KATHE MERA...και ζηλευουμε ναι που θελει να παρει ενα...

ALLA..

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ?

ΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ 50 ΑΡΙ...ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΕ ΤΑ 20 ...
    ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΣ ΕΤΣΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ..ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?και μολις ανεβεις πανω δεν υπαρχει βαρος και ολα ειναι ωραια στη μηχαναρα το vstrom κτλ και τα διαφορα ποιητικα ?

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...!!!!!!!!!!!

και ναι ρε Τιταν...εσυ το χεις το v-strom οκ ρε φιλε να το ξερουμε αφου το χεις εσυ ανετα το χει και ο καθε ασχετος με μοτο.

ΑΜ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΛΕΟΣ??
    ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ εγω ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ..ΠΟΥ ΝΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

τις προαλες νεαρος που εβαζε το παπακι του στο γκαραζ...που παω και εγω...του γυαλισε ενα gsr600 το χε μωρε και αυτος..οκ..
    μετα απο μια βδομαδα στην εξοδο απο κατεχακη για καισαριανη...ειχε ρε γαμωτο λιγα χιλ παραπανω. ε πατησε αποτομα τα φρενα(που δε τα χε μαλλον ) εκανε μια ωραια κωλοτουμπα πανω απο το μηχανκι και καρφωθηκε με το στηθος στο πεζοδρομιο.

κριμα το παλικαρι.

λετε σε 20 χρονα τι ωραία και τι ομορφα ειναι πανω στη μοτο.

πρωτα να τους λετε τα ασχημα.

Νέο μέλος
    ....Kαλό το κύριγμα αλλά δεν έπεισε! Εδω λέμε γνώμες και δεν επιβάλουμε!! Μαγκιές και νουθεσίες στο περιβάλλον σου!!

Αλήθεια ποιος σε όρισε κριτή των πάντων;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TEO1
    ....Kαλό το κύριγμα αλλά δεν έπεισε! Εδω λέμε γνώμες και δεν επιβάλουμε!! Μαγκιές και νουθεσίες στο περιβαλον σου!!

Αλήθεια ποιος σε όρισε κριτή των πάντων;
    εδω ειναι το περιβαλον μου τεο.
    ουτε μαγκια ειναι αυτα ουτε νουθεσια.
    αυτα τα εχω ξαναγραψει.ειναι η γνωμη μου αν δε σου αρεσει μπορεις να μου πεις που εχω αδικο.
    αν θες ,αν δε θες γραψε κανα ελεος οκ?

και αν σε επεισε η οχι δε με αφορα καθολου.

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Όλοι έχουμε δίκιο, έστω και μερικό, και όλα ισχύουν και πρέπει να ληφθούν υπ'όψην. Και πολύ καλή η ερώτησή σου και καλά έκανες, αλλά όπως βλέπεις κι εσύ 20χρονε dude οι μοτοσυκλέτες είναι ένα πολύ διασκεδαστικό αλλά και πολύ επικίνδυνο εργαλείο.

Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και πάνω απ' όλα υπομονή. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που είπαμε έως τώρα είναι πολύτιμες κατά τη γνώμη μου και θα πρέπει να μελετήθούν. Και ακόμα και να συμφωνούν οι περισσότεροι (κι εγω μαζί) στο να πάρεις αυτή τη μηχανή (εφόσον δεν μπορείς να περιμένεις), θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ειδικά απέναντι στους μαλάκες με τα 4ροδα κλουβιά τους, και πάντα εξοπλισμένος. Κάνε και ένα Google Image Search σε "motorcycle accidents" ή κάτι παρόμοιο να ανοίξεις τα ματάκια σου!

...Accidents πολύ χειρότερα απ'αυτό!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rhan766l.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	20,6 KB 
ID:	119588
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Eγω λέω να του δώσει του παιδιού ο Vestromas το δικό του, να το δοκιμάσει κανα δυό μήνες κι αν του κάνει να παρει κι αυτός!

Ετσι θα γλυτώσει το παιδί και τα 2 τουλάχιστον ξαπλώματα με σχεδόν 0 χιλιόμετρα που θα φάει με το υπέροχο μηχανάκι των 220 κιλών γεμάτο και με κέντρο βάρους στο διάολο......

Και ο vestromas θα εχει εκπληρώσι το κοινωνικό του έργο και ο νέος θα ειναι ευτυχής, όλα καλά λοιπόν.

Sorry ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να πάρει Vstrom? Σοβαρά τώρα.
    Ποιός ο σκοπός του όγκου και του ύψους που χαλάει τελείως την οδική συμπεριφορά και απλά προσφέρει μούρη και όγκο?
    Ο άνθρωπος ειναι άπειρος και ειναι και κοντός.
    Ας πάρει ενα SV650 καλύτερα, η ενα ER6, η ακόμ ακαλύτερα ενα GS500 η ER5 μεταχειρισμένο.
    Οταν φάει την πρώτη τούμπα δεν θα κλαίει, και σίγουρα θα το κουμαντάρει καλύτερα.
    Αιντε μπράβο!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Eγω λέω να του δώσει του παιδιού ο Vestromas το δικό του, να το δοκιμάσει κανα δυό μήνες κι αν του κάνει να παρει κι αυτός!

Ετσι θα γλυτώσει το παιδί και τα 2 τουλάχιστον ξαπλώματα με σχεδόν 0 χιλιόμετρα που θα φάει με το υπέροχο μηχανάκι των 220 κιλών γεμάτο και με κέντρο βάρους στο διάολο......

Και ο vestromas θα εχει εκπληρώσι το κοινωνικό του έργο και ο νέος θα ειναι ευτυχής, όλα καλά λοιπόν.

Sorry ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να πάρει Vstrom? Σοβαρά τώρα.
    Ποιός ο σκοπός του όγκου και του ύψους που χαλάει τελείως την οδική συμπεριφορά και απλά προσφέρει μούρη και όγκο?
    Ο άνθρωπος ειναι άπειρος και ειναι και κοντός.
    Ας πάρει ενα SV650 καλύτερα, η ενα ER6, η ακόμ ακαλύτερα ενα GS500 η ER5 μεταχειρισμένο.
    Οταν φάει την πρώτη τούμπα δεν θα κλαίει, και σίγουρα θα το κουμαντάρει καλύτερα.
    Αιντε μπράβο!
    +955

(μιλησε ο κοντός με το tiger :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εδω ειναι το περιβαλον μου τεο.
    ουτε μαγκια ειναι αυτα ουτε νουθεσια.
    αυτα τα εχω ξαναγραψει.ειναι η γνωμη μου αν δε σου αρεσει μπορεις να μου πεις που εχω αδικο.
    αν θες ,αν δε θες γραψε κανα ελεος οκ?

και αν σε επεισε η οχι δε με αφορα καθολου.
    Μην χαλιέσαι ρε ββκο.... εδώ μέσα όλοι είναι παγκόσμιοι και όσοι καβαλάνε για 1η μηχανή το Βεστρόμ το έχουν και μια αόρατη δύναμη τους κρατάει να μην πέσουν....

Μην κοιτάς εγώ κι εσύ που πέσαμε κάποτε.... εμείς είμαστε οι κουλοί..... (και δεν καβαλάγαμε μαούνες 220 κιλά)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Έχω μια παρόμοια εμπειρία με του Λαρι , με μια μεγάλη διαφορά όμως. Το 650 μου το αγόρασα το 2004 σε ηλικία 34 ετών. Σας πληροφορώ ότι το πήρα μετά απο παπί , και χωρίς να ξέρω καν να αλλάζω ταχύτητες με συμπλέκτη. Όταν ήρθε το μηχανάκι είχα συννενοηθέι με έναν φίλο μου να πάει να το πάρει και να το φέρει σπίτι μου μιας και καν δεν διανοούμουν να το οδηγήσω εγώ. Κοινώς δεν μπορούσα. Στο γκαράζ έμεινε 5 μέρες μέχρι να έρθει το Σαββατο να το πάω καμμιά 100 μέτρα ευθεία βόλτα (είμαι 181 ύψος). Και μετά θυμάμαι ότι αντίκρυζα την στροφή με τόσο , δέος που εννοείται ότι τελικά σταμάτησα και έκανα αναστροφή. Για έναν μήνα πήγαινα βόλτα με την μηχανή (μένω σε επαρχία) σε δρόμους εντελώς άδειους και μετά τις 21.30 που κλεινω το γραφείο μου. Τελικά έκανα πάνω απο 2-3 μήνες να βάλω δευτερο άτομο πάνω και τουλάχιστον 4-5 μήνες μέχρι να ακολουθώ την παρέα με αξιοπρεπείς ρυθμούς στις μακρυνές μας βολτες. Μέχρι τότε έκαναν στάση για ξεμούδιασμα περιμένοντας με. Μετά απο αρκετό καιρό μπορέσα να κινούμαι στους ίδιους ρυθμούς μαζί τους και ίσως και πιο γρήγορα αρκετές φορές. Τα 200 (βοηθούμενος ίσως και απο άνεμο) τα βγάζει το 650 μου ουκ ολίγες φορές. Τι θέλω να πώ? Ότι όπως θυμάμαι τον εαυτό μου τότε δεν υπήρχε καμμία δύναμη στον κόσμο που θα με έκανε να αγόραζα κάτι διαφορετικό απο το νεοεμφανιζόμενο τότε Vstrom-650. Η συμβουλή μου είναι πάρε το αλλά μόνο αν νιώθεις ώριμος και σοβαρός για μια τέτοια (μεγάλη και βαριά) μηχανή.

Υ.σ. = Την μηχανή την έχω κυρίως για επαρχιακές βόλτες στην Κρήτη. Στα 4 χρόνια μόλις και συμπλήρωνω τώρα 12.000 χλμ , και χτύπα ξύλο δεν έχω πέσει ποτέ μέχρι τώρα , εκτός μιας φοράς που ξέχασα να βάλω το σταντ και η μηχανή έπεσε μεν κάτω δεν έπαθε τίποτα όμως λόγω της προστασίας απο τα καγκελα της Κappa που φοράει απο την πρώτη μέρα αγοράς της.
    May the Force be with you... Always.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PLUTON
    Έχω μια παρόμοια εμπειρία με του Λαρι , με μια μεγάλη διαφορά όμως. Το 650 μου το αγόρασα το 2004 σε ηλικία 34 ετών. Σας πληροφορώ ότι το πήρα μετά απο παπί , και χωρίς να ξέρω καν να αλλάζω ταχύτητες με συμπλέκτη. Όταν ήρθε το μηχανάκι είχα συννενοηθέι με έναν φίλο μου να πάει να το πάρει και να το φέρει σπίτι μου μιας και καν δεν διανοούμουν να το οδηγήσω εγώ. Κοινώς δεν μπορούσα. Στο γκαράζ έμεινε 5 μέρες μέχρι να έρθει το Σαββατο να το πάω καμμιά 100 μέτρα ευθεία βόλτα (είμαι 181 ύψος). Και μετά θυμάμαι ότι αντίκρυζα την στροφή με τόσο , δέος που εννοείται ότι τελικά σταμάτησα και έκανα αναστροφή. Για έναν μήνα πήγαινα βόλτα με την μηχανή (μένω σε επαρχία) σε δρόμους εντελώς άδειους και μετά τις 21.30 που κλεινω το γραφείο μου. Τελικά έκανα πάνω απο 2-3 μήνες να βάλω δευτερο άτομο πάνω και τουλάχιστον 4-5 μήνες μέχρι να ακολουθώ την παρέα με αξιοπρεπείς ρυθμούς στις μακρυνές μας βολτες. Μέχρι τότε έκαναν στάση για ξεμούδιασμα περιμένοντας με. Μετά απο αρκετό καιρό μπορέσα να κινούμαι στους ίδιους ρυθμούς μαζί τους και ίσως και πιο γρήγορα αρκετές φορές. Τα 200 (βοηθούμενος ίσως και απο άνεμο) τα βγάζει το 650 μου ουκ ολίγες φορές. Τι θέλω να πώ? Ότι όπως θυμάμαι τον εαυτό μου τότε δεν υπήρχε καμμία δύναμη στον κόσμο που θα με έκανε να αγόραζα κάτι διαφορετικό απο το νεοεμφανιζόμενο τότε Vstrom-650. Η συμβουλή μου είναι πάρε το αλλά μόνο αν νιώθεις ώριμος και σοβαρός για μια τέτοια (μεγάλη και βαριά) μηχανή.
    εγω μια ερωτηση θα σου κανω ..
    20 χρονων ποσο ωριμος και ποσο σοβαρος για το θεμα ζωη και μοτοσυκλετα ήσουν?

Δεν εχω καμια προθεση να αντιλογησω μαζι σου DUKAS, ισα ισα χιλιες φορες μαζι σου!

Αλλα εδω δεν κρινουμε το αν πρεπει ενας 20χρονος να παρει μηχανη! Αφου το εχει αποφασισει θα την παρει! Και πιστεψε με ειτε 1000αρι εχει ειτε 50αρι, ειτε μηχανη ειτε κουτι, αν δεν εχει το μυαλο ή μαλλον αν την εχει εμφυτη , την π@π@ρια θα την κανει, και αυτο δεν ισχυει μονο για τους 20χρονους... Να σου δειξω εγω κατι 30αριδες που οδηγουν με την ταυτοτητα στο στομα... Accident waiting to happen που λενε.

Ξαναλεω, συμφωνω απολυτα με το "θα σε συμβουλευα για το καλο σου να ΜΗΝ το κανεις" αλλα απο εκει και περα...

Νέο μέλος
    Η απάντηση είναι η εξής = Εαν ρωτάς εμένα δεν ήμουν και το τραλαλα τραλαλό παιδί. Αλλά απο την άλλη δεν σκεφτόμουν καθόλου την πιθανότητα να αγοράσω μία τέτοια μηχανή στα 20 μου. Οικονομικά δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς. Τώρα εάν αποκτήσω παιιδί που στα 20 του μου ζητούσε μια τέτοια μηχανή μετά από παπί η απάντηση που θα έπαιρνε θα ήταν βέβαια αρνητική μαζί με μια προτροπή αγοράς μιας μικρότερης και λίγο αργότερα της strom.
    Τώρα αν το παλικάρι είναι μέσα στην ζωή με εργασία δική του , χρήματα δικά του , ωριμότητα και χαρακτήρα , κοινώς είναι Η περίπτωση της περίπτωσης τι να πώ.....?
    Για να μην παρεξηγηθώ η άποψη μου είναι κατα βάσιν αρνητική στην αγορά της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μηχανή αυτή δεν μαθαίνεται (απο παπί) ούτε σε 2 ώρες όπως έχει γραφτεί , ούτε σε 2 μέρες ούτε σε 2 βδομάδες ούτε σε 2 μήνες. Γνώμη μου.
    May the Force be with you... Always.

Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    Δεν εχω καμια προθεση να αντιλογησω μαζι σου DUKAS, ισα ισα χιλιες φορες μαζι σου!

Αλλα εδω δεν κρινουμε το αν πρεπει ενας 20χρονος να παρει μηχανη! Αφου το εχει αποφασισει θα την παρει! Και πιστεψε με ειτε 1000αρι εχει ειτε 50αρι, ειτε μηχανη ειτε κουτι, αν δεν εχει το μυαλο ή μαλλον αν την εχει εμφυτη , την π@π@ρια θα την κανει, και αυτο δεν ισχυει μονο για τους 20χρονους... Να σου δειξω εγω κατι 30αριδες που οδηγουν με την ταυτοτητα στο στομα... Accident waiting to happen που λενε.

Ξαναλεω, συμφωνω απολυτα με το "θα σε συμβουλευα για το καλο σου να ΜΗΝ το κανεις" αλλα απο εκει και περα...

ωραία απο κει και περα εγω μπορω να του πω την δικιά μου αποψη η θα μου λετε οτι ζηλευω?οτι τα βστρομ ειναι τα καλυτερα? οτι ειμαι μαγκας και οτι αλλο ακουσα?
    και εγω οταν πηγα να παρω πρωτη μοτο ετσι εκανα...πηρα τελικα κατι πιο χαλαρο...οκ μετα εφαγα τα μουτρα μου και με το χαλαρο...
    ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑ(αυτο ξερω δεν ευχαριστει πολλους..) και μετα εκατσα και σκεφτηκα ποσο τυχη είχα τελικα...
    και μετα αρχισα να σκεφτομαι οτι οσο ειμαι ζωντανος θα χω ευκαιριες να παρω οτι θέλω οταν θα νιωθω οτι μπορω να το παρω και να το παω με όποια ασφαλεια θα μου παρέχει η γνωση.
    αν ειμαι κατω απο το χωμα ...να χεσω επιθυμίες...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2012, 10:30
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 14:06
  3. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55
  4. δεν μπορω να το τερματησω!!!!!!!!
    από zoropatra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 17:27
  5. Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε.
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2005, 13:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF