Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα απαντήσεις σοβαρά στην άποψή μου!!!!

Και χαίρομαι ιδιαίτερα που πραγματικά συμφωνεις μαζί μου ακόμα και χωρίς να το δικιολογήσεις!!!

Να δικαιολογήσω για ποιο λόγο συμφωνώ μαζί σου; Ok... Επειδή είσαι γυναίκα!

Αυτό που είπα σ' αυτούς που παραπονιούνται, επειδή δε με μαλώνετε για να συνετιστώ, γιατί το σβήσατε; Μια συμβουλή ήταν! Είπα να το πουν στη μαμά τους, όπως κάνω εγώ! Εγγυώμαι προσωπικά, πως θα βρουν πολλή μεγαλύτερη στήριξη και κατανόηση!

Παλαιό μέλος
    Είναι το ίδιο ε? Ποιό ίδιο???

Το ίδιο! Το ίδιο είναι να χτυπήσεις μια γιαγιά, που κατέβηκε από το χωριό της και επιχειρεί να διασχίσει μια λεοφώρο ή έναν αυτοκινητόδρομο, όπου κινούνται με 200χλμ/ώρα, ενώ τα ανώτατα όρια είναι πολύ πιο κάτω, αλλά όλοι θεωρούν κεκτημένο δικαίωμά τους, να τα παραβιάζουν κατά βούληση και να στουκάρουν επάνω της, επειδή δε χρησιμοποίησε τη διάβαση ή επειδή, όπως θα υποστηρίξουν μετά, μπέρδεψαν το γκάζι με το φρένο, με το να χτυπήσεις τον γκαζοντενεκέ σου (ανεξαρτήτως αριθμού τροχών) πάνω στον πεζό, γιατί μετά πρέπει να δουλεύεις έξι μήνες, για τον κάνεις αγρατζούνιστο, όπως ήταν!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Το ίδιο! Το ίδιο είναι να χτυπήσεις μια γιαγιά, που κατέβηκε από το χωριό της και επιχειρεί να διασχίσει μια λεοφώρο ή έναν αυτοκινητόδρομο, όπου κινούνται με 200χλμ/ώρα, ενώ τα ανώτατα όρια είναι πολύ πιο κάτω, αλλά όλοι θεωρούν κεκτημένο δικαίωμά τους, να τα παραβιάζουν κατά βούληση και να στουκάρουν επάνω της, επειδή δε χρησιμοποίησε τη διάβαση ή επειδή, όπως θα υποστηρίξουν μετά, μπέρδεψαν το γκάζι με το φρένο, με το να χτυπήσεις τον γκαζοντενεκέ σου (ανεξαρτήτως αριθμού τροχών) πάνω στον πεζό, γιατί μετά πρέπει να δουλεύεις έξι μήνες, για τον κάνεις αγρατζούνιστο, όπως ήταν!
    :wacko: :wacko:

κατάλαβε κανείς τίποτα;;;

Παλαιό μέλος
    Τέλος, επειδή παρατράβηξε το αστείο, ας μου πει ένας για ποιο λόγο, αν βγω έξω και πηγαίνοντας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (που δε συμβαίνει ποτέ κι όποιος υποστηρίζει, πως τον τηρεί κατά γράμμα, εδώ στην Ελλάδα, τουλάχιστον ψεύδεται στον εαυτό του) χτυπήσω κάποιον πεζό, παρά το γεγονός πως δεν το επεδίωξα, η τροχαία θα μου κάνει μήνυση; Γιατί αν χτυπήσω ένα αυτοκίνητο, κάνοντας παράβαση, δεν πηγαίνω στο δικαστήριο, ενώ αν μην κάνοντας παράβαση, χτυπήσω πεζό, θα πάω; Μην ακούσω σκυλάδικα περί τεκμήριου αθωώτητας. Αυτοί που θα σε κρίνουν στο δικαστήριο είναι άνθρωποι! Άνθρωποι είτε με κατανόηση, είτε χωρίς, είτε στραβοκοιμήθηκαν, είτε, είτε, είτε! Δε θα σε στείλουν στο δικαστήριο, επειδή ήθελες να τον χτυπήσεις! Επειδή έπιασαν επιτέλους, το δολοφόνο της ασφάλτου! Θα σε στείλουν επειδή η ανθρώπινη ζωή, όπως και η ακεραιότητα του ανθρώπου, είναι πάνω απ' όλα!!! Μπορεί να σε αθωώσουν! Το πιο πιθανό! Αν ήσουν όμως απόλυτα αθώος, θα ήσουν 50 φορές πιο προσεκτικός, περνώντας κοντά από τον πεζό, σε σημείο που να μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο, να βρεθεί μπροστά σου!!! Θα πήγαινες με 5 χλμ/ώρα, όταν θα περνούσες σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από πεζό και όχι με 100 χλμ/ώρα!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    :wacko: :wacko:

κατάλαβε κανείς τίποτα;;;
    Μπορώ να το ζωγραφίσω ή να το παίξω στο πιάνο! Τι σε βολεύει;

Τέλος, επειδή παρατράβηξε το αστείο, ας μου πει ένας για ποιο λόγο, αν βγω έξω και πηγαίνοντας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (που δε συμβαίνει ποτέ κι όποιος υποστηρίζει, πως τον τηρεί κατά γράμμα, εδώ στην Ελλάδα, τουλάχιστον ψεύδεται στον εαυτό του) χτυπήσω κάποιον πεζό, παρά το γεγονός πως δεν το επεδίωξα, η τροχαία θα μου κάνει μήνυση; Γιατί αν χτυπήσω ένα αυτοκίνητο κάνοντας παράβαση, δεν πηγαίνω στο δικαστήριο, ενώ αν μη κάνοντας παράβαση, χτυπήσω πεζό, θα πάω; Μην ακούσω σκυλάδικα περί τεκμήριου αθωώτητας. Αυτοί που θα σε κρίνουν στο δικαστήριο είναι άνθρωποι! Άνθρωποι είτε με κατανόηση, είτε χωρίς, είτε στραβοκοιμήθηκαν, είτε, είτε, είτε! Δε θα σε στείλουν στο δικαστήριο, επειδή ήθελες να τον χτυπήσεις! Επειδή έπιασαν επιτέλους, το δολοφόνο της ασφάλτου! Θα σε στείλουν επειδή η ανθρώπινη ζωή, όπως και η ακεραιότητα του ανθρώπου είναι πάνω απ' όλα!!! Μπορεί να σε αθωώσουν! Το πιο πιθανό! Αν ήσουν όμως απόλυτα αθώος, θα ήσουν 50 φορές πιο προσεκτικός περνώντας κοντά από τον πεζό, σε σημείο που να μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο να βρεθεί μπροστά σου!!! Θα πήγαινες με 5 χλμ/ώρα όταν θα περνούσες σε απο΄σταση μικρότερη των 10 μέτρων από πεζό και όχι με 100 χλμ/ώρα!!!

πωπωπω......καψιμο λεμε.....μην τον πιεζετε ρεεεεεεεεεεεεεε......αρχιζει και ρεταρει.......και δεν ξερει τι γραφει....αν γινετε αυτο γυρισετο σε βιντεακι γιατι ουτε αν το ζωγραφισεις,ουτε αν το παιξεις στην αρμονικα θα καταλαβουμε τιποτα....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Μπορώ να το ζωγραφίσω ή να το παίξω στο πιάνο! Τι σε βολεύει;

καλύτερα να το ζωγραφίσεις τα φάλτσα στο πιάνο ενοχλούν περισσότερο

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Να δικαιολογήσω για ποιο λόγο συμφωνώ μαζί σου; Ok... Επειδή είσαι γυναίκα!

Αυτό που είπα σ' αυτούς που παραπονιούνται, επειδή δε με μαλώνετε για να συνετιστώ, γιατί το σβήσατε; Μια συμβουλή ήταν! Είπα να το πουν στη μαμά τους, όπως κάνω εγώ! Εγγυώμαι προσωπικά, πως θα βρουν πολλή μεγαλύτερη στήριξη και κατανόηση!

Τι είμαι??? Α καλέ πλάκα κάνεις! δεν είσαι πληροφορήμένος για τίποτα φαίνεται! Το θέμα δεν είναι γιατί όμως! Το θέμα είναι ότι συμφώνησες μαζί μου πως οι πεζοί δεν έχουν πάντα δίκιο! Αυτό φτάνει!!!

Το ίδιο με τι? Το ένα κομμάτι το λες το άλλο? Γράφε λίγο πιο νορμαλ γιατί δεν βγαίνει νόημα! Όσο για την γιαγιά, αν μιλάς για λεωφόρο ή αυτοκινητόδρομο εντός της πόλης, ναι είναι λάθος να πηγαίνουν με 200, αλλά την γιαγιά μπορεί να την φάει άνετα και κάποιος που πηγαίνει με 100 σε έναν τέτοιο δρόμο! Γενικά καποιον ο οποίος δεν τηρεί τον ΚΟΚ, γιατί αυτός έχει φτιαχτεί για να μπορούν να κινούνται όλοι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι σιγουρο πως κάποιος άλλος θα τον φάει λάχανο! Πεζός ή οδηγός!!

Αλλά ο ΚΟΚ έχει φτιαχτεί για ότι μπορεί να κινήται σε ένα δρόμο ή πεσζοδρόμιο!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    πωπωπω......καψιμο λεμε.....μην τον πιεζετε ρεεεεεεεεεεεεεε......αρχιζει και ρεταρει.......και δεν ξερει τι γραφει....αν γινετε αυτο γυρισετο σε βιντεακι γιατι ουτε αν το ζωγραφισεις,ουτε αν το παιξεις στην αρμονικα θα καταλαβουμε τιποτα....
    Πάλι όμως μπαίνεις για να διαβάσεις. Δικαιολόγησέ το μας αυτό! Αν δεν έχεις να πεις κάτι επί του θέματος, για ποιο λόγο παρεμβαίνεις; Για να επισημάνεις το κάψιμό μου; Για να ειδοποιήσεις τους άλλους; Κι αυτοί έχουν ματάκια. Αν στο παίξω στο κλαρίνο θα τα καταλάβεις! Το κατέχω το όργανο και σε έκοψα πως είσαι και 'συ fan!

Τέλος, επειδή παρατράβηξε το αστείο, ας μου πει ένας για ποιο λόγο, αν βγω έξω και πηγαίνοντας σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (που δε συμβαίνει ποτέ κι όποιος υποστηρίζει, πως τον τηρεί κατά γράμμα, εδώ στην Ελλάδα, τουλάχιστον ψεύδεται στον εαυτό του) χτυπήσω κάποιον πεζό, παρά το γεγονός πως δεν το επεδίωξα, η τροχαία θα μου κάνει μήνυση; Γιατί αν χτυπήσω ένα αυτοκίνητο, κάνοντας παράβαση, δεν πηγαίνω στο δικαστήριο, ενώ αν μην κάνοντας παράβαση, χτυπήσω πεζό, θα πάω; Μην ακούσω σκυλάδικα περί τεκμήριου αθωώτητας. Αυτοί που θα σε κρίνουν στο δικαστήριο είναι άνθρωποι! Άνθρωποι είτε με κατανόηση, είτε χωρίς, είτε στραβοκοιμήθηκαν, είτε, είτε, είτε! Δε θα σε στείλουν στο δικαστήριο, επειδή ήθελες να τον χτυπήσεις! Επειδή έπιασαν επιτέλους, το δολοφόνο της ασφάλτου! Θα σε στείλουν επειδή η ανθρώπινη ζωή, όπως και η ακεραιότητα του ανθρώπου, είναι πάνω απ' όλα!!! Μπορεί να σε αθωώσουν! Το πιο πιθανό! Αν ήσουν όμως απόλυτα αθώος, θα ήσουν 50 φορές πιο προσεκτικός, περνώντας κοντά από τον πεζό, σε σημείο που να μπορεί με οποιοδήποτε τρόπο, να βρεθεί μπροστά σου!!! Θα πήγαινες με 5 χλμ/ώρα, όταν θα περνούσες σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από πεζό και όχι με 100 χλμ/ώρα!!!

Φίλε, κάπου σ΄αυτό το κείμενο (ο Θεος να το κάνει) λές ότι μπορεί να σε πάνε στο δικαστήριο αλλά αν δε φταίς σε αθωώνουν!!!! Επείσης να ξέρεις ότι σε ατύχημα (οποιοδήποτε ατύχημα) αν υπάρξει τραυματισμός τότε μπορεί κάλλιστα να ζήτήσει ο τραυματίας την ποινική δίωξη του άλλου! Ανεξάρτητα αν είναι πεζός ή περνούσε με αεροπλάνο!

Αν γουστάρεις τώρα εσύ πήγαινε με 5 αλλά μην κανονήσεις να κατέβεις ποτέ Αθήνα! Θα χρειαστείς κανά 6μηνο να φτάσεις και άλλο ένα για να ξεπιαστείς!!! Εκτός αν το κάνεις με στάσεις!!!!

Παλαιό μέλος
    Τι είμαι??? Α καλέ πλάκα κάνεις! δεν είσαι πληροφορήμένος για τίποτα φαίνεται! Το θέμα δεν είναι γιατί όμως! Το θέμα είναι ότι συμφώνησες μαζί μου πως οι πεζοί δεν έχουν πάντα δίκιο! Αυτό φτάνει!!!

Το ίδιο με τι? Το ένα κομμάτι το λες το άλλο? Γράφε λίγο πιο νορμαλ γιατί δεν βγαίνει νόημα! Όσο για την γιαγιά, αν μιλάς για λεωφόρο ή αυτοκινητόδρομο εντός της πόλης, ναι είναι λάθος να πηγαίνουν με 200, αλλά την γιαγιά μπορεί να την φάει άνετα και κάποιος που πηγαίνει με 100 σε έναν τέτοιο δρόμο! Γενικά καποιον ο οποίος δεν τηρεί τον ΚΟΚ, γιατί αυτός έχει φτιαχτεί για να μπορούν να κινούνται όλοι με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, είναι σιγουρο πως κάποιος άλλος θα τον φάει λάχανο! Πεζός ή οδηγός!!

Αλλά ο ΚΟΚ έχει φτιαχτεί για ότι μπορεί να κινήται σε ένα δρόμο ή πεσζοδρόμιο!!!!

Το ίδιο! Το ίδιο είναι να χτυπήσεις μια γιαγιά, που κατέβηκε από το χωριό της και επιχειρεί να διασχίσει μια λεοφώρο ή έναν αυτοκινητόδρομο, όπου κινούνται με 200χλμ/ώρα, ενώ τα ανώτατα όρια είναι πολύ πιο κάτω, αλλά όλοι θεωρούν κεκτημένο δικαίωμά τους, να τα παραβιάζουν κατά βούληση και να στουκάρουν επάνω της, επειδή δε χρησιμοποίησε τη διάβαση ή επειδή, όπως θα υποστηρίξουν μετά, μπέρδεψαν το γκάζι με το φρένο,

με το να χτυπήσεις τον γκαζοντενεκέ σου (ανεξαρτήτως αριθμού τροχών) πάνω στον πεζό, γιατί μετά πρέπει να δουλεύεις έξι μήνες, για τον κάνεις αγρατζούνιστο, όπως ήταν!

Παραδέχεσαι cityfly;

Το ίδιο! Το ίδιο είναι να χτυπήσεις μια γιαγιά, που κατέβηκε από το χωριό της και επιχειρεί να διασχίσει μια λεοφώρο ή έναν αυτοκινητόδρομο, όπου κινούνται με 200χλμ/ώρα, ενώ τα ανώτατα όρια είναι πολύ πιο κάτω, αλλά όλοι θεωρούν κεκτημένο δικαίωμά τους, να τα παραβιάζουν κατά βούληση και να στουκάρουν επάνω της, επειδή δε χρησιμοποίησε τη διάβαση ή επειδή, όπως θα υποστηρίξουν μετά, μπέρδεψαν το γκάζι με το φρένο,

με το να χτυπήσεις τον γκαζοντενεκέ σου (ανεξαρτήτως αριθμού τροχών) πάνω στον πεζό, γιατί μετά πρέπει να δουλεύεις έξι μήνες, για τον κάνεις αγρατζούνιστο, όπως ήταν!

Παραδέχεσαι cityfly;
    Λες λοιπόν ότι είναι το ίδιο! Άρα βάζεις την χτυπημένη γιαγιά στο ίδιο επίπεδο με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο!!!!

Παλαιό μέλος
    Φίλε, κάπου σ΄αυτό το κείμενο (ο Θεος να το κάνει) λές ότι μπορεί να σε πάνε στο δικαστήριο αλλά αν δε φταίς σε αθωώνουν!!!! Επείσης να ξέρεις ότι σε ατύχημα (οποιοδήποτε ατύχημα) αν υπάρξει τραυματισμός τότε μπορεί κάλλιστα να ζήτήσει ο τραυματίας την ποινική δίωξη του άλλου! Ανεξάρτητα αν είναι πεζός ή περνούσε με αεροπλάνο!

Αν γουστάρεις τώρα εσύ πήγαινε με 5 αλλά μην κανονήσεις να κατέβεις ποτέ Αθήνα! Θα χρειαστείς κανά 6μηνο να φτάσεις και άλλο ένα για να ξεπιαστείς!!! Εκτός αν το κάνεις με στάσεις!!!!

Ωωωωχ ρε Maira (όσο κι αν σκύβω να δω από κάτω, δε μπορώ να καταλάβω τι είσαι), αφού είπαμε. Μαζί σου, συμφωνώ! Μ' αυτό που λες για τον τραυματισμό, τη δική μου απόψη δεν υποστηρίζεις; Δε σου είπα εγώ, πως συμφωνούμε; Τι είναι πιο σημαντικό; Να φτάσεις πιο γρήγορα, ή να είναι ο (οποιοσδήποτε) πεζός αρτιμελής και υγιής, όπως ήταν; Καλά λέω πως έχουμε ξεφύγει τελείως. Κάθε μέτρο έχει χαθεί προ πολλού.

Παλαιό μέλος
    Λες λοιπόν ότι είναι το ίδιο! Άρα βάζεις την χτυπημένη γιαγιά στο ίδιο επίπεδο με το τρακαρισμένο αυτοκίνητο!!!!

Ναι αυτό λέω!!! Αλλά το λέω ειρωνικά!!! Δες την αρχική απάντησή μου, σ' αυτόν που ρώτησε αρχικά (φιλοσοφικά, γιατί υποννούσε πως είναι το ίδιο) αν είναι το ίδιο! Αυτό που λες πως κάνω, το κάνετε εσείς που λέτε πως είναι το ίδιο!!!

Για του λόγου το αληθές:
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    τους κινούμενους ντενεκέδες άνθρωποι δεν τους οδηγούν;;

πώς γίνεται ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι όταν είναι πεζοί να έχουν πάντα δίκιο και όταν είναι οδηγοί να έχουν πάντα άδικο;;;

θα τρελαθούμε τελείως πια;;
    --------------------------------------------------------------------------------

Ε, ναι το ίδιο είναι. Μην τρελαίνεσαι..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Επείσης να ξέρεις ότι σε ατύχημα (οποιοδήποτε ατύχημα) αν υπάρξει τραυματισμός τότε μπορεί κάλλιστα να ζήτήσει ο τραυματίας την ποινική δίωξη του άλλου! Ανεξάρτητα αν είναι πεζός ή περνούσε με αεροπλάνο!
    Σε τροχαίο που υπάρχει τραυματισμός, η δίωξη γίνεται αυταπάγγελτα (ακόμα και για τον συνεπιβάτη σου)
    Ο τραυματίας ζητήσει δεν ζητήσει την ποινική δίωξη του άλλου το δικαστήριο γίνεται. (Βλ.παραπάνω) Απλα αν στο δικαστήριο ζητήσει την πάυση της δίωξης, λαμβάνεται υπ΄όψη.
    Εκτός από ακραίες περιπτώσεις (κλειστός αυτοκινητόδρομος), 99% το δικαστήριο δικαιώνει τον πεζό ακόμα και αν κυκλοφορούσε νύχτα με μαύρο σεντόνι.
    Επομένως δικαιολογίες του στυλ δεν πέρασε απ΄τη διάβαση κλπ, δεν γίνονται δεκτές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF