Το γυμνό μου άρεσε πολύ, και το ολόσωμο. Το bikini δεν είναι του γούστου μου.... στα μηχανάκια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εμενα μου φαινεται απο τα πιο ασχημα μηχανακια ......εκτος αν το δεις απο το κ@λ@ που κατι γινεται!![]()
Το γυμνό μου άρεσε πολύ, και το ολόσωμο. Το bikini δεν είναι του γούστου μου.... στα μηχανάκια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εμενα μου φαινεται απο τα πιο ασχημα μηχανακια ......εκτος αν το δεις απο το κ@λ@ που κατι γινεται!![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
ΕυχαριστουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Εχεις και την ιδια αποψη για τις γυναικες;:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Απο τα μάτια πιάνεται στον κ@λο κατεβαίνει και από$ τον κ@λο στα βυζι@ ριζώνει και δε βγαίνει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ευχαριστουμε![]()
Εχεις και την ιδια αποψη για τις γυναικες;:rotflmao:![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Πολυ ωραιο, μπραβο και στο πιο γρηγορο χρωμα!!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Κι εμενα με αρεσει ,
...ματακι (οhlins κατα προτιμηση) γρηγορα![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εμενα μου φαινεται απο τα πιο ασχημα μηχανακια ......εκτος αν το δεις απο το κ@λ@ που κατι γινεται!
B A N εδώ και τώρα:a015: :a015:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
Βέβαια θα πώ ότι εμένα μου αρέσει πολύ μόνο με το μαμά φαίρινγκ που αφήνει να φαίνεται ο κινητήρας και το πλαίσιο. Γενικά τα SV μου αρέσουν πολύ και παλιότερα έψαχνα για μεταχειρισμένο 1000 αλλα τελικά δεν βρήκα. Εαν έβαζα κάποιο επιπλέον πλαστικό θα ήταν μόνο ποδιά και όχι ολόσωμο.
Επειδή περί γούστου :a026: απλά να το χαίρεσαι και καλοτάξιδο με το νέο του λούκ.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA