Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Ερωτηση προς κομπιουτεραδες

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Λοιπον ,2 antivirus στο pc μου ,το avg και nod 32 version 2,6.
    18 ιους το pc ,καποιοι σε καραντινα και καποιοι να πεταγοντε καθε 3 και λιγο.
    Βαζω nod32 3,06 τους βρισκει τους σβηνει και το pc πεταει. [/B]
    Μμμ αυτό φταίει τότε. Εγώ δεν αφήνω ιούς να περάσουν στο σύστημά μου.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από prodigygr
    με καλη διαθεση και χωρις ειρωνια σε παροτρυνο να ακουσεις το φιλαρακι που σου μιλαει.
    εγω εχω κακη διαθεση και δεν ακουω οσους εχουν ''υφος'' οποτε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα δεν θα παρω...

αλλωστε δεν ειπε κατι καινουργιο, το να πεταξω το pc να παρω καινουργιο η να του κανω Format ειναι οι συμβουλες που θα εδινα και εγω σε μια αντιστιχη περιπτωση.

BitDefender Total Security 2008 (Built 11.0.15)
    TuneUp Utilities 2008
    NoAdware
    Και όλα μια χαρά. (και ελπίζω έτσι να βγει η χρονιά..)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

niouton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    εγω εχω κακη διαθεση και δεν ακουω οσους εχουν ''υφος'' οποτε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα δεν θα παρω...

αλλωστε δεν ειπε κατι καινουργιο, το να πεταξω το pc να παρω καινουργιο η να του κανω Format ειναι οι συμβουλες που θα εδινα και εγω σε μια αντιστιχη περιπτωση.
    χαλαρα τοτες αδερφι.

ω ρε πραμα...

- a variant of Win32/TrojanClicker.Agent.NCU trojan

- a variant of Win32/BHO.NCG trojan

παρ ολο την ''και καλα σταση'' ενος συγκεκριμενου που με προετρεπε να αγορασω αλλο pc η να απευθυνθω σε ειδικους γιατι ειμαι ασχετος (ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι καποιος...) , οι υπολοιποι με βοηθησατε ωστε να γιατρεψω το pc και σας ευχαριστω για αυτο.

πλεον παιζουν δυο anti virus (το ενα σε demo εκδοση αλλα κανει δουλεια), ενα firewall και τρια Ad-Aware...

ας ελπισουμενα μην κολησουμε τιποτα αλλο.

μαλλον απο εδω εγινε η δουλεια...http://www.machinehead-software.co.u...alculator.html

ειναι υπολογιστης για γραναζωμα ποδηλατου...μην μπειτε!

και παλι ευχαριστω

niouton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ω ρε πραμα...

- a variant of Win32/BHO.NCG trojan

παρ ολο την ''και καλα σταση'' ενος συγκεκριμενου που με προετρεπε να αγορασω αλλο pc η να απευθυνθω σε ειδικους γιατι ειμαι ασχετος (ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι καποιος...) , οι υπολοιποι με βοηθησατε ωστε να γιατρεψω το pc και σας ευχαριστω για αυτο.

πλεον παιζουν δυο anti virus (το ενα σε demo εκδοση αλλα κανει δουλεια), ενα firewall και τρια Ad-Aware...

ας ελπισουμενα μην κολησουμε τιποτα αλλο.

μαλλον απο εδω εγινε η δουλεια...http://www.machinehead-software.co.u...alculator.html

ειναι υπολογιστης για γραναζωμα ποδηλατου...μην μπειτε!

και παλι ευχαριστω
    Καλημερα αδερφε μου.
    το site που αναφερεις ειναι οκ, δεν εχει κανενα προβλημα.
    ψαξτο απο αλλου μιπως το επαθες.

και με πιο AV τα ανακάλυψες όλα αυτά;

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    και με πιο AV τα ανακάλυψες όλα αυτά;
    NOD32...απο οτι καταλαβα, οι trοjans αυτοι ειχαν μπει στον explorer ωστε αυτος να συνδεεται με καποιες υποπτες δικτυακες τοποθεσιες.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    ρε γμτ.. παλι ''Ερωτηση προς κουραμπιεδες'' διαβασα...

τεσπα

εγω εχω φορτωμενο karpesky & avast
    κ βοηθαει κ το ad-Aware

αλλα θελω να βαλω κ το Spybot.
    Μαλλον αποψε βλεπω να κανω αλχημειες

εντιτ-
    ειχα κ το nod, αλλα εχω την αισθηση οτι αφηνε πραγματα να περνανε.. Πριν το φορματ δεν εβγαζε κ πολλα μηνυματα, ενω μετα το φορματ που αποφασισα να βαλω τα αλλα αντιβιωτικα, μου βγαζει πιο πολλα. Κ δεν ειναι οτι επισκεπτομαι διαφορετικα μερη απο οτι πριν. Αλλα μονο σαν αισθηση το λεω, χωρις αποδειξεις

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    nod 32 και το laptop , χθες που το δοκίμασα, μετά από 10 μέρες, δεν ανοίγει. ξεκινάει, λέει start up , πάει να βγει στο desktop, αλλά δεν εμφανίζει κανένα εικονίδιο, ούτε και την μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, και δεν βγάζει την εικόνα που είχα στο desktop αλλά απλά μια γαλάζια οθόνη.
    Ο κέρσορας κινείται πάντως.
    Προσπάθησα μέσω safe mode να κάνω restore αλλά ακόμα και στο safe mode κάνει τα ίδια, και δεν εμφανίζει το panel του system restore.
    Καταλαβαίνω ότι το μηχάνημα, σκίστηκε από virus , αλλά ψάχνω καμμιά άκρη, να το κάνω ν'ανοίξει, για να πάρω ότι έχω στον σκληρό, και μετά format .
    Καμμιά ιδέα επειδή βλέπω πολλούς ειδικούς εδώ μέσα
    ?
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    nod 32 και το laptop , χθες που το δοκίμασα, μετά από 10 μέρες, δεν ανοίγει. ξεκινάει, λέει start up , πάει να βγει στο desktop, αλλά δεν εμφανίζει κανένα εικονίδιο, ούτε και την μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης, και δεν βγάζει την εικόνα που είχα στο desktop αλλά απλά μια γαλάζια οθόνη.
    Προσπάθησα μέσω safe mode να κάνω restore αλλά ακόμα και στο safe mode κάνει τα ίδια, και δεν εμφανίζει το panel του system restore.
    Καταλαβαίνω ότι το μηχάνημα, σκίστηκε από virus , αλλά ψάχνω καμμιά άκρη, να το κάνω ν'ανοίξει, για να πάρω ότι έχω στον σκληρό, και μετά format .
    ?
    αυτο ακριβως εκανε και εμενα

alt+ctrl+delete

και στο task manager πας Εφαρμογες--->Νεα εργασια και ανοιγεις οτι θελεις απο εκει.

Τσεκαρε το ιστορικο του explorer και αν βρεις διαφορες αγνωστες μηχανες αναζητησης ειναι το ιδιο που ειχα και εγω.

Απενεργοποιεις τον explorer, καθαριζεις το ισδτορικο του (στις επιλογες internet βαλε 0 αποδοχη στα cookies επισης) και κανεις σκαναρισμα με τον NOD32...απο την στιγμη που ο explorer ειναι off, το AV θα βρει τους ιους.

τουλαχιστον εγω αυτα εκανα και τωρα δουλευει οπως παλια

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παντως να σας πω καλοι μου ανθρωποι οτι το να εχετε ταυτοχρονα 32 Antivrus και 55 Antispyware προγραμματα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο μηχανημα σας δεν σημαινει οτι ειστε ασφαλεις.Αντιθετως εχετε ενα μηχανημα που ''γονατιζει'' μιας και το ενα προγραμμα τρακαρει με το αλλο!
    Προτιμειστε την λυση του ΕΝΟΣ καλου(και πληρωμενου...)antivirus κι ενος καλου antispyware(που ειναι και free οπως το spybot ή το Adaware)
    Eπισης για εναν καλο και αποτελεσματικο καθαρισμο του δισκου σας αυτος πρεπει να βγαινει και να πηγαινει για καθαρισμο σε αλλο ''καθαρο'' μηχανημα.
    Αυτα τα ολιγα...
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    ?
    Να βγει ο δισκος σου και να παει για Regenerator(προγραμμα που διορθωνει bad sectors)και μετα να καθαριστει απο τα πιθανα μικροβια
    Πολυ πιθανο να μην χρειαστει κανενα format(εκτος εαν εχει κρασαρει παντελως ο σκληρος)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Απο ενα σημειο και μετα τιθεται το θεμα χρονου/χρηματος/αξιας . . .

Ενα format σε εναν συγχρονο Η/Υ μαζι με οτι εφαρμογες χρειαζεται drivers κλπ, δεν ειναι πανω απο 3 ωρες υποθεση, για Η/Υ μεσου χρηστη.

Για να καθαρισεις ενα PC, να κανεις low level format μηπως και στρωσουν τα bad sectors κλπ
    θελεις τουλαχιστον 5-6 ωρες . . .

Οταν ενα προβλημα ξεπερναει ή θα ξεπερασει τον χρονο που χρειαζεται για να γινει format πιστευω δεν αξιζει.

Υ.Γ: Μιλαμε παντα για τον μεσο οικιακο χρηστη . . .
    Moto Metalheads Club \m/
    Τωρα και MotoGP Αγωνες!!

Unified Network Systems

WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support

Αρχικά δημιουργήθηκε από RαNd
    Απο ενα σημειο και μετα τιθεται το θεμα χρονου/χρηματος/αξιας . . .

Ενα format σε εναν συγχρονο Η/Υ μαζι με οτι εφαρμογες χρειαζεται drivers κλπ, δεν ειναι πανω απο 3 ωρες υποθεση, για Η/Υ μεσου χρηστη.

Για να καθαρισεις ενα PC, να κανεις low level format μηπως και στρωσουν τα bad sectors κλπ
    θελεις τουλαχιστον 5-6 ωρες . . .

Οταν ενα προβλημα ξεπερναει ή θα ξεπερασει τον χρονο που χρειαζεται για να γινει format πιστευω δεν αξιζει.

Υ.Γ: Μιλαμε παντα για τον μεσο οικιακο χρηστη . . .
    εγω το format θελω να το αποφυγω παση θυσια παντως.

το Pc εχει σεταρισμενα μετα απο πολυμηνες δοκιμες καρτα ηχου της E-MU και Synth.

Και μονο στην ιδεα του οτι θα ξαναμπω στην ιδια διαδικασια με τα απειρα καντηλια και τους πειραματισμους, βγαζω σπυρια!

Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι επι της ευυκαιριας καλο ειναι να αγορασω ενα LAPTOP για internet αλλα και επειδη το χρειαζομαι για την δουλεια μου και να αφησω το παλιο καλο pc μου μονο για μουσικη.

Για ριξτε λοιπον καμια ιδεα για κανα laptop....

δεν με ενδιαφερει να ειναι γρηγορο και με μεγαλη μνημη, ms office θα δουλευω. Aπλα αν εχετε υποψιν κατι οικονομικο και αξιοπιστο.

Toshiba μου ειπαν οι περισσοτεροι παντως

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 22:58
  2. Ερώτηση προς admins - moders
    από petridist στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2005, 10:53
  3. Ερώτηση προς Admins
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6