Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 185

Θέμα: απο το ματι του μπατσου

Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου μιας κι έχω ζήσει αρκετά παρόμοιες καταστάσεις από κοντά
    Καταρχήν είναι πραγματικά λυπηρό νέα παιδιά όπως εγώ, ο φίλος σου, οι φίλοι μου και γενικότερα η γενιά μας να αποδεχόμαστε την νοοτροπία του βολέματος που μας προωθούν με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται οι βάσεις των στρατιωτικών σχολών και των σωμάτων ασφαλείας, αφού όλοι θέλουμε να βολευτούμε σε κάποια δημόσια θέση.
    Αποτέλεσμα έξυπνα άτομα με παιδεία και ταλέντο να παλεύουν για να μπουν σε μια θέση σε αυτές τις σχολές ή στους διαγωνισμούς του δημοσίου και να χαραμίζονται σε θέσεις όπου χωρίς αντικείμενο και ενδιαφέρον φυτοζωούν.
    Όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε πραγματικά τι μας αρέσει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με αυτό.
    Είχα φίλους που πήγαν σε στρατιωτικές σχολές λόγω χαμηλού εισοδήματος των οικογενειών τους ή για να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας μια και καλή.
    Κι ενώ αυτό στα 18 μας φάνταζε ιδανικό και για κάποιους μπορεί να είναι κιόλας, οι περισσότεροι συνάντησαν τέτοιες συνθήκες που όχι απλώς το μετάνιωσαν, αλλά αρκετοί σηκώθηκαν κι έφυγαν και έψαξαν για κάτι άλλο, αφού η ψυχική και πνευματική τους υγεία προέχει.
    Πριν από είκοσι χρόνια ο στρατός παρακαλούσε για την πλήρωση των μόνιμων θέσεων και τώρα για να γίνεις ΕΠΟΠ χρειάζεται ολόκληρο βιογραφικό.
    Και για ποιο λόγο;Για να φυλάνε σκοπιές από έναν αόρατο εχθρό και να κάνουν αγγαρείες χωρίς νόημα.
    Βέβαια θα ανοίξω μια συζήτηση για τον στρατό που θα είναι εκτός θέματος οπότε αστο καλύτερα.
    Όσον αφορά στο φίλο σου,αν το έπαιζε τσαμπουκάς όπως αφήνεις να εννοηθεί και πριν (εκτός αν κατάλαβα λάθος) στα ΜΑΤ θα βρει άφθονο πεδίο να ξεδιπλώσει τις ''ικανότητές'' του.
    Απολύτως δεκτό και κατανοητό αν απήυδησε από κακοπληρωμένες δουλειές και μπήκε στην αστυνομία.
    Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;
    Κι αν δεν είχε επιλογή ούτε γι αυτό,μιας και δεν γνωρίζω τη διαδικασία επιλογής τότε να προσπαθήσει όσο μπορεί να πάει κάπου αλλού.
    Είδες φαντάζομαι τα επεισόδια με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που τους χτυπούσαν τα ΜΑΤ ή θυμάσαι παλιότερα με τους συνταξιούχους.
    Φταίει λοιπόν ο απλός πολίτης που αντιπαθεί τα ΜΑΤ και εν γένει τους αστυνομικούς;
    Για τους αναρχικούς στους οποίους αναφέρεσαι, είναι μια μικρή ομάδα που είναι όλοι τους γνωστοί στην αστυνομία και αφήνονται ασύλληπτοι για να δημιουργούν επεισόδια αποπροσανατολίζοντας έτσι την κοινή γνώμη ούτως ώστε να μειώνεται η δυναμική των διαδηλώσεων και της αντίδρασης με το φόβο αυτών των επεισοδίων.
    Όντως κακώς δεν τους έδειξαν λίγο πιο κάτω όταν έβγαλαν τις κουκούλες.Αλλά δε χρειάζεται αυτό. Και ο τελευταίος ασφαλίτης τους ξέρει.Κάνε μια βόλτα σε μια πορεία,μπες στο πλήθος και θα δεις και τους αναρχικούς με σακίδια στον ώμο και χωρίς κράνη ή κουκούλες να προετοιμάζονται αλλά και λίγο πιο δίπλα ασφαλίτες διασκορπισμένους να τους παρακολουθούν.
    Θύματα σευτή την ιστορία είναι οι πολίτες των οποίων η περιουσία καταστρέφεται και οι απλοί αστυνομικοί που κινδυνεύουν από το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους.
    Όλοι εμείς δηλαδή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπεινα γίνεται διαχωρισμός σε αντίπαλα στρατόπεδα.
    Τέλος για τους χρυσαυγίτες, είναι γνωστές και ιστορικές οι σχέσεις τους και η υπόθαλψήτους από την αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς τώρα είχαμε και την αναμετάδοση της από τα ΜΜΕ.
    Μάλλον σε κούρασα λίγο αλλά κι εγώ κουράστηκα για να το γράψω:rotflmao:

seos

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    υπάλληλοί μας είναι τα κωλοτσιράκια....
    Δυστυχώς είναι υπάλληλοι που τους έχουν δώσει δικαιώματα αφεντικού και οι ίδιοι δεν είναι σε θέση να κρίνουν πότε, που και με ποιόν τρόπο μπορούν να τα εφαρμόζουν...
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Αρχικά δημιουργήθηκε από tasos21
    Θα καταθέσω κι εγώ την άποψή μου μιας κι έχω ζήσει αρκετά παρόμοιες καταστάσεις από κοντά
    Καταρχήν είναι πραγματικά λυπηρό νέα παιδιά όπως εγώ, ο φίλος σου, οι φίλοι μου και γενικότερα η γενιά μας να αποδεχόμαστε την νοοτροπία του βολέματος που μας προωθούν με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται οι βάσεις των στρατιωτικών σχολών και των σωμάτων ασφαλείας, αφού όλοι θέλουμε να βολευτούμε σε κάποια δημόσια θέση.
    Αποτέλεσμα έξυπνα άτομα με παιδεία και ταλέντο να παλεύουν για να μπουν σε μια θέση σε αυτές τις σχολές ή στους διαγωνισμούς του δημοσίου και να χαραμίζονται σε θέσεις όπου χωρίς αντικείμενο και ενδιαφέρον φυτοζωούν.
    Όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε πραγματικά τι μας αρέσει να κάνουμε και να προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με αυτό.
    Είχα φίλους που πήγαν σε στρατιωτικές σχολές λόγω χαμηλού εισοδήματος των οικογενειών τους ή για να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας μια και καλή.
    Κι ενώ αυτό στα 18 μας φάνταζε ιδανικό και για κάποιους μπορεί να είναι κιόλας, οι περισσότεροι συνάντησαν τέτοιες συνθήκες που όχι απλώς το μετάνιωσαν, αλλά αρκετοί σηκώθηκαν κι έφυγαν και έψαξαν για κάτι άλλο, αφού η ψυχική και πνευματική τους υγεία προέχει.
    Πριν από είκοσι χρόνια ο στρατός παρακαλούσε για την πλήρωση των μόνιμων θέσεων και τώρα για να γίνεις ΕΠΟΠ χρειάζεται ολόκληρο βιογραφικό.
    Και για ποιο λόγο;Για να φυλάνε σκοπιές από έναν αόρατο εχθρό και να κάνουν αγγαρείες χωρίς νόημα.
    Βέβαια θα ανοίξω μια συζήτηση για τον στρατό που θα είναι εκτός θέματος οπότε αστο καλύτερα.
    Όσον αφορά στο φίλο σου,αν το έπαιζε τσαμπουκάς όπως αφήνεις να εννοηθεί και πριν (εκτός αν κατάλαβα λάθος) στα ΜΑΤ θα βρει άφθονο πεδίο να ξεδιπλώσει τις ''ικανότητές'' του.
    Απολύτως δεκτό και κατανοητό αν απήυδησε από κακοπληρωμένες δουλειές και μπήκε στην αστυνομία.
    Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;
    Κι αν δεν είχε επιλογή ούτε γι αυτό,μιας και δεν γνωρίζω τη διαδικασία επιλογής τότε να προσπαθήσει όσο μπορεί να πάει κάπου αλλού.
    Είδες φαντάζομαι τα επεισόδια με τους υπαλλήλους της ΔΕΗ που τους χτυπούσαν τα ΜΑΤ ή θυμάσαι παλιότερα με τους συνταξιούχους.
    Φταίει λοιπόν ο απλός πολίτης που αντιπαθεί τα ΜΑΤ και εν γένει τους αστυνομικούς;
    Για τους αναρχικούς στους οποίους αναφέρεσαι, είναι μια μικρή ομάδα που είναι όλοι τους γνωστοί στην αστυνομία και αφήνονται ασύλληπτοι για να δημιουργούν επεισόδια αποπροσανατολίζοντας έτσι την κοινή γνώμη ούτως ώστε να μειώνεται η δυναμική των διαδηλώσεων και της αντίδρασης με το φόβο αυτών των επεισοδίων.
    Όντως κακώς δεν τους έδειξαν λίγο πιο κάτω όταν έβγαλαν τις κουκούλες.Αλλά δε χρειάζεται αυτό. Και ο τελευταίος ασφαλίτης τους ξέρει.Κάνε μια βόλτα σε μια πορεία,μπες στο πλήθος και θα δεις και τους αναρχικούς με σακίδια στον ώμο και χωρίς κράνη ή κουκούλες να προετοιμάζονται αλλά και λίγο πιο δίπλα ασφαλίτες διασκορπισμένους να τους παρακολουθούν.
    Θύματα σευτή την ιστορία είναι οι πολίτες των οποίων η περιουσία καταστρέφεται και οι απλοί αστυνομικοί που κινδυνεύουν από το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους.
    Όλοι εμείς δηλαδή.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπεινα γίνεται διαχωρισμός σε αντίπαλα στρατόπεδα.
    Τέλος για τους χρυσαυγίτες, είναι γνωστές και ιστορικές οι σχέσεις τους και η υπόθαλψήτους από την αστυνομία εδώ και πολλά χρόνια. Απλώς τώρα είχαμε και την αναμετάδοση της από τα ΜΜΕ.

Isws oti kalhtero diabas shmera edw :P
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εχω και εγω μια απορια.
    οταν καποιος γινεται αντιεξουσιαστης ή αναρχικος γινεται για να αλλαξει τα κακως κειμενα ή για να τα σπαει οπου χρειαστει.
    γιατι λοιπον τα εχουμε μονο με τους μπατσους και οχι με τους αντιεξουσιαστες και ολους τους υπολοιπους που και αυτη ζημια κανουν στην ελευθερια τη δικη μας?

ενώ άμα τρέχει μαζί και μπροστά απο τους μπάτσους και σπάει και δέρνει με καδρόνια κ.τ.λ επειδη δεν πειράζει το καλό στρουμφάκι δεν τον πειράζει και ο νόμος

όπως είδαμε προχτές
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αλλά γιατί στα ΜΑΤ;

θα συμφωνησω με οσα ειπες.
    το θεμα ειναι ομως οτι γινεται ο διαχωρισμος σε αντιπαλα στρατοπεδα και παιζεται παιχνιδι στις πλατες τους.
    ο φιλος μου δεν ηταν τσαμπουκας ηταν ανθρωπος που δεν δεχοταν να τον θιξει καποιος και μαλιστα χωρις λογο(εχει διαφορα νομιζω)
    θες οτι πληρωνει αμαρτιες αλλων πλεον το βιωνει καθημερινα και παλι χωρις λογο.
    Ποσο θα αντεξει χωρις να ξεσπασει
    Το θεμα ειναι δεν ηξερε δεν ρωταγε ή γιατι να πρεπει να γινεται αυτο.
    επισης δεν επελεξε να παει στα ματ ειναι ειδικος φρουρος και κανει οτι κανει ενας κανονικος αστυνομικος απο περιπολιες μεχρι συλληψεις.
    Εχω βρεθει και εγω μια φορα καταλαθος σε συγκρουση ματ με οποδους καποιου μητροπολιτη.
    οι ματατσιδες καθοταν χωρις να αντριδρασουν και αυτοι τους χτυπουσαν με ξηλα(μιλαμε θεουσες με μαντηλες να κοπανανε).οταν λοιπον πηρανε εντολη να ριξουν δακρυγονα οι καμερες αρχισαν να τραβανε χριστιανους να κλαινε με προβληματα στην αναπνοη.
    φυσικα στις ειδησης ποτε δεν εδειξαν τον μπατσο με αλλος τρεις γονατισμενους και οι χριστιανοι να τους χτυπανε τις ασπιδες με ξηλα.εδειξαν την βαρβαρη επιθεση των ματ στους πιστους.
    μηπως λεω βλεπουμε οτι θελουμε?
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ενώ άμα τρέχει μαζί και μπροστά απο τους μπάτσους και σπάει και δέρνει με καδρόνια κ.τ.λ επειδη δεν πειράζει το καλό στρουμφάκι δεν τον πειράζει και ο νόμος

όπως είδαμε προχτές
    σου ειπα εγω οτι δεν καταδικαζω αυτο το γεγονος ή το δικαιολογω?
    αλλωστε ποιον απο τους ταραξιες πειραξε ο νομος?
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Έστω και αν τα πράγματα έγιναν ακριβώς έτσι αυτό καταδεικνύει την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρει η τηλεόραση και όχι αυτή καθεαυτή τη συμπεριφορά της αστυνομίας.
    Δηλαδή εσύ δεν εξεγείρεσαι όταν βλέπεις τα ΜΑΤ να χτυπούν κλαίουσες θεούσες και να τις αντιμετωπίζουν με δακρυγόνα;
    Ακόμη κι αν δέχθηκαν επίθεση τα ΜΑΤ έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση;Σαν να σε πειράξει ένας πιτσιρικάς 10 χρονών και να τον αρχίσεις στις μπουνιές.
    Έχεις δεχθεί ποτέ δακρυγόνο;
    Εγώ πέρασα με τη μηχανή από το κέντρο της Θεσ/νίκης μια δυο ώρες μετά τα επεισόδια μιας πορείας για το άρθρο 16 και από τα δακρυγόνα μου κόπηκε η ανάσα και δάκρυσαν κατευθείαν τα μάτια μου.Δεν έβλεπα καθόλου. Και είμαι 23 χρονών.
    Σκέψου τώρα να φάει δακρυγόνο η μάνα σου ή η δικιά μου μάνα, ή οι παππούδες μας.
    Μου φαίνεται ότι δεν το βλέπεις αντικειμενικά το όλο θέμα.

Βάλε σε όλα αυτά και την ιστορία με τη ζαρντινιέρα που έζησα από κοντά και ένα τελευταίο.Σου το λέω με κάθε επιφύλαξη αλλά το έμαθα από φίλο μου μπάτσο.(Δεν τον πειράζει να τον λέω έτσι!)
    Ο τύπος με τη σιδερογροθιά που ανέφερες, ήταν λαρισαίος.Μετά το περιστατικό πήρε δυσμενή μετάθεση.Ξέρεις πού;
    Στη Λάρισα! Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δημιουργείται η εικόνα που έχει ο απλός πολίτης για την αστυνομία. Κι αυτά είναι μια σταγόνα στον ωκεανό...
    Αν ο φίλος σου ή κι εσύ έχετε άλλη γνώμη δεκτή και να την ακούσω αλλά αν συμφωνείτε τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα.
    Στο τέλος τέλος αν η δουλειά σου σε κάνει δυστυχισμένο, προσπάθησε να την αλλάξεις. Πάντα υπάρχει τρόπος.
    seos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ego pantws eimai opws oloi me xerete kai sthn douleia mou.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anthos2ihgj2.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	28,1 KB 
ID:	120364

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E

Φοράτε το κράνος σώζει ζωές!!

:smilea:

Re: Re: Re: Re: απο το ματι του μπατσου

Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Όχι όλους, απλά αρκετούς που, ενώ θα μπορούσαν να ελεγξουν την κατάσταση, την αφήνουν να πάρει διαστάσεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: Re: απο το ματι του μπατσου

εχω και εγώ δυο φιλους που έγιναν αστυνομικοι.....
    απο τοτε τους λεω οτι εχουν αλλάξει πολύ.....
    ................
    .............
    .

.............αυτοι το αρνουνται αλλα κατι μου λεει οτι εχω δικιο.....

................
    ....
    ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	314245.jpg 
Προβολές:	262 
Μέγεθος:	31,5 KB 
ID:	120369
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: απο το ματι του μπατσου

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    Γιατι να μου βριζουν την μανα?
    Γιατι να μην βγαζει την κουκουλα αυτος που μου πεταξε μολοτωφ να τον δω ποιος ειναι?
    Γιατι πιανω το βαπορακι και απο πανω μου λενε μην μπλεκεις με μυνησεις?
    Γιατι πιανω το διασημο πρεζακια και με απηλει οτι μεχρι και την δουλεια μου θα χασω?
    Γιατι οι τηλεορασεις εδιξαν την σιδερογροθια του μπατσου και οχι τους γνωστους αγνωστους οταν πιο εκει βγαλανε τις κουκουλες?

Αραγε οι μπατσοι ετσι γεννηθηκανε ή ετσι αναγκαζονται να γινουν?

Ο φιλος σου ο Μιμης μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου....Οπως και πολλοι αλλοι μπατσοι....Αλλα το Σωμα δεν χαρακτηριζεται απο αυτους και δεν γινεται να το αλλαξει ο φιλος σου μονος του....Αληθεια σε ποιο κομματι της ΕΛ.ΑΣ ειναι?Στα ΜΑΤ?Στην διωξη ναρκωτικων?Σε ποιο??Edit τωρα ειδα οτι ειναι ειδικος φρουρος.....

Στα παραπανω γιατι μπορω να σου πω εγω και χιλιαδες αλλοι 1,000,000 γιατι της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΧ

Γιατι εχεις σπασει στο ξυλο απροκλητα κοσμο που διαμαρτυρεται ή και απλα ειναι μεταναστης,μικροεγκληματιας κτλ κτλ?

Γιατι συνεργαζεσαι με την Χρυση Αυγη?Ειδες την χθεσινη εκπομπη του Βαξεβανη στον Alpha?

Γιατι πουλας προστασια σε μαγαζια?

Γιατι ανακυκλωνεις ναρκωτικα που κατασχεθηκαν?

Γιατι δεν σεβεσαι τον πολιτη ουτε στις καθημερινες συναλλαγες με την αστυνομια?

Γιατι χρηματιζεσαι ή ακομα και εκβιαζεσαι να κανεις τα στραβα ματια?

Γιατι σπας στο ξυλο τον διερχομενο φοιτητη και μετα λες για ζαρντινιερα?

Γιατι βαζεις τον αλλον μεσα επειδη φοραγε οπως αποδειχτηκε πρασινα παπουτσια?

Και πολλα ακομα γενικα ή μεμονωμενα περιστατικα....Αν και την κυρια ευθυνη δεν την εχει ο απλος αστυνομικος και προφανως ουτε ο φιλος σου αλλα οι ανωτατοι,ανωτεροι και πολιτικοι προισταμενοι του.Ο τελευταιος τροχος της αμαξης με λιγα λογια δεν φταιει για τον οδηγο...

Και οταν μιλαει για παντελονια και ας βγαλει την κουκουλα ο αλλος τοτε θα επρεπε να βγαλει και αυτος την στολη,την ασπιδα και το κρανος....Γιατι προστατευεται απο αυτην οπως ο αλλος απο την κουκουλα.Δεν ειναι τοσο απλο.

Η τηλεοραση εδειξε παλαιοτερα ενα βιντεο με <<κουκουλοφορους>> να ετοιμαζονται μεσα στο προαυλιο ενος υπουργειου στην Θεσ/κη.Το επνιξαν με ιδιαιτερη ευκολια....

http://www.youtube.com/watch?v=15j0jJPfG0s

Γιατι τους καλυπτουν οι αστυνομικοι???Οχι προφανως ο φιλος σου που χαφτει το παραμυθι του προστατευομενου απο αγνωστα κυκλωματα και ΟΧΙ απο την ιδια την αστυνομια....

Και επαναλαμβανω ο φιλος σου μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου.Αλλα τις αμαρτιες της αστυνομιας τις ξεπλενει μονο ενας ποταμος απο καλα παιδια απο την βαση της μεχρι την κορυφη....

Δες και αυτο....Με μαρτυριες γιατρων,φοιτητων και φυσικα της καμερας...

http://www.youtube.com/watch?v=is2V3...eature=related

Και αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=yuIak-VnY_0

Και αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=8Pvk8...eature=related

ο φιλος σου ειναι σιγουρα καλο παιδι αλλα...

τα εχει χαμενα οπως ολοι οι μικρο-μπατσοι ( και δικαιολογημενα αν θες τη γνωμη μου, αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο).

Δηλαδη,

το προβλημα του ειναι γιατι οι καμερες δεν ΔΕΙΧΝΟΥΝ τους παρανομους ενω το προβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ. Οι καμερες δε συλλαμβανουν πες το φιλο σου. Και ο παρανομος πρεπει να μπουντρουμιαζεται, οχι να απαθανατιζεται...

Ειχα προσφατα μια συζητηση με εναν μπατσο απο αυτους με τα σκουλαρικια, τους undercover. Δεν βγαινει νοημα. Το χρονικο της συγχυσης...
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Να σου πω εγω τι ξερω??

Και οποιος νομιζει οτι εχω αδικο να με πει και μαλακα και θα το δεκτω....

Οταν εμενα με σταματαει ο μπατσος (χωρις να εκανα καμια μαλακια απλα για ρουτινα) και επειδη με βλεπει πιτσιρικα μου μιλαει ασχημα και μου την λεει και μου πεταει τα χαρτια και το διπλωμα μετα που τα χει δει και φευγει χωρις να πει τιποτα και μ λεει αντε δινε του...........τοτε τι ειναι αυτο???

Νομιζει αυτο το πατσαουρι οτι εχει καποια εξουσια.....
    αυτο ειναι

Η ακομα χειροτερα οταν σταματαει τον πατερα μου οικογενιαρχη ανθρωπο και μπροστα στα παιδια του (οταν ημασταν μικρα αλλα το θυμαμαι) επειδη στην εθνικη αντι για 90 αδειοσ ο δρομοσ πηγαινε με 90+ τον σταματει και αρχιζε και του φωναζε και μετα επειδη τα πηρε και ο πατερασ μου του λεει ο μπατσοσ ''μη σε παω μεσα τωρα ετσι??''

Ποιον θα πας μεσα ρε??? Αυτον που σε πληρωνει και κανει την μινιμι παραβαση???

Αντε τραβα να βαλεις μεσα κανενα δημασιο κυνδινο ρε εξουσιαστη του κωλου....

Ωραια ολα αυτα που ειπατε στην πρωτη σελιδα ,.....τουσ καταλαβαινω.....αλλα οχι να την λενε στους αθωους πολιτεσ και να βγαζουν το αχτι πανω μασ ετσι δεν ειναι η κανω λαθοσ????

Για πηγαινετε να ψαξετε στο youtube να δετε ποσα μα ποσα βιντεακι αληθινα υπαρχουν με αστυνομουσ ελληνεσ να κανουν μαλακιεσ και να ξεφτιλιζονατι με αυτα τα βιντεακια.....για δειτε......η μηπως οχι????

Η να το παω και αλλου ...λιγο πιο εξω???

Στις αμερικεσ και αυτα η διακινηση ναρκωτικων και ολα αυτα γινονται πρωτα απο τους εμπορουσ βεβαια και μετα για να μην πω παραλληλα με τουσ μπατσουσ????

η μηπωσ δεν ειναι ετσι???

Οτι ειναι δυσκολο το εργο τουσ η οτι αν μπεισ εκει δυσκολα εισαι σωστοσ ναι το καταλαβαινω....

Αλλα ξαναλεω να μην βγαζουν το αχτι τουσ εκει που δεν πρεπει....ετσι???

Εγω το χω πει κι θα το ξαναπω......αν μου δοθει ευκαιρια......δεν θα του χαρισω με τιποτα........γιατι μου χουν κανει και μου χουν πει παρα πολλα εμενα........δεν ξερω τι καταλαβατε αλλα δεν μπορω παραπανω να πω μεσο ιντερνετ.....
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Σελίδα 3 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιστροφή από το χωριό του Λεωνίδα
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •