Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Τέλος στην εξουσία των media!

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Όχι φίλε. Σ' αυτό διαφωνώ μαζί σου. Δεν έχουν καμμιά δουλειά μέσα στην κρεββατοκάμαρά μου, για να δουν ποια γεύση μ'αρέσει πάνω στην καπότα, για να επικεντρώσουν εκεί όλες τις προσπάθειές τους και να αφήοσυν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάτω του μετρίου (όπου καπότα βάλε κόμμα ή οτιδήποτε άλλο θέλεις)! Δε χρειάζεται να ξέρουν το αδύνατο σημείο σου και να κάνουν τα κόλπα τους για να σε εξαπατήσουν χρησιομοποιώντας το, προκειμένου να μην καταβάλλουν προσπάθεια να είναι οι καλύτεροι σε όλα! Δε χρειάζεται να απαντάμε ούτε σε δημοσκοπήσεις, κι ότι ρίχνουμε στην κάλπη είναι δικός μας λογαριασμός. Η δουλειά τους είναι να ενημερώνουν εμάς. Αν δεν το κάνουν σωστά, "ο ελαφοκυνηγός" και ο Ζαν Κλωντ Γουάμ Μπαμ, δεν είναι λόγος για να καταθέσουμε τον οβολό μας στη τσέπη του οποιουδήποτε άχρηστου μεγαλοδημοσιόγραφου υποτιμά τη νοημοσύνη μας.
    Φίλε VanDiemen θα μπουν στην κρεβατοκάμαρά σου αν το επιτρέψεις (δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για να μην υπάρχει παρεξήγηση). Το αδύνατο σημείο του καθενός που αξιοποιούν όλα αυτά τα λαμόγια έχει να κάνει με το να σε έχουν καταναλωτή. Να καταναλώνεις χαϊλίκι και γκλαμουριά. "Πάρε νέο κινητό, πάρε νέο αυτοκίνητο, διασκέδασε στα συγκεκριμένα κωλομάγαζα, άκου αυτήν την ηλίθια μουσική" κτλ, κτλ που όλοι (σ' αυτό το thread) ξέρουμε και θέλω να πιστεύω ότι συμφωνούμε. Θέλω να δείχνω την αντιθεσή μου σ' αυτούς όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται. Δε νομίζω ότι αυτό υπονομεύει τον τρόπο ζωής μου και ούτε ότι με καθιστά ευάλωτο σε όλη αυτήν την κρετινιά. Λέγοντας και κάνοντας ξεκάθαρα αυτό που πιστεύουμε ίσως να βοηθάμε και κάποιους άλλους γύρω που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στον τρόπο "ζωής" που προβάλλεται και σε κάτι υγιέστερο. Τότε σίγουρα θα είμαστε περισσότεροι αυτοί που αγοράζουν εφημερίδες για ενημέρωση και δε θα κατθέτουμε τον οβολό μας στη τσέπη του οποιουδήποτε άχρηστου μεγαλοδημοσιόγραφου υποτιμά τη νοημοσύνη μας, όπως πολύ σωστά είπες.
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Τό'χω πει και θα το ξαναπώ.....Αν κλείσουν οι τηλεοράσεις για μερικούς μήνες,ο κόσμος θ' αλλάξει προς το καλύτερο.
    H λύση αλλα φευ

Παλαιό μέλος
    Το συμπέρασμά μου είναι πως όλοι γενικώς έχουμε διαπιστώσει πως ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το να κλείσουμε την τηλεόραση, ίσως να είναι ουτοπική λύση. Αδύνατο να γίνει. Πως να πειστεί ο καθένας να κάνει κάτι τέτοιο; Το να πειστούν όλοι, πως το να δίνουν λογαριασμό (με αφέλεια) για τις προτιμήσεις τους σε κανάλια, εφημερίδες, κόμματα κ.λπ. ίσως να είναι εφικτό. Οι έχοντες συμφέρον από αυτήν την κατάσταση, βρήκαν τη λύση του dvd και του αποχυμωτή. Πως να τους πολεμήσεις; Ακόμα και με ατράνταχτες αποδείξεις, πως ο έλεγχος που ασκείται, είναι εις βάρος όλων, εις βάρος της κοινωνίας, προς όφελος υπανθρώπων, πάντα θα υπάρχουν άπιστοι Θωμάδες. Και δε θα είναι η εξαίρεση! Αυτό όμως, δε μας εμποδίζει να ελπίζουμε και να προσπαθούμε.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 13:34
  2. Γράμματα και αριθμοί στην πλευρά των ελαστικών
    από iziogas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2006, 22:43
  3. Τέλος του stock των μαύρων DL650
    από integrale στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 14:19