Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: λαζοπουλος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δε γουσταρω το λαζοπουλο βρηκε τροπο να βγαλει λεφτα (μαγκια του) και να περνα τα μυνηματακια του υπογειος μεσα απο πλακιτσες και με τον Θεμο γελαω με τα βιντεακια του και με το σεργουλοπουλο με τα βιντεακια του και αν θελω να γελασω παω βολτα και διασκεδαζω με την παρεουλα μου 1.5 ευρω ο καφες στο στεκι................δε γουσταρω το πανουση και τον καθε ενα αντιεξουσιαστη γελοτοποιο που εχει εισοδο και τραπεζι με μπουκαλι σπεσιαλ και βιλες και λεφτα οταν εχω 1000δες προβληματα εγω εσυ ολοι μας δε γουσταρω που μου περνανε τον τσιπρα και την καθε τσουπρα για προτοπορεια δε γουσταρω κανεναν ειμαι μισανθρωπος με τα δημοσια πρωσοπα τελος.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αναθεωροντας τα παντα, EVI λεω να συμφωνησω μαζι σου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δε γουσταρω το λαζοπουλο βρηκε τροπο να βγαλει λεφτα (μαγκια του) και να περνα τα μυνηματακια του υπογειος μεσα απο πλακιτσες και με τον Θεμο γελαω με τα βιντεακια του και με το σεργουλοπουλο με τα βιντεακια του και αν θελω να γελασω παω βολτα και διασκεδαζω με την παρεουλα μου 1.5 ευρω ο καφες στο στεκι................δε γουσταρω το πανουση και τον καθε ενα αντιεξουσιαστη γελοτοποιο που εχει εισοδο και τραπεζι με μπουκαλι σπεσιαλ και βιλες και λεφτα οταν εχω 1000δες προβληματα εγω εσυ ολοι μας δε γουσταρω που μου περνανε τον τσιπρα και την καθε τσουπρα για προτοπορεια δε γουσταρω κανεναν ειμαι μισανθρωπος με τα δημοσια πρωσοπα τελος.
    Καπου στο παραπανω διακρινω μια υπερμετρη αισιοδοξια.

ΥΓ.Μην στραβωσεις παλι.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Αυτος που κρινει ολο τον κοσμο με την καλυψη της σατυρας, τη πραξη κανει.

γιατι αυτα τα ''προβατα'' που δυστηχως αυτα που βιωνουν και ξερουνε , θελουν να τα ακουνε κιολας για να το διασκεδαζουνε

Αυτο κανει πραξη.

Τωρα το ειδα.

Και συ κατι εχεις με την αισιοδοξια.:rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    λιώνουν τα μάτια μου στο φως της τηλεόρασης
    με νανουρίζει μια στριμμένη μελωδία
    όσοι περνούν τη χώρα της απόγνωσης
    παθαίνουν αμνησία

δεν απορώ, ούτε καταλαβαίνω
    πως συνεχίζω να υπάρχω μ' όλα αυτά
    θέλω να βγω από εδώ μέσα και όμως μένω
    σε μια ομίχλη που ναρκώνει την καρδιά

γύρω μου το τζαμί έχει σπάσει
    και έχω μείνει με το βλέμμα καρφωμένο
    τι ήθελα να δω έχω ξεχάσει

θα περιμένω, ώσπου να θυμηθώ, θα περιμένω

τρυπες

αμνησια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Zephyr, εμεις που αντιδρουμε στον Λαζοπουλο και στην προπαγανδα του, πως αλλιως να εκφρασουμε την αποψη μας χωρις το πληκτρολογιο; Να τον παρουμε τηλεφωνο η να στειλουμε γραμμα στον αλφα να μας βγαλει στον αερα να τα χωσουμε; Αν με βρει καμερα δικια του στο δρομο θα τα προβαλει αυτα που θα πω; Αν του πω ομως καμια βολικη ατακα, θα μου δωσει και λεφτα να παω στην Αμερικη την γκομενα που της το εχω ταξει. Αν ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες και παω να τον δω, θα κατεβει απο την σκηνη να μου σφιξει το χερι, παιζοντας συγχρονος συγκινιτικη μουσικη, Αν ειμαι αριστουχος Αλβανη μαθητρια θα θυμηθει να με αναφερει για να θυμισει ποσο ρατσιστες ειναι καποιοι, αλλα δεν θα παει συγχρονως σε κανενα καφενειο στην Αχαρνων να δει ποσο ευκολα πυροβολουν οι Αλβανοι για ψηλου πηδημα. Καλα ρε μαγκες αυτα δεν τα βλεπετε; Δεν περνετε χαμπαρι τη χειραγωγιση και την εκμεταλευση που σας κανει στο βωμο της τηλεθεασης και της τσεπης του;
    Ρε συ βεστρομα ειδες τι ωραια που τα γραφεις οταν δεν αναλωνεσαι σε πυρινους λογους εναντιον των ακατονομαστων αυστριακων?

+1000

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sporttouvorra_b.jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	90,5 KB 
ID:	120696
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Ελεγα να μην μιλησω αλλο για τον Λαζοπουλο..Ειναι χιλιοπαιγμενο το εργο..Αλλα βλεπω οτι καποιοι βαζουνε και τον Τσιπρα στην μεση λεγοντας για προωθηση του απο τον Λακη και εδω θα διαφωνησω καθετα....Ο Λαζοπουλος και εδω εκφραζει καθαρα την γνωμη πολλων πανω στον συγκεκριμενο πολιτικο και για συνεργασια της αριστερας και να αφησουν τις εχθρες ΚΚΕ και ΣΥΝ...Και πολυ καλα λεει...Δεν εκρυψε ποτε τα πολιτικα του <<φρονηματα>> και καλα κανει αφου δεν ειναι δημοσιογραφος να ειναι αντικειμενικος...Αν και ειναι πολυ πιο αντικειμενικος απο καποιους <<δημοσιογραφους>>.

Δεν περιμενε τον Λαζοπουλο,λοιπον,κανενας για να ειναι υπερ ή κατα του Τσιπρα ή καποιου αλλου....Ουτε τα μελη του ΣΥΝ για αν του δωσουνε 70% στο συνεδριο....Ουτε ο κοσμος για να τον βγαλει με 50% πιο δημοφιλη πολιτικο παρα το προσφατο της εκλογης του και το γεγονος οτι ειναι δημοτικος συμβουλος και οχι βουλευτης....Η μοναδικη λευκη σελιδα στο πολιτικο σκηνικο ειναι και μενει να δουμε τι θα μπορεσει να κανει ειδικα απεναντι στους λασπολογους στυλ Παγκαλου και το συστημα τους....

Εν τελη δεν νομιζω οτι μπορει ο Λαζοπουλος να πεισει κανεναν να <<γινει>> <<Αριστερος>> ουτε τιποτα.Συμφωνει καποιος ή διαφωνει με αυτα που λεει και αυτο ηταν ολο....

Δεν αλλαξε το πολιτικο σκηνικο ο Λαζοπουλος,ο Αλαβανος το αλλαξε..Πηγε το ΣΥΡΙΖΑ απο το 3παρα% σε ενα 7% και ενα μελλοντικο 10+% με την κινηση Τσιπρα..Για να δουμε τι ψαρια θα πιασουνε...

EVI διαφωνω πληρως μαζι σου στην δηλωση μισανθρωπος με τα δημοσια προσωπα....Δυστυχως καταφερανε οι πολιτικοι μεχρι στιγμης να διωξουν την νεολαια και οχι μονο απο τα πολιτικα δρωμενα.Να λεει ο κοσμος οτι δεν αλλαζει τιποτα και τελος...Ο καθενας την παρτη του....Εχεις γνωμη δικη σου για τον τσιπρα,μιας και τον ανεφερες,ή απλα δεν γουσταρεις Λαζοπουλο και μιας και ειπε καλη κουβεντα αυτος αυτοματα τον εθαψες?Απλα αναρωτιεμαι.....Μιας και ο Τσιπρας ειναι αγνωστος στην ουσια στο ευρυ κοινο....Και σε εμενα...

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter
    Ξεχναμε κάτι, η θεωρουμε τον κόσμο πρόβατα που άγονται και φέρονται.
    Δεν νομιζω να ειναι έτσι όμως. Τα παραπανω ποστ προς απόδειξη. Υπάρχει και άποψη και κριτική σκέψη. Και όχι αποκλειστικά μονο εδω μέσα.
    Απλώς ο άνθρωπος με αυτα που λέει απλά φωνάζει αυτά που ο καθημερινός άνθρωπος σκέπτεται.
    Δηλαδή απαγγέλει τη σκέψη του καθενός όταν βασανίζεται απο όσα γίνονται τριγύρω μας.
    Και αυτο ειναι που αρέσει. Και για αυτο ο κόσμος πηγαίνει η τον βλέπει χωρίς κανεις να τον τραβά η πιέζει για κατι τετοιο. Αυτο κάτι πρέπει να μας λέει.
    Η ίδια εκπομπή παλιότερα με άλλη θεματολογία είχε πολυ χαμηλότερη (μέση) ακροαματικότητα. Ο ίδιος κόσμος δεν ηταν θεατές και τότε ?

Τωρα φυσικά όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις η πιο γνωστός γίνεσαι για αυτο που κάνεις τόσο περισσότερους εχθρούς και επικριτές έχεις. Ελλάδα ειναι εδώ. Κατά περίεργο τροπο αν αυτό αφορά λοβιτουρα, σαματά, αρπαχτή, απαξίωση, η οτιδήποτα απο τα τόσα αρνητικά της ράτσας μας τότε αποσπάς έως και το θαυμασμό και τη δημόσια αναγνωριση.

Οσο για τα επιχειρήματα σεχετικά με τα λεφτα που παίρνει, γιατι όχι ? Σε ποια εταιρεία αυτός που φέρνει έσοδα δεν αμοίβεται η πρεπει να αμοιβεται ? Εμεις δεν έχουμε την ίδια αξίωση στη δουλιά μας ? Η είμαστε Αδελφές Τερέζες ?
    Σε τελευταία αναλυση τουλάχιστον απο τη δική μου τσέπη δεν βγαίνουν.
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Ερντι, παλιοφιλε μου ελειψες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 700_Thespieis
    Ελεος ρε με τα υπογεια μνμ και τα συναφη..ελεος που υποστηριζει ΣΥΝ(εχει κριτικαρει αρνητικα και τον Αλαβανο και μαλιστα πριν τις εκλογες)..τι κολληματα εχετε πια??
    εγω λοιπον που ανηκω στην νεα γενια και βλεπω ολα τα σκατα που υπαρχουν γυρω μου,μαρεσει που ενας αν8ρωπος βγαινει και τα λεει και τα κραζει και υποστηριζει τα κινηματα των φοιτητων,των μα8ητων,που κα8ε τοσο βαζει κατι ωραιους γερους και γιαγιαδες και τα λενε τα πραγματα με τονομα τους.ΔΕΝ τον βλεπω για τις π@π@ριες τυπου Πανιας,τον βλεπω γιατι αναμεσα στις αηδιες ξεμπροστιαζει(εστω και λιγους κατεσας)καποιους..

Δε γινεται να εισαι γνωστος σε αυτην την κωλοχωρα-πρεπει να εισαι η μαλακας η πουστης..μ λενε καποιοι πως ειναι αδερφη,πως ηταν στο κοτερο κτλ..Χεστηκα ρε,αυτα που λεει τα ακουω απο ολο και λιγοτερους πλεον..

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    [B]Ελεγα να μην μιλησω αλλο για τον Λαζοπουλο..Ειναι χιλιοπαιγμενο το εργο..Αλλα βλεπω οτι καποιοι βαζουνε και τον Τσιπρα στην μεση λεγοντας για προωθηση του απο τον Λακη και εδω θα διαφωνησω καθετα....Ο Λαζοπουλος και εδω εκφραζει καθαρα την γνωμη πολλων πανω στον συγκεκριμενο πολιτικο και για συνεργασια της αριστερας και να αφησουν τις εχθρες ΚΚΕ και ΣΥΝ...Και πολυ καλα λεει...Δεν εκρυψε ποτε τα πολιτικα του <<φρονηματα>> και καλα κανει αφου δεν ειναι δημοσιογραφος να ειναι αντικειμενικος...Αν και ειναι πολυ πιο αντικειμενικος απο καποιους <<δημοσιογραφους>>.

στην εκπομπη του λαζοπουλου ειπε ο τσιπρας το επικο:
    " ο απλος κοσμος περνει δυσκολα, εχει φτασει σε σημειο να μην μπορει να πληρωσει τις πιστωτικες του"

σ.σ ασχετο με τονα λαζοπουλα αλλα μιας κ ειπαμε για τσιπρα....
    panta vromikoi panta laspomenoi

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σκηνικο στις ειδησεις του mega.Λιγο πριν ξεκινησει το δελτιο υπαρχει ενα πλαστικο ποτηρι με νερο μπροστα απο τον Χατζηνικολαου.Λεει λοιπον ο οπερατερ να παρουνε το ποτηρι γιατι σε λιγο βγαινει το δελτιο στον αερα.Ο αντικειμενικος δημοσιογραφος τα παιρνει κι αρχιζει να φωναζει.
    Κι οι δημοσιογραφοι ανθρωποι ειναι και πινουν νερο,αφηστε το ποτηρι κλπ.
    Εδω να σημειωσουμε οτι ο οπερατερ εκρινε(και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου) οτι το πλαστικο ποτηρι ειναι αντιαισθητικο και προσπαθησε να κανει σωστα τη δουλεια του.Δεν κρατηθηκε ομως και ειπε το θεικο:
    Aν ειστε ανθρωποι βαλτε και μια λαδοκολα με παιδακια να τρωτε στο δελτιο.
    Ο αντικειμενικος δημοσιογραφος κινησε ουρανο και γη για να απολυθει ο οπερατερ χωρις ευτυχως να τα καταφερει.
    Αυτα για το τι βλεπουμε και τι συμβαινει στην πραγματικοτητα.

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Σκηνικο στις ειδησεις του mega.Λιγο πριν ξεκινησει το δελτιο υπαρχει ενα πλαστικο ποτηρι με νερο μπροστα απο τον Χατζηνικολαου.Λεει λοιπον ο οπερατερ να παρουνε το ποτηρι γιατι σε λιγο βγαινει το δελτιο στον αερα.Ο αντικειμενικος δημοσιογραφος τα παιρνει κι αρχιζει να φωναζει.
    Κι οι δημοσιογραφοι ανθρωποι ειναι και πινουν νερο,αφηστε το ποτηρι κλπ.
    Εδω να σημειωσουμε οτι ο οπερατερ εκρινε(και πολυ σωστα κατα την γνωμη μου) οτι το πλαστικο ποτηρι ειναι αντιαισθητικο και προσπαθησε να κανει σωστα τη δουλεια του.Δεν κρατηθηκε ομως και ειπε το θεικο:
    Aν ειστε ανθρωποι βαλτε και μια λαδοκολα με παιδακια να τρωτε στο δελτιο.
    Ο αντικειμενικος δημοσιογραφος κινησε ουρανο και γη για να απολυθει ο οπερατερ χωρις ευτυχως να τα καταφερει.
    Αυτα για το τι βλεπουμε και τι συμβαινει στην πραγματικοτητα.

Αν ισχυει κατι τετοιο...δεν με βλεπω να προκοβω....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    στην εκπομπη του λαζοπουλου ειπε ο τσιπρας το επικο:
    " ο απλος κοσμος περνει δυσκολα, εχει φτασει σε σημειο να μην μπορει να πληρωσει τις πιστωτικες του"

σ.σ ασχετο με τονα λαζοπουλα αλλα μιας κ ειπαμε για τσιπρα....

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαζόπουλος - βίντεο μπανάνα
    από binzis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2009, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •