σωστος.....![]()
πως μου ηρθε οτι εχουμε παιξει...![]()
![]()
σωστος.....![]()
πως μου ηρθε οτι εχουμε παιξει...![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Κοίτα ρε ομάδα που κατεβαίνει και δεν μπορώ να έρθω,το κέρατό μου!![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
min fovasai exoume kai giati diki sou gouna rammata pou 8a paei 8a er8eis kai 8a ta poymeΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κοίτα ρε ομάδα που κατεβαίνει και δεν μπορώ να έρθω,το κέρατό μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esi arxises na vgazeis glositsaiouda iskariotiΑρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Οπως παντα, με οποια ομαδα και να με βαλετε ...
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Ιουδας? Εγω φταιω ποτ ολοι με θελουν στην ομαδα τους???Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
esi arxises na vgazeis glositsaiouda iskarioti![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Μαζι σημερα!
Παίδες, άκυρος εγώ. Με ταλαιπωρεί από χτες το μεσημέρι ένα κρύωμα και δεν βλέπω γιατρειά μέχρι
το βράδυ.![]()
ok re Foti, perastika manΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Παίδες, άκυρος εγώ. Με ταλαιπωρεί από χτες το μεσημέρι ένα κρύωμα και δεν βλέπω γιατρειά μέχρι
το βράδυ.![]()
![]()
περαστικά Φώτη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
το βράδυ.![]()
![]()
exoyme kai mia treli, apsogi protasi leme
tha to sizitisoume to vrady![]()
Ποιο κρυωμα ρε!!! Το χαψατε ολοι, ΠΡΟΒΑΤΑ! Αφου χτες τον ειδα να χορευει σε μπαρες, τραπεζια κλπ. Τρεμει - Φοβαται!!!
(Παντως στη μικρη πιθανοτητα να χεις κρυωσει, ευχομαι περαστικα)![]()
Φυσικα να το πω οτι την προηγουμενη φορα επαιξα με κρυωματακι και πονεμενη μεση απο φτυαρισμα χιονιου....ετσι για να ξερουμε ποιοι ειναι αντρες και ποιοι οπερατερ...![]()
mustili
Εσυ δεν είσαι που βάραγες, και όποιον πάρει ο Χάρος? Ευτυχως που δεν πήρε εμένα, δεν είμαι όμορφος γι 'αυτό! Σκέφτομαι να έρθω μόνο και μόνο να σας τραβήξω μια .... ταινία!Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Ποιο κρυωμα ρε!!! Το χαψατε ολοι, ΠΡΟΒΑΤΑ! Αφου χτες τον ειδα να χορευει σε μπαρες, τραπεζια κλπ. Τρεμει - Φοβαται!!!
(Παντως στη μικρη πιθανοτητα να χεις κρυωσει, ευχομαι περαστικα)![]()
Φυσικα να το πω οτι την προηγουμενη φορα επαιξα με κρυωματακι και πονεμενη μεση απο φτυαρισμα χιονιου....ετσι για να ξερουμε ποιοι ειναι αντρες και ποιοι οπερατερ...![]()
![]()
Ευχαριστώ για τα περαστικά αλλά όσο είναι ο πήγασος μακρυά μου, αρρωσταίνω!![]()
re min katsete na deite ton skatogauro kai mou erthete oloi teleutaia stigmi :rotflmao: :rotflmao:
Ξανθη να δουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re min katsete na deite ton skatogauro kai mou erthete oloi teleutaia stigmi :rotflmao: :rotflmao:![]()
Η απογορευεται?
sou aresei na vlepeis omades B ethnikis e???Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Ξανθη να δουμε?![]()
Η απογορευεται?![]()
![]()
![]()
em alliws den tha isoun paok![]()
:rotflmao:
![]()
o bazelos pou paizei??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
sou aresei na vlepeis omades B ethnikis e???![]()
![]()
![]()
em alliws den tha isoun paok![]()
:rotflmao:
![]()