Γιώργο,.....τίποτα,πα να κοιμηθώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο,.....τίποτα,πα να κοιμηθώ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μακάρι ρε Φώτη μου......να βρούμε το δρόμο μας κι εμείς οι ελεύθερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Kαι στα δικά σου Βαγγέλη!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
moto perpetuo
hasta luego.
Δεν τράβηξα άλλες.Ο χρόνος πίεζε και η μπριζόλα τελείωνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Πωωωω...τι διαστημόπολοιο είναι αυτό...βάλε κι άλλες![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Έλα μωρέ τα παραλές....εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
To ξέρουμε το ξέρουμε πως είναι κουκλοκώλα απλά χορτάσαμε από βυζοχαϊδέματα κι είπαμε να της αφιερώσουμε λίγη στοργή και στα οπίσθια κύριε Ευάγγελέ μας, σας ευχαριστούμε εγκαρδίως για τα χαιρετίσματα που της δώσατε εκ μέρους μας !Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το κωλαράκι τού Μάκη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στην πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετικό και πανέμορφο.![]()
![]()
Ελπίζω να μη ζήλεψε ο "έτσι" της !![]()
![]()
![]()
![]()
20 αλογα με το πλυσιμο?????![]()
![]()
![]()
...πάλι νότια Αττική μας βλέπω το βράδυ....
οι πρώτες δοκιμές, ήταν πολύ ενθαρρυντικές πάντως...
το πράγμα είναι εξωφρενικό!!!
νομίζω ότι η πρώτη βλάβη που θα βγάλει, είναι η βελόνα του κοντέρ.....δεν μπορούσα να πιστέψω με πόση ευκολία έφτανε στο τέρμα του, κάθε φορά που κλείδωνα το γκάζι στο στοπ....
η διαδρομή κόρινθος-επίδαυρος-γαλατάς, επιβεβαίωσε την πρώτη εντύπωση του πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι ενα τέρας των 265 κιλών... υπακούει στις εντολές του οδηγού με χαρακτηριστική άνεση, δε δυσανασχετεί πουθενά, και καταπίνει τις μικρές ευθείες τόσο εύκολα, που καταντάει επικίνδυνο.....
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!!! γίνονται όλα τόσο εύκολα & απλά που δεν συνειδητοποείς με πόσα χλμ φτάνεις στην επόμενη στροφή...
η μεγαλύτερη όμως έκπληξη ήρθε προς το τέλος της διαδρομής που αποφάσισα να παίξω λίγο μαζί της...τόσο βάρος, τόσος όγκος κι όμως, ντριφτάρει περισσότερο και απο το tuono!!!
παίζοντας με τα φρένα και κατεβάζοντας μια, υπογράφεις στην άσφαλτο για ατελείωτα μέτρα...
μόλις γράψω μερικά χλμ ακόμα, θα μεταφέρω αναλυτικά τις εντυπώσεις, μαζί με δυο τρεις ενστάσεις...
ένα πάντως μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά......το μηχανάκι, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ....
όποιος νομίζει ότι το 'χει, του βγάζω το καπέλο...
...και κάτι άλλο....γιατί βγαίνω πάντα τόσο χάλια στις φωτογραφίες![]()
Βαγγελη, ετοιμασου.... Ξε'ς....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μακάρι ρε Φώτη μου......να βρούμε το δρόμο μας κι εμείς οι ελεύθερες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Για καποιο λογο λες αυτο το μηχανακι να το ασημοσω...![]()
Τη κουκλα ειναι!!!!![]()
Α ρε Γιωργο τι του εκανες του κακομοιρη του Βανζελ βραδυατικα..
Σιγα μη κοιμηθηκε ολο το βραδυ!!!![]()
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
εγω φταιω που το πηγα και για test ride.... μη παρει και ''γουρούνι στο σακί..'':rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Για καποιο λογο λες αυτο το μηχανακι να το ασημοσω...![]()
Τη κουκλα ειναι!!!!![]()
Α ρε Γιωργο τι του εκανες του κακομοιρη του Βανζελ βραδυατικα..
Σιγα μη κοιμηθηκε ολο το βραδυ!!!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω φταιω που το πηγα και για test ride.... μη παρει και ''γουρούνι στο σακί..'':rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι γουρουνι σε σακι βρε???![]()
Αφου το δικο σου θα παρει!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οταν παρει πρεφα ο Βαγγελης τι του λεμε θα μας παρει με το βουρδουλα!!![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
πρωτη φορα ακουω ανθρωπο να θελει να γυρισει το κοντερ μπροστα για να το πουλησει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά το κοντέρ της ανεβαίνει γρηγορότερα από ότι σε άλλες ανεβαίνει το στροφόμετρο ....Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()
![]()
νομίζω ότι η πρώτη βλάβη που θα βγάλει, είναι η βελόνα του κοντέρ.....δεν μπορούσα να πιστέψω με πόση ευκολία έφτανε στο τέρμα του, κάθε φορά που κλείδωνα το γκάζι στο στοπ....
.....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()
![]()
η διαδρομή κόρινθος-επίδαυρος-γαλατάς, επιβεβαίωσε την πρώτη εντύπωση του πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι ενα τέρας των 265 κιλών... υπακούει στις εντολές του οδηγού με χαρακτηριστική άνεση, δε δυσανασχετεί πουθενά, και καταπίνει τις μικρές ευθείες τόσο εύκολα, που καταντάει επικίνδυνο.....
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ!!! γίνονται όλα τόσο εύκολα & απλά που δεν συνειδητοποείς με πόσα χλμ φτάνεις στην επόμενη στροφή...
η μεγαλύτερη όμως έκπληξη ήρθε προς το τέλος της διαδρομής που αποφάσισα να παίξω λίγο μαζί της...τόσο βάρος, τόσος όγκος κι όμως, ντριφτάρει περισσότερο και απο το tuono!!!
παίζοντας με τα φρένα και κατεβάζοντας μια, υπογράφεις στην άσφαλτο για ατελείωτα μέτρα...
μόλις γράψω μερικά χλμ ακόμα, θα μεταφέρω αναλυτικά τις εντυπώσεις, μαζί με δυο τρεις ενστάσεις...
ένα πάντως μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά......το μηχανάκι, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ....
όποιος νομίζει ότι το 'χει, του βγάζω το καπέλο...
...και κάτι άλλο....γιατί βγαίνω πάντα τόσο χάλια στις φωτογραφίες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()