eime poli mperdemenos me osa exo akoysi k den xero an kano kala poy tha pao na to agoraso. . .
AELARA GIA NA GOYSTAROYME !!!!
Αφου εισαι τοσο μπερδεμενος, παρε κατι σιγουρο, αξιοπιστο, ευκολοδηγητο, με γκαζι και βολικο ια μεσα στη πολη
.
.
.
.
ενα RD350 Ypvs![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
οκ, εδω μεσα οπως καταλαβαινεις δεν το εχει καποιος αλλος εκτος απο καποιους που σου απαντησαν οποτε και δεν μπορει να σε βοηθησει αλλος, οτι σου ειπαν σου ειπαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από fanis-ael
eime poli mperdemenos me osa exo akoysi k den xero an kano kala poy tha pao na to agoraso. . .
πιστευω οτι δεν οφελη να βαζεις προσωπακια με ερωτηματικα συνεχεια...
ρωτα σε φορουμ με σκουτερ καλυτερα αφου δεν μπορεις να αποφασισεις...
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KARYDAS
[B]to sym ειναι κινεζικο αν δεν κανω λαθος QUOTE]
Κάνεις λάθος.
Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι Ταυλάνδη και κατασκευάζει εκτός
τα δικά της Sym και κινητήρες για άλλες εταιρίες.
Ακόμα έφτιαχνε κάτι για το Honda civic.
Όποιος έχει το moto του προηγούμενου μηνός νομίζω ήταν,
έχει ρεπορτάζ για την sym σαν εταιρία.
Μάκης
H SYM είναι η SANYANG INDUSTRY CO. LTD και η έδρα της είναι στην Taiwan. Λειτουργεί από το 1954 (με το όνομα Sangyang Electrical Machinery Co., Ltd) και το 1969 μετονομάστηκε στην σημερινή ονομασία. Εκτός της Ταϊβάν έχει εργοστάσια στην Κίνα και στο Βιετνάμ. Είναι QS9000 και ISO9001 certified και είναι listed στο TWSE με αριθμό 2206. Εκτός από τα scooter παράγει και αυτοκίνητα ή μέρη αυτοκινήτων ως υπεργολάβος αυτοκινητοβιομηχανιών (κυρίως της Hyundai).
Triple 1050![]()
Καλοτάξιδος!![]()
Βάλε φωτογραφίες και γράψε εντυπώσεις για τους επόμενους.![]()
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!
Εγώ έχω το hd 200 evo της SYM απο τον Άυγουστο του 06, έχω κάνει 17,000 χλμ και μόνο καλά έχω να πώ.Βέβαια ο χρόνος είναι ο πιο αυστηρός κριτής...είδα και τον θείο μου με το beverly 200 που δεν ξέρει πόσες φορές το έχει ξαναπληρώσει απο τις βλάβες και τα ακριβά service...
Έκανες πολύ καλή επιλογή, και ο Γκοργκόλης να ξέρεις είναι καλή αντιπροσωπεία![]()